Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zasacım kız napim hastane o kadar yoğun ki anlatmam ben hala anlamadım ne yazmışlar ya
canım kimle evli olduğun bölüme bak akşama düzelmezse görüsün.

iyi oldu tatlım,geçti merak etme.

ben gidem yemek lerimi yapıyım sonrada hazırlanıyım menüm
yaprak sarma
mercimek çorbası
salata
mantı
ohh süpermiş.bendede kıymalı ıspanak yemeği var,yaprak sarması hazırlıcam çok fazla iç yapmışım,koca tencere dolar,birazdan başlıcam,yarına hazır olsun,abla gelir,arkadaşlar falan olcak bizde.akşama yemeğim hazır olsun.

allah seni gulimus kulaktan kulağa oldu tam bana yazmamışlar heralde sabah geneel olarak birşey olmuş ama bende göremedim evli kısmında profilde :)
bizim dekanlık katında hocaların takıldığıı bir oda var orada kahve makinesinin kaşığını yere düşürmüştüm o yüzden çöpe attım bizim atölyedede plastik kaşık vardı öğrenciye birazdan bunu yukarı çıkart yukarıdakini düşürdüm dedim sonra başka bir öğrenci gelmiş o kaşık ne dedi hee yukarı çıkarcam hoca kahve makinesini kırmış dedi yani sende o hesap oldun gulimusum :))))
zasa bir taş attın biz on deli atladık açıkla şu yazılanı hepimiz merak etmişiz anlaşılan
sevüüüüm anacım ne düğün bitiyor ne kına yaz olsa ne olurdu bu mevsimde okadar düğün varsa hamanıııın :)) mercan zillerle doğacak cıkkıdı cıkkıdı

ellerine sağlık zasa ama bu sefer gerçek anlamda dolmayı yienlerede belirtki elin çabuk iyileşsin
bende prasa yapacağım yanında şehriyeli tavuk çorbası ve onların yanında ne yapacağımı çıkaramadım bide bugün evdeyim diye kocişin gözü datlu arar

hanaa bulaşık makinesini kocişe ödettim hepsiburadadan kendine elektronik zımbırtılarda ısmarlamış meblağ büyük olunca beni aradılar garanti bankasından yedi sülalemi sordular işleme izin veriyormusunuz dediler iyi bişi bu kart benim üzerime ek kart haha öyle komik oluyorki arabasına benzin alıyor arıyorum dalgasına lastik havalarınada bak diyorum öğle yemeği yiyor restaurantta pat mesajı geliyor ooo afiyet olsun diyorum çok komik yaaa her boku bana bildiriyor :))) zati kociş sırf bana bildirmesin diye doğum günü hediyemi havaleyle ödedi ama ben gene onun telefonunda havale teminatı görüp yakaladım benden bişii kaçmıyooor :))))))))))))))

kocişin rusyaya gitmesi olası iş almışlar rusyadan patron seninle rusyaya gidilmez sen bizide gerisin geri vukuatsız getirirsin erdem timsali adam demiş valla bana ilk rusyaya gidiyorum dediğinde zerre korkmadım biliyorum malımı ammaaa okadanda güvenmiyeceksin erkek milleti sonuçta

ohh mis gibi ne güzel afiyet olsun canım şimdiden
benim menüde pastırmalı kuru fasulye, pilav mercimek çorba sebzeli, ayva kompostosu ve salata olcak dünden kocişimin isteğe göre yapılmış menüsü

hahah yazacak bişiy bulamadımmmm kızz seni gerçekten görnmeyi çok istiyorum burp senin burcun ne hatun ee sevüm artık yazın artık her gün mercanla düğünlerde olur

anamm sen döktürürsün kız ooo ne tatlısı yapıverecen kız hı kopya çekeyimmm.:79:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben nasıl olayım gecem gündüzüm karıştı eşim izinli evde olunca hep böyle oluyor gece yarısına kadar otur gece yarısı yemek hazırla bende eşlik ediyorum tabi sonra da öğlen kalkıyoruz başıma ağrı girdi ne güzel işten sonra düzenim vardı sabah erken kalkıp kahvaltımı yapıyordum ama şimdi nerdeee:))

burpcum güle güle kullan makinanı ..bizde hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz av mevsimine baya reklamı yapıldı fos çıkmaz inşallah

elanazcım bugun yine bebek gezmesinde
dün onun da sesini duyduk çok mutlu olduk :)
bebim işleri yetiştirmeye çalışıyor galiba gelmemiş daha

bu arada ayşenden valla korkulur dün fallara bakıldı tabiki kaçar mı hiç
eşim eğitime gidecekti iptal olmuştu ya eşin gidecek dedi dün
az önce tel geldi şubat ayına kaydırılmış şubatta gidiyor ama eşinle sende biryerlere gideceksin demişti dün şimdi onun gerçek olması için benim de onun yanında gitmem lazım:))
ayy sinir olan birde bu tarihler 14 şubatı da kapsıyor evlilik yıl dönümümüzü yani zaten yılbaşında da yok annemle yalnız geçireceğiz evde(
neyse sağlık olsun napalım
haa birde ayşenim pipi gördü falımda bilemiyorum yani:))

oda güzel hanaam en azından herşeyinden haberin oluyorrrr.kız çok beter hatunsun vayyy

erkek milletine hiç güven olmaz dmiiiii

ya eşlerin izin zamanlarında hep öyle oluyo canımmm bebişinde dinleniyor hem

tuanaycım demek falların çıkıyo oooo bizide unutma kız bende isterim fala inanma falsızda kalmaa pipimiii deniz oğlan hadi yaaaa aaaa

merhaba fıstıklarrrrr nasılsınız bakalım, ben azda olsa belimi doğrulttum :)
inşallah en kısa zamanda dönceğim aranıza çok özledim sizi....

sizin adiniza cok sevindim canim iyi tadini cikarmissiniz

cok güzel bir süpriz olmus denize vallaha

insallah canim

voltranı olusturduk bugun
eee yakında bide ist buluşması patlatırız di miiii
valla keşke yakın olsak
bugun cok istedim keşke izmirde yasaydım diye

haksizlik ama ben gelemiyorum(((((((((((((

ooo ne güzel:)))

hayirli olsun tatlim güle güle kullan canim

komik olmuş,kızsammıı gülsem mi anlayamadım.bilerekmi yapılmış anlamadım daa!!:92:

ben yazmislara ya merak ettim baktim ama bisey göremedim

korkulur senden vallaha:)))))))))))))

merhaba fıstıklarrrrr nasılsınız bakalım, ben azda olsa belimi doğrulttum :)
inşallah en kısa zamanda dönceğim aranıza çok özledim sizi....

mehaba canim senin rahatsizligin uzun sürde tatlim dr. gitmedinmi?

selam kızlar
gelemedim bugun bi türlü

tuanayımın falları dogru cıkıyor valla
dün geceyi cok kotu gecirdim sabaha kadar cok afedersiniz istifra ettim sürekli en son herhalde 15 yıl önce olmuştu
simdi o kadar kasılmıski midem canım acıyor cok feci
yüzüm sapsarı berbat durumdayım
bende cünki homepati görüşmesine gitmiştim izmire
iç dünyamda yasananlar birbir önüme serilince sanırım bir kurtuluş yasadım dün gece diyorum o kadar rahatladım ki anlatamam size
ama bu psikolojik çözümleme ilk baslarda gecmişe geri götürdügü herseyi bidaha yasattıgı için cok iyi gelmiyor
çünki üstünü kapattıgınız unutmaya calıstıklarınızla yüzleşiyorsunuz
ama bu bir çözülüş bunu arkası cok iyi gelicek bana
biliyorum biraz zaman lazım
sadece kafam karısık
rita benim kafamı cok ama cok karıstırdı kızlar

ben cikiyorum canim aksama gelemeyecegim isyerinin yilbasi yemegi var oraya gidiyorum belki yarinda giremem kocisle gezmeye gidecegiz herkese simdiden iyi hafta sonlar kenidinize iyi bakin öptüm

gecmis olsun canim dikkat et kendine hayatim

ben sana söylerimsonra:))

sarmayı yaptım ama burnumdan geldi.bidaha yalnızken asla yapmıcm tövbe!ada yerde oynuyor,onun yanına sofra bezi serip yerde yapıyim dedim,tencereleri devirdi,ağladı,bağırdı,tam trajediydi halim valla.

kızlar hediyeler nezamn gönderiliyor,ben 2 hafta önce aldım netten,sipariş verdim ama hala gitmemiş.hepsiburadadan hep alırım bu kadar gecikmezdi,aksilik çıkmasa bari.

bende bebek görüp geldim yine bir hamile haberi alarak
orda çok üzülmedim ama bilgisayarın başında gözlerim doldu
ama ağlamadım Allah hepimize yardım etsin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…