koşturmalar son gaz desene,sen biraz dinlen inş.bebeğin oluncazaten çok yorulcaksın.kizlar dün ögleden ihtibaren 03.01.2010 kadar izinliyim ama yapilacak bir sürü islerim var yatak odasi siparisi vermistik dolap geldi ama yatak gelmemisti dün siparis verdigimiz magzaya gittik adamlar iflas etmisler kapatmislar parasinida ödemistik 600 frankimiz gitti vallaha sinirlerim nasil bozuldu anlatamam yaa annemler gittik yemek yedik eve gelip sarma sardim buzluga attim sabahda erkenden kalktim kagit islerim vardi ödemelerim vardi öglene kadar onu hallettim ögleden sonrada alisverise gittim ama vergi islerimi halledemedim onada sinir oldum iyice pazartesi gününü kaldi yine bir sürü islerim varim su vergi islerinden bir kurtulsamda rahatlasam haa bide araba sigortasi oda gerdi beni iyice ya öffff bu tatilde dinlenemeyecekmiyim ben yaa yarinde annemle köfte kayseri mantisi yapip buzlaga atacagim onlarida halledeyimde rahatlayim bu aralar kosusturmaca gececek vallaha
yedim 1 dilimsermestcim başın saolsun tatlım evlat acısına dayanamamış demekki
bebinge destek verelim tabi dimi gene kaçamak buluşma ayarlayalım :)
zasacım bugün senin doğum günün tabiki yemelisin pasta amaan okadarda kasma kendini canım benim senin bünyen zaten zayıf onların hepsi şiş fos diye inecek dediğim gibi yırtınsanda 1 sene tötüyü yaysanda 1 sene yani yaza hiç birşeyin kalmayacak adanın emeklemesinede çok sevindim yerim onun ellerini dizlerinihe birde yeni çıkacak dişlerini umarım sıkıntı vermez
melekcim 2011 inşallah size umut ettiğiniz bütün güzellikleri getirir malesef herzaman istediği gibi olmuyor bazen inişler bazen çıkışlar oluyor hayatta umarım iniş döneminiz bitmiştir artık
tuanayım uğramadı iyileşmedimi acaba
İyi geceler kuzular,herkesin iyi olmasını umut ediyorum....3 gündür devam eden boğaz ağrıma bir de bugün seslerimin kısılması tuz biber oldu,konuşamıyorum yaaa,aman Allah kimsenin sesine ve hiçbir organına zeval vermesin,herşey 3 gün önce bir gece vakti,buzdolabından buz gibi portakalı çıkarıp afiyetle yememle başladı,başlarkende biliyordum ama turuncunun cazibesi daha baskın geldi :)Ama ben sesimi istiyorum,insanlar iyi ki konuşabiliyor,patlamamak elde değil...
Semracım,doğumgünün çok kutlu olsun,senin için çok uğurlu bir yıldı 2010,ama 2011 daha da yeni güzelliklere gebe,arayıp kutlayacaktım ama beni duyabileceğini hiç sanmıyorum,lütfen varlığınla yaşamımızı güzelleştirmeye devam et,nice mutlu senelere sevdiklerinle,sağlıkla inşallah..
Sermestciğim,başınız sağolsun tatlım,Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin,tatsız olaylar yaşatmasın hiçbir zaman inşallah...
Bebingcim,şu an melekler gibi uyuyorsundur umarım,çok güçlü olman gerek,bebeğin için çok güzel bir yolun ilk adımlarını atacaksın yarın,daha kutsal,daha yüce duygu olarak ne var başka,ve senin meleğin,seninle ve babasıyla,ama en çok da seninle çok gurur duyacak,onun için ne fedakarlıklar yaptığını ileride anlattığında,sen artık tamamen Allaha ve Emre amcasına bırak bebeğini...
Burpum,yine altından girmişsin,üstünden çıkmışsın,kararlar almışsın,sonra vazgeçmişsin,belli ki çok sıkılmışsın,demek ki hala endişelerin çok yüksek,biz bırakmayı ve teslim olmayı öğrenemedik maalesef...Eşinin yeni işi şimdiden hayırlı olsun,bence çok beklemeyecek...Ve böyle güzel yüreği olan bir insan eminim en güzel şartlarla anlaşmasını yapacak yeni şirketiyle...
Keşke şöyle bir vaktiniz olsa da 1 hafta tatile çıkabilseniz,ama burpu ve eşini evde bırakarak...Yaşanmışlıklara arkanızı dönüp,bedeninizi alıp çekip gitseniz,resetleseniz herşeyi ve dönüşünüz muhteşem olsa.....
memo çok incedüşünmüş,bilmem belkide hakldır.canım sıkma canını bebekler gerçekden kısmetiyle gelirler.hiç üzülme bak gör nasıl güzellikler getiricek size minik mercan'ım.tünaydın canlarım temizlik var evde annem zavalı yapabildiği kadar yapmaya çalışıyor ama ev 8aydır battıda battı bide evde eşya çok olunca sıkış pıkış neyei nere çekipde temizlik yapacak şaştı kadın bende az toz aldım sonra dinleniyim devam ediyim dedim soluğu burda aldım
memo iş yerine bu gün söyleyecekmiş bu böyle olmuyor çıkıyorum diye utanıyorum sevim diyor gidiyorum oturuyorum yiyorum içiyorum geliyorum 10 gündür adamlar bana çık diyemiyor kendileri aldıkları ve onların verdiği maaşı kabul ettiğim için diyor ama diyor işler yok adamlara boşuna yük oluyorum diyor iyi tamam sen ince düşünüyorsunda kışın sizde pek iş olmaz yaz olsa hadi neyse dedim iş nerden bulcaksın bide hazır hiç kalmadı taksitlerimiz kredimiz var bide doğum yakın of ya yaz olsa anında bir iş bulur da şimdi ne olcak canım sıkkın yani
iştee.dikkat ediyorum,amannn veririm nasılsa.:))kızımı sağlıca getirdim ya dünyaya 100kilo olsam ne yazar.dimi ama??:))semram afiyet olsun ye bitanem hem zayıflamışsın bak 750 gr azmı su toplamasınada maydonoz çok iyi haberin olsun
burpum dr git eşlerimizde en kısa zamanda çok iyi bir iş bulsunlar inş
sermestim başınız sağ olsun canım allah geride kalanlara sabır versin evlat acısı çok zordur allahım kimseye vermesin
meleğim mobilya olayına ne denir bilemedim şimdi ben kafayı yerdim heralde oooo yapbakalım sarmaları falan oh misler gibi bendemi gelsem ne
nursim canım memo eve gelince sevim benim adıma gönderdim bişey olurmu diyince ne biliyim insanlar bazen acayip oluyor korktum ne yalan söylüyüm canım hediyeni begenirsin inş güle güle nice güzel yıllarda kullan pıtırcığınla canım
mavim vallaha helal olsun sana diyete bu kadar uyman bile çok güzel ben çokdan pes ederim ama bende tatlı yiyemeiyorum akşam canım tahin helvası istedi yiyemedim içim yanıyor neden bilmiyorum ama tatlı bana dokunuyor sezaryan istiyosun he korkak senigerçi bende senin gibi korkarım heralde sonlara doğru
denizim taşıt çantaları enişteme daha neler taşıycak
tuanayım canım hala düzelmemişsin dualarım seninle canım allah şifanı versin bitanem
kardeşimle göçcük gelin geliyormuş yılbaşına viyanadan çok sinirlendim ama çaktırmadım onların
gelmesine değil sinirim göçcük gelinimi çok severim dünyanın en tatlı insanı canımın içio benim
kız kardeşimdende önce geliyor bana ne yalan söylüyüm ama doğuma gelecekti şimdi gelirse doğumuma gelemeyecek ona üzüldüm bende gelme istemiyorum dedim oda canım ozamanda gelcem dedi kıyamam hem iş yeri izin vermez devlet dairesinde çalışyor çoçuk benim yüzünden işindende olmasın bi yandanda sevindim şimdi onların sevdiği menüleri hazırlamam lazım 10gün kalcaklar mış benim kardeş kızdı fadoma sen niye söyledin ben süpriz yapcaktım diye uyanık geçen sefer süpriz yaptın ya yanlız gelmişti kızı getirmemişti senmisin benim fadomu getirmeyen kızda zorlamış ben sevimimi memomu tontonumu özledim türkiyeye gidecem demiş yaşasın diyecemde ya doğuma gelemezse eeee ben ne yapcam şimciktten liste yapmam lazım
Elanazcım yaaa,inşallah yerleşme kanamasıdır gelen kahverengiler....Ne kadar çok istedim senin bu ay hamileyim demeni,ama bu ay olmadıysa bile,en yakın zamanda olacaktır,sinyali gelmiştir kesin...Sen içini rahat tut güzel dostum benim,sadece rahat ol....
nursim hediyeni memo göndermiş canım ama benim kimliğim yanında olmadığı için onun adına gelmiş bi sorun olmaz dimi biraz tedirgin oldum eşin yanlış anlamaz dimi
3 haftam kaldı çalışacağım
bi de bişi dicem sanki ben artık sezaryan yapmak istiyorum:18::18:
garip bi şekilde sona yaklaştıkça aslında sezaryan olsa acı çekmem günü saati belli olur hem de daha çabuk doğar diye düşünüyorum
doktor a desem ne der acaba??????????????
belki de değişir fikrim
önceden normal doğum ağır basıyodu
ama şimdi sezaryan olsa da kurtulsam diyorum
çok moralim bozuldu bir akrabamızın vefat haberini aldım birkac ay evvel gencecik evladını kaybetmişlerdi şimdi de babası vefat etmiş sevdigimiz bir yakınımızdı Allah rahmet eylesin
buruldu yüregim en son ne zaman görmüştüm kimbilir severdi beni abim mekanı cennet olsun
cok uykum var ama bi bakmadan cıkmayayımded,m
mav,c,m odanızı güle güle kullanın
efe bey in damat oldugu günleri gör inş o odada
bu rapor izin işleri hiç bildigim işler degil,
gece uyuyabilecegimi hiç sanmıyorum aslında heyecandan ama yinede gözlerim kapanıyor yaaaa
bugun görümcem aradı napıyosunuz d,ye
eşime dedim daha bu ilk gunden ararsa nasıl oyalayacaksınızz bilmyorum diye
kafam daha rahat buraya geleli o kesin evde gunde 50 kere düşünüyorsam burda 5 i gecmedi snaırım
süper basarı yaaaa
bide bu terkos suyunun gözünü seveyim saclarım pek guzel oluyor yaaa
inannılmaz ama gercek buraya gelince daha ilk gunden hiç dökülmüyor saclarım
eve döney,m tutam tutam dökülüyor valla :)
yarın 11 de randevum bakalım nasıl gec,cek merakla bekliyorum
doktor cıkısı bii yerlere takılmazsak hemen nete girerim haberiniz olsun
iyi geceler tatlı ruyalar yarın görüşürüz şekerlerim
ayy unuttum sermestim basınız sagolsun canım
Allah ger,de kalanlara ömür versin mekanı cennet olsun
sermestcim başın saolsun tatlım evlat acısına dayanamamış demekki
bebinge destek verelim tabi dimi gene kaçamak buluşma ayarlayalım :)
zasacım bugün senin doğum günün tabiki yemelisin pasta amaan okadarda kasma kendini canım benim senin bünyen zaten zayıf onların hepsi şiş fos diye inecek dediğim gibi yırtınsanda 1 sene tötüyü yaysanda 1 sene yani yaza hiç birşeyin kalmayacak adanın emeklemesinede çok sevindim yerim onun ellerini dizlerinihe birde yeni çıkacak dişlerini umarım sıkıntı vermez
melekcim 2011 inşallah size umut ettiğiniz bütün güzellikleri getirir malesef herzaman istediği gibi olmuyor bazen inişler bazen çıkışlar oluyor hayatta umarım iniş döneminiz bitmiştir artık
tuanayım uğramadı iyileşmedimi acaba
ben yarın hastaneye gitmekten vazgeçtim zati gitsem şaşardım sigorta şirketim bana madalya vermeli sağ ayağım cayır cayır yanıyor hala hemde kist varmı diyede baktıracaktım birde ücretsiz chek up hakkı var sigortamın hersene birkere bile faydalanmadım bu ayak yanmasına bahane gideyim dedim ama yok benden bir cacık olmaz
yarın 5 gibi nişantaşında bir iş görüşmesi var kocişin bende onunla gideceğim çoğu zaman park yerleri full oluyor tam 1 saat park yeri aradığımı bilirim nişantaşında trafikte dolana dolana bende arabada olayımda park yeri bulamazsa görüşmeye gecikmesin sonra ama off nişantaşı en nefret ettiğim yer dönüp dolaşıp oraya gidiyoruz çıldırıyorum okadar gerizekalı bir yer neden okadar popülerki tek yön araba başa bela kabus gibi bir yer kociş orada yıllarca çalıştı hayırlısıysa olsun tabiki şirket tam bir tasarım dehası yurt dışı projeleri var portfolyoları çok elit ama gel görki nişantaşında yerleri
öff gene nankörlük ediyorum hayırlısı olsunda nerde olursa olsun ben böyle bık bık yaparsam tabi işimiz rast gitmez
İyi geceler kuzular,herkesin iyi olmasını umut ediyorum....3 gündür devam eden boğaz ağrıma bir de bugün seslerimin kısılması tuz biber oldu,konuşamıyorum yaaa,aman Allah kimsenin sesine ve hiçbir organına zeval vermesin,herşey 3 gün önce bir gece vakti,buzdolabından buz gibi portakalı çıkarıp afiyetle yememle başladı,başlarkende biliyordum ama turuncunun cazibesi daha baskın geldi :)Ama ben sesimi istiyorum,insanlar iyi ki konuşabiliyor,patlamamak elde değil...
Semracım,doğumgünün çok kutlu olsun,senin için çok uğurlu bir yıldı 2010,ama 2011 daha da yeni güzelliklere gebe,arayıp kutlayacaktım ama beni duyabileceğini hiç sanmıyorum,lütfen varlığınla yaşamımızı güzelleştirmeye devam et,nice mutlu senelere sevdiklerinle,sağlıkla inşallah..
Sermestciğim,başınız sağolsun tatlım,Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin,tatsız olaylar yaşatmasın hiçbir zaman inşallah...
Bebingcim,şu an melekler gibi uyuyorsundur umarım,çok güçlü olman gerek,bebeğin için çok güzel bir yolun ilk adımlarını atacaksın yarın,daha kutsal,daha yüce duygu olarak ne var başka,ve senin meleğin,seninle ve babasıyla,ama en çok da seninle çok gurur duyacak,onun için ne fedakarlıklar yaptığını ileride anlattığında,sen artık tamamen Allaha ve Emre amcasına bırak bebeğini...
kizlar dün ögleden ihtibaren 03.01.2010 kadar izinliyim ama yapilacak bir sürü islerim var yatak odasi siparisi vermistik dolap geldi ama yatak gelmemisti dün siparis verdigimiz magzaya gittik adamlar iflas etmisler kapatmislar parasinida ödemistik 600 frankimiz gitti vallaha sinirlerim nasil bozuldu anlatamam yaa annemler gittik yemek yedik eve gelip sarma sardim buzluga attim sabahda erkenden kalktim kagit islerim vardi ödemelerim vardi öglene kadar onu hallettim ögleden sonrada alisverise gittim ama vergi islerimi halledemedim onada sinir oldum iyice pazartesi gününü kaldi yine bir sürü islerim varim su vergi islerinden bir kurtulsamda rahatlasam haa bide araba sigortasi oda gerdi beni iyice ya öffff bu tatilde dinlenemeyecekmiyim ben yaa yarinde annemle köfte kayseri mantisi yapip buzlaga atacagim onlarida halledeyimde rahatlayim bu aralar kosusturmaca gececek vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?