:))çok merak etti össlem amaa.ama mera edilmicek gibi değil ki.özellll bişey.
nazar diyince aklıma geldi zasacım zafer haklı bizim başımıza çok şey geldi ben hiç inanmazdım
ablam yiğenimin fotoğrafını koydu kızın kolu kırıldı yine koydu kulağında problem çıktı yine koydu ateşlendi
biz ablamın eşi benim eşim sürekli tatillere çıkardık birlikte çok iyi vakit geçirirdik bizim iş yerinden bir hatun öyle kıskanıyorumki size benim kardeşim yok harika vakit geçiriyorsunuz eşlerle birlikte çook iyi arkadaş olmuşsunuz dedi ablamın eşiyle tartıştık görüşmeyi kestik
ben kocişle ve benle ilgili nezaman fotoğraf koysak hiç kavga etmeyen biz saçma sapan bir nedenden tartışmaya başlıyoruz kociş eskiden facede bana güzel şeyler yazardı nezeman yazsa tartışırdık en sonunda ben sen faceye birşeymi yazdın gene dedim
yani tekrar tekrar test edildi bu durum tesadüf olamaz bukadarı
buda sanal nazar olsa gerek :)
oyüzden bana tik geldi herbaktığım resme maşallah derim hep yada dikkat ettiyseniz burada ne yazsambunu koyuveririm hep ne yapayım okadar başıma gelince bende huy gelişti eskiden hiç inanmazdım
gulimus ablan inşallah vaktinde doğurur canım vaktinde doğurmasa bile tötü kurtarır bebiş ama ablan beslenmesi konusunda daha az sıkıntı yaşar herşey zamanında ve yolunda olur inşallah ablana söyle doğuma giderken sana dua etsin ablam ve zasacım doğuma giderken benim için dua etmişlerdi o ay hamile kalmıştım inşallah 8. torun senden gelecek hatta 9. da senden gelsin
bebingim yerini yadırgadıysan bendede kalabilirsin tatlım
sorma kocişin midesini bulandıran şeyleri burada yazamayacağım şu an yusuf yusuf yalakalık yapıyorlar kocişime gitmemesi için ikna etmeye çalışıyorlar ama ok yaydan fırladı birkere
bir müddet sonra biz ilgili makamlara bildirmek istiyoruz bu yolsuzlukları kocişim bunların parçası olmayacağım diyor herdurduğum an üzerime daha çok pislik bulaşıyor diyor tipik türk filmi gibi ama gerçekten ideolojimizin savunduklarımızın tam tersi davranış içindeler
mavim temmkinli hamilemiz özledinmi bir paket cipsi mideye indirdiğin günleri o günler bünye kararını vermiş demekki biz gelecek aya hamile kalalım ozaman diyet yapmak falan gerekir şimdiden isteyelimde bir paket cipsi indirsin mideye sonra özleriz demiş bünyen ama aferim kontrolü elden bırakmadın helal olsun sanadoğumdan sonra bir yıl daha sabret sonra benim komşum gibi sütten kesme partisi verirsin her hafta sonu hatun zoom geziyor geçen haftasonu gülmekten yerlere yattım sarhoş olmuş bir yandan mutfağı topluyoruz elinde köfteli amerikan salatalı bir tabağı seralamaya çalışıyor çekti çekti serayı elinden tabak bir fırladı duvarlar yerler köfte mayonez oldu sonra gülerek yerlere seriliyor tabi adi komşular olarak hepsini belgeledik fotoğraf makinesiyle oda nasıl sıkmışsa kendini 2 yıldır yok gaz olmasın yok bebeğime yarasın şimdi hepsi bitti diye çığrından çıktı
allah seni gulimusum onlar doğur diye değilki hamile kal diye dua etmişler bende düşürdüm ama okadar eminimki iki hamilelinde nasıl canı yürekten ettiğine senin ablanda etmiştir canım tabiki şaka yapıyorsundur :)) cadoloz seni demekki böylesi hayırlıymış düşmeleri gerekiyormuş düşmüşler sanki çoook olgunmuşum bu konuda gibi böylede demiyormuyuminsan karşısındakine akıl veriyor ama kendine herzaman kullanamıyor o aklı :85:
sağ ayağım mütemadiyen kesintisiz yanıyor 2 günden beri ondan önce arada bir yanıyordu yarın chek-up a gireceğim şimdi hastaneyi arayıp randevu alacağım inşallah birşey çıkmaz
günaydın herkeze mutlu umutlu bir gün diliyorum kolay gelsin çalışanlara burpum tekrar hayırlı olsun makinan bebingim giderken bebeğinle gideceksin
semram doğum günün kutlu olsun şeker
gülimus kendine mukayet ol ben çıkar çok işim var işlerimi halletmem lazım
sağol bebingim,hoşgeldin sendee.ablandamı kalıyorsunuz?günaydın sekerden tatlılarım
okudum yazdıklarınızı facdeki resimlere baktım
şimdi yazayım
hala dinlenemedim
cok ama cok yorgunum yatagımıda yadırgadım eşime kızmıstım erkenden gitmeyelim diye haklıymıs valla yarına anca toparlarım cok heyecanlıyım
bide stres var kolum şişti sinek yemiş gibi bi sürü nasıl kasınıyor anlatamam
meraktan tabi yarın rahatlarım herhalde
zasacım dogum gunun kutlu olsun nice yaslara ailenle coook mutlu ol inş
burpum eşin ne kadar dogru bi adam cok sevindim böyle arkaadaslarım oldugu için hayatta benim için de cok onemli olan seyler sizin içinde önemli adamlar evleri saglam yapıyordur inş
en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur ben eminim.ameliyatı da olur sorunlar biter canım
tuanayım noluyor sana kuzum böle hep hasta hep hasta
moralin mi bozuk senin kuzucum vücut sinyallar veriyor
sevim deli kız ne işin var senin eminönünde git al pahalıda olsa ne yoruyonn kendini
mıcı kırık tavuk gibi delirtme beni
basınız sagolsun canım ayrıca
özlem niye mutsuzsunnnnn
kızkardesi olmaayanlar nursim deniz ben süper teyzeyimdir merak etmeyin
her zaman size bebelerinize ömrüm boyunca kapım acık unutmayın
aklıma gelenler bunlar....
hatırladıkca yazarım gari :)
canım benim kız çatlayacak meraktan ozaman küçük bir tiyo vereyim özlemim sana özel yaptırdım bir tasarım zımbırtı ne olduğunu söylemeyeyim ama senden başka kimsede olamayacak bişi :)
günaydın herkeze mutlu umutlu bir gün diliyorum kolay gelsin çalışanlara burpum tekrar hayırlı olsun makinan bebingim giderken bebeğinle gideceksin
semram doğum günün kutlu olsun şeker
gülimus kendine mukayet ol ben çıkar çok işim var işlerimi halletmem lazım
Kızlar çok hastayım,boğazım çok kötü,üşüttüm yine,az önce face'e izmir fotolarını koydum bakmak isterseniz....
elanaz bu ay senden güzel haberler gelecek dimi tuanayım gördü rüyasında eminim senden güzel bir haber gelecek 2010 u senin hobareyinle kapatsak nekadar harika olur ay düşünmesi bile harika
elanazımmm gelmişşşş durumlar nasıl tatlımm regli gelmicek inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?