pozitif düsününki pozitif olsun canim tedavisi neymis bunun ve ne kadar sürermis?
oh be nihayet yazabiliyorum 50 kere yazdım ama görünmedi:84::84:
Melek ve burp yeni yıl size de diğer kızlara da bebeklerini getirecek inanıyorum
geçen yıl bu zamanlar benim hayatımda olumlu tek bişi yoktu bebek konusunda
ne üzülmeler,ne isyanlar
ama hepsi boşmuş
1 yıla bile kalmayacak görün bakın boşuna üzülmüşüm diyeceksiniz
hepinizi çok seviyorum
hergün dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? burpcum geçmiş olsun ilk defa duydum böyle birşey mutlaka bununda bir tedavisi vardır diye düşünüyorum
olumlu ol pozitif ol demiyorum artık çünkü olamıyorsun
ama sakin ol biraz bırak zaten yaza kadar bırakacaksın
gerçekten ama beynende bırak
bu arada bebi gelirse şaşırma sakın ki inşallah öyle olur
ah be canımın ici ne diyeyim sana ben üzülmene umutsuz olmana gücünü yitirmene gercekten hak veriyorum insanız neticede illa ki üst üste gelince dibe vuruyoruz ama ne olur isyan etme sen yine de Allahım bu kadar şerle beni imtihanında da benim bilmedigim bir hayır vardır elbet ama ben sabrımı tükettim beni sabırla sınama diye dua et bitanem
ben de daha önce duymamıstım bahsettigin durumu nedir ne degildir bilmem ama mutlaka bir devası vardır tıpta olmasa bile RAbbimde kesin vardır sen ne istiyorsan O'ndan iste canımın ici bilim adamları yok olmaz kat'a mümkün degil dese bile O istedikten sonra olmayacak yok sen de biliyorsun tek istegim mucize dile Rabbimden inan mucizelere ve kendini bu kadar alaşagı etmene izin verme canım
ben deaglayarak izledim icim elvermedi yavrularım benim nasıl titiriyordu kurtulanlar
pembe sahalara geri döndüm cicişler :)
ağzım kulaklarımda tabi
tahmin ediyorsunuzdur
bugun muhtesem di
cok iyi agırladılar beni
en önemliside denizin beni görünce geçirdiği şooookkkkk
o anı hiç unutmıcam
herkese uzun uzun yazmıştım bir anda gitti sinir oldum...
fıstıklarım yine buluşmuş güzül güzel muhabbetler yapılmış maşallah sizlere...
burpcum yine bi aksilik çıkmış inş en kısa sürede aşarsınız tatlım sermestimde çok güzel yazmış duası çok güzel...
elanazcım hamarat fıstık...en kısa sürede o arkadaşlarında sana bebiş görmeye gelirler inş...
sevimcim ciciler almış öykü hanıma güle güle giysin cimcime...
melekcim daha iyi olmana çok sevindim canım..
çokkkkkkkk uykum var çok yorgunumm dün akşam 1 de yattım sabah 6 da kalktımm
canım sıtkın moralim bozukkkkk hiç birşey beni mutlu etmiyorrr. canım sıtkınnn saçma sapan şayler düşünüyorummm. herşeyi kafaya takıyorum
hainler bana plan yapmışlar ben şoook tabi kalbim 1500 atıyor yerinden çıkacak sanki:))tuanay geçen haftadan arıyo perşembe buluşuyoruz diye tamam dedim ama planlarım olmadı hediye meselesi vardı yetiştiremedim diye aradım buluşmayalım haftaya olsun gibisinden buluşalımda buluşalım meğersem ben ve denizime sürpriz yaptı teyzeleri nasıl mutlu olduk anlatamam size :))
bebingim sağ salim varmanıza çok sevindim
bende hasta olmam merek etme canım benim yanınızdan çıktım zaten arabaya ıslanmadım bile
neyse tuanayımla yılbaşı öncesi tekrar buluşacağız oleyy
nursimcim kulaklarını çok güzel çınlattık keşke imkanımız olsa da ela yı ve seni ziyaret edebilsek
sağlık olsun inşallah bir gün o da olur:))
ya ben bugün buraya hiç giremedim
gerçi girsem ne olacak yine hastayım ben ya ne olacak benim bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?