Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest geçmiş olsun canım ayyy diş ağrısıda çok zordur
bende çok korkarım hamile olduğumda dişimin ağrımasından
ağrımaya da devam ederse dr git canım mutlaka yapılacak birşeyler vardır

sevimcim başınız sağolsun canım
sende çok gezme yine de canım
mercan hanım pek gezmeni istemiyor galiba

bebingcim sende sağ salim varmışsın
bebişin göbişinde döneceksin inşallah

gulimus canım inşallah kardeşin zamanında doğurur
senin bebişde son torun olacağı için daha kıymetli olacak
görümcenleride çok takma boşver kendi kendilerine kaprislerini yapsınlar

nursimcim seninde çok az kaldı sabret canım
evde olsan hiç vakit geçmez işte olman daha iyi

elanazım inşallah yerleşme lekelenmesidir işşalllaaaaaaaaaaahhh
gulimus avcumuzu yalaya yalaya bir hal olduk sağlıklı olalımda varsın tek tabanca dolaşalım :)
sevim yorma kendini cadı saol canım makinemi kurdular bir alay iş çıkarıp gittiler gider musluğundan heryere bulaşık suyu döktüler birde eski makinemi alt kata kurdurdum oranın işi ayrı çıktı yukarının işi ayrı heryer ayak izi oldu ıslak zeminde temizle temizle bir hal oldum
zasacım hala hıyar kargo firması gelmedi nasıl sinirleniyorum bu salaklara aradım kalayladım vallaha yaaa
ben bu saat oldu kahvaltı bile etmedim canım bişi yemek istemiyor hiç adet sonrası iştahsızlık olurdu ama bukadarı nezamandır olmuyordu eskiden hep bir öğün atlardım yemek yemeyi sevmezdim bebiş istediğimden beri zorla düzene sokmuştum kendimi şimdi ümidi kesince gene ket vurdu bünye sağlıksız bişi olmadığını bilsem işime gelir zayıf geziyorum öyle ama artık yaş kemale erince böyle şeylerin öneminin farkında oluyor insan ihmal etmiyor

kolay gelsin burpcum
bende bilgisayarda film izleyeceğim
arada uğrarım

akşamada bir arkadaşımla tiyatroya gidiyorum
arkadaşımın bebeği var 11 aylık
onun için erkekler bebiş bakıcak
biz bayan bayana tiyatro izliycez

selam kızlar nasılsınız maşallah burpum gelmiş
sayfalar çoğalmış
bende çarşıya çıkmadan bakayım dedim

yaaa hediyelerini alanlar paylaşsanıza bizimle ben çok merak ediyorum
sevime düğüne gidiyor diye ne aldın gulimus böyle yazınca daha çok merak geliyor..

demek hediyelerimiz hep kişiye özel
ne güzel benimki de öyle sadece ayşene özel:))başkası kullanamaz yani..

oh süper valla iyi seyirler elanazcım sana
bende çarşı pazar işini halledeyim arabanın bagajına atıcam akşam çıkarsın evin erkeği..
hadi bende kaçtım o zaman herkese kolay gelsin

Kızlar çok hastayım,boğazım çok kötü,üşüttüm yine,az önce face'e izmir fotolarını koydum bakmak isterseniz....

canım geçmiş olsun bol bol havuç suyu diyor tv de dr bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş resimler harika kıskanmamak elde değil

bende müsaitim haftasonları karşıyı pek bilmem ama herkeze uyarım cumadan belli olsada ayarlasak kendimizi dimi ya

sevimcim ya biz seni düşünürken buluşma karşıda olursa sevim gelebilirmi derken sen eminönünde ne işin var.
hemde mercanımızı rahatsız etmişin ya kız boş ver geri kalanını buralardan al.

elanazcım takmıyorum görümce filan naoarsalar yapsınlar benim bebişmi valla doğrusu artık nedense hiç ümidim kalmadı sağlığım daha ö nemli artık benim için bu gün çok rahatsızım kistmi büyüdü iyice sağ böbreğimden kasığıma doğru bir ağrı felakett deli ediyor beni

burpcum canım ya işin zormuş evdede olunca işler bırakmıyor yakanı kendine iyi bak sağlık daha önemli benim bir yerim ağrıyınca farkına vardım bebiş filan artık hakgetire

oh eğlen ne güzel bende tiyatroya bayılırımda götüren kimm

öyle denizcimm canım herkes paylaşsın yazalım bizdeee hihihi

oh süper valla iyi seyirler elanazcım sana
bende çarşı pazar işini halledeyim arabanın bagajına atıcam akşam çıkarsın evin erkeği..
hadi bende kaçtım o zaman herkese kolay gelsin

kolay gelsin denizcimmmmmm

gulimus canım sende kurtulamadın hastalıktan
çok ağrıyorsa git bir dr a görün
inşallah büyümemiştir kistin de

saol tatlım kalsiyuma basladım dün itibariyle midem almıyor diye ihmal ediyordum ama dişi cekmekten iyidir o tadı cekmek napalım bugün daha hafifledi gibi insallah tekrarlamaz yine

kızlar 2010 u bende kapattım gibi dün kahverengi leke oldu bugün yarın adette teşrif eder
bende üzüldüm ama Allahın takdiri ne diyelim

canım lekelenme diyorsun hala umut var demektir hayırlısını versin RAbbim insallah

zor valla canım ben de diyordum ne güzel son aylara kadar geldim bişey cıkmadı cok sükür
dilimin nazarına ugradım iyi mi aniden zortladı böyle insallah devam etmez de dişçiye gitmek zorunda kalmam

demek hediyelerimiz hep kişiye özel
ne güzel benimki de öyle sadece ayşene özel:))başkası kullanamaz yani..

ya ama ben üzüldüm kötü hissettim şimdi
normalde ben de özel bişey olmasını istiyordum ama sanırım benim hediyem öyle cok da özel olmadı
en azından sizin tarif etmeye calıstıklarınız gibi

sevüüm delüsü eminönüne öyle birden gidilir mi kız delii
önce bakıcaktın kendine durumuna sonra en tenha günün sabah saatlerinde gidecektik tabiiki arabasız oraya arabayla girmek ne mümkün anacım bir de memoyla degil bilen birini alacaktın yanı ben gibi:) kız dedim ya sana götürürüm ben seni biliyorum oraları öyle yokus yukarı süründürmeyecektim hem seni asagı sıradaydı düz ayak yerde bakacagımız yerler üzüldüm şimdi hem işin görülmemiş hem bosa yorulmusun be anacım

balım burpum bebişimden haber beklıyom bulusma icin ona göre bak anama gecicem
hediyemi tasımayayım oradan oraya olmazsa biraz gec giderim bulusuruz önce
karsıda bulusalım demedim balım karsıda olursam gelebılecegım bir yer olsun dedim misal kadıköy gibi tutup da tekrardan taa buralara dönmeyeyim yani ha dönerim o dert degil de anamlara acıklyamam zehir hafiye gibi pesimdeler zati her daim:))

yeniden merhabalar
bizde eşimle cıkmıstık bişeyler atıstırdık yürüdük sahilde eve bişeyler aldık aksama pişiricem
malum öğrenci evi hiç bişey yok
semracım ablamda kalamayız 2 cocuk kendileri yeterince kalabalıklar bide hastalar malum
kaynımdayız besiktasta
cok ilginç üniversitelliler gibi avaree avare dolanmak cok acayip geldi bi yandan huzursuzluk düükkanda degilim diye
bi yandan tatil gibi
ben iyi hi,ssediyorum sadece heyecanlıyım bu da normal ama kolum acaiyp ya eczacı krem verdi gecmezse doktora git dedi tedavi önü bieşy cıkmazsa bari ne tırsak bunyem var ya

kızlar buluşma konusunda söyle diyeyim yarın bi doktora gideyim görüşeyim sonra ancak bişeyler diyebilirim.ablamı bile görmedim henüz tedaviye baslamadan önce onları görmem lazım hem rahatsızlık gecirdiler gecmiş olsun diye hemde tedavide onlara gidemem malum asansör fobisi dolayısıyla ama tedavi baslayınca burdayım sizleri görmek cok istiyorum

oy kuzum nasıl stres yapmısın kendine öyle kabarmısın hemen nazlı bebişim benim gecer hemencecik insallah tadını cıkarın bebiş öncesi son avarelginiz olur insallah:)

tamam tatlım yarın sen hayırlısyla bir git görüş netleşir durum
yarından rengi belli olur en azından diymi ben de ona göre ayarlarım kendimi zaten hemen baslarsanız tedaviye uzunca buralardasın degil mi ben bir hafta kadar annemde olacgım persembe dönecegim geri her halukarda bikac gün öteleriz gene bulusuruz tatlım seni görmeden yollamam asla

burpum her ayrntıyı anlatmıssın ritayla nasıl geçti anlatmamısın canım
aklıma geldi simdi merak ettim niye atladın bakiim sen atlamazdın normalde:)

bi tomar yazılı kagıdı bekliyor beni
okumam lazım daha erteleyemem de pöff nefret ediyom valla
abidin kubidin cümle bozuntularından cevap cekip cıkarcaksın da puan vereceksin
hos aslında çizecen kagıdı atacan kenara ama öyle de olmuyor işte haketmedikleri puanı verıyon mecburen sistem saolsun
buna ragmen notlar sıfır bir ikiyi gecmiyor:))

canım sen işleri halledince ayarlarsın artık haber verirsin canım hadi hayırlısı olsun

bana müsade şekerler biraz yazılı okuyayım sonra kaldı mı kalıyor
aksam da agzım burnum derken vakit gecmis oluyor bişey yapamıyorum
biraz okuyayım gelirim aksama öpüldnüz

gulimus canım sende kurtulamadın hastalıktan
çok ağrıyorsa git bir dr a görün
inşallah büyümemiştir kistin de

inşallah canım dr aradım regli olunca geldiyor ondan değilmiş ağrı

bebimgimm tadını çıkar değişiklik olmuş hem bu arada bu sinek problemin olmasaydı canını sıkma tatlım geçer meraketme her şey yoluna girecek moralini yüksek tut çok önemli

ayyy sermestimmm uğraşıcan demek sen bu haydutların kağıtlarıyla işin zor

bana müsade şekerler biraz yazılı okuyayım sonra kaldı mı kalıyor
aksam da agzım burnum derken vakit gecmis oluyor bişey yapamıyorum
biraz okuyayım gelirim aksama öpüldnüz

kolay gelsin tatlım

yarın anısınca herhalde işin rengi belli olur sermestim bencede yani
hemen planımızı yaparız bizde
sana kolay gelsin canım işin zor
bugun meb acıklama yapmış sözleşmeli öğretmenleri biz kadroyaya gecirirz ama maliye bakanlığı kaynak bulması lazım diye nasıl küfrettim anlatamam

nursimcim bendede bir rahatlık var cok sasırtıcı inş hersey yolunda gider Allah hayırlısını nasip etsin inş
sadece gidecegim merkezle de yeni tanısıcam ya orası bi garip geliyor işte
aslında bildigimiz süüreç cok yabancı degiliz asılamaya baslarken ki gibi degil ki

bebingim rahat olmana çok sevindim
nursim gibi başlar ve onun gibi de sonuçlanır inşallah
hediye konusunda da hepimizin hediyeleri özel burdan bir hatıra ömür boyu:))
anmak bile yeter..ben öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…