Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr yazmıyonuzzz muuuu kalkıyoim kendime ütü yapmamak bahane ettim yapmamak içinnnnnnn ya kendime ütü yapmıcammm zorla yaptırıcanızzzz

semracım hediyen bugün geldi teşekkür edeerim canım sana ve Adaya
hadi bakalım hediyeler geliyor bir bir
güle güle kullan elanazcım
ah canım iyi bile dayandın doğuracaksın hala çalışıyorsun
dediğin gibi az kaldı su gibi geçsin önümüzdeki haftada

gulimusum kardsine de acil şifa diliyorum Allah kurtarsın hayırlısıyla
erken dogum riski mi var canım hayırdır
biz de öyle bişey yok cok sükür baskı maski edecek kadar yormuyor kendini kuzum:))

bebişim varmıssınız sag salim oh cok sükür

hoşgeldin bebingim sağ salim ulaşmışsınız dinlen o kadar yol gittiniz
hayırlı olsun yeni başlangıcınız

valla sanırsam doğum dan önceki iznimin bi kısmı yanacak gibi geliyor bana 40 haftayı bende göremiycem diye tahmin ediyorum...işteki sıkıntım kasık ve belimin ağrımas....ı erken çıkarım zaten son haftam diye kaytarırım biraz ne yapıyım...

sermestcim al raporunu bak keyfine çalışabilir raporu alınca ne izin ne rapor alabileceksin onun için fırsatın varken değerlendir canım...dişnin ağrısını da bi sor doktoruna çok canını yakarsa çektirebilirsin..benim annem kardeşimde çektirmiş dişini...

gülimuscum allah kardeşinin de yardımcısı olsun....

evet canım ya erken doğum riski var dr. dinlenmen lazım rapor vermiş dinlenmen lazım demiş. evet zamannında olur inşallah

nıursimim o kesin mi ya calısabilir raporunu alınca kadın dogumdan alamıyon da baska bi birimden de mi alamıyorsun ee hasta olsam ne olacak yani hayret bişey
ben de bugün bişey duydum kafam karıstı hepten calısabılır raporunu alınca calıscagım bes haftadan ıkısı ara tatile denk geliyor diye seviniyordum kafadan iki haftası gitti diye birisinden duydum güya o sayılmıyormus dogum sonuna eklenen bes haftadan dusuyorlarmıs falan dediler ne mantıksız tatli ben mi yapıyorum tatil olsa da herkes maasını alıyor neticede insallah böyle bişey yoktur da madur olmam dogum sonrasında
dişi de sorcam devam ederse ki insallah etmez

amin canım saol 7. yeğen geliyor artıkkkk son hamile kalan

hayırlısıyla kavusur insallah kardesin balcım sagsalim dinlensin bol bol
nursimim zaten genelde kırkı tamamlayamıyor kimse sen tarihini erken alsaydın erken ayrılırdın izne ona göre ya da iznini erken baslatsalardı sezeryanda 32den degil de 31den calısabılırı veren doktorlar varmıs iznin yanmasın diye

bizlerdede 2 ay öncesi 2 ay sonrası veriliyor. tabi sorun olmazsa çalışabilir raporu veriyor kadın doğum dr u duruma görede ücretsiz rapor alınabiliyor. yani bizim kızlar bebekleri 5 aylıkken bailıyorlar

bizlerdede 2 ay öncesi 2 ay sonrası veriliyor. tabi sorun olmazsa çalışabilir raporu veriyor kadın doğum dr u duruma görede ücretsiz rapor alınabiliyor. yani bizim kızlar bebekleri 5 aylıkken bailıyorlar

aynı canım bizde de öyle 8 hafta önce 8 hafta sonra izin var istersen ücretsiz izin de bir yıla kadar verilebiliyor ben de işe döndügümde altı aylık falan olacak kuzum kısmetse ama bizim yaza denk gelen sınav görevlerimiz oluyor o yüzden ne kadar erteletsem kar bana

ben çıkıyımormmm kızlar malum yarın 6 da kalkıcammmm. çay masasını toplayım bi kaçne pantolon ütü y taapıvereyim ertelede nereye kadar yapmıcam ütüleriiii

bilmiim ki balım bebişim görüşsün hele bir belli olsun programı ona göre ayarlarız
haftasonu müsaitim ben anneme gecicem gerci büyük ihtimalle ama orta bir yer olursa gelirim oradan da sorun degil en olmadı cumadan belli olursa durum biraz gec gecerim karsıya size baglı yani esim yok bu haftasonu zaten

çiçegim bekledim yazarsın diye sesin cıkmıyor kuzum okuyorsun sanırım
umarım daha iyisindir
ben de müsade istiyorum uykum geldi dişim de cabası zaten iyi bile dayandım
herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar diliyorum kendime de en acilinden şifa
öpüldünüz

ben geldim ne var ne yok diye okuyum dedim ballım söylemiş evde yoktuk cenaze vardı karşıya geçtim orda kaldık annemle ve memoyla ordanda bugün eminönüne geçtim amanınnnnnnnnn geçmez olaydım one ya arabayla gitmeyelim dedim memoya park bulamadık sakalım yokki sözüm dinlensin ta arabayı anasının nikahına park ettik film çekimi varmış oyüzden bütün parklar dolu katlı oto parklar bile rezillik diz boyuyduı sözde dolaşıp kapı süsü hoşgeldin bebk yazıları sepet ve şeker işini lohusa takımı işini halletcektim ama nerde kalabalık bi yandan araba sorunu biyandan bide benim miş derdim bi yandan delü oldum en sonunda girdim bi magzaya aha bunlar olsun dedim hadi gidelim dedim memoya şeker de okadar yer gezdim beğenmedim çünkü en sonunda yapmıycaktım karar verdim pendiğe bakarım dedim geri gelirken biyerde mideye kabuğunun içinde bir bebek uyuyor biblosu vardı nazar bonculu lavantalı memo onu beğendi verdim cumartesi alcaz 100 tane ayriyettende şeker veya çikolata alırız ne yapıyım ama kızlar o yokuşu çıkarken kasıklarıma çok ağrı girdi ve bizim mercan kız aşağıya kasığıma yerleşti düşük yacam veya erken doğum olcak diye çok korktum bidaha öyle eminönü veya karşıya geçmiycem kendime yeni geldim lohusa takımını falanda alamadım lohusa çamaşırımda kaldı aman ne yapıyım 3kuruş fazla olsun yakın yerden olsun ne yapıyım gecelik aldım ilk kanamam falan olursa kullanmak için ucuzndan bide iyisinden lohusa takımı alırım ne yapalım kapı süsünü aldım sepeti aldım ama yastığı ve yazıları unuttum bide tül alcaktım pembe orda vardı onuda unuttum daha doğrusu kasığıma ağrı girince herşeyi unuttum hem aynı fiyata geldi ne keşkke bu allahın unuttuğu köylük yerde olsaydıda oralara gitmeseydim neyse başınızı şişirmeyim

hoşgeldin sevim başınız sağ olsun canım
durdun durdun bugunu buldun demi
kıyamam ne eziyetler çekmişsin ya
güle güle kullanın
kalanları da alırsın canım ya daha var çıkarsınız uygun bir zamanda
kendine dikkat et mercana da tabi
allah rahatlık versin canım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…