Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizdede onlar nereyi isterse o kanal oluyor kumanda onlarda bi görseniz sanki ev onların her yer onlara ait beni hiç sallamıyorlar çok rahatlar ben onların orda o rahatlığı bulamıyorum ama bu ev artık senin diyip duruyorlar ayyy sinir oluyorum valla hepsi aynıı hepsi ii yok ki

bende sarışın olmak istiyorum ama yüzüme pek gitmiyor ama sana çok yakışmış rengide çok güzel özlemcimzemuszemus

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin ama sende açık tenlisin gider aslında bence sana uygun olacak bir tonu dene en azından denemedim deme... bende asla diyordum şimdi açıkçası bende alıştım:)))

yok bizimkiler hiç böyle değil kimin evinde olunursa olunsun bizim dediğimiz olur:))) oğluşu bir tane ya ne derse o olur tabi bizim izlediğimiz herşey oratk olunca sorun çıkmıyor....

denizim saçların hayırlı olsun canım
burp un dediğine katılıyorum:)))))
hiiiiç tedavi gerekmeden gelsin deniz bebek inşallah

sağol canım ya inşallah deniz bebek kendiliğinden gelir allahım bir mucize gösterirse inşallah..
benimde yarın ya da öbür gün adet olmam lazım olacak gibide ağrılar bastırmaya başladı..

burpcum canım odamız hakkında son kararı bu hafta sonu gezdikden sonra vericez.modokoya gidiyorum zaten,biliyosun anadolu yakasında en çok çeşit orda.bende biran önce dizmek istiyorum kızımın cicilerini....

mavicim kayınvalidenden başka kim var?
sabret az daha seni anlıyorum ya zor oluyor insan kendini rahat hissedemiyor ne yaparsa yapsın
kulak asma takma kafana..gittikleri zaman bir ohhh çekersin..

bebişim nerdesin yaa noldu girmedin bugün doğru dürüst
tükkanı da kapatmışsındır...

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin ama sende açık tenlisin gider aslında bence sana uygun olacak bir tonu dene en azından denemedim deme... bende asla diyordum şimdi açıkçası bende alıştım:)))

cnm bende 4 kere denedim 3 iidi 4 felaketti biraz fazla lsun sarılar dedim oda sanki sarıya boyatmış gibi oldu iğrençti o saçı kapatmak için tam 4 kere boyadım sonunda kapattım ama saç kalamdı uzun saçı kestirdim yazık oldu saçıma ve bi daha mı o kadar çok sarı saç ten rengim çok beyaz cnm gözlerim yeşil ama tenime gitmiyor hasta gibi gözüküyorum sürekli makyaj yapmam gerekiyor buda her zaman olmuyor ama sana çok yakışmış inan bende görüyorum hevesleniyorum ama olmuyor seni görüncede bende boyatıcam dedim:)))))) ama boyatmam boyatmayım :))))))))))))

yok bizimkiler hiç böyle değil kimin evinde olunursa olunsun bizim dediğimiz olur:))) oğluşu bir tane ya ne derse o olur tabi bizim izlediğimiz herşey oratk olunca sorun çıkmıyor....

ne güzel cnm yaa biizimkilerinde oğlu bir tane ama
ne güzel uyumlu kayınvalide kaynata yaşadın özlem o zaman sen :)))))))

burpcum canım odamız hakkında son kararı bu hafta sonu gezdikden sonra vericez.modokoya gidiyorum zaten,biliyosun anadolu yakasında en çok çeşit orda.bende biran önce dizmek istiyorum kızımın cicilerini....

semracım kolay gelsin cnm ne güzel ya tatlı bir sevinçle yapıyorsunuz hazırlıkları valla benim bile sana yardım edesim geldi ben bile bakıyorum kalıyorum bebek odalarına ne renk düşünüyorsunuz cnm takımmı alıcaksınız yoksa sadece beşşikmi alıcaksınız merak ettim:uhm:

ne güzel cnm yaa biizimkilerinde oğlu bir tane ama
ne güzel uyumlu kayınvalide kaynata yaşadın özlem o zaman sen :)))))))

valla benim kayınpederim hulusi kentmenin elazığ şubesi :))) aynı öyle pos bıyıklı ve sevimli ... benim dedem olmadı küçükken hep keşke o benim dedem olsa derdim rabbime şükürler olsun ki dede olarak değil baba olarak gönderdi pek severim kendisini o da beni sever:))) bu arada dedem olmadı derken babamın babsı bize hep uzaktı sevmezdim o yüzden ve acı bir tesadüftürki ben üniversite son sınıfta iken hemde benim doğum günümde vefaat etti malesef... annemin babası ise annem 6 yaşındayken ölmüş( teyzem 3 dayım ise daha 2 aylıkmış (( anneannem sonra hiç evlenmemiş 25 yaşında dul kalmış yani bizimkilerin hayatını yazsam roman olur....
kayınvalidemde ben hiç kırmaz ilk zamanlar belki tuttururum diye 1-2 bişey salladı ama cevabıını aldı ben ona sevsende sevmesende, istesende istemesende, beğensende beğenmesende senin gelinin benim dedim en son o gün bu gündür 1 dediğimi 2 etmez sağolsun:)))

ya milletin kayınvalidesi geliniyle geçinmez bizimki damattan şikayetçi beni bir yakalarsa yalnızken evde allahhhh habire dert yanıyor :)) hayır ben geliniyim bir terslik var bizde ama çözemedim:))

kızlar ayağım çok kötü bir görseniz ikiside bir şişmiş ki bu gün gördüm dün iidi gittikçe morarıyor çorap giyerken çok cnm acıyor kaydım gittim ordan kendimi durduramadım kırıldı sandım ayağım bir dahada kaymadım çıktım acısından basamadım ayağıma çok tehlikeli bir yer aslında erkekler havuzundada coçuğun biri kaymış düşmüş kafasını vurmuş parçalanmış kafası eşim çok fenaydı dedihemen hasteneye götürmüşler Allah göstermesin orda bir kaysak düşsek havuza gören olmaz valla herkez kendi derdin de

kızlar geldim ama yazılanları okuyorum kusura bakmayın en gec yarın yazarım cevapları.
yeni sezon sipairşleri ve özel sipairşler vardı.yeni eleman için görüşme yaptım bi sürü.ayrıca sezon sonu ind. basladı magaza mahser yeri gibiydi.aksamda annemlere gittik yemege buzdolabı tam takır kuru bakır cünki.

ay canım ya o kaydıraklar nasıl ya çok mu dik? allah allah ya öyle mi yapılır insan uygun olan birşey yapar .. ee öyle olursa allah korusun bir sürü kaza olur yani... sende bir görün polikliniğe falan birşeyler verirler belki....

ooo indirim mi yapmış benim arkadaşım ya:))) olsun müşterin hiç eksik olmasın canım .... diğer türlü olsa daha mı iyi allah korusun... ya sen eleman bakmamış mıydın vardı çalışan biri attın mı onu? ne siparişleri verdin bakalım?
benimde geçen hafta dolabım öyleydi fare düşse kafasını yarardı:))) ne güzel ya anne yemekleri yapmıştır afiyet bal şeker olsun....

--------tuanayım-------------- az önce buradaydın nereye gittin şekerim ya....

özlemcim zor gerçekten bende hiç dede görmedim babaannede bir tek rahmetli anneannemi gördüm o da adile naşite benzerdi.. bizimkilerde öyledir başta gelinlik yaptırmaya çalıştılar ama şimdi kelimelerini bile seçiyorlar..böyle olmak lazım yoksa tepene çıkıyorlar daha nişanladık kayınvalidem doğmamış çocuğun adını bile koydu baktım tepeme çıkacaklar bende tavrımı koydum..şimdi gittik mi iş bile yaptırmaz ben yaparım ama yinede ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…