merhaba fıstıklarım biraz moralim bozuktu 1-2 gündür giremedim
nasıllsınız bakalım,ben biraz toparlandım sayılır...
ben geldim fıstıklarım
hemen baslıyorum anlatmaya
merkez guzel cok sakin tertemiz çok ta ilgililer
doktor da cok konuskan ilk görüşmemiz tam1.5 saat sürdü
herseyi anlatıyorlar bu kısmıda iyide ben cok sıkıldım onun anlattıgı herseyi biliyorum
malesef.sonra muayene etti spekulumu taktı kateter soktu filan akıntım varmıs batikonla temizledi
ilaç yazdı onu içiicem.acele etmenize gerek yok hersey yolunda dedi
bizde istiyoruz dedi o da regl le baslarız ozaaman dedi
kısa protokol e karar verdik
b,izim durumuumuzda farketmiyormus
gonalf kullanacaz cok ilginç. bi mutsuzluk var üstümde kızlar
anlamadım gitti artıkı heyecanım azaldı yok gibi orda cok heyecanlandım
korkumda yok gibi sadece yumurta toplama korkum var anesteziden dolayı
onun dısında artık daha iyiyim ama bi garibim yaaaaa
özlemcim tesekkür ederim hediyem gelmiş dükkana ya en son ben görücem hediyeyiii
elanazcım nazar boncugun süper olmuş canım
senin günün gecti mi canım
inş bebişin gelmiştir
teşekkkürler elanazcım zasacım
neden böyle oldum hiç anlamadım ki ben
umarım gecicii bi durumdur
cok haklısın bebiş için deger bu acıya di mi
kafam karıstı biraz moralim bozuldu doktoru dinlerken sanırım ondan kötüyüm
dr sürekli eşimle göz teması kurarak anlattı cok sinir oldum
eşimde demiş benim hanım cok kızmıstır şimdi diye
sonucta bu durum en cok beni ilgilendiriyor
tüplere hep acık demişti gittiğimiz proflar bu sanki kapalı dedi onada canım sıkıldı bosu bosuna 2.5yılılmız gitmiş diye
ben göz temasına cok önem veriririm eşimde anadoludan geldik diye öyle yapmıştır dedi
zaten adam bizim memleketli çıktı az daha akraba cıkıyorduk
sermestim pazar ablamlarla görüşücem yarın eşimle işlerimiz var
hafta içi görüşebiliriz rahatlıkla
sevim gözün aydın şimdiden ama yorma kendini canım tamam mı
ilaç için cok saol canım benimde var asılamadan kalan 3 kutu yeter onlar sanırım
sen baskasına ver onları ziyan olmasın sat hatta canım
sevim yumurta toplama işlemin ne kadar acıdı bana bi anlatsana canım
bide doktor dediki agrılı rahim filmi cekimlieri tüplerin tıkalı oldugu anlamına gelir diye
canım o zaman kızlara da uyarsa persembe bulusalım mı
ben simdi daha erken bulusmaya gelsem bir daha anamlara dönemem malum karsıda uzagız
onlar da bozulur biraz hazırlık yapıcaktık cünkü
esim persembe gece gelıcek diye zaten gecicektim o gün bu tarafa geri
e kızlar uzaga acılamaz sevim semra bal onlara avrupa yakası ters olur illa bu taraflarda bulusma olacaktır ben de bu yana gelip tekrar dönmeyeyim geri
kızlar size de uygunsa persmbe diyelim olur mu hem burpumun ıslerı de hafifliyordu hafta sonuna dogru
bebişim sana da uyarsa tabii tatlı kusum
sağol bebingcim nazar boncuğunu başka bir topicten birinden aldım
hoşuma gitti çokkk:))
canım günüm geçmedi aslında ortalama 32 günde oluyorum
bugün 29.günüm 27.günde lekelenme olunca erken olucam dedim
ama olmadı bekliyorum bakalım hayırlısı
heray aynı şeyi yapıyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır
bebingcim bu dr normal kontrolle nasıl anlamış tüplerin durumunu
rahim filmi konusunda söylediği doğru benimde ağrılıydı
2 side kapalıymış biri açıldı da diğeri meçhul
alışveriş yaptık bugün
bebek bezi
hasta bezi
niveanın atta seti
bebek deterjanı yumuşatıcısı
ıvır zıvır
hazırlıklar bitti
çanta hazırlamak kaldı onu da erken hazırlamıym da vaktinde doğsun mantığıyla erteliyorum
çok yoruldum
hasta bezi de ne ireeennnççç bişi yaaaaa
orta boy aldım o bile kocaman
inşallah çok kulllaanmak zorunda kalmam
hayır ya tüpler açıksa benim bildiğim rahim filminde acı çekersin tatlım benim yumurta toplama işlemimi sorma bence özleme nursime sor çünkü benimki özelde değil bu seferki devlette oldu verdikleri anestezi beni uyutmadı o yüzden her şeyi bir beir canlı canlı yaşadım aldıkları yumoşları drla birlikte bende saydım tam 18tane aldılar yeter artık diye bağıracaktım nerdeyse dr bıraktı allahtan
am ilk tüp denemmemde özelde oldu ist cerahide beşiktaşta onda tek bir cız bile hissetmedim uyandığımda gerşey bitmişti seninkide öyle olcak gülüm korkma korkulacak bişey yok yani ilaçları satma konusunda yok satmam ama ihtiyacı olana veririm bal yaptırır belki tüp veya benim hastaneden bi kaç arkadaşım var onlara lazım olursa veririm bozulmadan pregonda var bende gonalde çatlatma iğnesinden diğer ilaçlara varana kadar maddi olarak ihtiyacı olan lara veririm hayırlısı olsun
lütfennnnnnnnnnnn allahım denizime katılıyrum elanazımızda hamile kalsın bende heyecanladımdım şimcik
Bebing,ne oldu sana kuzum,bu alınganlığın,mutsuzluğun,canı sıkılmışlığın sebebi ne ola ki???Bak yavrum,daha tedaviye başlamadın,yani istersen,içine sinmediyse doktorun,bence başka yerlerle de yap görüşmeni,az da olsa vaktin var tatlım,bence hiç harap etme kendini,son jokerimi kullanıyorum ya tutmazsa diyorsun ama bebeğini çok üzüyorsun bence,o zaten sana gelecek,bu kadar yakınlaşmışken,yapman gereken sadece kollarını açmak ve beklemek....Tüplerin kapalı olsa ne yazar ki,şu aşamada önemli olan o değil,bu tedavide tüpe ihtiyacın yok...Ki kapalı olduğu bile kesin değil....Senin yapman gereken tek şey rahat olman.....
Sevimim,hediyem gerçekten çok güzel,teşekkür ederim....Bu arada hediyeleri sahibine ulaşan hanımefendiler,sizlere ne hediyesi geldi anlatın yaaa,hediyenin büyüğü küçüğü asla olmaz ama ne geldi bir anlatın bakalım,merak ettim şimdi...
tuanayım gercekten den,z cok guzel düşünmüş gülegüle seyret kendini canım
ben bilemiyorum tuanayım doktora ısındım da korkularım agır basıyor sanırım
kaçabilsem kacacam da kacacak yer yok :)
eşim sevdi adamı eşime guveniyorum
herkes anestezi taraftarı anladıgım kadarıyla
yasıcaz görecez artık
birazda eşimin ailesi canımı sıkıyor
herseye sinirleniyorum batıyor bana hersey
ah elanazım canım kimse yok diye okumaya başladım
25. gün sabah işe gdierken kahverengi lekelenme oldu
ne çok katı ne de akıntı şeklinde ama değişikti
ben kistim olduğu için erken gelmesini ve böyle olmasını ona yordum
akşam kesildi ertesi gün öğlen oldu yok arkası gelmedi ve iş yerinde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı
ama aynı adet olacak gibi kasık ağrım vardı hiç inanarak yapmadım iş yerindeki arkadaşın gazına geldim de yaptım[/QUOTE
denizim inşallah elanazımda aynı belirtilerle hemiş kalır
melekcim sarmalar yapılmış eline sağlık canım
bende istiyorum
ben geldim fıstıklarım
hemen baslıyorum anlatmaya
merkez guzel cok sakin tertemiz çok ta ilgililer
doktor da cok konuskan ilk görüşmemiz tam1.5 saat sürdü
herseyi anlatıyorlar bu kısmıda iyide ben cok sıkıldım onun anlattıgı herseyi biliyorum
malesef.sonra muayene etti spekulumu taktı kateter soktu filan akıntım varmıs batikonla temizledi
ilaç yazdı onu içiicem.acele etmenize gerek yok hersey yolunda dedi
bizde istiyoruz dedi o da regl le baslarız ozaaman dedi
kısa protokol e karar verdik
b,izim durumuumuzda farketmiyormus
gonalf kullanacaz cok ilginç. bi mutsuzluk var üstümde kızlar
anlamadım gitti artıkı heyecanım azaldı yok gibi orda cok heyecanlandım
korkumda yok gibi sadece yumurta toplama korkum var anesteziden dolayı
onun dısında artık daha iyiyim ama bi garibim yaaaaa
özlemcim tesekkür ederim hediyem gelmiş dükkana ya en son ben görücem hediyeyiii
bebingim canım güzel olcak herşey sen korkma anestezi var sen uyuycan uyancan her şey olmuş bile bende 2tane hiç açılmamış gonal kaldı sanırsam buluşma yerine göre sana getire bilirsem getirim ay beni heyacan sardı bileeeeeeeeeeeeeeeee dualrım seninle canım
sermestim başkalarının bizi süzmesi ay şuran çıktı buran yok demesi gerçekten çok iğrenç herkez bişey söylüyor yok niye oynamaıyormuş dışardan neden oynadığı belli olmuyormuş gözlerim ve yüzümde değişme olmamış o yüzden oğlum olurmuş bi bu olsunda bu bi dahaki sefere oğlum olurmuş işte en gıcık olduğum kelime oğlu olanlara karşı değilim kimse yanlış anlamasın ben zaten kız çoçuğu istiyordum allahım gönlüme göre vercek ama acır gibi bi dahaki oğlan olur canını sıkma diyolarya ulan ben bunu bulana kadar neler çektim allah sağlıklı versinde tek oğlumolsun ama ben kız çoçuğunu ezelden çok isterim aa ne açıldım be dinirlendim bak sen takma kafana canım benim senin zilli yan gelmiş yatmış anasına güzellik kamış maşallah
sermestim pazar ablamlarla görüşücem yarın eşimle işlerimiz var
hafta içi görüşebiliriz rahatlıkla
sevim gözün aydın şimdiden ama yorma kendini canım tamam mı
ilaç için cok saol canım benimde var asılamadan kalan 3 kutu yeter onlar sanırım
sen baskasına ver onları ziyan olmasın sat hatta canım
sevim yumurta toplama işlemin ne kadar acıdı bana bi anlatsana canım
bide doktor dediki agrılı rahim filmi cekimlieri tüplerin tıkalı oldugu anlamına gelir diye
sağol bebingcim nazar boncuğunu başka bir topicten birinden aldım
hoşuma gitti çokkk:))
canım günüm geçmedi aslında ortalama 32 günde oluyorum
bugün 29.günüm 27.günde lekelenme olunca erken olucam dedim
ama olmadı bekliyorum bakalım hayırlısı
heray aynı şeyi yapıyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır
sermestim başınız sağ olsun allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Rabbim..
mavicim hayırlı olsun oda nız gülücükler dağıtsın oynasın hiç hasta olmasın odasında inşallah
melekcim iyi izinler sana işleri hallet dinlen artık
bebingim detayları okumadım daha ama konuştuğumuz kadarıyla hayırlı bir başlangıç olsun inşallah seni çok seviyorum ve bebğinle dönmeni yürekten diliyorum
kalanları sonra okurum şimdi sofrayı hazırlamam lazım
görüşürüz
alışveriş yaptık bugün
bebek bezi
hasta bezi
niveanın atta seti
bebek deterjanı yumuşatıcısı
ıvır zıvır
hazırlıklar bitti
çanta hazırlamak kaldı onu da erken hazırlamıym da vaktinde doğsun mantığıyla erteliyorum
çok yoruldum
hasta bezi de ne ireeennnççç bişi yaaaaa
orta boy aldım o bile kocaman
inşallah çok kulllaanmak zorunda kalmam
İyi akşamlar fıstıklarım,bir melekler buluştum bugün,Allahım nazarlardan saklasın,gittikçe güzelleşiyor benim denisimVaktimiz boldu,ben karga sesimle kafasını şişirdim azıcık ama buluşmanın verdiği mutluluk paha biçilmezdi...Ve yılbaşı hediyemi aldım,elden canlı canlı aldım,Ve İNANILMAZ güzel ve anlamlı bir hediye aldım,canım dostum,benim karakalem resmimi yaptırmış,birsekilde faceden fotoğrafımı seçmiş,kocaman bir portremi yaptırmış,nasıl güzel bir sürpriz bu böyle,çok duygulandım,hem fikrin inceliğine,hem tablonun harikalığına,Allah sizi inandırsın,ressam bey,dünyanın en güzel resmini çizmiş,Mona Lisa halt etmiş yani :)) Neyse fazla övmeyeyim kendimi,ama tekrar buradan sesleniyorum,ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM DOSTUM.....
ben kaçar canlarım midem çok kötü az yürüyüş yapıyım öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?