benimki de sevmez..
uzatıyorum zaten baya da gür çok az uçlarından aldırdım sinir ettim keseni de çok kesme düzelt sadece diye diye..
düğünden sonra iş güç zor oluyor diye çene hizasında kestirdim bide değişiklik olsun diye bakır kahveye boyattım ama bana dayanır mı hemen uzuyor saçlar çıkıyor siyah siyah diplerden ayda bir boya sıkıldım ondan sonra kendi rengimden attırdım o da yıkaya yıkaya açıldı bir daha boyatmadım kendi saçım uzadı ama açılan yerler kaldı 2 renk oldum.bekledim uzasında rahat boyansın diye iyi oldu şimdi..
kızlar aklımdayken laf yetiştireyim size
nbnh ovitrel karından olan canım ama hiç can yakmıyor çok pratik sen evde yapıveriyorsun hayırlı olur inşallah bu seferki
denizcim saçlarını güle güle kullan kocişin öyle bir etkilensinki yumoşu onikiden vursun :)))) oha yaa amma detaya girdim :)))
bu arada ben mail atmıştım yeni genelge ile ilgiliya başbakanlığa falan filan cevap gelmemiş hala pazar günü atmıştım maili
tuanay nezaman çıkıyorsun tv ye hatırlat olurmu
ezmag canım çok geçmiş olsun alllah korumş vallaha
özlemcim sendedemi vertigo oldu herşeyimizde benziyor bizim yahu
özlem demek kocişin iş yeri alt katta bir ara benim kocişinde iş yeri evimize çok yakındı 3 dk yürüme mesafesindeydi bende o sıra 2 saat yol gidiyordum iş için hiç adil değildi((
bebingim canım kuşum sen napıyorsun halsiz hissediyordun düzeldinmi
semracım adanın odasına karar verdinmi canım bence karar ver artık çünkü hamileliğin sonlarına doğru daha zor hareket edersin şimdiden yerleştir
denizcim senin rapor ne oldu canım yaaa nekadar uzadı bu ege üniv. sinde çok yavaş olmadı hocalardan birinin muayehanesinemi gitsen bir kerelik olsada ne bileyim ozaman daha farklı oluyor biliyorsun
nursimcim gerçekten nöbetli çalışmak çok zor tatlım birde bebiş olunca ne yapacaksın allah kolaylık versin
geçmişi biraz hızlı ookudum malum zamanım yok hiç kaçırdığım birşey varmı acaaba diyede meraktan çatlamaktayım
şimdi yyeni bombalarımı yazayım size
bugün doktoruma gittim ofis histeroskopi için ayarlamalar yapacaktık ama doktorum fikir değiştirmiş anestezi ile yapmaya karar vermiş bende bugün tok karna gittiğim için tahlilleri yapamadı yarın gideceğim anestezi için tahliller vereceğim bugün toplantıda vardı
buhafta her gün işe gideceğim için her akşam çalışmam gerekiyor haftasonu dahil sınav 21 martta bu aralar beni mazur görün canlarım sergide var histeroskopide olacağım bir günde öyle anestezi ile gider veeee asıl bombaya geliyorum
eşimin iş yeri iflasını ilan etti 24 bin içeride paramız kaldı avukatlar bilmemleler yeni iş başvuruları yeni gündemimiz bu kızlar canımız çok sıkkın herşey bukadarmı kötü gider haftaya salı güzel bir firmayla iş görüşmesi var eşimin inşallah olur herşey üst üste tuz biber oldu(((( hayatımızda bu kadar olumsuzluğu bir arada görmemiştik biz (( serseme döndük
burpum zaten geldimmi herşey üst üste olur.... bu sistemden kurtulmam için hamiş kalmam yeterli çocuklu bayanlar gündüz çalışıyor sadece....özlemim sadece bu hafta gündüzüm 2 hafta gece sonra bi hafta gündüz çalışıcam....
tuanay sen nasılsın?????
bişi dicem sana ama zamanımı bilmiyorum
hani bi kere özleme yapmıştın ya doğum tarihiyle falan
önemli yıllar mı çıkıyo neee
bana da yaparmısııın????????????????
lütfeeeeeeeeennnnnnnnnnn
özlemcim sen naptın nasıl yağmur başladı burda oysa ne iyiyidi hava
seviiniyorum bi yandan da bahar geldi artık
konuşmuyoruz da iğrenç kanallar seyrediyolar
flaş tv
boğuluyorum
yarın eşim evde :))))))) daha rahat olurum
öbürgün de okul çıkışı arkadaşa gidicem
yyaaaaaaaaaaaaaaaaa ben niye böle oldum yaaaaaaaaaaaaa
geldim geldim
azcık kaynana dedikodusu okuyup halime şükrediym dedim ama
tok anacım bunaldım
insan kendi evine gelmek istemezmi yaaa
geri geri gidiyo ayaklarım(((
canım ya güle güle kullan iyi olmuş:))) bende sarışın olarak hayatıma devam edeceğim sanırım benimki öyle seviyor ama yaza bende kendi rengimi düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?