Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim...bugünde sağ böbreğim ağrıyor artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırım...

canim biliyorsunki allahtan hic ümit kesilmez yapman geren dimdik ayakta durman canim senin bebisiin sana coook süpriz yapacak bak gör

bende bütün kalbimle inaniyorum semaracigim

günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim...bugünde sağ böbreğim ağrıyor artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırım...

gecmis olsun kuzum sen dogum iznine ne zaman ayriliyorsun canim?

yaa kızlar egeli cadılar buluşmuş birde aramış bana nispet yapıyorlar yani buradan uçarak aaralarına dalmak istedim hemde bugün cinim tepemdeyken daha iyi gelirdi önce tuanayımla sonra bebingim ve denizimle konuştum özledim hepsini
en azından bebingim cuma günü geliyor öyle teselli bulayım istanbullu fıstıklar görüşelim alltogether

merhaba aranıza yeni katıldım,Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
aşılama sonrası 11.gün hcg 14,6 düşükmü?

hayır canım düşük değil bemde aşılamayla hamile kaldım 11.gün sonucum 14.9 du vede ikiz
zaten aşılama sonunda 12. gün test yapılır
bak görüceksin değerlerin günden güne yükselecek
inşallah bebeğin sana tutunmuştur

canım canım çok hızlısınız size burda yetişmek mümkün değil
okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum
haziran anneleride incin top oynuyo nedensee

pinkinin olayından sonra herkes toz oldu.naptı konuştunmu ben dün konuştuğumda halledicekti.inşallah iyidir.benimde dün elim yandı.

canım sen 6 yıl uğraşmışsın bak ben 9 yılın sonunda muradıma ulaştım ve bugüne kadar hiç pes etmedim geçen bütün yıllrımı ,uğraşlarımı maddiyatlarımı vede üzüntülerimi boş sonuçlarımı bebeğimi kucağıma aldığım andan itibaren unuttum tertemiz bir sayfa açtım bebeğimle yeniden doğdum
sende birgün bebeğini kucağına aldığın zaman bütüüüüün bu üzüntülerini uğraşlarını bi çırpıda unutuvericeksin
meleklerimiz herşeylere değer

pinkinin olayından sonra herkes toz oldu.naptı konuştunmu ben dün konuştuğumda halledicekti.inşallah iyidir.benimde dün elim yandı.

canım ben dün nete hiç girmedim misafirimiz vardı pinkini durumundan hiç haberim yok
elin neden yandı geçmiş olsun canım
yanıkta çok zor yaaa

bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..

ooooohh süper bir haber bu çok sevindim canım
kisti olanlar bu ay çok çalışsın

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah çok beklemeden bebişine kavuşursun

burpum ne diyeyim sana 2010 u bile olumsuzlukla kapatıyorsun
2011 e umutla başla da bebiş biranönce gelsin

yanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim

meleğim sen 2011 in ilk annelerinden olacaksın inanıyorum
burp da olumsuzluğunu bıraktığı anda bebişi gelicek

canım ağırlaşmak demek böyle birşey demek ki
bol bol dinlenmeye çalış sen bitirdin mi canım hazırlıklarını
oda yapmış mıydınız siz hatırlayamadım da

canım ben dün nete hiç girmedim misafirimiz vardı pinkini durumundan hiç haberim yok
elin neden yandı geçmiş olsun canım
yanıkta çok zor yaaa
yaa hızlıca yemek yaparken,ada da biyandan ağlıyo sandalyesinde oturmuş,elim ayağım birbirine dolaştı,tencerenin kulpu çok ısınmış tutunca yandısağoll.
zümrada uyuyodu şimdi uyandı ve yatağımın üzeride oynuyo kendi kendine konuşuyo bağıra bağıra
ohh maşşallah.bizimkide uyuyoo,emmeden yattı,şimdi kalkar.ben yerden başka biyere koyamıyorum yada kendi yatağından başka..hemenatıyo kendini aşağı,dün nerdeyse yapışıyodu yere.

benim temboş daha dönmüyo bile, sinir oluyorum, hala çekyatların üzerine koyabiliyorum kımıldama bile yok kolu altında kalıyo ağlıyo onu bile kurtaramıyo
bizimkisinin tek amacı yemek,yatmak,uyumak ,ha bide benimle hep konuşun diyo ama kendince faaliyeti yok

valla ada öyleyken çok rahattım şimdi sandalyelerin altından topluyorum.son 15 gündür helee mahvetti beni.kızların hepsi çok düşkün konuşmaya beaa.

canım allah seni bir sancıda kurtarsın bu aralar çok ağır olman vede ağrıların kaburga altında olması böbreklerin ağrıması çok normal

Rabbim hayırlı sonuclar nasip etsin insallah

yanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim

ikinizi de zopalayacam haa burp cadısı dün topiğin eski mesajlarına bir göz atayım dedim de
anacım hep olumsuz hep karamsar yazdıkların ta ne zamandan beri bi silkelen üzerinden at şu negatifligi canım ya nolursun
hem hiçbir sayfanın kapandıgı ettigi yok hayat devam ettikce nefes aldıkca her gün yeni bişey bekliyor bizi gelecekte ve ben eminim o yeni süprizlerden biri hatta birkacı da melekleriniz olarak yolunuzu gözlüyor hanımlar o gün geldiginde siz de dogruymuş diyeceksiniz kesinlikle

canım zorlanıyorsun demek Allah kolaylık versin tatlım

evet bulusma tekrarı ben de istiyorummmmm:)

bugün gelen giden yok
bende hamur yoğurdum omzumda bir yer acıdı
kasıldım galiba bende aranıyorum da neyse
otur oturduğun yerde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…