Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakem ooo herkes burda bebim tuanay deniz buluşun bakalım bizde kös kös bakalım artık size nursimcim bende varım kimseyi görmeyen canım

maşallah ne kalabalık olduk...
bebingim kızımın amcası bebek arabasını hediye alıcakmış bize kraftın çift yönlü kullanılabilen üst kısmı oto koltuğu olanlardan alıcakmış bakında beğenirseniz alayım dedi sence nasıl tatlım...

maşallah asagıda 5 kişiyizzzz

tuanayım senle konustuktan sonra yagmur basladı neyseki yolumuz az kalmıstı şimşek caktıkca korktum baya sel suydu ortalık cok şükür sağ salim geldik
sizde evlerinize vardınız

çokkkkkkkk uykum var çok yorgunumm dün akşam 1 de yattım sabah 6 da kalktımm

canım sıtkın moralim bozukkkkk hiç birşey beni mutlu etmiyorrr. canım sıtkınnn saçma sapan şayler düşünüyorummm. herşeyi kafaya takıyorum

beni heveslendirme nursimcim sonra kursağımda kalıyor. hafta içi işten çıkamıyorum hafta sonuda onlara uygun olmuyor genelde

nursimcim çok sanslısınız o zaman
kraft cok iyi bir marka
saglam garantili
kraftbaby.com dan modelleri inceleyebilirsin
travel sistem cokta kullanıslı olur
matrix güzel kullanıslı
vivadan memnun müşteriler biraz büyük
duo var o da güzel

hainler bana plan yapmışlar ben şoook tabi kalbim 1500 atıyor yerinden çıkacak sanki:))tuanay geçen haftadan arıyo perşembe buluşuyoruz diye tamam dedim ama planlarım olmadı hediye meselesi vardı yetiştiremedim diye aradım buluşmayalım haftaya olsun gibisinden buluşalımda buluşalım meğersem ben ve denizime sürpriz yaptı teyzeleri nasıl mutlu olduk anlatamam size :))

bebingim sağ salim varmanıza çok sevindim
bende hasta olmam merek etme canım benim yanınızdan çıktım zaten arabaya ıslanmadım bile

neyse tuanayımla yılbaşı öncesi tekrar buluşacağız oleyy

nursimcim kulaklarını çok güzel çınlattık keşke imkanımız olsa da ela yı ve seni ziyaret edebilsek
sağlık olsun inşallah bir gün o da olur:))

sermestim yarın hayırlı haberlerle gel inşallah
eşin de geliyor galiba şimdiden gözün aydın

evet bu sefer tükkanı kapatıyorum iyi geceler diliyorum
yarın görüşürüz

ya ben bugün buraya hiç giremedim
gerçi girsem ne olacak yine hastayım ben ya ne olacak benim bu halim

pozitif düsününki pozitif olsun canim tedavisi neymis bunun ve ne kadar sürermis?

meleğim bilmiyorum bilmekteistemiyorum bir bebek uğruna bukadar mücadele çok geliyor bana yıldım canım

hepsi boş mavim doğru gerçekten boş ama bizim için önceki önceki önceki önceki önceki önceki senelerde olunca artık dayanamıyoruz sıkıldık bunaldık tedavilerde son noktaları denedik yapmadık hiç birşey bırakmadık daha ne yapalım artık sıra isyanda bıkkınlıkta olmasında neyde olsun bizde insanız taş olan çatlar bu durumda birde çevrenin baskısı herkez bizi elle gösteriyordu bizden 13 yıl sonra tanışıp evlenenlerin çocuğu var müzmin bekarlarında bize gıptayla bakanlarında çocuğu var insanlar büyük aşkın meyvesi nerede diye durumu anlıyor

denizcim bütün spermiyogram testlerinde olan bir ibare bizde hep negatif veya yok işaretliydi bunda pozitif işaretlenmiş buda hücre kümeleşmesi demekmiş o içine ettiğimin yamuk spermleri baş boyun kuyruktan oluşuyor ya bunlar baş kuyruğa yapışıyor mesela öyle gudubet bir durum sözkonusu oluyor bıraktım herşeyi tatlım artık canımız nezaman nasıl istiyorsa öyle birlikte olacağız yok ağır kaldırma yok dikkat et yok folbiol bebe aspirini iç hepsini kaldırdım tedavülden

inan sermestim kocişimnde benimde tek istediğimiz mucize isyanda etmiyorum dün sinemaya gideyim kafam dağılsın dedim normalde sinema kocişin yolunun üstü kocişle sinemada buluşurduk busefer evden aldırdım kendimi yolda başladım ağlamaya yemek yedik bir sustum sinemaya girdik sinemada ağlıyorum ama canım ağlamak istediği için av mevsimine gittik oda biraz kasvetli bir filmdi komedyenler polisiye yapma gereği duymuşlar enteresan başarılıda olmuş herneyse sinemadan çıktım eve kadar ağladım evde kociş duşa girdi çıkana kadar kendimi morartana kadar ağladım kafamda tek bir sorgulama neden şundan bundan yok sadece regl olmanın verdiği hormanal durumdan dolayı deli gibi ağladım ağladım ağladım ama hiç isyan etmedim sonra kocişim psikoloğum herzamanki gibi iyi geldi bana dua et rahatla dedi bende ikinci aşılamada bende doktorda dua ediyordu işe yaramadı dedim onun üzerine herzamanki cüneyt örneği geldi yılbaşı bileti alırken allahım inşallah çıksın demezmisin öyle düşün sen bunu dilersin ama bu olacağına varır dedi bu benzetme beni kendime getirdi biraz evet çocukta bizim için sayısaldan piyangodan para çıkması kadar mucize ve ben hiç sayısaldan piyangodan para çıksın istemedim olasılığı az olan bir şeyi istemem bile bebek konusunda niye takılıyoruz onuda bilemiyoum ve günü gelecek bunu aşacağız gerçii adet günü kötü oluyorum onun dışında ara sıra giren hüzün dışında günlük yaşama devam ediyoruz ama adet günleri zor geçiyor

bende çeşmede denizi görünce şok geçirmiştim herşey sırayla :)

evet nursimim ah birde dua etmeye dilim varsa ne haddimeyse küsüm yukardakine töbe töbe

gulimus al bendende okadar şu adet günleri beni çok perişan ediyor seninde benden aşağı kalır yanın yok hüsnü kuruntu

hedayeleri yollamaya başlayalımmı varmı kurallar kaideler ben bilmiiiim

ya ben bugün buraya hiç giremedim
gerçi girsem ne olacak yine hastayım ben ya ne olacak benim bu halim

geçmiş olsun tatlım neyse haftasonu geldi bol bol dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…