Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim sen götrümceni kaynananı takma güzel yüreklim senin şuan hep güzel düşünmen lazım inş güzel haberlerler verceksin bize dualarımız seninle canım
denizim maşallah 10. haftaya giriyoruz bence seninki oğlannnnnnnnnnnnnn bana bir dünür daha
elanazım inş hamiledirsinde bu belirtiler ondandır canım hadi patlat hobereyi inş
tuanayım canımın içi sen kendine niye dikkat etmiyorsun bana bak zopa geliyor he kendine dikkat et gülüm seni çok seviyorum en kısa zamanda bekliyoruz seni istlaaaaaaaaaaaa
semram doğum günün kutlu olsun çiçeğim adamız büyümüşte yaramazlık yapıyor he ama arayacak adamıda biliyor he yerim ben onun ellerini
burpum canım cüneyite üzüldüm inş en kısa zamanda bol bereketli ve huzurlu bir iş bulur canım bizimkiler haksızlığa gelemiyor zatı sanki dünyayı biz kurtaracağız memoda işten çıkacak gibi aynı dertten ama şükret canını sıkma tatlım en azından evin kira değil borcun gıtlakta değil ve sen çalışıyorsun durumunuz iyi ya böyle olanlar ne yapsın cüneyit çok çalışkan biri bence en kısa zamanda iş bulcak canım
gülimus canımmmmmmmm hediyeni aldım çok beğendim inan bana çok işime yarayacak teşekür ederim canım
sermestim diş ağrısı benim hamile kalırsam d,iye çok korktuğum bişeydi oyüzden tedaviye başlamadan dr gittim druma dedim ben tedaviye başlıycam ona göre hemen ne lazımsa yap dedim ve drum dolumu ve diş temizliğimi yaptı şimdilik öyle bi sorun yok inş olmaz canım genede dr lar bişey yapabiliyor semram gittmişti sanırsam bi ona sor istersen ben yanlış hatırlamıyordurum inş allah acil şifalar versin canım
özlem menün çok güzel ya bendemi gelsem aceppppppcanım maşallah 21 haftalıkmı oldun sen doğumunuda görcez inş
nursim canım allah kolay doğumlar versin canım çam sakızı çoban armağanımı inş beğenirsin inş çok düşündüm ne alsam diye ben biraz kararsız kaldım elaennurumla mutlu nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle canım
mavim kardeşin adına çok sevindim canım
meleğim senin yağmurun bekliyor seni teyzesi yiycek onu merak etme

Kızlar çok hastayım,boğazım çok kötü,üşüttüm yine,az önce face'e izmir fotolarını koydum bakmak isterseniz....
geçmiş olsun canım,dinlen geçer.fot.lar süper!

semracım hediyen bugün geldi teşekkür edeerim canım sana ve Adaya
rica ederim canım benim,inan seni tanımadığım için zevkini falan bilmiyordum,bebekel çıkamadığım için ancak onu alabildim,umarım beğenmişsindir.iyigünlerde kullan.

ben 40+0da doğurdum inşallah sende öyle olursun sermestim.

canım benim yaa zor olmuş seniniçin keçke gitmeseydin,amannn çok gereksizz,burdada hemen hemen aynı fiyat,ben çok gezingendim hamileyken 38-39. haftamda bile gittim eminönüne.ama sen bidaha gitmes akın,hayırlı olsun mercan'ımın cicileri.başınızda sağolsun tatlım.

çok yoruldum,dışarı çıktık bugün.herkese çook iyi geceler..

semra bende ne alsam diye karasız kalınca memo dediki kimden çıktıysa bu fikir ara sor heh şimdi ne alcamızıda söyel bakalım de dedi canım tekar iyiki doğdun canım nice 25. yıllara canım

ya kızlar şekerciler amma uyanık he ellerinde kalmış malı nasıl kazıklıyacakları şaşırıyorlar elerinde bir moka benzemeyen mallar var vay çok ucuza vercem deiler o çekiştiriyor öbürü çekiştiriyor ucuza bak 2750 100tanesi 270tl ahanda çok ucuz biberonlular vardı 1000la 1750 arası fiyat verd,ler memo mıklatıslı değil dedi bende şeker istemiyordum zaten semradan tecrübeli olarak işte karasızım iyimi yaptım acaba neyse herşeyin hayırlısı ya ne yapalım

semracım doğum günün kutlu olsun çıtır annem benim inşallah 2010 sana güzel gelecek yılların başlangıcı olsun tüm ömrün 2010'dan güzel geçsin canım benim kızın kocişin sevdiklerin ve 3 yıl sonra yeni bebişinle bir ömür sağlık mutluluk ve başarı diliyorum sana canım

bebingim canım benim hoş geldin birtanem inşallah boş gitmeyeceksin öyle bir seçeneğin yok acaba kızınmı olacak oğluşunmu olacak sana bilemedim ya önce kız gibi hissettim ama senin çok tatlı boncuk gözlü bir oğluşunda olabilir senin gibi ışıl ışıl bakan
ben sana taktikler vereceğim zaten arayıp canım hiçbir şeye takmadan çok sakin bir tedavi geçir moral çooook ama çok önemli benim başarısız olma nedenlerimden biride başta kötü gidince ben birdaha moralimi toparlayamadım herşey yolunda gidecek tatlım
sana nezaman uyuyorsa kızlarada ne zaman uyuyorsa buluşalım canım ama muhtemelen ben seni hastane görüşmelerin sırasındada göreceğim yihhuuu

tuanayım canım benim geçmiş olsun tatlım sen bağışıklık sistemine bir baktır tatlım bu sene çok hasta oldun fıstığım alerjin falan yok dimi bağışıklık sistemini zayıflatan nazarlaramı geliyorsun canım benim

günaydın....semracım doğum günün kutlu olsun canım...yeni yaşında eşinle ve kızınla,tüm sevdiklerinle güzel günler geçirmen dileklerimle seni ve kızını kocaman öpüyorum canım....

nazar diyince aklıma geldi zasacım zafer haklı bizim başımıza çok şey geldi ben hiç inanmazdım
ablam yiğenimin fotoğrafını koydu kızın kolu kırıldı yine koydu kulağında problem çıktı yine koydu ateşlendi
biz ablamın eşi benim eşim sürekli tatillere çıkardık birlikte çok iyi vakit geçirirdik bizim iş yerinden bir hatun öyle kıskanıyorumki size benim kardeşim yok harika vakit geçiriyorsunuz eşlerle birlikte çook iyi arkadaş olmuşsunuz dedi ablamın eşiyle tartıştık görüşmeyi kestik
ben kocişle ve benle ilgili nezaman fotoğraf koysak hiç kavga etmeyen biz saçma sapan bir nedenden tartışmaya başlıyoruz kociş eskiden facede bana güzel şeyler yazardı nezeman yazsa tartışırdık en sonunda ben sen faceye birşeymi yazdın gene dedim
yani tekrar tekrar test edildi bu durum tesadüf olamaz bukadarı
buda sanal nazar olsa gerek :)
oyüzden bana tik geldi herbaktığım resme maşallah derim hep yada dikkat ettiyseniz burada ne yazsam bunu koyuveririm hep ne yapayım okadar başıma gelince bende huy gelişti eskiden hiç inanmazdım

günaydın nursimcim canım benim az kaldı doğuma ennurunu kucağına almana 2011 inşallah sana getireceği sağlıklı bebişinle uğurlu gelecek topaç gibi pembe yanaklı ennurla teyzelerini gezeceksiniz sonra

gulimus ablan inşallah vaktinde doğurur canım vaktinde doğurmasa bile tötü kurtarır bebiş ama ablan beslenmesi konusunda daha az sıkıntı yaşar herşey zamanında ve yolunda olur inşallah ablana söyle doğuma giderken sana dua etsin ablam ve zasacım doğuma giderken benim için dua etmişlerdi o ay hamile kalmıştım inşallah 8. torun senden gelecek hatta 9. da senden gelsin

sevimcimmm canım güle güle kullan hediyeni beğendiğine sevindim. ay çok düşündümm ne alıyım senin düğünlerin hiç bitmdediği için işine yarıcanı düşündüm tatlım

sevimcim aldıkların hayırlı olsun canım erken merken doğurma otur oturduğun yerde amman dikkat canım senin mercan çok kuduruk anlaşıldı uslu diyorsun tekme tokat annesine kendini hissettirmiyor ama ilk bulduğu fırsattada arazi olma meyilinde baksana sen cadoloza büyüyüncede babaneye kaçar bu cadoloz çeker kapıyı :))))
memoya da çok üzüldüm tatlım oda kafasına göre bir iş bulur inşallah bulmadan çıkmasın tatlım cüneytle yarışıyorlar iş konusunda :)))

yaa hediyeler ulaşmaya başlamış özlemim senin hediyen bagajımda geziyor hala hep biryerlere yetişmem gerektiği için kargoya uğrayamadım bugün arayayımda gelip evden alsınlar bari böyle olmayacak bu iş :))) umarım beğenirsin hediyeni zasa biraz çıtlatmış meraklanmışsın daha fazla merakta bırakmak istemem heemen arayayım kargo firmasınıda gelsin bugün evden çıkamıyorum bulaşık makinesini montaja gelecekler servisi aradım

semra bende ne alsam diye karasız kalınca memo dediki kimden çıktıysa bu fikir ara sor heh şimdi ne alcamızıda söyel bakalım de dedi canım tekar iyiki doğdun canım nice 25. yıllara canım
:)))sağol aşşşşkım benim.

öyleler yaaa,sen hangi modeli istersen arkasına şeker yerine lavanta koyundersen öyle yaparlar.senin aldığın modelde çok güzel biliyorum o modeli,ben çok araştırmıştım çünkü.biberonda içine badem şekeri koyarsan güzel bir sunum olabilir,magnet olarak kullanabilirsin,mıknatıslı oluyor.

sağol canım benim,hep birlikde çok güzel bir yıl geçirmek istiyorum,dileğim bu!yeni bebişmi??hahahah!!
günaydın....semracım doğum günün kutlu olsun canım...yeni yaşında eşinle ve kızınla,tüm sevdiklerinle güzel günler geçirmen dileklerimle seni ve kızını kocaman öpüyorum canım....
sağol cnm.

canım öyle ya benimde başıma çok geldi,daha dün kızımın cam rendesi durduk yere sabah klktığımda tuz-buz olmuş.korktuk açıkçası.bide herkes görüyoo,o yüzden mantıklı değilmiş.öyle bişey çıkmışki,evde veya nerde çektiriyorsan fot.dan ev adresini bulabiliyorlarmış,anlatamadım tam nasıl olduğunu dün bir arkadaş paylaşmış fac.de ürperdim okuyunca.

:))evet dua etmiştim hemde normal doğum esnasında,bilin kıymetimi haaaa:))

sermestim geçmiş olsun tatlım bol kalsiyum takviyesi alman lazım tatlım birde sana şu hassasiyet giderici dişmacunlarından öneriyorum tatlım işe yarıyorlar diş eti çekilmesi içinde sensodyn birebir ben 10 yıldır kullanıyorum çok ciddi diş eti çekilmem vardı hiç biri kalmadı
hamilelikte diş problemi klasiktir sende bilirsin bebek şu aralar calcium depolarından otlanıyor ikinize yetmiyor takviye al canım süt yoğurt peynir ye tatlım
o bela sınıfta sıkıntılı anlar yaşamışsın diş ağrısı ile geçmiş olsun canım ya üzüldüm

tek çocuk hiç çocuk ablan olmasa sen neyapardın zasacım nasıl can yoldaşın senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…