hayır ya tüpler açıksa benim bildiğim rahim filminde acı çekersin tatlım benim yumurta toplama işlemimi sorma bence özleme nursime sor çünkü benimki özelde değil bu seferki devlette oldu verdikleri anestezi beni uyutmadı o yüzden her şeyi bir beir canlı canlı yaşadım aldıkları yumoşları drla birlikte bende saydım tam 18tane aldılar yeter artık diye bağıracaktım nerdeyse dr bıraktı allahtansermestim pazar ablamlarla görüşücem yarın eşimle işlerimiz var
hafta içi görüşebiliriz rahatlıkla
sevim gözün aydın şimdiden ama yorma kendini canım tamam mı
ilaç için cok saol canım benimde var asılamadan kalan 3 kutu yeter onlar sanırım
sen baskasına ver onları ziyan olmasın sat hatta canım
sevim yumurta toplama işlemin ne kadar acıdı bana bi anlatsana canım
bide doktor dediki agrılı rahim filmi cekimlieri tüplerin tıkalı oldugu anlamına gelir diye
selam
elanazzzzzz heyecanlandım çok
ya aynı benim gibi erken gelen lekelenme ve kesildi arkası yok
allahım lütfen lütfen lütfen
inşallahhhhhhhhh hamilesindir ya Rabbim yazmıştır ve bebğin seninledir inşallah
alışveriş yaptık bugün
bebek bezi
hasta bezi
niveanın atta seti
bebek deterjanı yumuşatıcısı
ıvır zıvır
hazırlıklar bitti
çanta hazırlamak kaldı onu da erken hazırlamıym da vaktinde doğsun mantığıyla erteliyorum
çok yoruldum
hasta bezi de ne ireeennnççç bişi yaaaaa
orta boy aldım o bile kocaman
inşallah çok kulllaanmak zorunda kalmam
tatlım benim nezaman görüşürsek o zaman verirsin,hiç benim için mühim değil.hediyenin beğenilmezimi olur Allah aşkına yahuu!!!anı olsun diye düzenledik biz bunu,lütfen böyle düşünerek beni üzmeeee.semrammm ya keske hediyeni yollasaymısım ben bulusuruz öyle anneme gecerim diyordum
onlar da illa alalım seni dediler simdik napcamı bilemedim ben hediyeni götür getir yollarda sefil de etmek istemiyorum ama daha netlestiremedik de bulusma işini hatunlarla nasıl etsem bilemedim ama gerildim zati begencen mi diye kuruyorum kendimi bir de geciktirmeyiz insallah ya
konuşuruz tatlım.canım o zaman kızlara da uyarsa persembe bulusalım mı
ben simdi daha erken bulusmaya gelsem bir daha anamlara dönemem malum karsıda uzagız
onlar da bozulur biraz hazırlık yapıcaktık cünkü
esim persembe gece gelıcek diye zaten gecicektim o gün bu tarafa geri
e kızlar uzaga acılamaz sevim semra bal onlara avrupa yakası ters olur illa bu taraflarda bulusma olacaktır ben de bu yana gelip tekrar dönmeyeyim geri
kızlar size de uygunsa persmbe diyelim olur mu hem burpumun ıslerı de hafifliyordu hafta sonuna dogru
bebişim sana da uyarsa tabii tatlı kusum
canım bence hamile olabilirsin,test yaptırsanaaaa.için bi değişik oldu,sanki heran güzel bişey olucakmış gibi.hadii yaaa yeniyıla güzel bir haberle girelimmmmmm.pazartesiye kadar olmazsan tersttttt,testttt,tessttttt istiyorummmm.bu arada nazar boncuğun süper,bence sana uğur getirdi.inşallah!!sağol bebingcim nazar boncuğunu başka bir topicten birinden aldım
hoşuma gitti çokkk:))
canım günüm geçmedi aslında ortalama 32 günde oluyorum
bugün 29.günüm 27.günde lekelenme olunca erken olucam dedim
ama olmadı bekliyorum bakalım hayırlısı
heray aynı şeyi yapıyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır
canım bence doktorun herşeyi sil baştan kendisi görmek istiyor,ben aşılama yaptırıken doktorum rahim filmi çektirdinmi dedi bende evet dedim,bende bişey vardı ben onu rahim filmi zannediyordum,oysa ki çektirmemmişmm:))ucuz kurtuldum yani:)eski rahim filmime dayanarak söledi valla
evet sermestim göz teması kurmadı diye sinir ötesi oldum
yok reglimi evde beklemicez sonucta 4 gün içinde olacam bu yarında olabilir gittiğimize deymez
konusur tekrardan ayarlarız o zmana sekerler
sermestim nasılsa sonra yine buluşuruz,o zmaan veririsin.sen sıkma tatlı canını canımın içi,kıyamam nazlı kelebeğime:)bebişim en olmadı seni görmek icin gelirim klinge uymazsa program
semracım tekrar yazıom bu sartlarda sana hediyeyi getirebilme işim sakata girdi biraz kuzum eger bulstugumuzda veremzsem darılma bana olur mu fizanda oturuyoz malum annemler bir ucta ben bir ucta bulusma olursa ortada ayy bir ayarlayamadım ya sinir oldum
çok güzelmiş,iyigünlerde kullan canım benim.İyi akşamlar fıstıklarım,bir melekler buluştum bugün,Allahım nazarlardan saklasın,gittikçe güzelleşiyor benim denisimVaktimiz boldu,ben karga sesimle kafasını şişirdim azıcık ama buluşmanın verdiği mutluluk paha biçilmezdi...Ve yılbaşı hediyemi aldım,elden canlı canlı aldım,Ve İNANILMAZ güzel ve anlamlı bir hediye aldım,canım dostum,benim karakalem resmimi yaptırmış,birsekilde faceden fotoğrafımı seçmiş,kocaman bir portremi yaptırmış,nasıl güzel bir sürpriz bu böyle,çok duygulandım,hem fikrin inceliğine,hem tablonun harikalığına,Allah sizi inandırsın,ressam bey,dünyanın en güzel resmini çizmiş,Mona Lisa halt etmiş yani :)) Neyse fazla övmeyeyim kendimi,ama tekrar buradan sesleniyorum,ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM DOSTUM.....
selam
elanazzzzzz heyecanlandım çok
ya aynı benim gibi erken gelen lekelenme ve kesildi arkası yok
allahım lütfen lütfen lütfen
inşallahhhhhhhhh hamilesindir ya Rabbim yazmıştır ve bebğin seninledir inşallah
Elanazım,Rabbim hemen şimdi senden sonra da bebingten güzel haberler almayı nasip etsin,arada sürprizler olursada canı gönülden kabulümüz....
ben şimdilik çıkıyorum yarın girerim artık, kendinize iyi bakın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?