enee meleğim çok sinir bozucu yokmu yasal hakkınız kredi kartıyla ödediyseniz tr de karşılığı alınmayan hizmeti kredi kartı geri ödüyor öyle bir durum yokmu araştırın kartın bağlı bulunduğu bankanın sigortası karşılığı alınmamış ödemenin geri ödemesini yapıyor
ben yarın hastaneye gitmekten vazgeçtim zati gitsem şaşardım sigorta şirketim bana madalya vermeli sağ ayağım cayır cayır yanıyor hala hemde kist varmı diyede baktıracaktım birde ücretsiz chek up hakkı var sigortamın hersene birkere bile faydalanmadım bu ayak yanmasına bahane gideyim dedim ama yok benden bir cacık olmaz
yarın 5 gibi nişantaşında bir iş görüşmesi var kocişin bende onunla gideceğim çoğu zaman park yerleri full oluyor tam 1 saat park yeri aradığımı bilirim nişantaşında trafikte dolana dolana bende arabada olayımda park yeri bulamazsa görüşmeye gecikmesin sonra ama off nişantaşı en nefret ettiğim yer dönüp dolaşıp oraya gidiyoruz çıldırıyorum okadar gerizekalı bir yer neden okadar popülerki tek yön araba başa bela kabus gibi bir yer kociş orada yıllarca çalıştı hayırlısıysa olsun tabiki şirket tam bir tasarım dehası yurt dışı projeleri var portfolyoları çok elit ama gel görki nişantaşında yerleri
öff gene nankörlük ediyorum hayırlısı olsunda nerde olursa olsun ben böyle bık bık yaparsam tabi işimiz rast gitmez
Hamarat Meleğim,ne o sarmalar,kayseri mantıları falan,süpersin valla ne diyeyim,hediyen sanıyorum önümüzdeki hafta elinde olacak,3 ocağa kadar izin haaa,süper valla,bu arada değerlerin nasıl,doktorunla görüştünüz mÜ???
tünaydın canlarım temizlik var evde annem zavalı yapabildiği kadar yapmaya çalışıyor ama ev 8aydır battıda battı bide evde eşya çok olunca sıkış pıkış neyei nere çekipde temizlik yapacak şaştı kadın bende az toz aldım sonra dinleniyim devam ediyim dedim soluğu burda aldım
memo iş yerine bu gün söyleyecekmiş bu böyle olmuyor çıkıyorum diye utanıyorum sevim diyor gidiyorum oturuyorum yiyorum içiyorum geliyorum 10 gündür adamlar bana çık diyemiyor kendileri aldıkları ve onların verdiği maaşı kabul ettiğim için diyor ama diyor işler yok adamlara boşuna yük oluyorum diyor iyi tamam sen ince düşünüyorsunda kışın sizde pek iş olmaz yaz olsa hadi neyse dedim iş nerden bulcaksın bide hazır hiç kalmadı taksitlerimiz kredimiz var bide doğum yakın of ya yaz olsa anında bir iş bulur da şimdi ne olcak canım sıkkın yani
semram afiyet olsun ye bitanem hem zayıflamışsın bak 750 gr azmı su toplamasınada maydonoz çok iyi haberin olsun
burpum dr git eşlerimizde en kısa zamanda çok iyi bir iş bulsunlar inş
sermestim başınız sağ olsun canım allah geride kalanlara sabır versin evlat acısı çok zordur allahım kimseye vermesin
meleğim mobilya olayına ne denir bilemedim şimdi ben kafayı yerdim heralde oooo yapbakalım sarmaları falan oh misler gibi bendemi gelsem ne
nursim canım memo eve gelince sevim benim adıma gönderdim bişey olurmu diyince ne biliyim insanlar bazen acayip oluyor korktum ne yalan söylüyüm canım hediyeni begenirsin inş güle güle nice güzel yıllarda kullan pıtırcığınla canım
mavim vallaha helal olsun sana diyete bu kadar uyman bile çok güzel ben çokdan pes ederim ama bende tatlı yiyemeiyorum akşam canım tahin helvası istedi yiyemedim içim yanıyor neden bilmiyorum ama tatlı bana dokunuyor sezaryan istiyosun he korkak senigerçi bende senin gibi korkarım heralde sonlara doğru
denizim taşıt çantaları enişteme daha neler taşıycak
tuanayım canım hala düzelmemişsin dualarım seninle canım allah şifanı versin bitanem
kardeşimle göçcük gelin geliyormuş yılbaşına viyanadan çok sinirlendim ama çaktırmadım onların
gelmesine değil sinirim göçcük gelinimi çok severim dünyanın en tatlı insanı canımın içio benim
kız kardeşimdende önce geliyor bana ne yalan söylüyüm ama doğuma gelecekti şimdi gelirse doğumuma gelemeyecek ona üzüldüm bende gelme istemiyorum dedim oda canım ozamanda gelcem dedi kıyamam hem iş yeri izin vermez devlet dairesinde çalışyor çoçuk benim yüzünden işindende olmasın bi yandanda sevindim şimdi onların sevdiği menüleri hazırlamam lazım 10gün kalcaklar mış benim kardeş kızdı fadoma sen niye söyledin ben süpriz yapcaktım diye uyanık geçen sefer süpriz yaptın ya yanlız gelmişti kızı getirmemişti senmisin benim fadomu getirmeyen kızda zorlamış ben sevimimi memomu tontonumu özledim türkiyeye gidecem demiş yaşasın diyecemde ya doğuma gelemezse eeee ben ne yapcam şimciktten liste yapmam lazım
başsaglıgı dilekleriniz icin tesekkur ederim kızlar Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı uzun ömür versin kimseyi sevdikleriyle ailesiyle imtihan etmesin cok zor
burpum kararsız kazımım gene mi caydın doktordan ama olmaz ki madem elinde imkan var gitsene yavrum check up yaptırasın dikkat et kendine eşin icin de hayırlısı olsun işi rast gitsin insallah
tuanayım cok hasta olmussun kuzum kıyamam sana acil şifalar diliyorum bitanem
bebişim naptın merakla bekliyorum aklım sendeydı dua ettim sabah sana insallah hayırlı bir baslangıc olur senin icin de güzel haberlerle gel insallah
sevim temizlik işleri misafir hazırlıkları yogunsun gene iş güç arasında doguracan anacım sen bu gidişle:)
melegimin hamaratlıgı tutmus ona da kocaman bir masallah
mavişim izin konusu böyle karısık ve sacma işte bilmiyorum nasıl olcak bakıcaz zamanı gelince
çok yorgunum bugün okulda mahvetti sıpalar gene beni neyseki bitti hatfaya ense modundayım insallah
cay koydum hemen karnımı doyuracagım acıktık kuzumla dün pek bir sessizdi hanfendi deli etti anasını
neyse ki okulda sinyal gönderdi de rahatladım biraz
dişim gene sızlıycam gibi vuruyor ara ara bir de o cıkmasa basıma ne iyi olur
aksama bizimkiler cenaze dönüşü alacakmıs beni evden bulusma işine göre bir ayar yaparım derken onlar baskın cıktı iyi mi artık nasıl etcem bilmem bulucaz bir yolunu bakalım
sermestcim başınız sağolsun canım
Allah geride kalanlara sabır versin
sende sevin canım bak hamilelikte kilo almamışsın
çirkinleşmemişsin daha ne istiyorsun
tünaydın canlarım temizlik var evde annem zavalı yapabildiği kadar yapmaya çalışıyor ama ev 8aydır battıda battı bide evde eşya çok olunca sıkış pıkış neyei nere çekipde temizlik yapacak şaştı kadın bende az toz aldım sonra dinleniyim devam ediyim dedim soluğu burda aldım
memo iş yerine bu gün söyleyecekmiş bu böyle olmuyor çıkıyorum diye utanıyorum sevim diyor gidiyorum oturuyorum yiyorum içiyorum geliyorum 10 gündür adamlar bana çık diyemiyor kendileri aldıkları ve onların verdiği maaşı kabul ettiğim için diyor ama diyor işler yok adamlara boşuna yük oluyorum diyor iyi tamam sen ince düşünüyorsunda kışın sizde pek iş olmaz yaz olsa hadi neyse dedim iş nerden bulcaksın bide hazır hiç kalmadı taksitlerimiz kredimiz var bide doğum yakın of ya yaz olsa anında bir iş bulur da şimdi ne olcak canım sıkkın yani
kardeşimle göçcük gelin geliyormuş yılbaşına viyanadan çok sinirlendim ama çaktırmadım onların
gelmesine değil sinirim göçcük gelinimi çok severim dünyanın en tatlı insanı canımın içio benim
kız kardeşimdende önce geliyor bana ne yalan söylüyüm ama doğuma gelecekti şimdi gelirse doğumuma gelemeyecek ona üzüldüm bende gelme istemiyorum dedim oda canım ozamanda gelcem dedi kıyamam hem iş yeri izin vermez devlet dairesinde çalışyor çoçuk benim yüzünden işindende olmasın bi yandanda sevindim şimdi onların sevdiği menüleri hazırlamam lazım 10gün kalcaklar mış benim kardeş kızdı fadoma sen niye söyledin ben süpriz yapcaktım diye uyanık geçen sefer süpriz yaptın ya yanlız gelmişti kızı getirmemişti senmisin benim fadomu getirmeyen kızda zorlamış ben sevimimi memomu tontonumu özledim türkiyeye gidecem demiş yaşasın diyecemde ya doğuma gelemezse eeee ben ne yapcam şimciktten liste yapmam lazım
bu okuldaki gacılar da ayrı bir dert basımda
takmıslar bana ya sabır
kadının biri beni bugün guiness rekorlar kitabına aday gösterdi deli mi ne
neymiş hayatında gördügü en entresan hamileymişim
ne kilo almısım ne göbegim cıkmıs ne yüzüm şişmiş ne çirkinleşmişim
o hamileyken öyle olmus böyle olmus bende bişey yokmus cok ilgincmiş
doktorlar bile şaşırıyordur sana öyle olması lazım demiyor mu bir de hey allam ya
ögrenciler de ayrı bir gırgır biri gelir hocam bakiim bi nasıl bişey
öbürü der ay cok garip yuvarlak yaa resmen sanki kare olacaktı:))
manyak bir gündü valla gülsem mi kızsam mı bilemedim
gulimus canım hediyeyi eşim gönderdi de onun adına geldiğini bilmiyordum
ben geldim fıstıklarım
hemen baslıyorum anlatmaya
merkez guzel cok sakin tertemiz çok ta ilgililer
doktor da cok konuskan ilk görüşmemiz tam1.5 saat sürdü
herseyi anlatıyorlar bu kısmıda iyide ben cok sıkıldım onun anlattıgı herseyi biliyorum
malesef.sonra muayene etti spekulumu taktı kateter soktu filan akıntım varmıs batikonla temizledi
ilaç yazdı onu içiicem.acele etmenize gerek yok hersey yolunda dedi
bizde istiyoruz dedi o da regl le baslarız ozaaman dedi
kısa protokol e karar verdik
b,izim durumuumuzda farketmiyormus
gonalf kullanacaz cok ilginç. bi mutsuzluk var üstümde kızlar
anlamadım gitti artıkı heyecanım azaldı yok gibi orda cok heyecanlandım
korkumda yok gibi sadece yumurta toplama korkum var anesteziden dolayı
onun dısında artık daha iyiyim ama bi garibim yaaaaa
özlemcim tesekkür ederim hediyem gelmiş dükkana ya en son ben görücem hediyeyiii
ben geldim fıstıklarım
hemen baslıyorum anlatmaya
merkez guzel cok sakin tertemiz çok ta ilgililer
doktor da cok konuskan ilk görüşmemiz tam1.5 saat sürdü
herseyi anlatıyorlar bu kısmıda iyide ben cok sıkıldım onun anlattıgı herseyi biliyorum
malesef.sonra muayene etti spekulumu taktı kateter soktu filan akıntım varmıs batikonla temizledi
ilaç yazdı onu içiicem.acele etmenize gerek yok hersey yolunda dedi
bizde istiyoruz dedi o da regl le baslarız ozaaman dedi
kısa protokol e karar verdik
b,izim durumuumuzda farketmiyormus
gonalf kullanacaz cok ilginç. bi mutsuzluk var üstümde kızlar
anlamadım gitti artıkı heyecanım azaldı yok gibi orda cok heyecanlandım
korkumda yok gibi sadece yumurta toplama korkum var anesteziden dolayı
onun dısında artık daha iyiyim ama bi garibim yaaaaa
özlemcim tesekkür ederim hediyem gelmiş dükkana ya en son ben görücem hediyeyiii
sermestim başkalarının bizi süzmesi ay şuran çıktı buran yok demesi gerçekten çok iğrenç herkez bişey söylüyor yok niye oynamaıyormuş dışardan neden oynadığı belli olmuyormuş gözlerim ve yüzümde değişme olmamış o yüzden oğlum olurmuş bi bu olsunda bu bi dahaki sefere oğlum olurmuş işte en gıcık olduğum kelime oğlu olanlara karşı değilim kimse yanlış anlamasın ben zaten kız çoçuğu istiyordum allahım gönlüme göre vercek ama acır gibi bi dahaki oğlan olur canını sıkma diyolarya ulan ben bunu bulana kadar neler çektim allah sağlıklı versinde tek oğlumolsun ama ben kız çoçuğunu ezelden çok isterim aa ne açıldım be dinirlendim bak sen takma kafana canım benim senin zilli yan gelmiş yatmış anasına güzellik kamış maşallah
canım anlamadım ben göz teması kurmasına karsı mısın yoksa senle kurmadı diye mi kızdın:)
rahim filmi cektirmemiş miydin sen daha evvel neden öncekiler acık bu kapalı gibi desin ki
sıkma sen tatlı yüregini içinden endişe ediyorsun korkuyorsun belki süreç artık ciddi ciddi basladı diye
bastırma bilincaltına canım daha cok yorarsın kendini rahat rahat bırak zamana kadere hayırlısı deyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?