geçmiş olsun canım,dinlen geçer.fot.lar süper!Kızlar çok hastayım,boğazım çok kötü,üşüttüm yine,az önce face'e izmir fotolarını koydum bakmak isterseniz....
rica ederim canım benim,inan seni tanımadığım için zevkini falan bilmiyordum,bebekel çıkamadığım için ancak onu alabildim,umarım beğenmişsindir.iyigünlerde kullan.semracım hediyen bugün geldi teşekkür edeerim canım sana ve Adaya
ben 40+0da doğurdum inşallah sende öyle olursun sermestim.hayırlısıyla kavusur insallah kardesin balcım sagsalim dinlensin bol bol
nursimim zaten genelde kırkı tamamlayamıyor kimse sen tarihini erken alsaydın erken ayrılırdın izne ona göre ya da iznini erken baslatsalardı sezeryanda 32den degil de 31den calısabılırı veren doktorlar varmıs iznin yanmasın diye
ben geldim ne var ne yok diye okuyum dedim ballım söylemiş evde yoktuk cenaze vardı karşıya geçtim orda kaldık annemle ve memoyla ordanda bugün eminönüne geçtim amanınnnnnnnnn geçmez olaydım one ya arabayla gitmeyelim dedim memoya park bulamadık sakalım yokki sözüm dinlensin ta arabayı anasının nikahına park ettik film çekimi varmış oyüzden bütün parklar dolu katlı oto parklar bile rezillik diz boyuyduı sözde dolaşıp kapı süsü hoşgeldin bebk yazıları sepet ve şeker işini lohusa takımı işini halletcektim ama nerde kalabalık bi yandan araba sorunu biyandan bide benim miş derdim bi yandan delü oldum en sonunda girdim bi magzaya aha bunlar olsun dedim hadi gidelim dedim memoya şeker de okadar yer gezdim beğenmedim çünkü en sonunda yapmıycaktım karar verdim pendiğe bakarım dedim geri gelirken biyerde mideye kabuğunun içinde bir bebek uyuyor biblosu vardı nazar bonculu lavantalı memo onu beğendi verdim cumartesi alcaz 100 tane ayriyettende şeker veya çikolata alırız ne yapıyım ama kızlar o yokuşu çıkarken kasıklarıma çok ağrı girdi ve bizim mercan kız aşağıya kasığıma yerleşti düşük yacam veya erken doğum olcak diye çok korktum bidaha öyle eminönü veya karşıya geçmiycem kendime yeni geldim lohusa takımını falanda alamadım lohusa çamaşırımda kaldı aman ne yapıyım 3kuruş fazla olsun yakın yerden olsun ne yapıyım gecelik aldım ilk kanamam falan olursa kullanmak için ucuzndan bide iyisinden lohusa takımı alırım ne yapalım kapı süsünü aldım sepeti aldım ama yastığı ve yazıları unuttum bide tül alcaktım pembe orda vardı onuda unuttum daha doğrusu kasığıma ağrı girince herşeyi unuttum hem aynı fiyata geldi ne keşkke bu allahın unuttuğu köylük yerde olsaydıda oralara gitmeseydim neyse başınızı şişirmeyim
:)))sağol aşşşşkım benim.semra bende ne alsam diye karasız kalınca memo dediki kimden çıktıysa bu fikir ara sor heh şimdi ne alcamızıda söyel bakalım de dedi canım tekar iyiki doğdun canım nice 25. yıllara canım
öyleler yaaa,sen hangi modeli istersen arkasına şeker yerine lavanta koyundersen öyle yaparlar.senin aldığın modelde çok güzel biliyorum o modeli,ben çok araştırmıştım çünkü.biberonda içine badem şekeri koyarsan güzel bir sunum olabilir,magnet olarak kullanabilirsin,mıknatıslı oluyor.ya kızlar şekerciler amma uyanık he ellerinde kalmış malı nasıl kazıklıyacakları şaşırıyorlar elerinde bir moka benzemeyen mallar var vay çok ucuza vercem deiler o çekiştiriyor öbürü çekiştiriyor ucuza bak 2750 100tanesi 270tl ahanda çok ucuz biberonlular vardı 1000la 1750 arası fiyat verd,ler memo mıklatıslı değil dedi bende şeker istemiyordum zaten semradan tecrübeli olarak işte karasızım iyimi yaptım acaba neyse herşeyin hayırlısı ya ne yapalım
sağol canım benim,hep birlikde çok güzel bir yıl geçirmek istiyorum,dileğim bu!yeni bebişmi??hahahah!!semracım doğum günün kutlu olsun çıtır annem benim inşallah 2010 sana güzel gelecek yılların başlangıcı olsun tüm ömrün 2010'dan güzel geçsin canım benim kızın kocişin sevdiklerin ve 3 yıl sonra yeni bebişinle bir ömür sağlık mutluluk ve başarı diliyorum sana canım
sağol cnm.günaydın....semracım doğum günün kutlu olsun canım...yeni yaşında eşinle ve kızınla,tüm sevdiklerinle güzel günler geçirmen dileklerimle seni ve kızını kocaman öpüyorum canım....
canım öyle ya benimde başıma çok geldi,daha dün kızımın cam rendesi durduk yere sabah klktığımda tuz-buz olmuş.korktuk açıkçası.bide herkes görüyoo,o yüzden mantıklı değilmiş.öyle bişey çıkmışki,evde veya nerde çektiriyorsan fot.dan ev adresini bulabiliyorlarmış,anlatamadım tam nasıl olduğunu dün bir arkadaş paylaşmış fac.de ürperdim okuyunca.nazar diyince aklıma geldi zasacım zafer haklı bizim başımıza çok şey geldi ben hiç inanmazdım
ablam yiğenimin fotoğrafını koydu kızın kolu kırıldı yine koydu kulağında problem çıktı yine koydu ateşlendi
biz ablamın eşi benim eşim sürekli tatillere çıkardık birlikte çok iyi vakit geçirirdik bizim iş yerinden bir hatun öyle kıskanıyorumki size benim kardeşim yok harika vakit geçiriyorsunuz eşlerle birlikte çook iyi arkadaş olmuşsunuz dedi ablamın eşiyle tartıştık görüşmeyi kestik
ben kocişle ve benle ilgili nezaman fotoğraf koysak hiç kavga etmeyen biz saçma sapan bir nedenden tartışmaya başlıyoruz kociş eskiden facede bana güzel şeyler yazardı nezeman yazsa tartışırdık en sonunda ben sen faceye birşeymi yazdın gene dedim
yani tekrar tekrar test edildi bu durum tesadüf olamaz bukadarı
buda sanal nazar olsa gerek :)
oyüzden bana tik geldi herbaktığım resme maşallah derim hep yada dikkat ettiyseniz burada ne yazsambunu koyuveririm hep ne yapayım okadar başıma gelince bende huy gelişti eskiden hiç inanmazdım
gulimus ablan inşallah vaktinde doğurur canım vaktinde doğurmasa bile tötü kurtarır bebiş ama ablan beslenmesi konusunda daha az sıkıntı yaşar herşey zamanında ve yolunda olur inşallah ablana söyle doğuma giderken sana dua etsin ablam ve zasacım doğuma giderken benim için dua etmişlerdi o ay hamile kalmıştım inşallah 8. torun senden gelecek hatta 9. da senden gelsin
:)))sağol aşşşşkım benim.
öyleler yaaa,sen hangi modeli istersen arkasına şeker yerine lavanta koyundersen öyle yaparlar.senin aldığın modelde çok güzel biliyorum o modeli,ben çok araştırmıştım çünkü.biberonda içine badem şekeri koyarsan güzel bir sunum olabilir,magnet olarak kullanabilirsin,mıknatıslı oluyor.
sağol canım benim,hep birlikde çok güzel bir yıl geçirmek istiyorum,dileğim bu!yeni bebişmi??hahahah!!
sağol cnm.
canım öyle ya benimde başıma çok geldi,daha dün kızımın cam rendesi durduk yere sabah klktığımda tuz-buz olmuş.korktuk açıkçası.bide herkes görüyoo,o yüzden mantıklı değilmiş.öyle bişey çıkmışki,evde veya nerde çektiriyorsan fot.dan ev adresini bulabiliyorlarmış,anlatamadım tam nasıl olduğunu dün bir arkadaş paylaşmış fac.de ürperdim okuyunca.
:))evet dua etmiştim hemde normal doğum esnasında,bilin kıymetimi haaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?