Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebing hadi hayırlısı diyelim
umutsuzluk hayal kırıklığına uğramaktan korktuğun içindir bence
sen hep pozitif ol gelecek bebeğin inanıyorum ben
hamile olmadığın son günlerin avantajlarını kullan ye iç gez atla zıpla

alışveriş yaptık bugün
bebek bezi
hasta bezi
niveanın atta seti
bebek deterjanı yumuşatıcısı
ıvır zıvır
hazırlıklar bitti
çanta hazırlamak kaldı onu da erken hazırlamıym da vaktinde doğsun mantığıyla erteliyorum
çok yoruldum

hasta bezi de ne ireeennnççç bişi yaaaaa
orta boy aldım o bile kocaman
inşallah çok kulllaanmak zorunda kalmam

tuanaaayyy geçmiş olsun
çabucak atlatırsın inşallah
senin gibi şifa reçetesi olsam da şunları yap desem keşke ama en iyisini sen bilirsin dikkat et kendine

hayır ya tüpler açıksa benim bildiğim rahim filminde acı çekersin tatlım benim yumurta toplama işlemimi sorma bence özleme nursime sor çünkü benimki özelde değil bu seferki devlette oldu verdikleri anestezi beni uyutmadı o yüzden her şeyi bir beir canlı canlı yaşadım aldıkları yumoşları drla birlikte bende saydım tam 18tane aldılar yeter artık diye bağıracaktım nerdeyse dr bıraktı allahtan
am ilk tüp denemmemde özelde oldu ist cerahide beşiktaşta onda tek bir cız bile hissetmedim uyandığımda gerşey bitmişti seninkide öyle olcak gülüm korkma korkulacak bişey yok yani ilaçları satma konusunda yok satmam ama ihtiyacı olana veririm bal yaptırır belki tüp veya benim hastaneden bi kaç arkadaşım var onlara lazım olursa veririm bozulmadan pregonda var bende gonalde çatlatma iğnesinden diğer ilaçlara varana kadar maddi olarak ihtiyacı olan lara veririm hayırlısı olsun

lütfennnnnnnnnnnn allahım denizime katılıyrum elanazımızda hamile kalsın bende heyecanladımdım şimcik

İyi akşamlar fıstıklarım,bir melekler buluştum bugün,Allahım nazarlardan saklasın,gittikçe güzelleşiyor benim denisimVaktimiz boldu,ben karga sesimle kafasını şişirdim azıcık ama buluşmanın verdiği mutluluk paha biçilmezdi...Ve yılbaşı hediyemi aldım,elden canlı canlı aldım,Ve İNANILMAZ güzel ve anlamlı bir hediye aldım,canım dostum,benim karakalem resmimi yaptırmış,birsekilde faceden fotoğrafımı seçmiş,kocaman bir portremi yaptırmış,nasıl güzel bir sürpriz bu böyle,çok duygulandım,hem fikrin inceliğine,hem tablonun harikalığına,Allah sizi inandırsın,ressam bey,dünyanın en güzel resmini çizmiş,Mona Lisa halt etmiş yani :)) Neyse fazla övmeyeyim kendimi,ama tekrar buradan sesleniyorum,ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM DOSTUM.....

aldıkların hayırlı olsunda bunlardamı lazım hastane vermiyormu kilo alma konusunda ben çok aldım çok ama sermest tin karnı yokmuş ben tam 12kilo almışım şimdiden

Elanazım,Rabbim hemen şimdi senden sonra da bebingten güzel haberler almayı nasip etsin,arada sürprizler olursada canı gönülden kabulümüz....

Bebing,ne oldu sana kuzum,bu alınganlığın,mutsuzluğun,canı sıkılmışlığın sebebi ne ola ki???Bak yavrum,daha tedaviye başlamadın,yani istersen,içine sinmediyse doktorun,bence başka yerlerle de yap görüşmeni,az da olsa vaktin var tatlım,bence hiç harap etme kendini,son jokerimi kullanıyorum ya tutmazsa diyorsun ama bebeğini çok üzüyorsun bence,o zaten sana gelecek,bu kadar yakınlaşmışken,yapman gereken sadece kollarını açmak ve beklemek....Tüplerin kapalı olsa ne yazar ki,şu aşamada önemli olan o değil,bu tedavide tüpe ihtiyacın yok...Ki kapalı olduğu bile kesin değil....Senin yapman gereken tek şey rahat olman.....

Sevimim,hediyem gerçekten çok güzel,teşekkür ederim....Bu arada hediyeleri sahibine ulaşan hanımefendiler,sizlere ne hediyesi geldi anlatın yaaa,hediyenin büyüğü küçüğü asla olmaz ama ne geldi bir anlatın bakalım,merak ettim şimdi...

tatlım benim nezaman görüşürsek o zaman verirsin,hiç benim için mühim değil.hediyenin beğenilmezimi olur Allah aşkına yahuu!!!anı olsun diye düzenledik biz bunu,lütfen böyle düşünerek beni üzmeeee.
konuşuruz tatlım.

canım bence hamile olabilirsin,test yaptırsanaaaa.için bi değişik oldu,sanki heran güzel bişey olucakmış gibi.hadii yaaa yeniyıla güzel bir haberle girelimmmmmm.pazartesiye kadar olmazsan tersttttt,testttt,tessttttt istiyorummmm.bu arada nazar boncuğun süper,bence sana uğur getirdi.inşallah!!
canım bence doktorun herşeyi sil baştan kendisi görmek istiyor,ben aşılama yaptırıken doktorum rahim filmi çektirdinmi dedi bende evet dedim,bende bişey vardı ben onu rahim filmi zannediyordum,oysa ki çektirmemmişmm:))ucuz kurtuldum yani:)
sermestim nasılsa sonra yine buluşuruz,o zmaan veririsin.sen sıkma tatlı canını canımın içi,kıyamam nazlı kelebeğime:)

çok güzelmiş,iyigünlerde kullan canım benim.

midem çok ağrıyor benim cadı başını mideme dayıyor daha çok ağrıyor yemek bile yiyemiyorum artıkın allah size rahat bir hamilelik versin inş
buarada özlem dünürüm nerde benim yok uğramamış cadı

denizcim senin nasıl olmuştu lekelenme

Elanazım,Rabbim hemen şimdi senden sonra da bebingten güzel haberler almayı nasip etsin,arada sürprizler olursada canı gönülden kabulümüz....

ayy kızlar ben o kadar heyecanlı değilim ya
adet ha oldum ha olucak gibi
ama hepinizi nasıl heyecanlandırdım
inşallah sonu da güzel olur

merhaba fıstıklarım biraz moralim bozuktu 1-2 gündür giremedim
nasıllsınız bakalım,ben biraz toparlandım sayılır...

tuaanayım gercekten den,z cok guzel düşünmüş gülegüle seyret kendini canım
ben bilemiyorum tuanayım doktora ısındım da korkularım agır basıyor sanırım
kaçabilsem kacacam da kacacak yer yok :)
eşim sevdi adamı eşime guveniyorum

herkes anestezi taraftarı anladıgım kadarıyla
yasıcaz görecez artık

birazda eşimin ailesi canımı sıkıyor
herseye sinirleniyorum batıyor bana hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…