Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanaycım bende sana birşey soracaktım sen bana demiştin ya yumurtlama günlerini hesaplamak için almanyadan annemler bişey aldı die cnm onun adını öğrenecektim ben bizimde bi arkadaş almanyaya gidiyorda ona söledim ben sen adını öğren ben alırım dedi

geldim geldim
azcık kaynana dedikodusu okuyup halime şükrediym dedim ama
tok anacım bunaldım
insan kendi evine gelmek istemezmi yaaa
geri geri gidiyo ayaklarım(((

özlemcim sen naptın nasıl yağmur başladı burda oysa ne iyiyidi hava
seviiniyorum bi yandan da bahar geldi artık

konuşmuyoruz da iğrenç kanallar seyrediyolar
flaş tv
boğuluyorum
yarın eşim evde :))))))) daha rahat olurum
öbürgün de okul çıkışı arkadaşa gidicem
yyaaaaaaaaaaaaaaaaa ben niye böle oldum yaaaaaaaaaaaaa

canım ya güle güle kullan iyi olmuş:))) bende sarışın olarak hayatıma devam edeceğim sanırım benimki öyle seviyor ama yaza bende kendi rengimi düşünüyorum....

ay evet ya senin vertigonu okuyunca bende aha dedim yani:))) evet çok benziyoruz hastalıklar bile ya:))) evet hiç adil değil keşke bende böyle bir şansa sahip olsam...

niye vazgeçmiş canım ya ne düşünmüşki? neyse sen duyma daha iyi bende hep bayılayım hatırlamayım diyorum... senin gündem bu ara yoğun allah kolaylık versin canım... aman ya herşey gelince üstüste gelir sabredin canım ya inşallah iş görüşmesinden iyi sonuç alır ... gerçi içerde kalan parayı iflas edince ödüyorlar sanki ben mi öyle biliyorum belki geç olur ama olur diye biliyorum...
inşllah güzel haberlerde nasip olur tatlım ya belli mi olur onlarda peşpeşe gelir belki:)))opuyorumnanaktan

aman canım ya çok sevinmiştim bende....

bugün benimde aklıma geldi biliyor musun? diğer topikte kaldı o bilgiler bende zahmet olmayacaksa yeniden isteyecektim:))))

kıyamam sana ya hiç gideceğiz falan gibi laflar geçmiyor sanrım:))) zaten rahata alışmışız o yüzden birazz sınırlanınca sıkılıyoruz işte....

geldim geldim
azcık kaynana dedikodusu okuyup halime şükrediym dedim ama
tok anacım bunaldım
insan kendi evine gelmek istemezmi yaaa
geri geri gidiyo ayaklarım(((

cnm aynı ben gibisin senin en azından kaçacak bir yerin var benim oda bütün gün evdeyim onlarla eşime izin al diyorum onlar gelince sende yanımda ol diyorum

canım ya güle güle kullan iyi olmuş:))) bende sarışın olarak hayatıma devam edeceğim sanırım benimki öyle seviyor ama yaza bende kendi rengimi düşünüyorum....

bende sarışın olmak istiyorum ama yüzüme pek gitmiyor ama sana çok yakışmış rengide çok güzel özlemcimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…