canım kimle evli olduğun bölüme bak akşama düzelmezse görüsün.zasacım kız napim hastane o kadar yoğun ki anlatmam ben hala anlamadım ne yazmışlar ya
iyi oldu tatlım,geçti merak etme.bi kaçamak yapıyım dedim arar acele okudum ama beynim artık kabul etmedi ama aklımda kalanları yazayım dedim hepsi gene gitti dünkü burpla meleğe yazdıklarımda yok bu site çok acayip bişey oldu bakalım sonu ne olcak
burpum gene duygusallaşmışsın ama bu sefer haklısın bitanem ama en azından cüneyite yansıtma be gülüm adam sana çaktırmıyordur ama çok üzülüyordur he bu arada barnak izi yapmayan makinan hayırlı olsun tatlım darısı bana
nursim az kaldı canım resimlerdede hiç doğumun yakınmış gibi gözükmüyor ne güzel
bebing tuanay ve deniz cadıları orta yerimden çatladım ben
gülmus buluşma işi eger uzak olursa bende senin gibi karalar bağlarım heralde bu sefer
semram nasıl oldu elin bitanem düzel dimi kıyamam yanık çok kötü olur ya
he bide şu facede kimin resmine kim ne yazmış anlamadım
akşama kına var ama hiç gimek hazırlanmak istemiyorum banyo yaptım saçımı bile kurutmadım ıslak ıslak dolanıyorum of ya pazara da düğün telaşı var kınadan sonrada ev dolu olcak pazara kadar dayımın kızının düğünü bu pazar akşamada kınası var çok yorgunum galiba hamilelik belirtileri yeni çıkıyor bende uykumda var
ohh süpermiş.bendede kıymalı ıspanak yemeği var,yaprak sarması hazırlıcam çok fazla iç yapmışım,koca tencere dolar,birazdan başlıcam,yarına hazır olsun,abla gelir,arkadaşlar falan olcak bizde.akşama yemeğim hazır olsun.ben gidem yemek lerimi yapıyım sonrada hazırlanıyım menüm
yaprak sarma
mercimek çorbası
salata
mantı
canım kimle evli olduğun bölüme bak akşama düzelmezse görüsün.
iyi oldu tatlım,geçti merak etme.
ohh süpermiş.bendede kıymalı ıspanak yemeği var,yaprak sarması hazırlıcam çok fazla iç yapmışım,koca tencere dolar,birazdan başlıcam,yarına hazır olsun,abla gelir,arkadaşlar falan olcak bizde.akşama yemeğim hazır olsun.
allah seni gulimus kulaktan kulağa oldu tam bana yazmamışlar heralde sabah geneel olarak birşey olmuş ama bende göremedim evli kısmında profilde :)
bizim dekanlık katında hocaların takıldığıı bir oda var orada kahve makinesinin kaşığını yere düşürmüştüm o yüzden çöpe attım bizim atölyedede plastik kaşık vardı öğrenciye birazdan bunu yukarı çıkart yukarıdakini düşürdüm dedim sonra başka bir öğrenci gelmiş o kaşık ne dedi hee yukarı çıkarcam hoca kahve makinesini kırmış dedi yani sende o hesap oldun gulimusum :))))
zasa bir taş attın biz on deli atladık açıkla şu yazılanı hepimiz merak etmişiz anlaşılan
sevüüüüm anacım ne düğün bitiyor ne kına yaz olsa ne olurdu bu mevsimde okadar düğün varsa hamanıııın :)) mercan zillerle doğacak cıkkıdı cıkkıdı
ellerine sağlık zasa ama bu sefer gerçek anlamda dolmayı yienlerede belirtki elin çabuk iyileşsin
bende prasa yapacağım yanında şehriyeli tavuk çorbası ve onların yanında ne yapacağımı çıkaramadım bide bugün evdeyim diye kocişin gözü datlu arar
hanaa bulaşık makinesini kocişe ödettim hepsiburadadan kendine elektronik zımbırtılarda ısmarlamış meblağ büyük olunca beni aradılar garanti bankasından yedi sülalemi sordular işleme izin veriyormusunuz dediler iyi bişi bu kart benim üzerime ek kart haha öyle komik oluyorki arabasına benzin alıyor arıyorum dalgasına lastik havalarınada bak diyorum öğle yemeği yiyor restaurantta pat mesajı geliyor ooo afiyet olsun diyorum çok komik yaaa her boku bana bildiriyor :))) zati kociş sırf bana bildirmesin diye doğum günü hediyemi havaleyle ödedi ama ben gene onun telefonunda havale teminatı görüp yakaladım benden bişii kaçmıyooor :))))))))))))))
kocişin rusyaya gitmesi olası iş almışlar rusyadan patron seninle rusyaya gidilmez sen bizide gerisin geri vukuatsız getirirsin erdem timsali adam demişvalla bana ilk rusyaya gidiyorum dediğinde zerre korkmadım biliyorum malımı ammaaa okadanda güvenmiyeceksin erkek milleti sonuçta
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben nasıl olayım gecem gündüzüm karıştı eşim izinli evde olunca hep böyle oluyor gece yarısına kadar otur gece yarısı yemek hazırla bende eşlik ediyorum tabi sonra da öğlen kalkıyoruz başıma ağrı girdi ne güzel işten sonra düzenim vardı sabah erken kalkıp kahvaltımı yapıyordum ama şimdi nerdeee:))
burpcum güle güle kullan makinanı ..bizde hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz av mevsimine baya reklamı yapıldı fos çıkmaz inşallah
elanazcım bugun yine bebek gezmesinde
dün onun da sesini duyduk çok mutlu olduk :)
bebim işleri yetiştirmeye çalışıyor galiba gelmemiş daha
bu arada ayşenden valla korkulur dün fallara bakıldı tabiki kaçar mı hiç
eşim eğitime gidecekti iptal olmuştu ya eşin gidecek dedi dün
az önce tel geldi şubat ayına kaydırılmış şubatta gidiyor ama eşinle sende biryerlere gideceksin demişti dün şimdi onun gerçek olması için benim de onun yanında gitmem lazım:))
ayy sinir olan birde bu tarihler 14 şubatı da kapsıyor evlilik yıl dönümümüzü yani zaten yılbaşında da yok annemle yalnız geçireceğiz evde(
neyse sağlık olsun napalım
haa birde ayşenim pipi gördü falımda bilemiyorum yani:))
melekcim bebingi sormuşsun izmirdeydi o dönüyor şu anda belki de varmak üzeredir
bugün çok güzel bir gündü ya çabucak geçti doyamadım valla
bebing nasıl güzel nasıl çıtı pıtı Allahım onun gibi bir güzeli de göbüşüne koyuversin inşallah
hem ona hem bize nasıl moral oldu tedavi öncesi güç verdik birbirimize
keşke aynı şehirde daha çok vakite geçirme imkanımız olsaydı
istanbullu hatunlar sıra sizde buluşun bakalım
bu arada foto çekildik bol bol tuanay face e koyacak
pembe sahalara geri döndüm cicişler :)
ağzım kulaklarımda tabi
tahmin ediyorsunuzdur
bugun muhtesem di
cok iyi agırladılar beni
en önemliside denizin beni görünce geçirdiği şooookkkkk
o anı hiç unutmıcam
İki fıstığım söylemiş,gerçekten harika bir gündü...Yağmurlu bir İzmir gününden çok hoş bir anı kaldı bize...Sonunda hep hayalini kura kura biraraya geldik,üçü birarada oldukkk....Darısı diğer dostlarımızla inşallahhhh
voltranı olusturduk bugun
eee yakında bide ist buluşması patlatırız di miiii
valla keşke yakın olsak
bugun cok istedim keşke izmirde yasaydım diye
maşallah ne kalabalık olduk...
bebingim kızımın amcası bebek arabasını hediye alıcakmış bize kraftın çift yönlü kullanılabilen üst kısmı oto koltuğu olanlardan alıcakmış bakında beğenirseniz alayım dedi sence nasıl tatlım...
hanaaa tüm stresimi attım sabah sabah gözümü açmamla hepsiburadadan bulaşık makinemi yeniledim şöyle şık güzel bir model aldım çelik barnak izi yapmayan siemens bi kendime geldim kadın milleti diiilmiyiz hepimiz aynıyız eski makinemide alt kata kurduracağım oraya set üstü almıştım porselen takımlarım sığmıyordu içine bende üst kata taşımak zorunda kalıyordum şimdi iyi olacak herşeyden önemlisi stresimi attım haha
komik olmuş,kızsammıı gülsem mi anlayamadım.bilerekmi yapılmış anlamadım daa!!:92:
hanaa bulaşık makinesini kocişe ödettim hepsiburadadan kendine elektronik zımbırtılarda ısmarlamış meblağ büyük olunca beni aradılar garanti bankasından yedi sülalemi sordular işleme izin veriyormusunuz dediler iyi bişi bu kart benim üzerime ek kart haha öyle komik oluyorki arabasına benzin alıyor arıyorum dalgasına lastik havalarınada bak diyorum öğle yemeği yiyor restaurantta pat mesajı geliyor ooo afiyet olsun diyorum çok komik yaaa her boku bana bildiriyor :))) zati kociş sırf bana bildirmesin diye doğum günü hediyemi havaleyle ödedi ama ben gene onun telefonunda havale teminatı görüp yakaladım benden bişii kaçmıyooor :))))))))))))))
merhaba fıstıklarrrrr nasılsınız bakalım, ben azda olsa belimi doğrulttum :)
inşallah en kısa zamanda dönceğim aranıza çok özledim sizi....
selam kızlar
gelemedim bugun bi türlü
tuanayımın falları dogru cıkıyor valla
dün geceyi cok kotu gecirdim sabaha kadar cok afedersiniz istifra ettim sürekli en son herhalde 15 yıl önce olmuştu
simdi o kadar kasılmıski midem canım acıyor cok feci
yüzüm sapsarı berbat durumdayım
bende cünki homepati görüşmesine gitmiştim izmire
iç dünyamda yasananlar birbir önüme serilince sanırım bir kurtuluş yasadım dün gece diyorum o kadar rahatladım ki anlatamam size
ama bu psikolojik çözümleme ilk baslarda gecmişe geri götürdügü herseyi bidaha yasattıgı için cok iyi gelmiyor
çünki üstünü kapattıgınız unutmaya calıstıklarınızla yüzleşiyorsunuz
ama bu bir çözülüş bunu arkası cok iyi gelicek bana
biliyorum biraz zaman lazım
sadece kafam karısık
rita benim kafamı cok ama cok karıstırdı kızlar
ben sana söylerimsonra:))allah seni gulimus kulaktan kulağa oldu tam bana yazmamışlar heralde sabah geneel olarak birşey olmuş ama bende göremedim evli kısmında profilde :)
bizim dekanlık katında hocaların takıldığıı bir oda var orada kahve makinesinin kaşığını yere düşürmüştüm o yüzden çöpe attım bizim atölyedede plastik kaşık vardı öğrenciye birazdan bunu yukarı çıkart yukarıdakini düşürdüm dedim sonra başka bir öğrenci gelmiş o kaşık ne dedi hee yukarı çıkarcam hoca kahve makinesini kırmış dedi yani sende o hesap oldun gulimusum :))))
zasa bir taş attın biz on deli atladık açıkla şu yazılanı hepimiz merak etmişiz anlaşılan
sevüüüüm anacım ne düğün bitiyor ne kına yaz olsa ne olurdu bu mevsimde okadar düğün varsa hamanıııın :)) mercan zillerle doğacak cıkkıdı cıkkıdı
sarmayı yaptım ama burnumdan geldi.bidaha yalnızken asla yapmıcm tövbe!ada yerde oynuyor,onun yanına sofra bezi serip yerde yapıyim dedim,tencereleri devirdi,ağladı,bağırdı,tam trajediydi halim valla.ellerine sağlık zasa ama bu sefer gerçek anlamda dolmayı yienlerede belirtki elin çabuk iyileşsin
bende prasa yapacağım yanında şehriyeli tavuk çorbası ve onların yanında ne yapacağımı çıkaramadım bide bugün evdeyim diye kocişin gözü datlu arar
ohh mis gibi ne güzel afiyet olsun canım şimdiden
benim menüde pastırmalı kuru fasulye, pilav mercimek çorba sebzeli, ayva kompostosu ve salata olcak dünden kocişimin isteğe göre yapılmış menüsü
seninde menü güzelmiş,hamile olduğumu öğrendiğimden beri kuru fasulye yemedim,zaten zafer hiç sevmez,bende bebeğim gazlı olur diye yemedim,şimdide emziriyorum diye yemiyorum,emzirmeyi bırakınca neler yapıcam yicemm.
iyi gezmeler sizeee.ben cikiyorum canim aksama gelemeyecegim isyerinin yilbasi yemegi var oraya gidiyorum belki yarinda giremem kocisle gezmeye gidecegiz herkese simdiden iyi hafta sonlar kenidinize iyi bakin öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?