Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestcim başınız sağolsun canım
Allah geride kalanlara sabır versin
sende sevin canım bak hamilelikte kilo almamışsın
çirkinleşmemişsin daha ne istiyorsun

malesef canim parayi nakit ödeme yapmistim kredi kardini sadece ucak bileti felan alirken kullaniyorum onun disinda cok nadir adamin bankaya borcu cok oldugu icin devlet ona yardim etmis müsteriler kaldi yani anlayacagin 1 bardak soguk suyu ictik

dr. mutlaka git canim ihmal etme sagligini esine bol sanslar tatlim insallah isi olur güzelim

buyur gel canim ikram edeyim tatlim degerlerim nasil bilmiyorum dr. randevum carsamba günü ama pazartesi zamanim olursa gidip kan verecem sonucuda carsamba alirim insallah

herseyin hayirlisi olsun güzelim allah bir kapiyi kapatirsa diegerini acar merak etme sen canim benim bak benim mobilyadan 600 frank param gitti dün isyerinden mektup geldi maasima 600 frank zam yapmislar gözlerime inanamadim

bir bardak soguk su ic diyebilirsin canim giden gitti artik(((((((((( gel sanada ikram edeyim canim benim kapim herzaman acik

hadi gözün aydin tatlim desene ev yine senlik olacak sizin:)))))

tesekkür ederim canim

hadi gözün aydin tatlim

sermestcim başınız sağolsun canım
Allah geride kalanlara sabır versin
sende sevin canım bak hamilelikte kilo almamışsın
çirkinleşmemişsin daha ne istiyorsun

saol canım benim amin
ya ben üzülmüyorum da etrafımdakileri abartarak garip yorumlar yapması
sürekli beni incelemesi rahatsız edici nazardan da korkarım zaten
göz üstünde olunca insan rahatsız hissediyor

kolay gelsin sevimcim eşin rahat etmiyor demekki çalışarak karşılığını almak istiyor. bari yaza kadar dişininiz sıksanız iş bulma çabasına o zaman girer.

ooo gözün aydın sevimcim ne güzell doğumuna da gelir seni çok seviyor baksana hem seni hamişkende görmüş oluyor canım

sermestim sen takılma onlara canım gayet normal göbişin var. halt etmiş onlar burda benim arkadaşım var kız 6 aylık hamile senin karnından dah küçük hem valla onada söylüyorlar ama hiç takmıyor kafasına sağlıklıya diyo bebişim varsın göbişim olmasın

gulimus canım hediyeyi eşim gönderdi de onun adına geldiğini bilmiyordum

olsun canım hiç önemli değil problem olmadı eşime söledim eşi göndermiştir caner yazıyodu isim olarak elanazcım

ben geldim fıstıklarım
hemen baslıyorum anlatmaya
merkez guzel cok sakin tertemiz çok ta ilgililer
doktor da cok konuskan ilk görüşmemiz tam1.5 saat sürdü
herseyi anlatıyorlar bu kısmıda iyide ben cok sıkıldım onun anlattıgı herseyi biliyorum
malesef.sonra muayene etti spekulumu taktı kateter soktu filan akıntım varmıs batikonla temizledi
ilaç yazdı onu içiicem.acele etmenize gerek yok hersey yolunda dedi
bizde istiyoruz dedi o da regl le baslarız ozaaman dedi
kısa protokol e karar verdik
b,izim durumuumuzda farketmiyormus
gonalf kullanacaz cok ilginç. bi mutsuzluk var üstümde kızlar
anlamadım gitti artıkı heyecanım azaldı yok gibi orda cok heyecanlandım
korkumda yok gibi sadece yumurta toplama korkum var anesteziden dolayı
onun dısında artık daha iyiyim ama bi garibim yaaaaa

özlemcim tesekkür ederim hediyem gelmiş dükkana ya en son ben görücem hediyeyiii

aaa mutsuzluk falan deme bebingcim
herşey güzel olucak merak etme
senin yerine ben heyecanlandım valla

canım herşey güzel iştee.başlıyorsun artık,pozitif başla herşey güzeldevam etsin.neden korkuyorsun canım yaa,belki acı verir bilmiyorum ama sonunda bebeğin seninle olucaksaa çektiğin acı nedir kii??insanoğlunun bazen ruhhalinde mutsuzluk olur,bendede oluyor bazen,seninkide öyle bişeydir.bence al kocişinide çıkın gezin,bebiş olunca her dakka gezemiceksiniz.hadi canım kendine dikkat et

bebingim canım güzel olcak herşey sen korkma anestezi var sen uyuycan uyancan her şey olmuş bile bende 2tane hiç açılmamış gonal kaldı sanırsam buluşma yerine göre sana getire bilirsem getirim ay beni heyacan sardı bileeeeeeeeeeeeeeeee dualrım seninle canım
sermestim başkalarının bizi süzmesi ay şuran çıktı buran yok demesi gerçekten çok iğrenç herkez bişey söylüyor yok niye oynamaıyormuş dışardan neden oynadığı belli olmuyormuş gözlerim ve yüzümde değişme olmamış o yüzden oğlum olurmuş bi bu olsunda bu bi dahaki sefere oğlum olurmuş işte en gıcık olduğum kelime oğlu olanlara karşı değilim kimse yanlış anlamasın ben zaten kız çoçuğu istiyordum allahım gönlüme göre vercek ama acır gibi bi dahaki oğlan olur canını sıkma diyolarya ulan ben bunu bulana kadar neler çektim allah sağlıklı versinde tek oğlumolsun ama ben kız çoçuğunu ezelden çok isterim aa ne açıldım be dinirlendim bak sen takma kafana canım benim senin zilli yan gelmiş yatmış anasına güzellik kamış maşallah

canım demek güzel geçti ama neden öyle durgunlastın birden acaba baslamaya karar vermenin verdigi bir rahatlama mı bu sana mutsuzluk gibi gelen duygularını bastırma ama cok da düşünme üzerinde durup akısına bırak gezin esinle rahatlayın biraz hadi hayırlısı bakalım RAbbim yardımcın olsun hayırlı sonuclar göstersin insallah
ama en mühim noktayı atlamısın bacım ne zaman görüşebilcez bak bir iki saate bizimkiler geliyor beni almaya ona göre ayarlayacagım durumumu ben de tatlım haftaici buradaysan uyar mı sana persmbeye kadar hatta persembe olsa tam züpper olur ama ne zamana kadar buradasın bu önemli

öf agzı olan konusuyor tatlım bana da diyolar onu kız degil bence erkek seninki diye hatta gecen ögrencimin biri tutturdu erkek o erkek görürsünüz hocam diye aman deliler cok sallama biz kuzularımızla mutluyuz millet dır dır konussun anca

elanazcım nazar boncugun süper olmuş canım
senin günün gecti mi canım
inş bebişin gelmiştir

teşekkkürler elanazcım zasacım
neden böyle oldum hiç anlamadım ki ben
umarım gecicii bi durumdur

cok haklısın bebiş için deger bu acıya di mi
kafam karıstı biraz moralim bozuldu doktoru dinlerken sanırım ondan kötüyüm
dr sürekli eşimle göz teması kurarak anlattı cok sinir oldum
eşimde demiş benim hanım cok kızmıstır şimdi diye
sonucta bu durum en cok beni ilgilendiriyor
tüplere hep acık demişti gittiğimiz proflar bu sanki kapalı dedi onada canım sıkıldı bosu bosuna 2.5yılılmız gitmiş diye
ben göz temasına cok önem veriririm eşimde anadoludan geldik diye öyle yapmıştır dedi
zaten adam bizim memleketli çıktı az daha akraba cıkıyorduk

semrammm ya keske hediyeni yollasaymısım ben bulusuruz öyle anneme gecerim diyordum
onlar da illa alalım seni dediler simdik napcamı bilemedim ben hediyeni götür getir yollarda sefil de etmek istemiyorum ama daha netlestiremedik de bulusma işini hatunlarla nasıl etsem bilemedim ama gerildim zati begencen mi diye kuruyorum kendimi bir de geciktirmeyiz insallah ya

canım anlamadım ben göz teması kurmasına karsı mısın yoksa senle kurmadı diye mi kızdın:)
rahim filmi cektirmemiş miydin sen daha evvel neden öncekiler acık bu kapalı gibi desin ki
sıkma sen tatlı yüregini içinden endişe ediyorsun korkuyorsun belki süreç artık ciddi ciddi basladı diye
bastırma bilincaltına canım daha cok yorarsın kendini rahat rahat bırak zamana kadere hayırlısı deyip

sermestim pazar ablamlarla görüşücem yarın eşimle işlerimiz var
hafta içi görüşebiliriz rahatlıkla

sevim gözün aydın şimdiden ama yorma kendini canım tamam mı
ilaç için cok saol canım benimde var asılamadan kalan 3 kutu yeter onlar sanırım
sen baskasına ver onları ziyan olmasın sat hatta canım
sevim yumurta toplama işlemin ne kadar acıdı bana bi anlatsana canım

bide doktor dediki agrılı rahim filmi cekimlieri tüplerin tıkalı oldugu anlamına gelir diye

ben rahim filmi çektirdim canım memlekette sorun yok demişlerdi bu var gibi dedi bundan dogal gebelik olmamıştır yoksa bi sakıncası yok gebe kalmamanızın dedi
ben benimle göz teması kurmamasına kızdım sermestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…