keşke yanlız olsaydımda hamile haberini alsaydım meleğim sen ve tüm kızların ben 6 yılı devirdim artık pilim bitti denemedik tedavi bırakmadım nedir bu ya bukadarmı zor olur bir iş e pes artık canımı sokakta bulmadım işime gücüme bakacam demeyede dilim varmıyor işime gücüme hep baktım o nedenle bu iş bukadar uzadı ne yapacağımı bende bilmiyorum nereye bakacağımı tek istediğim hiçbirşey yapmamak
canlarım benim,asıl bugün itibari ile yeni bir yıla umutla başlamalısınız,2011 de herşey güzel olucak ve bu topikde hamile kalmayan kalmıcak,inanıyorum,hamilelerimiz sağlıkla doğumlarını yapıcak,sizlerde koca göbişlerinizde telaşlara düşüceksiniz.
günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim...bugünde sağ böbreğim ağrıyor artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırım...
merhaba aranıza yeni katıldım,Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
aşılama sonrası 11.gün hcg 14,6 düşükmü?
iyi sohbetler egeli hatunlaraa.
,
boncukkkk cuk cuk cukk sobeeledim seni:)
hayır canım düşük değil bemde aşılamayla hamile kaldım 11.gün sonucum 14.9 du vede ikiz
zaten aşılama sonunda 12. gün test yapılır
bak görüceksin değerlerin günden güne yükselecek
inşallah bebeğin sana tutunmuştur
canım canım çok hızlısınız size burda yetişmek mümkün değil
okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum
haziran anneleride incin top oynuyo nedensee
keşke yanlız olsaydımda hamile haberini alsaydım meleğim sen ve tüm kızların ben 6 yılı devirdim artık pilim bitti denemedik tedavi bırakmadım nedir bu ya bukadarmı zor olur bir iş e pes artık canımı sokakta bulmadım işime gücüme bakacam demeyede dilim varmıyor işime gücüme hep baktım o nedenle bu iş bukadar uzadı ne yapacağımı bende bilmiyorum nereye bakacağımı tek istediğim hiçbirşey yapmamak
pinkinin olayından sonra herkes toz oldu.naptı konuştunmu ben dün konuştuğumda halledicekti.inşallah iyidir.benimde dün elim yandı.
cnmmm,naber??zümra napıo?
bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..
merhabalar aranıza yeni katıldım.6 yıllık evliyim ve 4 senedir bir bebişimiz olsun istiyoruz ama olmadı işte.Dün aşılama yapılacaktı ama yumurtam çatlamamış.Yarın bakalım dediler.Dünden bugüne sanki bir yıl geçti.Bugün pek bir umutsuzdum ama çatladı işte ve ilk aşılamam gerçekleşti.Şimdi umutla,sabırsızlıkla iki haftayı bekliyorum.Allah bütün isteyenlere nasip etsin inş.
Kızlar gün itibari ile 2010'u resmi olarak kapatıyorum regl oldum. Ve bu tarihten itibaren yaza kadar ovulasyon takip, preseed, folic -bebeaspirini kullanımı, bitkisel kür, teknikli ilişki, riskli günlerde ağır kaldırmama vb. herşeyi rafa kaldırmış bulunuyorum 2011'un ilk avcunu yalayanı ve müzmin kısırı olarak listeye eklenebilirim.
yanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim
günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim...bugünde sağ böbreğim ağrıyor artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırım...
yaa hızlıca yemek yaparken,ada da biyandan ağlıyo sandalyesinde oturmuş,elim ayağım birbirine dolaştı,tencerenin kulpu çok ısınmış tutunca yandıcanım ben dün nete hiç girmedim misafirimiz vardı pinkini durumundan hiç haberim yok
elin neden yandı geçmiş olsun canım
yanıkta çok zor yaaa
ohh maşşallah.bizimkide uyuyoo,emmeden yattı,şimdi kalkar.ben yerden başka biyere koyamıyorum yada kendi yatağından başka..hemenatıyo kendini aşağı,dün nerdeyse yapışıyodu yere.zümrada uyuyodu şimdi uyandı ve yatağımın üzeride oynuyo kendi kendine konuşuyo bağıra bağıra
benim temboş daha dönmüyo bile, sinir oluyorum, hala çekyatların üzerine koyabiliyorum kımıldama bile yok kolu altında kalıyo ağlıyo onu bile kurtaramıyoyaa hızlıca yemek yaparken,ada da biyandan ağlıyo sandalyesinde oturmuş,elim ayağım birbirine dolaştı,tencerenin kulpu çok ısınmış tutunca yandısağoll.
ohh maşşallah.bizimkide uyuyoo,emmeden yattı,şimdi kalkar.ben yerden başka biyere koyamıyorum yada kendi yatağından başka..hemenatıyo kendini aşağı,dün nerdeyse yapışıyodu yere.
benim temboş daha dönmüyo bile, sinir oluyorum, hala çekyatların üzerine koyabiliyorum kımıldama bile yok kolu altında kalıyo ağlıyo onu bile kurtaramıyo
bizimkisinin tek amacı yemek,yatmak,uyumak ,ha bide benimle hep konuşun diyo ama kendince faaliyeti yok
valla ada öyleyken çok rahattım şimdi sandalyelerin altından topluyorum.son 15 gündür helee mahvetti beni.kızların hepsi çok düşkün konuşmaya beaa.
merhabalar aranıza yeni katıldım.6 yıllık evliyim ve 4 senedir bir bebişimiz olsun istiyoruz ama olmadı işte.Dün aşılama yapılacaktı ama yumurtam çatlamamış.Yarın bakalım dediler.Dünden bugüne sanki bir yıl geçti.Bugün pek bir umutsuzdum ama çatladı işte ve ilk aşılamam gerçekleşti.Şimdi umutla,sabırsızlıkla iki haftayı bekliyorum.Allah bütün isteyenlere nasip etsin inş.
Kızlar gün itibari ile 2010'u resmi olarak kapatıyorum regl oldum. Ve bu tarihten itibaren yaza kadar ovulasyon takip, preseed, folic -bebeaspirini kullanımı, bitkisel kür, teknikli ilişki, riskli günlerde ağır kaldırmama vb. herşeyi rafa kaldırmış bulunuyorum 2011'un ilk avcunu yalayanı ve müzmin kısırı olarak listeye eklenebilirim.
yanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim
yaa kızlar egeli cadılar buluşmuş birde aramış bana nispet yapıyorlar yani buradan uçarak aaralarına dalmak istedim hemde bugün cinim tepemdeyken daha iyi gelirdi önce tuanayımla sonra bebingim ve denizimle konuştum özledim hepsini
en azından bebingim cuma günü geliyor öyle teselli bulayım istanbullu fıstıklar görüşelim alltogether
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?