cok uykum var ama bi bakmadan cıkmayayımded,m
mav,c,m odanızı güle güle kullanın
efe bey in damat oldugu günleri gör inş o odada
bu rapor izin işleri hiç bildigim işler degil,
gece uyuyabilecegimi hiç sanmıyorum aslında heyecandan ama yinede gözlerim kapanıyor yaaaa
bugun görümcem aradı napıyosunuz d,ye
eşime dedim daha bu ilk gunden ararsa nasıl oyalayacaksınızz bilmyorum diye
kafam daha rahat buraya geleli o kesin evde gunde 50 kere düşünüyorsam burda 5 i gecmedi snaırım
süper basarı yaaaa
bide bu terkos suyunun gözünü seveyim saclarım pek guzel oluyor yaaa
inannılmaz ama gercek buraya gelince daha ilk gunden hiç dökülmüyor saclarım
eve döney,m tutam tutam dökülüyor valla :)
yarın 11 de randevum bakalım nasıl gec,cek merakla bekliyorum
doktor cıkısı bii yerlere takılmazsak hemen nete girerim haberiniz olsun
iyi geceler tatlı ruyalar yarın görüşürüz şekerlerim
ayy unuttum sermestim basınız sagolsun canım
Allah ger,de kalanlara ömür versin mekanı cennet olsun
okulda geçen hafta herkes yerli malını kutladı benim sınıf hariç
bende benimkiler küçük diye istemedim doğrusu
ama ne mümkün hepsi bana neden yapmıyoruz diye tavır aldı valla:))))
yarın yapıyoruz anneler görevler verildi:
sarmalar, el açması börekler, kısırlar,mercimek köfteleri, patates salataları, kekler ,kurabiyeler yarına hazırlanacak
ohhhh yarın bayram var bayrammmmm gelin sizde :)))
tabi benim veletler rezil etmezse:)
İyi akşamlar kızlar,benim bademcikler çok acıyor yaa,şifayı mı kaptım nedir,kırılıyor her tarafım....Yarın büyük gün,bir bebek yeni yolculuğuna başlayacak....
heyyyyyyy heyyyyyyy
yarın 21. haftamıza giriyoruz
selam kızlar şöyle bir bakayım dedim geçmiişi okudum ama yorum yapacak enerjim yok kafam çok karışık eşim iş değiştirmeye karar verdi şu anki iş yerinin imkanları çok güzeldi ama ideolojik olarak tüm görüşlerimize aykırılar şimdi burada anlatamayacağım şeyler dönüyor hileli hurdalı ihaleler şunlar bunlar eşim ve ben sosyalist insanlarız dolayısı ile biz yıllardır ne savunduk ben bu insanlarla çalışmak istemiyorum diyor ve yılların koyu sosyalizm savunucusu olarak eşime yerden göğe kadar hak veriyorum beni üzen ameliyattan sonra konuşsaydı keşke yada iş bulsaydı öyle konuşsaydı gene burada bahsedemeyeceğim ihale rüşvetlerinden biri bardağı taşıran damla olmuş benim yerime birini bakın bende kendime bir yer bakacağım bu böyle olmayacak demiş şimdi diğer iş yerinin senetleri var onlar halihazırda ödenirken işte kurabilir ancak bu işlerin riski çok birçok arkadaşımız gırtlağa kadar borca girip gerisin geri işlere girdiler dolayısı ile istemiyorum gerekte yok zaten iş gelince bir yerde maaşlıda çalışsa aradan yapabiliyor ama şimdi yeni işine yerleşene kadar ben çok huzursuz olacağım onun için en iyisini istiyorum gerçekten kocam diye söylemiyorum denir ya aynen öyle olacak ama ödülleri var birsürü kullanmadığı 3 boyutlu program yok bana göre en iyisini hakediyor inşallah mutlu çalışabileceği bir yer bulur. Şimdi iş bulacak taaaa şuanki yerden bir hafta erken ayrılacak taaaa ameliyat olacak taaaa yeni işe başlayacak bütün bunların ayarlanması çok güç çok geriliyorum dolayısıyla.Dua edin kızlar yaaa bir an önce çözülsün bu karmaşa
herkese tünaydın.
demek ilk hediyemiz hedefine olaştı,oysaki ben 2-3 hafta önce almıştımama kargoya verilmiş,en kısa sürede gelir elanazcım,inşallah beğenirsin,bu sene artık böyle herkese ne hediye aldıysam netten aldım ve detaylı inceleyemedim.
özlemcim kilit noktam sensin.senin kime ne hediye aldığını biliyorum,kimin sana ne nediye aldığınıdaa.ama ikiside süper!!hele sana gelen anlatammmmm:))görmen lazım..
yarın benim doğum günüm 25 yaşından gün alıcam,24 yaşımı çok sevdim bana çok uğur getirdi,hayatımda en güzel günlerimi bu yıl geçirdim.2010unun başında anneadayıydım,ortasında çiçeği burnunda bir anne,sonundada küçük bir gençkız annesi.bu yılın bitmesine üzülücem.2010 benim yılımdı,seni çook özliicemmm.
iyi akşamlar...işte bişeyyapmıyorum ama yorgunluktan ölüyorum resmen yemeği yeyince nasıl bir ağırlık çöküyor üzerime anlatamam...valla günler artık çok zor geçiyor bana şu önümdeki haftayı nasıl bitireceğim hiç bilmiyorum...
ben geldim ne var ne yok diye okuyum dedim ballım söylemiş evde yoktuk cenaze vardı karşıya geçtim orda kaldık annemle ve memoyla ordanda bugün eminönüne geçtim amanınnnnnnnnn geçmez olaydım one ya arabayla gitmeyelim dedim memoya park bulamadık sakalım yokki sözüm dinlensin ta arabayı anasının nikahına park ettik film çekimi varmış oyüzden bütün parklar dolu katlı oto parklar bile rezillik diz boyuyduı sözde dolaşıp kapı süsü hoşgeldin bebk yazıları sepet ve şeker işini lohusa takımı işini halletcektim ama nerde kalabalık bi yandan araba sorunu biyandan bide benim miş derdim bi yandan delü oldum en sonunda girdim bi magzaya aha bunlar olsun dedim hadi gidelim dedim memoya şeker de okadar yer gezdim beğenmedim çünkü en sonunda yapmıycaktım karar verdim pendiğe bakarım dedim geri gelirken biyerde mideye kabuğunun içinde bir bebek uyuyor biblosu vardı nazar bonculu lavantalı memo onu beğendi verdim cumartesi alcaz 100 tane ayriyettende şeker veya çikolata alırız ne yapıyım ama kızlar o yokuşu çıkarken kasıklarıma çok ağrı girdi ve bizim mercan kız aşağıya kasığıma yerleşti düşük yacam veya erken doğum olcak diye çok korktum bidaha öyle eminönü veya karşıya geçmiycem kendime yeni geldim lohusa takımını falanda alamadım lohusa çamaşırımda kaldı aman ne yapıyım 3kuruş fazla olsun yakın yerden olsun ne yapıyım gecelik aldım ilk kanamam falan olursa kullanmak için ucuzndan bide iyisinden lohusa takımı alırım ne yapalım kapı süsünü aldım sepeti aldım ama yastığı ve yazıları unuttum bide tül alcaktım pembe orda vardı onuda unuttum daha doğrusu kasığıma ağrı girince herşeyi unuttum hem aynı fiyata geldi ne keşkke bu allahın unuttuğu köylük yerde olsaydıda oralara gitmeseydim neyse başınızı şişirmeyim
melekcim sen bebişleirnin yatağını hazırlıyormusun güzelim senin içinde zor bir yıldı hastanelerde geçen bir yıldı bu yılı geride bırakıp 2011 in ilk aylarını bebişinle karşılayacaksın bunun heyecanı ile kapat 2010 u tatlım biz bir hayrını görmedik bu 2010 un gerçi nankör geliyorum cv'ime bakınca mesleki açıdan bayağı işler çıkartmışım öf tutamıyorum çenemi hep nankörlük hep nankörlük iiyi şeyleride görmezden gelmeyelim :) seni bir dahaki görüşümüzde bebişli olacaksın inşallah bu sefer daha uzun kalacaksın tabiki
sağ ayağım mütemadiyen kesintisiz yanıyor 2 günden beri ondan önce arada bir yanıyordu yarın chek-up a gireceğim şimdi hastaneyi arayıp randevu alacağım inşallah birşey çıkmaz
kızlar buluşma konusunda söyle diyeyim yarın bi doktora gideyim görüşeyim sonra ancak bişeyler diyebilirim.ablamı bile görmedim henüz tedaviye baslamadan önce onları görmem lazım hem rahatsızlık gecirdiler gecmiş olsun diye hemde tedavide onlara gidemem malum asansör fobisi dolayısıyla ama tedavi baslayınca burdayım sizleri görmek cok istiyorum
bi tomar yazılı kagıdı bekliyor beni
okumam lazım daha erteleyemem de pöff nefret ediyom valla
abidin kubidin cümle bozuntularından cevap cekip cıkarcaksın da puan vereceksin
hos aslında çizecen kagıdı atacan kenara ama öyle de olmuyor işte haketmedikleri puanı verıyon mecburen sistem saolsun
buna ragmen notlar sıfır bir ikiyi gecmiyor:))
bebingim rahat olmana çok sevindim
nursim gibi başlar ve onun gibi de sonuçlanır inşallah
hediye konusunda da hepimizin hediyeleri özel burdan bir hatıra ömür boyu:))
anmak bile yeter..ben öyle düşünüyorum
kızlar bişey sorucam,azerbaycana hediye göndericem,bebek kıyafeti.aldım kargoyu aradım,90euro fiyat istediler.yuhhhhh dedim yani.altı üstü bi elbise.nasıl yapsam??bilemedim şimdi??
selam kızlarrr
geciktim bugün odamız geldi:)))kuruldu falan eşim siliyo şimdi
seviiim ne işin var eminönünde senin boşver alabildiğini al alamadığın kalsın o kadar zor şeyler atlattın
sonunda da gezip kendini yorma
geceliğin de iyisinden olmayı versin
mercan iyi olsun
sermest ve nursim kadın doğumcu çalışabilir raporu verince kadın doğumdan rapor alamıyosun
başka doktordan alınır
bi sorun olmaz
ayrıca sermest sömestr de dediğin gi bi sonrasından düşme olmaz sanırım
yani olmamalı onu diyen eminmiymiş ki
hiç sanmıyorum ben
bebiiinnngggg hayırlı uğurlu olsun ye ni başlangıcınız bebeğinle evine dönmek nasip olsun inşallahhh
çok moralim bozuldu bir akrabamızın vefat haberini aldım birkac ay evvel gencecik evladını kaybetmişlerdi şimdi de babası vefat etmiş sevdigimiz bir yakınımızdı Allah rahmet eylesin
buruldu yüregim en son ne zaman görmüştüm kimbilir severdi beni abim mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?