Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın sekerden tatlılarım
okudum yazdıklarınızı facdeki resimlere baktım
şimdi yazayım
hala dinlenemedim
cok ama cok yorgunum yatagımıda yadırgadım eşime kızmıstım erkenden gitmeyelim diye haklıymıs valla yarına anca toparlarım cok heyecanlıyım
bide stres var kolum şişti sinek yemiş gibi bi sürü nasıl kasınıyor anlatamam
meraktan tabi yarın rahatlarım herhalde

zasacım dogum gunun kutlu olsun nice yaslara ailenle coook mutlu ol inş

burpum eşin ne kadar dogru bi adam cok sevindim böyle arkaadaslarım oldugu için hayatta benim için de cok onemli olan seyler sizin içinde önemli adamlar evleri saglam yapıyordur inş
en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur ben eminim.ameliyatı da olur sorunlar biter canım

tuanayım noluyor sana kuzum böle hep hasta hep hasta
moralin mi bozuk senin kuzucum vücut sinyallar veriyor

sevim deli kız ne işin var senin eminönünde git al pahalıda olsa ne yoruyonn kendini
mıcı kırık tavuk gibi delirtme beni
basınız sagolsun canım ayrıca

özlem niye mutsuzsunnnnn

kızkardesi olmaayanlar nursim deniz ben süper teyzeyimdir merak etmeyin
her zaman size bebelerinize ömrüm boyunca kapım acık unutmayın

aklıma gelenler bunlar....
hatırladıkca yazarım gari :)

:))çok merak etti össlem amaa.ama mera edilmicek gibi değil ki.özellll bişey.

canım benim kız çatlayacak meraktan ozaman küçük bir tiyo vereyim özlemim sana özel yaptırdım bir tasarım zımbırtı ne olduğunu söylemeyeyim ama senden başka kimsede olamayacak bişi :)

bebingim yerini yadırgadıysan bendede kalabilirsin tatlım
sorma kocişin midesini bulandıran şeyleri burada yazamayacağım şu an yusuf yusuf yalakalık yapıyorlar kocişime gitmemesi için ikna etmeye çalışıyorlar ama ok yaydan fırladı birkere
bir müddet sonra biz ilgili makamlara bildirmek istiyoruz bu yolsuzlukları kocişim bunların parçası olmayacağım diyor herdurduğum an üzerime daha çok pislik bulaşıyor diyor tipik türk filmi gibi ama gerçekten ideolojimizin savunduklarımızın tam tersi davranış içindeler

elanaz bu ay senden güzel haberler gelecek dimi tuanayım gördü rüyasında eminim senden güzel bir haber gelecek 2010 u senin hobareyinle kapatsak nekadar harika olur ay düşünmesi bile harika

melekcim sen bebişleirnin yatağını hazırlıyormusun güzelim senin içinde zor bir yıldı hastanelerde geçen bir yıldı bu yılı geride bırakıp 2011 in ilk aylarını bebişinle karşılayacaksın bunun heyecanı ile kapat 2010 u tatlım biz bir hayrını görmedik bu 2010 un gerçi nankör geliyorum cv'ime bakınca mesleki açıdan bayağı işler çıkartmışım öf tutamıyorum çenemi hep nankörlük hep nankörlük iiyi şeyleride görmezden gelmeyelim :) seni bir dahaki görüşümüzde bebişli olacaksın inşallah bu sefer daha uzun kalacaksın tabiki

burpcum günaydın tatlım ayyy kız doğru ben nazara inanırım vallaa bendemi kaldırsam eşimle benim fotolarıı acaba valla koyduktan sonra görümceler bana hücum ettiler kız kıyamet kopmuştu.

burpcum ablam değil kızzz en küçük kız bizim geçen sene evlendi ya inşallah zamanın da olur yatıyomuş canım yaa evde ablamda bana dua etmişti kimyasal oldu ya benim demekki içten etmemiş duasını yoksa normal olurduu heee nasıl amaaa

bebingcim rahat ol tatlım stresten mi kabardın sen öyle...içini ferah tut tatlım içimden hiç olumsuz geçmiyor senin için...benim gibi rahat ve sakin olmaya çalış ben iğne yaparken tedavide olduğum aklıma geliyordu allahım içime bi selamet vermişti....

burpcum bende senin hediyeni bugün vericem kargoya hediyeni umarım beğenirsin eşimin çok büyük emeği var kendisi yaptı...bu hediyede sadece sevdiğimiz bi kaç arkadaşımızda var başka kimsede yoktur diye tahmin ediyorum...

sevim bencede çok yorma kendini canım...

mavim temmkinli hamilemiz özledinmi bir paket cipsi mideye indirdiğin günleri o günler bünye kararını vermiş demekki biz gelecek aya hamile kalalım ozaman diyet yapmak falan gerekir şimdiden isteyelimde bir paket cipsi indirsin mideye sonra özleriz demiş bünyen ama aferim kontrolü elden bırakmadın helal olsun sana doğumdan sonra bir yıl daha sabret sonra benim komşum gibi sütten kesme partisi verirsin her hafta sonu hatun zoom geziyor geçen haftasonu gülmekten yerlere yattım sarhoş olmuş bir yandan mutfağı topluyoruz elinde köfteli amerikan salatalı bir tabağı seralamaya çalışıyor çekti çekti serayı elinden tabak bir fırladı duvarlar yerler köfte mayonez oldu sonra gülerek yerlere seriliyor tabi adi komşular olarak hepsini belgeledik fotoğraf makinesiyle oda nasıl sıkmışsa kendini 2 yıldır yok gaz olmasın yok bebeğime yarasın şimdi hepsi bitti diye çığrından çıktı

nursimcim desene benim hediyemde çok özel eşinin ellerine sağlık bir kibrit çöpü bile olsa benim için özel olur o hediyeye baktıkça birbirimize desteğimizi ve yaşadıklarımızı hatırlayacağım ömrüm boyunca

allah seni gulimusum onlar doğur diye değilki hamile kal diye dua etmişler bende düşürdüm ama okadar eminimki iki hamilelinde nasıl canı yürekten ettiğine senin ablanda etmiştir canım tabiki şaka yapıyorsundur :)) cadoloz seni demekki böylesi hayırlıymış düşmeleri gerekiyormuş düşmüşler sanki çoook olgunmuşum bu konuda gibi böylede demiyormuyum insan karşısındakine akıl veriyor ama kendine herzaman kullanamıyor o aklı :85:

sağ ayağım mütemadiyen kesintisiz yanıyor 2 günden beri ondan önce arada bir yanıyordu yarın chek-up a gireceğim şimdi hastaneyi arayıp randevu alacağım inşallah birşey çıkmaz

bebeğim bebişinin kalp atışını duymamışsınız üzülme canım bir dahaki gidişinde gümbür gümbür duyarsınız geçdöllenmedir inşallah canım 10 gün çok geç değilmi daha erken gidemiyormusunuz?

günaydın herkeze mutlu umutlu bir gün diliyorum kolay gelsin çalışanlara burpum tekrar hayırlı olsun makinan bebingim giderken bebeğinle gideceksin
semram doğum günün kutlu olsun şeker
gülimus kendine mukayet ol ben çıkar çok işim var işlerimi halletmem lazım

canım rabbim eşine mükafatını vericek emin ol tatlım. gönlüne göre güzel bir iş bulucaktır.

ooy biraz fazla abarmamışmıııı burppp

kız burp şaka tabii hayırlıs olsunda doğum yaparken epidural ourken hamile kalmam için dua etmişti. kimyasal oldu ya işte burpcum bakalım2011 bize ne göstericekk bebişmi avuçmu yalatıcakk

sağ ayağım mütemadiyen kesintisiz yanıyor 2 günden beri ondan önce arada bir yanıyordu yarın chek-up a gireceğim şimdi hastaneyi arayıp randevu alacağım inşallah birşey çıkmaz

inşallah çıkmaz canım ya baktır iyi olur

sevimm dün akşam en son aldığım haberlere göre görümcemler artık silmişler bizi aramasınlar sormasınlar selam dahi vermesinler diyolarmış valla çokta umurundaydı eşimin de napim istemiyor benim yapıcak bişeyim yok

sağol bebingim,hoşgeldin sendee.ablandamı kalıyorsunuz?
canım benim kız çatlayacak meraktan ozaman küçük bir tiyo vereyim özlemim sana özel yaptırdım bir tasarım zımbırtı ne olduğunu söylemeyeyim ama senden başka kimsede olamayacak bişi :)

yaaa söyle işteee söylemeee,çatlaşın merakdan:))ama söyle yaa batu'cuğumun hatrına:))öpüyorum o batunun popişini:90:

sağol canım benim.

Kızlar çok hastayım,boğazım çok kötü,üşüttüm yine,az önce face'e izmir fotolarını koydum bakmak isterseniz....

geçmiş olsun canım ya bu sıralar kendine bakmıyordun demek ki
fotolarda çok güzel bayıldım

elanaz bu ay senden güzel haberler gelecek dimi tuanayım gördü rüyasında eminim senden güzel bir haber gelecek 2010 u senin hobareyinle kapatsak nekadar harika olur ay düşünmesi bile harika

elanazımmm gelmişşşş durumlar nasıl tatlımm regli gelmicek inşallahhhhhhhh

kızlar 2010 u bende kapattım gibi dün kahverengi leke oldu bugün yarın adette teşrif eder
bende üzüldüm ama Allahın takdiri ne diyelim

semracım hediyeni çok beğendim canım
tekrar teşekkür ederim
ayrıca doğum gününde kutlu olsun
eşinle ve kızınla birlikte mutlu olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…