Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim pazar alışverişini boşver yaa annene yaptır tamam bagajda bırakıyorsun aama bagaja kadar sen taşıyorsun sonuçta değerli biizm denizoğlanımız
sermestim afferim güzelim iç kalsiyumunu gıdanada dikkat et ama doğal yoldanda al kalsiyumu
ritayı atladım zaman aşımına uğradı :)))) ben manevi yönü güçlü bir insan olmadığım için rita muhtemelen sıkıldı benden birde anlatacak çok şey olunca ben bile birçok şeyi özet geçtim kadıncağız birşey anlamadı zaten bir noktada koptu yiğenimi sordu doğum sırasında yaşanan problemi anlattım bir beş dakika sonra yiğenimin özrünü soruyor akraba evliliğimi diye kadın demekki rolantiye almış kafayı kopmuş bir noktadan sonra bende deminden beri anlatıyorum ya dedim :)))) doğum hatası diye :))) bakalım kafayı toplayıp bir ilaç oluşturabilecekmi
bebingim bende öyle tahmin ettim tatlım sen yarın ilk görüşmeni bir yap hayırlısı ile tatlım takvimin bir belli olsun sonra buluşacak zaman bol tabi ben seni haftaya görüşme sırasında görürüm kızlardan önce eki eki
elanaz akşamki programın harika canım iyi seyirler bizde kocişle çok sık giderdik tiyatroya şehir yada özel hiç kaçırmazdık nezamandır bizde gitmiyoruz
gulimusum birinin getirmesimi gerek sen kendin git yavruş kocişinden farklı zevklerinin olması onlardan vazgeçeceğin anlamına gelmiyor

yaa gerizekalı kargo gelmedi akşam oldu beyinsizler ben bu ülkedeki iş ciddiyetsizliğinden ciddi nefret ediyorum artık yaa kimse işini doğru dürüst yapmıyor arayayımda canlarına okuyayım bu saatten sonra gelseler ne olur gelmeseler ne olur yarına kaldı özlemim bir gün daha meraklanacak

ben yorgun savaşçı geldim ben kendimi asla yorulmaz zannederdim yerimde bi türlü duramazdım ama şimdi herşeye çok yoruluyorum pazardı alış verişti bu gün çok yordum gene kendimi yarın dr randavum var

nursim hediyeni memo göndermiş canım ama benim kimliğim yanında olmadığı için onun adına gelmiş bi sorun olmaz dimi biraz tedirgin oldum eşin yanlış anlamaz dimi

arkadaşım aradı balık aldım geliyorum ekmeğiniz varmı diye sordu bende yorgunum kalkam salatamı bari yapam of ya

sevimcim demek yarın öykü hanımla randevu var
kac kilo oldu acabaaaaa
yorulucan tabi hamilesin sonucta
normal yani

burpum saydır saydır kargolar maalesef cok ama cok gıcık bu ülkede
hediyeyi en gec ben alıcam sanırım topikte
cunki hediyem dükkana gelicek
benim bebiş hediyem olur artık

denizim carsı pazar yorma sakın kendini
eeşimde gecen gun bu seferde sen tası valizi nasolsa bundan sonra hhep ben tasıcam diye espri yapıyor

burpum gel tabi doktora cok sevinirm destek olursun bana

semracım hediyeni çok beğendim canım
tekrar teşekkür ederim
ayrıca doğum gününde kutlu olsun
eşinle ve kızınla birlikte mutlu olman dileğiyle
sende sağol cnm.

tamam cnm,sen işine bak nasılsa burdasın buluşuruz.

bende diyetisyenden geliyorum,yağdan 750gr vermişim ama sudan 1050gr almışım,yani bu nedemek oldu vücudum su tutuyor,kilo verememiş sayılırım,yani 300gr üstüne eklemişimdoktorum devam dedi,karnabahar maydonoz tüket dedi.bakalım(
biz dünden yemeğe gittik,cumarteside yılbaşını erkenden kutlucaz zafer'le.bu akşam evdeyiz.pasta alımış pelitten en sevdiğimden ama yemicemmm((

2

saol semracım tesekkür ederim canım size afiyet olsun

sermestim sende gel doktora züper oluruz valla orda

kızlar bişey sorucam,azerbaycana hediye göndericem,bebek kıyafeti.aldım kargoyu aradım,90euro fiyat istediler.yuhhhhh dedim yani.altı üstü bi elbise.nasıl yapsam??bilemedim şimdi??

kızlar bişey sorucam,azerbaycana hediye göndericem,bebek kıyafeti.aldım kargoyu aradım,90euro fiyat istediler.yuhhhhh dedim yani.altı üstü bi elbise.nasıl yapsam??bilemedim şimdi??
eski yöntem ptt ile gönder cok ekonomik olur
gecen bi kargo şirketinden zarf gönderdim 9 liraya
ptt kargoyla 4 liraya gönderdim
düşün artık

selam kızlarrr

geciktim bugün odamız geldi:)))kuruldu falan eşim siliyo şimdi

seviiim ne işin var eminönünde senin boşver alabildiğini al alamadığın kalsın o kadar zor şeyler atlattın
sonunda da gezip kendini yorma
geceliğin de iyisinden olmayı versin
mercan iyi olsun

sermest ve nursim kadın doğumcu çalışabilir raporu verince kadın doğumdan rapor alamıyosun
başka doktordan alınır
bi sorun olmaz
ayrıca sermest sömestr de dediğin gi bi sonrasından düşme olmaz sanırım
yani olmamalı onu diyen eminmiymiş ki
hiç sanmıyorum ben

bebiiinnngggg hayırlı uğurlu olsun ye ni başlangıcınız bebeğinle evine dönmek nasip olsun inşallahhh

burp özlemezmiyim koca cipsli günlerimi

ama yaptığım bu diyetten gizli bi haz duyuyorum sanki
bi yandan yiyemiyorum bi yandan da vay be nelere dayanıyorum diye kendimi oyalıyorum sanırım:))))
sadistlik var azcık heralde
en çok ta çikolatalı tatlıları özledim
ama doğumdan sonra da böyle devam etmek istiyorum çok nadir kaçamaklar olur belki

3 haftam kaldı çalışacağım

bi de bişi dicem sanki ben artık sezaryan yapmak istiyorum:18::18:

garip bi şekilde sona yaklaştıkça aslında sezaryan olsa acı çekmem günü saati belli olur hem de daha çabuk doğar diye düşünüyorum

doktor a desem ne der acaba??????????????

belki de değişir fikrim
önceden normal doğum ağır basıyodu
ama şimdi sezaryan olsa da kurtulsam diyorum

akşam yemeğini geç yedim korkuyodum şekerim çıkar diye
şimdi ölçtüm düşük bile:))))))))))
açlık şekerime yakın nerdeyse

bugün okulda tost yedimPP
hem sucuklu ama ketçap yoktu(((
hem de beyaz ekmekle
sanırım 2.kaçamağım
1 kere de simit yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…