Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aklımdayken laf yetiştireyim size
nbnh ovitrel karından olan canım ama hiç can yakmıyor çok pratik sen evde yapıveriyorsun hayırlı olur inşallah bu seferki
denizcim saçlarını güle güle kullan kocişin öyle bir etkilensinki yumoşu onikiden vursun :)))) oha yaa amma detaya girdim :)))
bu arada ben mail atmıştım yeni genelge ile ilgiliya başbakanlığa falan filan cevap gelmemiş hala pazar günü atmıştım maili
tuanay nezaman çıkıyorsun tv ye hatırlat olurmu
ezmag canım çok geçmiş olsun alllah korumş vallaha
özlemcim sendedemi vertigo oldu herşeyimizde benziyor bizim yahu
özlem demek kocişin iş yeri alt katta bir ara benim kocişinde iş yeri evimize çok yakındı 3 dk yürüme mesafesindeydi bende o sıra 2 saat yol gidiyordum iş için hiç adil değildi ((
bebingim canım kuşum sen napıyorsun halsiz hissediyordun düzeldinmi
semracım adanın odasına karar verdinmi canım bence karar ver artık çünkü hamileliğin sonlarına doğru daha zor hareket edersin şimdiden yerleştir
denizcim senin rapor ne oldu canım yaaa nekadar uzadı bu ege üniv. sinde çok yavaş olmadı hocalardan birinin muayehanesinemi gitsen bir kerelik olsada ne bileyim ozaman daha farklı oluyor biliyorsun
nursimcim gerçekten nöbetli çalışmak çok zor tatlım birde bebiş olunca ne yapacaksın allah kolaylık versin
geçmişi biraz hızlı ookudum malum zamanım yok hiç kaçırdığım birşey varmı acaaba diyede meraktan çatlamaktayım
şimdi yyeni bombalarımı yazayım size

bugün doktoruma gittim ofis histeroskopi için ayarlamalar yapacaktık ama doktorum fikir değiştirmiş anestezi ile yapmaya karar vermiş bende bugün tok karna gittiğim için tahlilleri yapamadı yarın gideceğim anestezi için tahliller vereceğim bugün toplantıda vardı
buhafta her gün işe gideceğim için her akşam çalışmam gerekiyor haftasonu dahil sınav 21 martta bu aralar beni mazur görün canlarım sergide var histeroskopide olacağım bir günde öyle anestezi ile gider veeee asıl bombaya geliyorum
eşimin iş yeri iflasını ilan etti 24 bin içeride paramız kaldı avukatlar bilmemleler yeni iş başvuruları yeni gündemimiz bu kızlar canımız çok sıkkın herşey bukadarmı kötü gider haftaya salı güzel bir firmayla iş görüşmesi var eşimin inşallah olur herşey üst üste tuz biber oldu (((( hayatımızda bu kadar olumsuzluğu bir arada görmemiştik biz (( serseme döndük

birgünde buradan size güzel bir haber veremiyecekmiyim ben ((((((((((((

burpum zaten geldimmi herşey üst üste olur.... bu sistemden kurtulmam için hamiş kalmam yeterli çocuklu bayanlar gündüz çalışıyor sadece....özlemim sadece bu hafta gündüzüm 2 hafta gece sonra bi hafta gündüz çalışıcam....

geçmiş olsun canım ya inşallah alır parasını geçen sene bende çok uğraştım eğer parayı kendi istekleriyle vermezlerse evraklar mahkeme 10 ay sürdü ve paramızı iflastan 10 ay sonra aldık..inşallah alırsınız canım ya birde aklınızda olsun iflas eden şirketin çalışanlarının son 3 aylık ücretini(ama bordro üzerinde yazanı) devlet karşılıyor..

geldimi üst üste gelir canım ya inşallah yoluna girer
yarın mı olacak histeroskopi yoksa yarın gün mü verecek aneztezi olunca birşey hissetmezsin çk az kanaman olur inşallah sonucu da güzel çıkar..

cnm çok sağol sen nasılsın?

burpcum bizimde sabrımız kalmadı eşim izi almış yarına gidiyoruz hastaneye
hafta sonu göreve gitmeden kararı bilelim ona göre ileride izin alırım dedi
yarın konuşacağız bakalım
canım senin dediğin olmuyor egede doktor seçersen muayenehanesine gidemiyorsun
yine ege tüp bebekte oluyor özel ücreti ödüyorsun işlemlerini o yapıyor ama raporlu 1000 tl ise onlar kendi elleriyle yaptığı için işlemleri 4000 lira veriyorsun sadece operasyonlara..iğne ücreti hariç
yani işimiz yardımcı doktorlara kaldı bu durumda yine tüp bebek kararlarını veren o hocalar fakat işlemleri onlar yapmıyor sonuçları değerlendirip ilaç dozlarına karar veren yine hocalar ama işte ellerini sürmüyorlar ayrı ücret ödemeyince..
zaten bu duruma maddi olarak dayanabilsek onlarla uğraşmaz yine dışarda yaptırırım
onun için keyfi sonucu beklemekten başka yapacağımız tek şey yarın gidip konuşmak olacak..onda da eşimin iş yeriyle ilgili görev yoğunluğu olduğu için..eşimde çok sinirli hatta tartışma bile çıkabilir gerekirse çıkıp şikayette ederim ama ne olur bilemem sonuç....

slm kızlar gelebildim nihayet

burpum geçmiş olsun verdiğin son kötü haber olur inşallah

cnm çok yoğunsun ne güzel biraz kafa dağıtırsın sınavındada başarılar dilerim inşş verirsin
cnm sen hiç moralini bozma bak her kötü şeyin arkasında bir iilik vardır hayırlısı olsun
histeroskopi ne cnm? laporoskopi gibi birşeymi ben hiç anlamıyorum valla buunları

denizim saçların hayırlı olsun canım
burp un dediğine katılıyorum:)))))
hiiiiç tedavi gerekmeden gelsin deniz bebek inşallah

iyiyim gamzecim uğraşıyorum işte 1 haftadır((((
sana da geçmiş olsun dikkat et kendine
kaynanamlar burda ya geliyolar soldan soldan
sıkıldım artık yaaaaaaaaaaa
evimde istediğim gibi davranmak istiyorum(((((((((((((

nursim sizin bu çalışma şekli beni öldürüyo zaten
benim eşim hep gündüz çalışıyo ama bugün gelecek
annesi babası ben((((((
çok bunaldım yaaaaaaa

ayy cnm yaa insan sinir olmazmı benim evimdede beni görmek istemiyorlardı gözlerini kaçırıyorlardı cnm Allah sabır versin inşş tez zamanda giderler:))))))

tuanay sen nasılsın?????
bişi dicem sana ama zamanımı bilmiyorum
hani bi kere özleme yapmıştın ya doğum tarihiyle falan
önemli yıllar mı çıkıyo neee
bana da yaparmısııın????????????????
lütfeeeeeeeeennnnnnnnnnn

eşin ne iş yapıyor cnm benim eşim rahat valla büroda çalışıyor gecesi yok haftada 2 gün istediği günde tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…