konuşmuyoruz da iğrenç kanallar seyrediyolar
flaş tv
boğuluyorum
yarın eşim evde :))))))) daha rahat olurum
öbürgün de okul çıkışı arkadaşa gidicem
yyaaaaaaaaaaaaaaaaa ben niye böle oldum yaaaaaaaaaaaaa
bende sarışın olmak istiyorum ama yüzüme pek gitmiyor ama sana çok yakışmış rengide çok güzel özlemcimzemuszemus
bizdede onlar nereyi isterse o kanal oluyor kumanda onlarda bi görseniz sanki ev onların her yer onlara ait beni hiç sallamıyorlar çok rahatlar ben onların orda o rahatlığı bulamıyorum ama bu ev artık senin diyip duruyorlar ayyy sinir oluyorum valla hepsi aynıı hepsi ii yok ki
denizim saçların hayırlı olsun canım
burp un dediğine katılıyorum:)))))
hiiiiç tedavi gerekmeden gelsin deniz bebek inşallah
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin ama sende açık tenlisin gider aslında bence sana uygun olacak bir tonu dene en azından denemedim deme... bende asla diyordum şimdi açıkçası bende alıştım:)))
yok bizimkiler hiç böyle değil kimin evinde olunursa olunsun bizim dediğimiz olur:))) oğluşu bir tane ya ne derse o olur tabi bizim izlediğimiz herşey oratk olunca sorun çıkmıyor....
burpcum canım odamız hakkında son kararı bu hafta sonu gezdikden sonra vericez.modokoya gidiyorum zaten,biliyosun anadolu yakasında en çok çeşit orda.bende biran önce dizmek istiyorum kızımın cicilerini....
ne güzel cnm yaa biizimkilerinde oğlu bir tane ama
ne güzel uyumlu kayınvalide kaynata yaşadın özlem o zaman sen :)))))))
kızlar geldim ama yazılanları okuyorum kusura bakmayın en gec yarın yazarım cevapları.
yeni sezon sipairşleri ve özel sipairşler vardı.yeni eleman için görüşme yaptım bi sürü.ayrıca sezon sonu ind. basladı magaza mahser yeri gibiydi.aksamda annemlere gittik yemege buzdolabı tam takır kuru bakır cünki.
valla benim kayınpederim hulusi kentmenin elazığ şubesi :))) aynı öyle pos bıyıklı ve sevimli ... benim dedem olmadı küçükken hep keşke o benim dedem olsa derdim rabbime şükürler olsun ki dede olarak değil baba olarak gönderdi pek severim kendisini o da beni sever:))) bu arada dedem olmadı derken babamın babsı bize hep uzaktı sevmezdim o yüzden ve acı bir tesadüftürki ben üniversite son sınıfta iken hemde benim doğum günümde vefaat etti malesef... annemin babası ise annem 6 yaşındayken ölmüş( teyzem 3 dayım ise daha 2 aylıkmış (( anneannem sonra hiç evlenmemiş 25 yaşında dul kalmış yani bizimkilerin hayatını yazsam roman olur....
kayınvalidemde ben hiç kırmaz ilk zamanlar belki tuttururum diye 1-2 bişey salladı ama cevabıını aldı ben ona sevsende sevmesende, istesende istemesende, beğensende beğenmesende senin gelinin benim dedim en son o gün bu gündür 1 dediğimi 2 etmez sağolsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?