Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hanaaa tüm stresimi attım sabah sabah gözümü açmamla hepsiburadadan bulaşık makinemi yeniledim şöyle şık güzel bir model aldım çelik barnak izi yapmayan siemens bi kendime geldim kadın milleti diiilmiyiz hepimiz aynıyız eski makinemide alt kata kurduracağım oraya set üstü almıştım porselen takımlarım sığmıyordu içine bende üst kata taşımak zorunda kalıyordum şimdi iyi olacak herşeyden önemlisi stresimi attım haha

anaaa tam sparişimi verirken koca nane oldu oda araya elektronik bişi sıkıştırdı bir anda keyfime limon sıktı o hesapta yoktu benim istediiim bişi diiiil en azından

günaydın.hayırlı olsun burpum.parmak izi olmadan kullan:))fac.de profilizinevli olduğunuz kişinin üstünde ne yazıyo baksanıza terbiyesizler.:)

kocişin iş yerininin orada lapa lapa kar yağıyormuş

günaydın bupcum kız burayada kar yağıyor.....

ohhh iyi yapmışın da stresini atmak pahalıya mal olmuş kızzzzz
valla burp bn de senin gibi akşam bi kova yaş döktüm yine jafamda kuruyorum bende sıkıldım ne kadar üstüne gitsem bişeyle çıkıyor. sanki rabbim bizi sınıyor. çevremdekiler 1 ay içinde kara veriyor hoppppp ertesi ay hamileeee şok geçiriyorum

kız biz ne zaman buluşuyoruz.

evet semracım ya benimde sabah dikkatimi çekti çok terbiyesizler hangi gerizekalı yaptıysa...

burpcum güle güle kullan canım...

gülimuscum sen nasılsın tatlım....

günaydın kızlar
sadece son sayfaya baktım öğleden sonra okurum artık
burpcum bulaşık makineni güle güle kullan canım
burda da yağmur yağıyor bende kar istiyorummmm

gulimuscum bizde hata duruma alışmıyoruz hala kastırıyoruz biraz dağınık bıraksak diyeceğim ama ben tam 4,5 sene dağınık bıraktım olacaksa olsun olmazsa olmasın kıvamında takıldım tam 4,5 sene hiiiç kasılmadım zati okadar hazırda değildim yani oluruna bıraksanda yırtınsanda olmazsa olmuyor

evet semracım ya benimde sabah dikkatimi çekti çok terbiyesizler hangi gerizekalı yaptıysa...

burpcum güle güle kullan canım...

gülimuscum sen nasılsın tatlım....

komik olmuş,kızsammıı gülsem mi anlayamadım.bilerekmi yapılmış anlamadım daa!!:92:

o ne ya ayyy burp cym boş canım ya takılma onlara allah çok büyük o zaman olunca dişini kırmasan sorucam sana

2009 ve 2010 bana hiç iyi gelmedi bakalım 2011 ne getiricek bize görücez mavicim

koyun bakalım resimleri görelim bebingimizi bizde eh hevesimizi istanbul buluşmasına saklayalım

evet ya o anı yaşamak isterdim doğrusu

hain domdom bebişş
hepimize süpriz yaptın demek sen de vardın buluşmada

ya hiç biriniz tahmin bile edememişsinizzzz saklanmış bebiş size içerden kıs kıs gülüyordu

amin inşallah kızzzz

voltranı olusturduk bugun
eee yakında bide ist buluşması patlatırız di miiii
valla keşke yakın olsak
bugun cok istedim keşke izmirde yasaydım diye

bebim tabiiii istanbulda en büyük kalabalık buluşma olsun emiii

nursimcim kraftınkiler çok kullanışlı ablamda oluşuna ondan almışş çok güzelll ve ağır duruyor.

günaydın.hayırlı olsun burpum.parmak izi olmadan kullan:))fac.de profilizinevli olduğunuz kişinin üstünde ne yazıyo baksanıza terbiyesizler.:)

anaaaa ne yazıyor acabaaaaa yaaaaaa

bi kaçamak yapıyım dedim arar acele okudum ama beynim artık kabul etmedi ama aklımda kalanları yazayım dedim hepsi gene gitti dünkü burpla meleğe yazdıklarımda yok bu site çok acayip bişey oldu bakalım sonu ne olcak
burpum gene duygusallaşmışsın ama bu sefer haklısın bitanem ama en azından cüneyite yansıtma be gülüm adam sana çaktırmıyordur ama çok üzülüyordur he bu arada barnak izi yapmayan makinan hayırlı olsun tatlım darısı bana
nursim az kaldı canım resimlerdede hiç doğumun yakınmış gibi gözükmüyor ne güzel
bebing tuanay ve deniz cadıları orta yerimden çatladım ben
gülmus buluşma işi eger uzak olursa bende senin gibi karalar bağlarım heralde bu sefer
semram nasıl oldu elin bitanem düzel dimi kıyamam yanık çok kötü olur ya
he bide şu facede kimin resmine kim ne yazmış anlamadım
akşama kına var ama hiç gimek hazırlanmak istemiyorum banyo yaptım saçımı bile kurutmadım ıslak ıslak dolanıyorum of ya pazara da düğün telaşı var kınadan sonrada ev dolu olcak pazara kadar dayımın kızının düğünü bu pazar akşamada kınası var çok yorgunum galiba hamilelik belirtileri yeni çıkıyor bende uykumda var

ehhhhh sevim pes yani artık bu hamilelik belirtilerini bize yolla senin işine yaramaz. sen sessiz sakin geçirier hamileliğini

gülimus bende anlamadım benim evli olduğum bölümde bişey yazmıyor[/QUOTE

kız burp için yazılmış canım ben merak ettim face yok burada

benimde akşama misafirlerim var ya hiç çekemicem yorgun uykusuzum yarın cumartesi diye geç de giderler ufff

sevimmmmmm menü kalabalık canım oy yorma kız kendini o kadar

kız nursimmm ordamısın tatlım yaaa

ay senin dün akşam facede resimlerine baktım da maşallah karnın iyi çok büyük değil ne güzel am asanki biraz sinirlibi hatunsunnn yoksa banamı öyle geldi. bakışlarından öyle anladımm. napimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…