Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim bebingi sormuşsun izmirdeydi o dönüyor şu anda belki de varmak üzeredir
bugün çok güzel bir gündü ya çabucak geçti doyamadım valla
bebing nasıl güzel nasıl çıtı pıtı Allahım onun gibi bir güzeli de göbüşüne koyuversin inşallah
hem ona hem bize nasıl moral oldu tedavi öncesi güç verdik birbirimize
keşke aynı şehirde daha çok vakite geçirme imkanımız olsaydı
istanbullu hatunlar sıra sizde buluşun bakalım
bu arada foto çekildik bol bol tuanay face e koyacak

ah be canımın ici ne diyeyim sana ben üzülmene umutsuz olmana gücünü yitirmene gercekten hak veriyorum insanız neticede illa ki üst üste gelince dibe vuruyoruz ama ne olur isyan etme sen yine de Allahım bu kadar şerle beni imtihanında da benim bilmedigim bir hayır vardır elbet ama ben sabrımı tükettim beni sabırla sınama diye dua et bitanem
ben de daha önce duymamıstım bahsettigin durumu nedir ne degildir bilmem ama mutlaka bir devası vardır tıpta olmasa bile RAbbimde kesin vardır sen ne istiyorsan O'ndan iste canımın ici bilim adamları yok olmaz kat'a mümkün degil dese bile O istedikten sonra olmayacak yok sen de biliyorsun tek istegim mucize dile Rabbimden inan mucizelere ve kendini bu kadar alaşagı etmene izin verme canım

pet shopta çıkan yangınada çok üzüldüm (((((((((((((

ben de aglayarak izledim icim elvermedi yavrularım benim nasıl titiriyordu kurtulanlar

nursimcim inşallah bir solukta doğumunu rahatça yaparsın Allah yardımcın olsun canım

uzanayım biraz zaten geldiğimden beri uzanıyorum:))

eneee denizim siz bebimle de mi bulustunuz
aaa hiç bahsetmemiştiniz bundan süpriz oldu bak:)

pembe sahalara geri döndüm cicişler :)
ağzım kulaklarımda tabi
tahmin ediyorsunuzdur
bugun muhtesem di
cok iyi agırladılar beni
en önemliside denizin beni görünce geçirdiği şooookkkkk
o anı hiç unutmıcam

herkese uzun uzun yazmıştım bir anda gitti sinir oldum...

fıstıklarım yine buluşmuş güzül güzel muhabbetler yapılmış maşallah sizlere...

burpcum yine bi aksilik çıkmış inş en kısa sürede aşarsınız tatlım sermestimde çok güzel yazmış duası çok güzel...

elanazcım hamarat fıstık...en kısa sürede o arkadaşlarında sana bebiş görmeye gelirler inş...

sevimcim ciciler almış öykü hanıma güle güle giysin cimcime...

melekcim daha iyi olmana çok sevindim canım..

denizimin kisti gitmiş çok sevindim canım...

sermestcim sen yarın gidiyosun dimi meleğini görmeye iyi haberlerle gel inş..

bebingim valla çok güzel yapmışsın sanırım organizasyonu tuanayımla yaptınız denize sürpriz oldu...

nursimcim demek iyicce agırlastın canım
vuslata cok az kaldı amaaaa
sabret canım
inş bizde senin gibi oluruz
bugun kulaklarını cok cınlattık seni nasıl görebiliriz diye :)

ayyyy benimde yazdıklarım gitti
ama sarjım bitti benim yüzümden yani

nursimcim bugun kulaklarını cok cınlattık senin
ansızın kapını calabiliriz valla

tuanayım bayramda buraya geldiginde planı yaptık o gunden beri saklıyoruz cok zor oldu inanın insan paylasmak istiyor
aslında denize kahvaltıya gidicekti tuanay bi kapı acılacaktı bbennn
ama zaman darlıgı planı degiştirtti
tabi denizim inatla bugun buluşmayalım dediysede tuanaya zorla ayarladı tuanayım

semracım gecmiş olsun yanık acısı zordur
dikkat et canım Allah korumuş yinede

tuanayım da gelmişşşş
bugun işede gitmedi bbenim iiçin ordan oraya kosturdu valla
o kadar yordum ki hakkını nasıl ödicem
denizimide gac ettik yagmurda inş hasta olmaz

bugün gerçekten çok çınladı ama kulaklarım...sizdiniz demek...valla canım bnde herkesi görmeyi çok istiyorum...sanırım kimseyle görüşmeyen ben kaldım....doğum sonu bahar gibi kısmetse istanbula gidicem o zaman ordaki fıstıklarla görüşmeyi arzu ediyorum belki kafam atar bide izmir yaparız o zamanda diğer güzellerle görüşürüm kısmet işi....

ama şimdilik facedeki resimlerimle idare edin 3 yeni fotoğraf ekledim....

İki fıstığım söylemiş,gerçekten harika bir gündü...Yağmurlu bir İzmir gününden çok hoş bir anı kaldı bize...Sonunda hep hayalini kura kura biraraya geldik,üçü birarada oldukkk....Darısı diğer dostlarımızla inşallahhhh

Nursimcim,öyle güzel andık ki seni,göresimiz geldi...Kısmet bu belli mi olurr...
Bebingim,sağsalim ulaşmanıza sevindim....En kısa zamanda tekrarını yaşayalım İnşallah...
Sermestim,sen nasılsın birtanem,özledim seni çokkkkkk

niye kimseler yazmıyor iki gündür cok özledim ben sizleriiii

ay yazacam da salak site izin vermiyor bir türlü

evet canım kısmetse yarın kuzumu görecegim insallah güzel haberlerle geliriz

vay vay planlar yapılmıs demek saklanmıs bile sizi gidi hainler:)
cok iyi yapmısınız orada olmayı cok istedim okurken neyse gel de biz de catlatırız kızları

aa demek sen de geliceksin ama baharda ben buradayken gel bari nisana kadar göreyim sizi

çatlayacagım ama şimdi aşericem bulusmaya aaa

her zaman kapım açık canlarım...yolunuz düşerse mutlaka beklerim beni burda bulmak çok kolay zaten...

nursimim kısmet kimbilir nasipte varsa neden olmasın

iyiyim canımın ici bir yandan size bir yandan telfonda kocama laf yetiştirmeye calısıyorum
cenemi yordu bu adam valla bu gece :))

voltranı olusturduk bugun
eee yakında bide ist buluşması patlatırız di miiii
valla keşke yakın olsak
bugun cok istedim keşke izmirde yasaydım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…