başımıza birde aglütinasyon çıktı spermiogramda şimdiye kadar hep negatif çıkmıştı buseferkinde pozitif çıkmış ve hiç iyi bir şey değilmiş derhal tedavisi gereken alerjik bir hikayeymiş ve sperm hareketlerini etkiliyormuş o olmadan bile hareketsizken tam ihtiyacımız olan şeydi heralde bu
varikoselden tamamen bağımsız bambaşka bir durum hücrelerin kümeleşmesiymiş şimdi birde bununla boğuşacağız
az öncede ablamla konuştuk işyerinden iki kişi birden 2 hafta arayla hamile kalmış beni sormuşlar o neden kalmıyor diye ablamda kariyer mariyer gevelemiş sırf siz iki moron merak edinde dedikodu malzemesi çıkarın kendinize diye hamile kalmıyorum siz bilmiyormuydunuz
birde bana olumlu ol diyorsunuz olumlu bir gelişme olsun ben dişimi kıracağım
pes doğrusu
beni bu akşam anca sinema paklar kocişe söyledim gelsin beni alsın ve özellikle arabada kullanmak istemiyorum ezerim vallaha önüme çıkanı kapıdan alsın beni birde dönüşte park sıkıntısı yaşamayayım
pet shopta çıkan yangınada çok üzüldüm(((((((((((((
herkese uzun uzun yazmıştım bir anda gitti sinir oldum...
fıstıklarım yine buluşmuş güzül güzel muhabbetler yapılmış maşallah sizlere...
burpcum yine bi aksilik çıkmış inş en kısa sürede aşarsınız tatlım sermestimde çok güzel yazmış duası çok güzel...
elanazcım hamarat fıstık...en kısa sürede o arkadaşlarında sana bebiş görmeye gelirler inş...
sevimcim ciciler almış öykü hanıma güle güle giysin cimcime...
melekcim daha iyi olmana çok sevindim canım..
niye kimseler yazmıyor iki gündür cok özledim ben sizleriiii
denizimin kisti gitmiş çok sevindim canım...
sermestcim sen yarın gidiyosun dimi meleğini görmeye iyi haberlerle gel inş..
bebingim valla çok güzel yapmışsın sanırım organizasyonu tuanayımla yaptınız denize sürpriz oldu...
ayyyy benimde yazdıklarım gitti
ama sarjım bitti benim yüzümden yani
nursimcim bugun kulaklarını cok cınlattık senin
ansızın kapını calabiliriz valla
tuanayım bayramda buraya geldiginde planı yaptık o gunden beri saklıyoruz cok zor oldu inanın insan paylasmak istiyor
aslında denize kahvaltıya gidicekti tuanay bi kapı acılacaktı bbennn
ama zaman darlıgı planı degiştirtti
tabi denizim inatla bugun buluşmayalım dediysede tuanaya zorla ayarladı tuanayım
semracım gecmiş olsun yanık acısı zordur
dikkat et canım Allah korumuş yinede
bugün gerçekten çok çınladı ama kulaklarım...sizdiniz demek...valla canım bnde herkesi görmeyi çok istiyorum...sanırım kimseyle görüşmeyen ben kaldım....doğum sonu bahar gibi kısmetse istanbula gidicem o zaman ordaki fıstıklarla görüşmeyi arzu ediyorum belki kafam atar bide izmir yaparız o zamanda diğer güzellerle görüşürüm kısmet işi....
ama şimdilik facedeki resimlerimle idare edin 3 yeni fotoğraf ekledim....
İki fıstığım söylemiş,gerçekten harika bir gündü...Yağmurlu bir İzmir gününden çok hoş bir anı kaldı bize...Sonunda hep hayalini kura kura biraraya geldik,üçü birarada oldukkk....Darısı diğer dostlarımızla inşallahhhh
her zaman kapım açık canlarım...yolunuz düşerse mutlaka beklerim beni burda bulmak çok kolay zaten...
Nursimcim,öyle güzel andık ki seni,göresimiz geldi...Kısmet bu belli mi olurr...
Bebingim,sağsalim ulaşmanıza sevindim....En kısa zamanda tekrarını yaşayalım İnşallah...
Sermestim,sen nasılsın birtanem,özledim seni çokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?