Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar şimdiden söyleyeyim
yarın yine bebek görmeye gidicez
sabahtan girmeye çalışırım ama
giremezsem de merak etmeyin
birlikte gideceğimiz arkadaşlardan biri
önce bana gelicek burdan birlikte gidicez

boncukcum ben senin okadar yıl mücadele ettiğini bilmiyordum neyseki sonucu güzel oldu evet bende biliyorum hatırlamayacağım bile yaşadıklarımı ama insan öyle yoruluyorki

ya elfidam ben herzaman gerçekçiydim çocukluk arkadaşım 5 yaşındayken benimle evlenip oyuncaklarla dolu bir evimiz olmasıyla ilgili hayaller kurarken ben ciddi ciddi hayır büyüyünce oyuncaklarla oynamayız ayrıca şu an arkadaşız büyüyüncede evleneceğimiz anlamına gelmiyor birdaha evlenmekten bahsedersen seninle küserim diyen çok bilmişin tekiydim hayatımda hiiiiç pembe hayallere dalamadım birkere bile bebişim olsa nasıl olur diye düşünemedim kocişim ilk taşındığımızda yatakodamızın yanındaki odaya çocuk odası diyordu ben hayır giysi odası diyordum ilk bir yıl çocuk odası dedi şimdi giysi odası diyor onuda kendime benzettim ilk yıl alt katı büyüdüğünde çocuk kullanır tamamen atölyeni yukarı taşırız diyordu şimdi atölyenin yanındaki duvarı yıkıp atölyeni genişletebiliriz diyor yani ben hiiiiç hayal kuramam hep gerçek olasılıklar dahilinde konuşurum olumsuzluuğumun kaynağı bu alışkanlığım olsa gerek üniversiteye hazırlanırken bir kere bile kazanamayacağım dememiştim mesela :85: bir bilsen nasıl isterim yanılmayı tüüm tükürdüklerimi hömüdüyle yalarım yalap şalap

annesi havada kapar onu :)))))

yiğenlerimden gözlemlediğime kadar zamanla çocuklar için mesele edilen herşeyin yersiz olduğu çocuktan çocuğa herşeyin sürecinin farklı olduğunu gördüm maşallah takıldığın bu olsun allah dert vermesin

bugün gelen giden yok
bende hamur yoğurdum omzumda bir yer acıdı
kasıldım galiba bende aranıyorum da neyse
otur oturduğun yerde değil mi

ya elanaz profiteroller hamurlar ya sen nerde oturuyordun ben bi ziyaretine geleyim sahi ben senin nerede yaşadığını bilmiyorum tatlım

kocişin bugünkü zpermiogram sonuçlarını aldık kızlar
toplam sayı 84 milyon
normal şekilli %39
anormal şekilli %61
baş anormalisi %12
boyun anormalisi %17
kuyruk anormalisi % 32
1. saat
hızlı ileri hareket %5 işte bu değere hastayım
yavaş ileri hareket %35
yerinde hareket %8
hareketsiz %52

2. saat
hızlı ileri hareket %4
yavaş ileri hareket %32
yerinde hareket %10
hareketsiz %54

bugün gelen giden yok

masallahin var canim hic rahat duramiyorsun yerinde haa

kızlar şimdiden söyleyeyim
yarın yine bebek görmeye gidicez
sabahtan girmeye çalışırım ama
giremezsem de merak etmeyin
birlikte gideceğimiz arkadaşlardan biri
önce bana gelicek burdan birlikte gidicez

ozaman simdiden iyi eglenceler sana tatlim

valla ada öyleyken çok rahattım şimdi sandalyelerin altından topluyorum.son 15 gündür helee mahvetti beni.kızların hepsi çok düşkün konuşmaya beaa.

kipir kipri yaramazliklara basliyor desene annesi yerim ben onu:)))))))

yanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim
ben ikinizide elime bi alırsam ama yok sizi tuanaya havale ediyorum sizin hakkkınızdan o gelir cadılar olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bugün gelen giden yok
ye bakalım biz hasret kaldık hamur işlerine dilerim en kısa zamanda sende bizim sebebimizden hasret kalasın inşşşşşşşşşş
ve sen hala bekleyelimmi diyosun cüneyte bence bırak oyu moku preesed falan senle bana fayda etmez anam acil tüp bebing gelince onunla hemen başla bak ne güzel yumurtlama gününde yakın hadi ceeeeeeeeee yapsın osman bize

burp hayret bişiysin kız yani sana ablamdan bahsetmiştim.gelicek bebişin görüceksin

canım ozaman düşünme kendi haline bırak daha kolay gelir belkide

günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim...bugünde sağ böbreğim ağrıyor artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırım...

canım ya az kaldı sabret

buluşalım bizde valla bir an önce

hayırlı olsun cicileriniz canım yavaş yavaş başlandı hıııııı

azcık kafamı uzatayım dedim :)
hala durumumda bir değişiklik yok bunu geçren herkes 10-15 güne ancak geçer diyor(((
ayy patladım resmen ya kulaklarım bile duymuyor uğul uğul (2::2::2::2:

atamadınmı şu hastalığı canım yapışıyor bizlere gitmiyo zıkkım hastalık

bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..

kız çok sevindim. o zaman demekki benim bu ay çok çalışmam lazımmmmmmm

evet sevimcim kisti olan hatunlarımız en kısa zamanda hamiş kalsın inşallah:)))

aminnnnn

odamız gelir demiler 20 sinde:)))
ama bu ayın sonunda bekliyorum ben gelse de hazırlasam diye sabırsızlanıyorum Allah isteyen herkese bu telaşları yaşatsın

hayırlı olsun inşallah

inşallahhhhh yesin teyzeleri onun kel başı da olsa

delüüüüüü daha nelerrr

aslı güngör ninni yazın google dan nasıl güzel bişi dinliceksiniz anlatamam

bendeeeeeeee dinlicemmmm istiyorum

amin canım yani benim halamın eşide iranda çalışırdı 2 defa geldi gitti bir kız 1 erkek oldu

sağlıkla dogsunlar da varsın nazlarını cekelim biz
Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

olsun olsun da sağlıklı olsunlarda nazları çekilir gayri

birazdan galericinin teki gelecek atölyeme işlerime bakacak

hadi hayırlısı olsun

ya siz brupla bana niye kiziyorsunuzki biz sadece 2010 yili icin kapattik diyoruz brup adet oldu bense adet olmayi bekliyorum eee bizim bu sene hamile olmamiz mümkün degil

ya siz brupla bana niye kiziyorsunuzki biz sadece 2010 yili icin kapattik diyoruz brup adet oldu bense adet olmayi bekliyorum eee bizim bu sene hamile olmamiz mümkün degil

başımıza birde aglütinasyon çıktı spermiogramda şimdiye kadar hep negatif çıkmıştı buseferkinde pozitif çıkmış ve hiç iyi bir şey değilmiş derhal tedavisi gereken alerjik bir hikayeymiş ve sperm hareketlerini etkiliyormuş o olmadan bile hareketsizken tam ihtiyacımız olan şeydi heralde bu
varikoselden tamamen bağımsız bambaşka bir durum hücrelerin kümeleşmesiymiş şimdi birde bununla boğuşacağız
az öncede ablamla konuştuk işyerinden iki kişi birden 2 hafta arayla hamile kalmış beni sormuşlar o neden kalmıyor diye ablamda kariyer mariyer gevelemiş sırf siz iki moron merak edinde dedikodu malzemesi çıkarın kendinize diye hamile kalmıyorum siz bilmiyormuydunuz
birde bana olumlu ol diyorsunuz olumlu bir gelişme olsun ben dişimi kıracağım
pes doğrusu
beni bu akşam anca sinema paklar kocişe söyledim gelsin beni alsın ve özellikle arabada kullanmak istemiyorum ezerim vallaha önüme çıkanı kapıdan alsın beni birde dönüşte park sıkıntısı yaşamayayım

pozitif düsününki pozitif olsun canim tedavisi neymis bunun ve ne kadar sürermis?

oh be nihayet yazabiliyorum 50 kere yazdım ama görünmedi:84::84:
Melek ve burp yeni yıl size de diğer kızlara da bebeklerini getirecek inanıyorum
geçen yıl bu zamanlar benim hayatımda olumlu tek bişi yoktu bebek konusunda
ne üzülmeler,ne isyanlar
ama hepsi boşmuş
1 yıla bile kalmayacak görün bakın boşuna üzülmüşüm diyeceksiniz
hepinizi çok seviyorum
hergün dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? burpcum geçmiş olsun ilk defa duydum böyle birşey mutlaka bununda bir tedavisi vardır diye düşünüyorum
olumlu ol pozitif ol demiyorum artık çünkü olamıyorsun
ama sakin ol biraz bırak zaten yaza kadar bırakacaksın
gerçekten ama beynende bırak
bu arada bebi gelirse şaşırma sakın ki inşallah öyle olur

tsk ederim mavicigim sagol bende seni cok seviyorum tatlim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…