sende sağol cnm.semracım hediyeni çok beğendim canım
tekrar teşekkür ederim
ayrıca doğum gününde kutlu olsun
eşinle ve kızınla birlikte mutlu olman dileğiyle
tamam cnm,sen işine bak nasılsa burdasın buluşuruz.yeniden merhabalar
bizde eşimle cıkmıstık bişeyler atıstırdık yürüdük sahilde eve bişeyler aldık aksama pişiricem
malum öğrenci evi hiç bişey yok
semracım ablamda kalamayız 2 cocuk kendileri yeterince kalabalıklar bide hastalar malum
kaynımdayız besiktasta
cok ilginç üniversitelliler gibi avaree avare dolanmak cok acayip geldi bi yandan huzursuzluk düükkanda degilim diye
bi yandan tatil gibi
ben iyi hi,ssediyorum sadece heyecanlıyım bu da normal ama kolum acaiyp ya eczacı krem verdi gecmezse doktora git dedi tedavi önü bieşy cıkmazsa bari ne tırsak bunyem var ya
sende sağol cnm.
tamam cnm,sen işine bak nasılsa burdasın buluşuruz.
bende diyetisyenden geliyorum,yağdan 750gr vermişim ama sudan 1050gr almışım,yani bu nedemek oldu vücudum su tutuyor,kilo verememiş sayılırım,yani 300gr üstüne eklemişimdoktorum devam dedi,karnabahar maydonoz tüket dedi.bakalım (
biz dünden yemeğe gittik,cumarteside yılbaşını erkenden kutlucaz zafer'le.bu akşam evdeyiz.pasta alımış pelitten en sevdiğimden ama yemicemmm((
bence 750 gr yag onemli aferin sana canım
ödem söktürücü ilaç içersin iniverir sonuçta
sen devam et ama adam pasta almıs tadına bakmamak olmaz ki
yok yemicem diye ısrar ediyorsan ben afiyetle yerim
sende sağol cnm.
tamam cnm,sen işine bak nasılsa burdasın buluşuruz.
bende diyetisyenden geliyorum,yağdan 750gr vermişim ama sudan 1050gr almışım,yani bu nedemek oldu vücudum su tutuyor,kilo verememiş sayılırım,yani 300gr üstüne eklemişimdoktorum devam dedi,karnabahar maydonoz tüket dedi.bakalım (
biz dünden yemeğe gittik,cumarteside yılbaşını erkenden kutlucaz zafer'le.bu akşam evdeyiz.pasta alımış pelitten en sevdiğimden ama yemicemmm((
bence 750 gr yag onemli aferin sana canım
ödem söktürücü ilaç içersin iniverir sonuçta
sen devam et ama adam pasta almıs tadına bakmamak olmaz ki
yok yemicem diye ısrar ediyorsan ben afiyetle yerim
gelin cnm buyrun.misafirimiz olun:)
yarın anısınca herhalde işin rengi belli olur sermestim bencede yani
hemen planımızı yaparız bizde
sana kolay gelsin canım işin zor
bugun meb acıklama yapmış sözleşmeli öğretmenleri biz kadroyaya gecirirz ama maliye bakanlığı kaynak bulması lazım diye nasıl küfrettim anlatamam/QUOTE]
tamam canım senden haber beklıyoruz o zaman
aman o mebi Allah ıslah etsin bırak ya hep bahane bahane ben sürekli sövüyom:)
ama benim hediyemde cok özel degilki şimdi kendimi kötü hissettim.
inş sermestim begenir
canım begenirim ben dert etme sen icine ya ben de hedıyelesme dıyınce öyle özel bişey yapma yaptırma yoluna gitmedim acıkcası kullandıkca hatırlayacagı bişeyler tercıh ettım zaten bitane avm gezme sansım vardı onda da ne var ne yok yagmalamıs millet yılbası dıye :S
denizim pazar alışverişini boşver yaa annene yaptır tamam bagajda bırakıyorsun aama bagaja kadar sen taşıyorsun sonuçta değerli biizm denizoğlanımız
sermestim afferim güzelim iç kalsiyumunu gıdanada dikkat et ama doğal yoldanda al kalsiyumu
ritayı atladım zaman aşımına uğradı :)))) ben manevi yönü güçlü bir insan olmadığım için rita muhtemelen sıkıldı benden birde anlatacak çok şey olunca ben bile birçok şeyi özet geçtim kadıncağız birşey anlamadı zaten bir noktada koptu yiğenimi sordu doğum sırasında yaşanan problemi anlattım bir beş dakika sonra yiğenimin özrünü soruyor akraba evliliğimi diye kadın demekki rolantiye almış kafayı kopmuş bir noktadan sonra bende deminden beri anlatıyorum ya dedim :)))) doğum hatası diye :))) bakalım kafayı toplayıp bir ilaç oluşturabilecekmi
bebingim bende öyle tahmin ettim tatlım sen yarın ilk görüşmeni bir yap hayırlısı ile tatlım takvimin bir belli olsun sonra buluşacak zaman bol tabi ben seni haftaya görüşme sırasında görürümkızlardan önce eki eki
elanaz akşamki programın harika canım iyi seyirler bizde kocişle çok sık giderdik tiyatroya şehir yada özel hiç kaçırmazdık nezamandır bizde gitmiyoruz
gulimusum birinin getirmesimi gerek sen kendin git yavruş kocişinden farklı zevklerinin olması onlardan vazgeçeceğin anlamına gelmiyor
hahah kadını da delirttin desene iyi bari kadını tedaviye kalkmadın bir de:)
demek bizden gizli buluscaksınız ha bak atlar gelirim basarım iş yerini gasp ederim seni bırakmam biryere haa kızdırma beni nasılsa haftya ben de raporlu olacagm kısmetse
ay ben de özledim tiyatroyu en son evlenmeden gitmişim bak simdi anımsadım evlenince gittigim yerde öyle şeyler pek olmazdı ee buraya geldim geleli bi kosturmaca nasıl canım cekti bak simdi bir gün beraber mi gitsek napsak cadılar
babam saolsun bizi bes yasından itibaren götürmeye baslamıstı tiyatroya önce cocuk oyunları sonra daha cocukken yetiskinlere yönelik oyunlara bile giderdik cok severim ben de hatta bir ara ilkokulda oyunda görev almıstım sehır tıyatrolarından oyuncu olarak yetıstırmek için istediler beni amma velakin bizim dede birazcık despottu izin vermedi el kadar cocuk diye:)
hep dalga gecerim sanatıma mani oldunuz diye
ben yorgun savaşçı geldim ben kendimi asla yorulmaz zannederdim yerimde bi türlü duramazdım ama şimdi herşeye çok yoruluyorum pazardı alış verişti bu gün çok yordum gene kendimi yarın dr randavum var
öykü apla yoruyor mu annesi artık benim cadı bugün manen yordu beni
bin bir nazla birkac tıktan baska ses yok gene ama o inatsa ben de inadım saymıycam hareket falan gayet iyi bosuna hoplatmaya kalkmasın yüregimi bananeeee banane takmıyom işte
güzel haberler getir öykümden hadi bakalım
canım yagdan iyi vermisin suya takılma o en kolay giden söktürürsün bisekilde hadı bakalım basarılarının devamını dılıyom
eski yöntem ptt ile gönder cok ekonomik olurkızlar bişey sorucam,azerbaycana hediye göndericem,bebek kıyafeti.aldım kargoyu aradım,90euro fiyat istediler.yuhhhhh dedim yani.altı üstü bi elbise.nasıl yapsam??bilemedim şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?