canım sen 6 yıl uğraşmışsın bak ben 9 yılın sonunda muradıma ulaştım ve bugüne kadar hiç pes etmedim geçen bütün yıllrımı ,uğraşlarımı maddiyatlarımı vede üzüntülerimi boş sonuçlarımı bebeğimi kucağıma aldığım andan itibaren unuttum tertemiz bir sayfa açtım bebeğimle yeniden doğdum
sende birgün bebeğini kucağına aldığın zaman bütüüüüün bu üzüntülerini uğraşlarını bi çırpıda unutuvericeksin
meleklerimiz herşeylere değer
ooooohh süper bir haber bu çok sevindim canım
kisti olanlar bu ay çok çalışsın
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah çok beklemeden bebişine kavuşursun
burpum ne diyeyim sana 2010 u bile olumsuzlukla kapatıyorsun
2011 e umutla başla da bebiş biranönce gelsin
meleğim sen 2011 in ilk annelerinden olacaksın inanıyorum
burp da olumsuzluğunu bıraktığı anda bebişi gelicek
canım ağırlaşmak demek böyle birşey demek ki
bol bol dinlenmeye çalış sen bitirdin mi canım hazırlıklarını
oda yapmış mıydınız siz hatırlayamadım da
yaa hızlıca yemek yaparken,ada da biyandan ağlıyo sandalyesinde oturmuş,elim ayağım birbirine dolaştı,tencerenin kulpu çok ısınmış tutunca yandısağoll.
ohh maşşallah.bizimkide uyuyoo,emmeden yattı,şimdi kalkar.ben yerden başka biyere koyamıyorum yada kendi yatağından başka..hemenatıyo kendini aşağı,dün nerdeyse yapışıyodu yere.
benim temboş daha dönmüyo bile, sinir oluyorum, hala çekyatların üzerine koyabiliyorum kımıldama bile yok kolu altında kalıyo ağlıyo onu bile kurtaramıyo
bizimkisinin tek amacı yemek,yatmak,uyumak ,ha bide benimle hep konuşun diyo ama kendince faaliyeti yok
bugün gelen giden yok
bende hamur yoğurdum omzumda bir yer acıdı
kasıldım galiba bende aranıyorum da neyse
otur oturduğun yerde değil mi
bugün gelen giden yok
kızlar şimdiden söyleyeyim
yarın yine bebek görmeye gidicez
sabahtan girmeye çalışırım ama
giremezsem de merak etmeyin
birlikte gideceğimiz arkadaşlardan biri
önce bana gelicek burdan birlikte gidicez
valla ada öyleyken çok rahattım şimdi sandalyelerin altından topluyorum.son 15 gündür helee mahvetti beni.kızların hepsi çok düşkün konuşmaya beaa.
Kızlar gün itibari ile 2010'u resmi olarak kapatıyorum regl oldum. Ve bu tarihten itibaren yaza kadar ovulasyon takip, preseed, folic -bebeaspirini kullanımı, bitkisel kür, teknikli ilişki, riskli günlerde ağır kaldırmama vb. herşeyi rafa kaldırmış bulunuyorum 2011'un ilk avcunu yalayanı ve müzmin kısırı olarak listeye eklenebilirim.
ben ikinizide elime bi alırsam ama yok sizi tuanaya havale ediyorum sizin hakkkınızdan o gelir cadılar olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkyanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim
ye bakalım biz hasret kaldık hamur işlerine dilerim en kısa zamanda sende bizim sebebimizden hasret kalasın inşşşşşşşşşşbugün gelen giden yok
ve sen hala bekleyelimmi diyosun cüneyte bence bırak oyu moku preesed falan senle bana fayda etmez anam acil tüp bebing gelince onunla hemen başla bak ne güzel yumurtlama gününde yakın hadi ceeeeeeeeee yapsın osman bizekocişin bugünkü zpermiogram sonuçlarını aldık kızlar
toplam sayı 84 milyon
normal şekilli %39
anormal şekilli %61
baş anormalisi %12
boyun anormalisi %17
kuyruk anormalisi % 32
1. saat
hızlı ileri hareket %5 işte bu değere hastayım
yavaş ileri hareket %35
yerinde hareket %8
hareketsiz %52
2. saat
hızlı ileri hareket %4
yavaş ileri hareket %32
yerinde hareket %10
hareketsiz %54
Kızlar gün itibari ile 2010'u resmi olarak kapatıyorum regl oldum. Ve bu tarihten itibaren yaza kadar ovulasyon takip, preseed, folic -bebeaspirini kullanımı, bitkisel kür, teknikli ilişki, riskli günlerde ağır kaldırmama vb. herşeyi rafa kaldırmış bulunuyorum 2011'un ilk avcunu yalayanı ve müzmin kısırı olarak listeye eklenebilirim.
keşke yanlız olsaydımda hamile haberini alsaydım meleğim sen ve tüm kızların ben 6 yılı devirdim artık pilim bitti denemedik tedavi bırakmadım nedir bu ya bukadarmı zor olur bir iş e pes artık canımı sokakta bulmadım işime gücüme bakacam demeyede dilim varmıyor işime gücüme hep baktım o nedenle bu iş bukadar uzadı ne yapacağımı bende bilmiyorum nereye bakacağımı tek istediğim hiçbirşey yapmamak
günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim...bugünde sağ böbreğim ağrıyor artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırım...
yaa kızlar egeli cadılar buluşmuş birde aramış bana nispet yapıyorlar yani buradan uçarak aaralarına dalmak istedim hemde bugün cinim tepemdeyken daha iyi gelirdi önce tuanayımla sonra bebingim ve denizimle konuştum özledim hepsini
en azından bebingim cuma günü geliyor öyle teselli bulayım istanbullu fıstıklar görüşelim alltogether
o sevimcim bir acıldın tam acıldın desene güle güle kullanın analı kızlı canım
önemli olan ilk gerekenlerdi o kısmı cıkardın en azından kafandan tatlım
minidamlayı begenmedin demek ben orada sepet besikler vardı vitrinde onları merak ediyordum
minibüs gelip gecerken gözüme takılıyor nasıl güzeller miydi fiyatlarından haberin var mı bir de tatlım
bosa ugramayayım eger kayda deger bişey degillerse
bu arada wenice'lerde yüzde 70 indirim var epeydir kızlara göre en azından evde giydirmelşk alt pjamalar tek penye tulumlar alt üst penyeler cokca var hem de öyle ucuz ki üc tane alt pjama on lira falandı yakınlarda nerede vardır bilemem ama aklında olsun canım
azcık kafamı uzatayım dedim :)
hala durumumda bir değişiklik yok bunu geçren herkes 10-15 güne ancak geçer diyor(((
ayy patladım resmen ya kulaklarım bile duymuyor uğul uğul( 2::2::2::2:
bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..
evet sevimcim kisti olan hatunlarımız en kısa zamanda hamiş kalsın inşallah:)))
odamız gelir demiler 20 sinde:)))
ama bu ayın sonunda bekliyorum ben gelse de hazırlasam diye sabırsızlanıyorum Allah isteyen herkese bu telaşları yaşatsın
benim de midem bulanıyo sanki????
bi garip
hani bebeğin saçı çıkarken mide yanar derler ya
bu teze göre benim oğlum kel:))))))
ya da az az sık sık yediğim için yanma çok yok
ama bugün hafif bulantı var gibi
seviiiiiiimmm nasıl mercan hareketleri arttı mı prensesin?????
valla adı ne kadar güzel
ömrü de güzel olsun inşallah
kaçıyorum seviiim
sırtım izin vermiyo çok oturmama
eşim de gelemek üzeredir
yatmadan uğrarım yine
hamileliğin ilk zamanları gibiyim sanki göğüslerimda ağrı var mide bulantım var
bi de uyku halim çok
yeniden mi hamile kaldım nedir???????????
bi şi de olmadı ama
aslı güngör ninni yazın google dan nasıl güzel bişi dinliceksiniz anlatamam
ya kızlar eskiden analarımız babalarımızla olurken yumurtlama gününümü hesaplıyorlardı
benim babam her seyahattan dönmesinde anam hamile kalmış eeee yumurtlama gününümü denk getirmiş ne biliyim ya allah ım ne olur şu güzellere ve bize hayırlısını ver bizim cadıları bize yetiştir hamilelik konusunda ne olur
sağlıkla dogsunlar da varsın nazlarını cekelim biz
Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
birazdan galericinin teki gelecek atölyeme işlerime bakacak
başımıza birde aglütinasyon çıktı spermiogramda şimdiye kadar hep negatif çıkmıştı buseferkinde pozitif çıkmış ve hiç iyi bir şey değilmiş derhal tedavisi gereken alerjik bir hikayeymiş ve sperm hareketlerini etkiliyormuş o olmadan bile hareketsizken tam ihtiyacımız olan şeydi heralde bu
varikoselden tamamen bağımsız bambaşka bir durum hücrelerin kümeleşmesiymiş şimdi birde bununla boğuşacağız
az öncede ablamla konuştuk işyerinden iki kişi birden 2 hafta arayla hamile kalmış beni sormuşlar o neden kalmıyor diye ablamda kariyer mariyer gevelemiş sırf siz iki moron merak edinde dedikodu malzemesi çıkarın kendinize diye hamile kalmıyorum siz bilmiyormuydunuz
birde bana olumlu ol diyorsunuz olumlu bir gelişme olsun ben dişimi kıracağım
pes doğrusu
beni bu akşam anca sinema paklar kocişe söyledim gelsin beni alsın ve özellikle arabada kullanmak istemiyorum ezerim vallaha önüme çıkanı kapıdan alsın beni birde dönüşte park sıkıntısı yaşamayayım
oh be nihayet yazabiliyorum 50 kere yazdım ama görünmedi:84::84:
Melek ve burp yeni yıl size de diğer kızlara da bebeklerini getirecek inanıyorum
geçen yıl bu zamanlar benim hayatımda olumlu tek bişi yoktu bebek konusunda
ne üzülmeler,ne isyanlar
ama hepsi boşmuş
1 yıla bile kalmayacak görün bakın boşuna üzülmüşüm diyeceksiniz
hepinizi çok seviyorum
hergün dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?