Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım o zaman kızlara da uyarsa persembe bulusalım mı
ben simdi daha erken bulusmaya gelsem bir daha anamlara dönemem malum karsıda uzagız
onlar da bozulur biraz hazırlık yapıcaktık cünkü
esim persembe gece gelıcek diye zaten gecicektim o gün bu tarafa geri
e kızlar uzaga acılamaz sevim semra bal onlara avrupa yakası ters olur illa bu taraflarda bulusma olacaktır ben de bu yana gelip tekrar dönmeyeyim geri
kızlar size de uygunsa persmbe diyelim olur mu hem burpumun ıslerı de hafifliyordu hafta sonuna dogru
bebişim sana da uyarsa tabii tatlı kusum

su karnınızla ilgili konuya gelelim elalaemin amma derdiymiş karnınız hayret yaaaaaa
her insanın fizyolojik yapısı farklıdır kiminin yüzünde sivilce cıkar kiminin cildi parlar hormmonlardan sonucta kiminin karnı şişer kiminin şişmez kimi kilo alır kimi almaz ne bu beeeeeeee
her hamilelik farklıdır diyo doktorlar kendi hamileliklerin farklı yani baskalarıyla kıyas olmaz herkesin herseye bi yorumu var bizim memlekette hayret yaaaaa
kızlar sakın yormayın kafanızı bunlarla siz
günde bilmem kac tane gebe geliyor bana herbiri birbirinden o kadar farklı ki
bebekleriniz karnınızda saglıklı olsunda yeter

sağol bebingcim nazar boncuğunu başka bir topicten birinden aldım
hoşuma gitti çokkk:))

canım günüm geçmedi aslında ortalama 32 günde oluyorum
bugün 29.günüm 27.günde lekelenme olunca erken olucam dedim
ama olmadı bekliyorum bakalım hayırlısı
heray aynı şeyi yapıyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır

sermestim nasip diyelim cünki ben persembeye regl olabilirm doktorda tahlil mahlil işlerim olacaktır
en iyisi günü gelince konusalım tekrardan

anladım canım peki bu doktor neye dayanarak var gibi dedi eski filmine bakarak mı
yeniden cektirmedin herhalde gelir gelmez rahim filmi
tekrar mı cektirmeni istedi acaba
sen de benim gibi herseyden nem cıkarıyorsun demek adam senle göz teması kurmadı diye bozuldun ah bebişim fazla dertleniyor bizim yüreklerimiz herbişeye takılıyor nolcaz böyle ya:)

anladım canım dönmüyorsunuz o zaman burada bekleyceksiniz regli sanırım hayırlısı bakalım konsuruz tekrardan ayarlarız insallah uygun şekilde hepimize de görürüz seni de boncugum

elanazım insallah lekelenmenin sonu bebiş müjdesidir tatlım hadi bismillah bakalım heyecnala bekliyoruz

bebingcim bu dr normal kontrolle nasıl anlamış tüplerin durumunu
rahim filmi konusunda söylediği doğru benimde ağrılıydı
2 side kapalıymış biri açıldı da diğeri meçhul

selam
elanazzzzzz heyecanlandım çok
ya aynı benim gibi erken gelen lekelenme ve kesildi arkası yok
allahım lütfen lütfen lütfen
inşallahhhhhhhhh hamilesindir ya Rabbim yazmıştır ve bebğin seninledir inşallah

yeni geldim eve ayşenimle buluştuk doya doya görüştük kendi iyi ama sesi kısık fena kısılmış sesi çıkmıyor fıstığımın..güzel bir gündü:)

tuanayımla buluştuk sermestim evden çıkmadan da giremedim nete
anca gelebildim birazdan da kociş gelecek yemek faslı bitince gelirim yine

ohh çiçegimi gördün yine desene ne güzel şanslısınız sık sık görüşebiliyorsunuz masallah size
denizim kocanı doyur gel ama ben burada olamıycam ne yazık ki o vakit:))
ben hazırlanayım gelirler bir saate kalmaz bizimkiler
haber bekliyorum kızlar sizden bulusma icin öperim cok

eski rahim filmime dayanarak söledi valla
evet sermestim göz teması kurmadı diye sinir ötesi oldum
yok reglimi evde beklemicez sonucta 4 gün içinde olacam bu yarında olabilir gittiğimize deymez
konusur tekrardan ayarlarız o zmana sekerler

rita bana ilaç göndermiş
haberim de yoktu konusacaktık telefonla ona göre yollayacaktı unuttu demek ziyan olacak ilaç

bebişim en olmadı seni görmek icin gelirim klinge uymazsa program
semracım tekrar yazıom bu sartlarda sana hediyeyi getirebilme işim sakata girdi biraz kuzum eger bulstugumuzda veremzsem darılma bana olur mu fizanda oturuyoz malum annemler bir ucta ben bir ucta bulusma olursa ortada ayy bir ayarlayamadım ya sinir oldum

sermestim başınız sağ olsun allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Rabbim..

mavicim hayırlı olsun oda nız gülücükler dağıtsın oynasın hiç hasta olmasın odasında inşallah

melekcim iyi izinler sana işleri hallet dinlen artık

bebingim detayları okumadım daha ama konuştuğumuz kadarıyla hayırlı bir başlangıç olsun inşallah seni çok seviyorum ve bebğinle dönmeni yürekten diliyorum

kalanları sonra okurum şimdi sofrayı hazırlamam lazım
görüşürüz

gene nete girerim ben oradan konsuruz insallah en hayırlı zamanda gelir reglin hayırlı yolculuk baslar böylece en güzel sekilde hadi bakalım Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle bitanem

niye hala oturuyom ben anamm gelecekler daha üsstümü giymedim
hadi kactım bu kez ben iyi bakın kendinize öpüldünüz fıstıklarım

bu arada doktorda boyum kilom ölçüldü 3 kilo zayıflamısım
cok sevindim bu duruma ama burda kesin kilo alırım sürekli yemek sepetinden bişeyler söylüyorum :)

selam herkeseeeee

oda için güze dileklerinize çok teşekkür ederim Allah hepinize bu telaşları yaşatsın inşalllahhhh

elanaaazzzz çok heyecan yaptım inşallah yerleşme kanamasıdır da 1 kaç güne hobarey yaparıs:)))))

sevim sermest ne takıyosunuz milleti
kilo alsan şişmiş diye laf ederler almasan da nasıl hamile derler
milleti memnun etmek kolay mı
benim etrafımda pek öyle yok sanırım şekeri de bildikleri için gıkları çıkmıyo
en fazla ne güzel kilo vermekte zorlanmıcan diyolar
takmayın kızlar sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…