kocişin iş yerininin orada lapa lapa kar yağıyormuş
hanaaa tüm stresimi attım sabah sabah gözümü açmamla hepsiburadadan bulaşık makinemi yeniledim şöyle şık güzel bir model aldım çelik barnak izi yapmayan siemens bi kendime geldim kadın milleti diiilmiyiz hepimiz aynıyız eski makinemide alt kata kurduracağım oraya set üstü almıştım porselen takımlarım sığmıyordu içine bende üst kata taşımak zorunda kalıyordum şimdi iyi olacak herşeyden önemlisi stresimi attım haha
evet semracım ya benimde sabah dikkatimi çekti çok terbiyesizler hangi gerizekalı yaptıysa...
burpcum güle güle kullan canım...
gülimuscum sen nasılsın tatlım....
başımıza birde aglütinasyon çıktı spermiogramda şimdiye kadar hep negatif çıkmıştı buseferkinde pozitif çıkmış ve hiç iyi bir şey değilmiş derhal tedavisi gereken alerjik bir hikayeymiş ve sperm hareketlerini etkiliyormuş o olmadan bile hareketsizken tam ihtiyacımız olan şeydi heralde bu
varikoselden tamamen bağımsız bambaşka bir durum hücrelerin kümeleşmesiymiş şimdi birde bununla boğuşacağız
az öncede ablamla konuştuk işyerinden iki kişi birden 2 hafta arayla hamile kalmış beni sormuşlar o neden kalmıyor diye ablamda kariyer mariyer gevelemiş sırf siz iki moron merak edinde dedikodu malzemesi çıkarın kendinize diye hamile kalmıyorum siz bilmiyormuydunuz
birde bana olumlu ol diyorsunuz olumlu bir gelişme olsun ben dişimi kıracağım
pes doğrusu
beni bu akşam anca sinema paklar kocişe söyledim gelsin beni alsın ve özellikle arabada kullanmak istemiyorum ezerim vallaha önüme çıkanı kapıdan alsın beni birde dönüşte park sıkıntısı yaşamayayım
oh be nihayet yazabiliyorum 50 kere yazdım ama görünmedi:84::84:
Melek ve burp yeni yıl size de diğer kızlara da bebeklerini getirecek inanıyorum
geçen yıl bu zamanlar benim hayatımda olumlu tek bişi yoktu bebek konusunda
ne üzülmeler,ne isyanlar
ama hepsi boşmuş
1 yıla bile kalmayacak görün bakın boşuna üzülmüşüm diyeceksiniz
hepinizi çok seviyorum
hergün dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
melekcim bebingi sormuşsun izmirdeydi o dönüyor şu anda belki de varmak üzeredir
bugün çok güzel bir gündü ya çabucak geçti doyamadım valla
bebing nasıl güzel nasıl çıtı pıtı Allahım onun gibi bir güzeli de göbüşüne koyuversin inşallah
hem ona hem bize nasıl moral oldu tedavi öncesi güç verdik birbirimize
keşke aynı şehirde daha çok vakite geçirme imkanımız olsaydı
istanbullu hatunlar sıra sizde buluşun bakalım
bu arada foto çekildik bol bol tuanay face e koyacak
pembe sahalara geri döndüm cicişler :)
ağzım kulaklarımda tabi
tahmin ediyorsunuzdur
bugun muhtesem di
cok iyi agırladılar beni
en önemliside denizin beni görünce geçirdiği şooookkkkk
o anı hiç unutmıcam
hain domdom bebişş
hepimize süpriz yaptın demek sen de vardın buluşmada
İki fıstığım söylemiş,gerçekten harika bir gündü...Yağmurlu bir İzmir gününden çok hoş bir anı kaldı bize...Sonunda hep hayalini kura kura biraraya geldik,üçü birarada oldukkk....Darısı diğer dostlarımızla inşallahhhh
voltranı olusturduk bugun
eee yakında bide ist buluşması patlatırız di miiii
valla keşke yakın olsak
bugun cok istedim keşke izmirde yasaydım diye
maşallah ne kalabalık olduk...
bebingim kızımın amcası bebek arabasını hediye alıcakmış bize kraftın çift yönlü kullanılabilen üst kısmı oto koltuğu olanlardan alıcakmış bakında beğenirseniz alayım dedi sence nasıl tatlım...
günaydın.hayırlı olsun burpum.parmak izi olmadan kullan:))fac.de profilizinevli olduğunuz kişinin üstünde ne yazıyo baksanıza terbiyesizler.:)
gulimuscum bizde hata duruma alışmıyoruz hala kastırıyoruz biraz dağınık bıraksak diyeceğim ama ben tam 4,5 sene dağınık bıraktım olacaksa olsun olmazsa olmasın kıvamında takıldım tam 4,5 sene hiiiç kasılmadım zati okadar hazırda değildim yani oluruna bıraksanda yırtınsanda olmazsa olmuyor[/QUOTE
herşey nasip evet canım ben düşün 1,5 yıldır uğraşıyorum gel bana sor ki sıkıldım bittim hangi taşı kaldırsam altından bir mok çıkıyor. kistim erisinde hayırlısıyla gerisini şu ana hiç düşünemiyorum .
bebing gelsin hep beraber buluşuruz gulimusum
ok canım gelsindeeeee
evet semracım ya benimde sabah dikkatimi çekti çok terbiyesizler hangi gerizekalı yaptıysa...
burpcum güle güle kullan canım...
gülimuscum sen nasılsın tatlım....
ben de napim canım hey heylerim üzerimde yine
bi kaçamak yapıyım dedim arar acele okudum ama beynim artık kabul etmedi ama aklımda kalanları yazayım dedim hepsi gene gitti dünkü burpla meleğe yazdıklarımda yok bu site çok acayip bişey oldu bakalım sonu ne olcak
burpum gene duygusallaşmışsın ama bu sefer haklısın bitanem ama en azından cüneyite yansıtma be gülüm adam sana çaktırmıyordur ama çok üzülüyordur he bu arada barnak izi yapmayan makinan hayırlı olsun tatlım darısı bana
nursim az kaldı canım resimlerdede hiç doğumun yakınmış gibi gözükmüyor ne güzel
bebing tuanay ve deniz cadıları orta yerimden çatladım ben
gülmus buluşma işi eger uzak olursa bende senin gibi karalar bağlarım heralde bu sefer
semram nasıl oldu elin bitanem düzel dimi kıyamam yanık çok kötü olur ya
he bide şu facede kimin resmine kim ne yazmış anlamadım
akşama kına var ama hiç gimek hazırlanmak istemiyorum banyo yaptım saçımı bile kurutmadım ıslak ıslak dolanıyorum of ya pazara da düğün telaşı var kınadan sonrada ev dolu olcak pazara kadar dayımın kızının düğünü bu pazar akşamada kınası var çok yorgunum galiba hamilelik belirtileri yeni çıkıyor bende uykumda var
gülimus bende anlamadım benim evli olduğum bölümde bişey yazmıyor[/QUOTE
kız burp için yazılmış canım ben merak ettim face yok burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?