Kızlar çok hastayım,boğazım çok kötü,üşüttüm yine,az önce face'e izmir fotolarını koydum bakmak isterseniz....
bilmiim ki balım bebişim görüşsün hele bir belli olsun programı ona göre ayarlarız
haftasonu müsaitim ben anneme gecicem gerci büyük ihtimalle ama orta bir yer olursa gelirim oradan da sorun degil en olmadı cumadan belli olursa durum biraz gec gecerim karsıya size baglı yani esim yok bu haftasonu zaten
ben geldim ne var ne yok diye okuyum dedim ballım söylemiş evde yoktuk cenaze vardı karşıya geçtim orda kaldık annemle ve memoyla ordanda bugün eminönüne geçtim amanınnnnnnnnn geçmez olaydım one ya arabayla gitmeyelim dedim memoya park bulamadık sakalım yokki sözüm dinlensin ta arabayı anasının nikahına park ettik film çekimi varmış oyüzden bütün parklar dolu katlı oto parklar bile rezillik diz boyuyduı sözde dolaşıp kapı süsü hoşgeldin bebk yazıları sepet ve şeker işini lohusa takımı işini halletcektim ama nerde kalabalık bi yandan araba sorunu biyandan bide benim miş derdim bi yandan delü oldum en sonunda girdim bi magzaya aha bunlar olsun dedim hadi gidelim dedim memoya şeker de okadar yer gezdim beğenmedim çünkü en sonunda yapmıycaktım karar verdim pendiğe bakarım dedim geri gelirken biyerde mideye kabuğunun içinde bir bebek uyuyor biblosu vardı nazar bonculu lavantalı memo onu beğendi verdim cumartesi alcaz 100 tane ayriyettende şeker veya çikolata alırız ne yapıyım ama kızlar o yokuşu çıkarken kasıklarıma çok ağrı girdi ve bizim mercan kız aşağıya kasığıma yerleşti düşük yacam veya erken doğum olcak diye çok korktum bidaha öyle eminönü veya karşıya geçmiycem kendime yeni geldim lohusa takımını falanda alamadım lohusa çamaşırımda kaldı aman ne yapıyım 3kuruş fazla olsun yakın yerden olsun ne yapıyım gecelik aldım ilk kanamam falan olursa kullanmak için ucuzndan bide iyisinden lohusa takımı alırım ne yapalım kapı süsünü aldım sepeti aldım ama yastığı ve yazıları unuttum bide tül alcaktım pembe orda vardı onuda unuttum daha doğrusu kasığıma ağrı girince herşeyi unuttum hem aynı fiyata geldi ne keşkke bu allahın unuttuğu köylük yerde olsaydıda oralara gitmeseydim neyse başınızı şişirmeyim
sermest geçmiş olsun canım ayyy diş ağrısıda çok zordur
bende çok korkarım hamile olduğumda dişimin ağrımasından
ağrımaya da devam ederse dr git canım mutlaka yapılacak birşeyler vardır
sevimcim başınız sağolsun canım
sende çok gezme yine de canım
mercan hanım pek gezmeni istemiyor galiba
bebingcim sende sağ salim varmışsın
bebişin göbişinde döneceksin inşallah
gulimus canım inşallah kardeşin zamanında doğurur
senin bebişde son torun olacağı için daha kıymetli olacak
görümcenleride çok takma boşver kendi kendilerine kaprislerini yapsınlar
nursimcim seninde çok az kaldı sabret canım
evde olsan hiç vakit geçmez işte olman daha iyi
elanazım inşallah yerleşme lekelenmesidir işşalllaaaaaaaaaaahhh
gulimus avcumuzu yalaya yalaya bir hal olduk sağlıklı olalımda varsın tek tabanca dolaşalım :)
sevim yorma kendini cadı saol canım makinemi kurdular bir alay iş çıkarıp gittiler gider musluğundan heryere bulaşık suyu döktüler birde eski makinemi alt kata kurdurdum oranın işi ayrı çıktı yukarının işi ayrı heryer ayak izi oldu ıslak zeminde temizle temizle bir hal oldum
zasacım hala hıyar kargo firması gelmedi nasıl sinirleniyorum bu salaklara aradım kalayladım vallaha yaaa
ben bu saat oldu kahvaltı bile etmedim canım bişi yemek istemiyor hiç adet sonrası iştahsızlık olurdu ama bukadarı nezamandır olmuyordu eskiden hep bir öğün atlardım yemek yemeyi sevmezdim bebiş istediğimden beri zorla düzene sokmuştum kendimi şimdi ümidi kesince gene ket vurdu bünye sağlıksız bişi olmadığını bilsem işime gelir zayıf geziyorum öyle ama artık yaş kemale erince böyle şeylerin öneminin farkında oluyor insan ihmal etmiyor
kolay gelsin burpcum
bende bilgisayarda film izleyeceğim
arada uğrarım
akşamada bir arkadaşımla tiyatroya gidiyorum
arkadaşımın bebeği var 11 aylık
onun için erkekler bebiş bakıcak
biz bayan bayana tiyatro izliycez
selam kızlar nasılsınız maşallah burpum gelmiş
sayfalar çoğalmış
bende çarşıya çıkmadan bakayım dedim
yaaa hediyelerini alanlar paylaşsanıza bizimle ben çok merak ediyorum
sevime düğüne gidiyor diye ne aldın gulimus böyle yazınca daha çok merak geliyor..
demek hediyelerimiz hep kişiye özel
ne güzel benimki de öyle sadece ayşene özel:))başkası kullanamaz yani..
oh süper valla iyi seyirler elanazcım sana
bende çarşı pazar işini halledeyim arabanın bagajına atıcam akşam çıkarsın evin erkeği..
hadi bende kaçtım o zaman herkese kolay gelsin
sermestim geçmiş olsun tatlım bol kalsiyum takviyesi alman lazım tatlım birde sana şu hassasiyet giderici dişmacunlarından öneriyorum tatlım işe yarıyorlar diş eti çekilmesi içinde sensodyn birebir ben 10 yıldır kullanıyorum çok ciddi diş eti çekilmem vardı hiç biri kalmadı
hamilelikte diş problemi klasiktir sende bilirsin bebek şu aralar calcium depolarından otlanıyor ikinize yetmiyor takviye al canım süt yoğurt peynir ye tatlım
o bela sınıfta sıkıntılı anlar yaşamışsın diş ağrısı ile geçmiş olsun canım ya üzüldüm
kızlar 2010 u bende kapattım gibi dün kahverengi leke oldu bugün yarın adette teşrif eder
bende üzüldüm ama Allahın takdiri ne diyelim
sermest geçmiş olsun canım ayyy diş ağrısıda çok zordur
bende çok korkarım hamile olduğumda dişimin ağrımasından
ağrımaya da devam ederse dr git canım mutlaka yapılacak birşeyler vardır
demek hediyelerimiz hep kişiye özel
ne güzel benimki de öyle sadece ayşene özel:))başkası kullanamaz yani..
yeniden merhabalar
bizde eşimle cıkmıstık bişeyler atıstırdık yürüdük sahilde eve bişeyler aldık aksama pişiricem
malum öğrenci evi hiç bişey yok
semracım ablamda kalamayız 2 cocuk kendileri yeterince kalabalıklar bide hastalar malum
kaynımdayız besiktasta
cok ilginç üniversitelliler gibi avaree avare dolanmak cok acayip geldi bi yandan huzursuzluk düükkanda degilim diye
bi yandan tatil gibi
ben iyi hi,ssediyorum sadece heyecanlıyım bu da normal ama kolum acaiyp ya eczacı krem verdi gecmezse doktora git dedi tedavi önü bieşy cıkmazsa bari ne tırsak bunyem var ya
kızlar buluşma konusunda söyle diyeyim yarın bi doktora gideyim görüşeyim sonra ancak bişeyler diyebilirim.ablamı bile görmedim henüz tedaviye baslamadan önce onları görmem lazım hem rahatsızlık gecirdiler gecmiş olsun diye hemde tedavide onlara gidemem malum asansör fobisi dolayısıyla ama tedavi baslayınca burdayım sizleri görmek cok istiyorum
kızlar buluşma konusunda söyle diyeyim yarın bi doktora gideyim görüşeyim sonra ancak bişeyler diyebilirim.ablamı bile görmedim henüz tedaviye baslamadan önce onları görmem lazım hem rahatsızlık gecirdiler gecmiş olsun diye hemde tedavide onlara gidemem malum asansör fobisi dolayısıyla ama tedavi baslayınca burdayım sizleri görmek cok istiyorum
gulimus canım sende kurtulamadın hastalıktan
çok ağrıyorsa git bir dr a görün
inşallah büyümemiştir kistin de
yeniden merhabalar
bizde eşimle cıkmıstık bişeyler atıstırdık yürüdük sahilde eve bişeyler aldık aksama pişiricem
malum öğrenci evi hiç bişey yok
semracım ablamda kalamayız 2 cocuk kendileri yeterince kalabalıklar bide hastalar malum
kaynımdayız besiktasta
cok ilginç üniversitelliler gibi avaree avare dolanmak cok acayip geldi bi yandan huzursuzluk düükkanda degilim diye
bi yandan tatil gibi
ben iyi hi,ssediyorum sadece heyecanlıyım bu da normal ama kolum acaiyp ya eczacı krem verdi gecmezse doktora git dedi tedavi önü bieşy cıkmazsa bari ne tırsak bunyem var ya
bi tomar yazılı kagıdı bekliyor beni
okumam lazım daha erteleyemem de pöff nefret ediyom valla
abidin kubidin cümle bozuntularından cevap cekip cıkarcaksın da puan vereceksin
hos aslında çizecen kagıdı atacan kenara ama öyle de olmuyor işte haketmedikleri puanı verıyon mecburen sistem saolsun
buna ragmen notlar sıfır bir ikiyi gecmiyor:))
bana müsade şekerler biraz yazılı okuyayım sonra kaldı mı kalıyor
aksam da agzım burnum derken vakit gecmis oluyor bişey yapamıyorum
biraz okuyayım gelirim aksama öpüldnüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?