Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar bebimle tuanayım burda
ben hemen gelemedim kuyruk sokumum ağrıdı çok uzandım hep anca geçti ağrısı
ne kaynattınız bakamadım daha

ah elanazım canım kimse yok diye okumaya başladım
25. gün sabah işe gdierken kahverengi lekelenme oldu
ne çok katı ne de akıntı şeklinde ama değişikti
ben kistim olduğu için erken gelmesini ve böyle olmasını ona yordum
akşam kesildi ertesi gün öğlen oldu yok arkası gelmedi ve iş yerinde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı
ama aynı adet olacak gibi kasık ağrım vardı hiç inanarak yapmadım iş yerindeki arkadaşın gazına geldim de yaptım

gitmişsin canım çok üzüldüm ya saat geç olmasa arardım seni
hala gelmediğine göre umut var
heveslendirmke ben istemiyorum ama gönlümden geçen bu her gece olduğundan daha fazla bu gece yatarken senin için dua edeceğim

sevimcim eşinin iş durumuna gerçekten çok üzüldüm
en kısa zamanda gönlüne göre iş bulur inşallah mercan size kısmetiyle gelecek Rabbim bütün sıkıntılarınızı onun doğumuyla alacak inşallah
kalbin o kadar büyük bu durumda bile ialçları satarım demiyorsun
ihtiyacı olan birinin duaları zaten sana yeter temiz yürekli arkadaşım benim..

tuanayım ne demek arkadaşım sen beğendiysen asıl ben çok mutlu oldum.ve benden sana bir gün buradan ayrıldığımda hatıra kalacak en çok buna seviniyorum
bu arada tuanayım bende sana hediyen için teşekkür ederim bebişimi sıcacık saracağım onunla:))

özlem ne oldu niye moralin bozuk?inşallah çok sıkntı veren bir durum değildir

bebingim ince ruhlum hassas yapılım benim bugun hep dilimizde iyi olmanı bebişinle dönmeni diledik..
ne olur korkma güçlü ol acıdan korkma bu en ki sen onu doğurmayı göze alıyorsun en kötü acıyı da hissetsen buna değecek sende biliyorsun bunu
senin korkun ya olmazsa diye mi
bunu içinden at hepimiz atalım yok böyle birşey
hep iyi olumlu düşünelim
allahın izniyle herşey yolunda gidecek

rahim filmi konusunda da ben hayatımın en kötü anını yaşadım bu bebek yolunda çektiklerimin içinde 10 tane laparaskopi olmaya razıyım ama çektiğim acı inanılmazdı ama tüplerim açık çıktı
onu için 4 aşılama yapıldı tüp bebeğe geçirmediler direk olur diye
ve nitekim kendiliğinden oldu
seninde açık bence tüplerin ya ada ufak bir sorun olduysa da o esnada açılmıştır zaten bunun da öenmi yok unut gitsin tüpleri bebiş hazıra konacak:))

rahim filmini ben hiç hissetmedim anestezi almıştım:)))))))
acımamıştı yani

sevim vermiceklermiş hastaneden canım buralar böyle kendin al kendin kullan

elanaz hemen yarın yapabilirsin testi:)))biz de inşallah hobareyi

özlem noldu sana neyin varr?????

tuanayım güle güle kullan hediyeni:))))

canım ya neden mutsuzsun ya gelicek bebiş telde aldım zaten senden negatif elektriğini eve geldim düşündüm acaba kızı yanlış zamandamı aradım diye

canım ya sen tüpleri boşver nasılsa ihtiyacın olmıcak tıkalıda olsa sen moralini yüksek tut

benimde filmim anestezili oldu ama uyumuşum duymadım tabi uyanında felaketti drım patlamıştı. kan durmuyordu.tekrar uyutularak dikiş atılmıştı. ayyy geçen yıl 29 aralıktıı. aklıma geldi yaaaaaa

sermest yaa kız bana uymuyor perşembe ki çıkamıyorum izin vermiyolar verselerde problem çıkarıyorlar. yerime kim bakıcak tantanası

bekliyoruz elanazcım kızzzz hayırlısı bakalımm yarın yap bi test meraktayım hepimizzzzzz ablamında aynı olmuştu.

bebingcim bu dr normal kontrolle nasıl anlamış tüplerin durumunu
rahim filmi konusunda söylediği doğru benimde ağrılıydı
2 side kapalıymış biri açıldı da diğeri meçhul

dr da niye takıldı ki buna olsun tıkalı tüp bebek olucak yaa

oooo mavim her şey hazırrrr efemizi bekliyoruz artıkkk zamanını demekkkk ayyy çok heyecanlı kız

sevimcimmmm ben aşılama yada tüp yaptırıcamya bana sat sen ilaçlarını tatlımm canım ya belki senin ilaçlar bana mucize olur dimi yaaaa verme kimseye sakınnnnn

bebim eşinin içi ısındıysaaaa sen rahat ol ona güven herşey çok güzel olucak. arkadaşımda ikiz bebkleri olucak erkekmişş 2 side oda şişlide brüksel tüp bebek merkezinde yaptırmış bu gün bana daha öve öve bitiremediiii orayııı gel git oraya diyor bana maddi durumum yok dedim hem kist ne oldu bakalım dedim. maaşım çok az benim yetmiyor. eşimde yetiştiremiyor. aşılamayı bile borç alarak yaptırmıştım.

canım elanaz bana maraş usulü bakır kahve takımı göndermiş 2li şekerlik ve tepsisi var ayrıca çok beğendim. eşimle kahve içicez onlarla ediyorum.

merhaba fıstıklarım biraz moralim bozuktu 1-2 gündür giremedim
nasıllsınız bakalım,ben biraz toparlandım sayılır...

ay canım benim neyin var kim bozdu senin moralini

sen şimdi çok hassas oldun tabi takılıverirsin herşeye salla gitsin canım

kimsecikler yok artık ben okudum yazdım kendi kendimeeee çıkıyorum herkese tatlı rüyalarrrrr iyi geceler diliyorummmmmmm.

melekcim sarmalar yapılmış eline sağlık canım
bende istiyorum

buyur gel canim tek sarmalar sarilmadi canim kayseri mantisi ve topalama köftede yaptik annemle hepsini buzluguma attim:))))

bebing canim sakin ha sakin ümitini heycanini kaybetme canim bende ilk tüp tedavimde cok heycanliydim dr.la görüstkten sonra nedense ümitsizlige kapiltim ve olmadi canim bidaha bu hatayi yapmayacagim demistim kendime bu tedavimde cok heycanliydim cok ümitliydim ama ertelendi vardir bundada bir hayir diyorum canim senin bebisin gelecek ben inaniyorum tatlim sende inan buna olacak kuzum

ay miletin baska derti kalmamista seninlemi ugrasiyorlar canim sen bosver onlari tatlim kiz oglan ne fark ederki önemli olan sagliligi ikiside evlat sonucta canim

vallaha canim benimkisi o kadar cok acili olmustuki anlatamam hastanede bas bas bagirmistim esim sesimi disardan bile duymus ama kanallarim tikali cikmadi canim ikiside acik herhangi bir sorun cikmadi canim sen ona kafani takipta üzülme sakin morelini yüksek tut tatlim

ay heycanlandim simdi canim insallah seninkiside denizinkisi gibidir tatlim insallah kisa zamanda hobrey haberini aliriz kusum insallah:)))))))))))))))))))

tsk ederim canim az kaldi islerim pazartesi gününe kadar biter insallah sen nasilsin kuzum randevun ne zaman senin????

hadi gözün aydin canim artik bekleme sürecine gectin sende tatlim

denizim gercekten cok güzel düsünmüs canim allah sanada degdirmesin kuzum

ben kaçar canlarım midem çok kötü az yürüyüş yapıyım öpüldünüz

gecmis olsun canim benim

merhaba fıstıklarım biraz moralim bozuktu 1-2 gündür giremedim
nasıllsınız bakalım,ben biraz toparlandım sayılır...

hayirdir tatlim morelin neden bozuk senin insallah kuzunda bir sorun yoktur tatlim insallah

bende annemlerden geleli bir saat oluyor cok yorulduk bugün vallaha annemle zor isleri bittirdik allah sükürler olsun yarinda börek ve bogca yapip buzluga atacagim ondan sonrada bir evim temizligi ve camislarim kaldi onlarida bitirdikten sonra dinlenmeye baslayacagim pazartesi günü kan verecegim carsambada dr. randevumuz var eger hormonlarim düstüyse iki ocak yada üc ocakta transferim olacak bakalim artik hayirlisi neyse o olsun herseye ragmen icimde heycan var kizlar

Hamile kızceler özellkile de doğumu yaklaşanlar size deneyimli bir anne olarak küçük bir tavsiye göğüs ucu kremi almadıysanız eğer muhakkak alın ve şimdiden günde 1 defa olmak üzere kullanmaya başlayın. Hatta doğuma giderken dahi yanınızda bulundurun doğum sonrası da günde 5-6 defa kullanabilirsiniz bebeklere de zararı yok bildiğim kadarıyla. Sakın ihmal etmeyin kızlar

günaydın kızlar
elanaz allahım inşallah güzel haber gelecek senden çok helecan yaptım tuanayın rüyasıda birleşinde allahım işşşalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
gelecek ayda bebimle melek peşpeşe güzel haberi verecek
gulimus hadi sende sevimden al şu ilaçları yaptır bir aşı tüp getir bi bebiş
geriye tuanayımla ben kalıyorum tuanayım ocakta başlasa şubata oda hamile
bana bakmayın yazdan önce hayatta girişmem hem kahramanlık edip sona kalayım dona kalayım ben :) daha varikoseli bile yaptıramadık bu gidişle iş değiştirme durumuylada yatacak o iş
sermestim sana söylenilenler iltifat aslında ama sen göbüşüne taktın maşallah iiyi bişi bu herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor herşey yolunda gitsinde sen göbeğim çıkmadıya takıl :)) benim iş yerindeki hatununda karnı çıkmamıştı bizde sivrisinek sokmuş derdik kimin aklına gelirki karşı tarafın bozulacağı sende hiç takılma sana iltifat etmeye çalışmışlar bunların hepsi güzel
denizim tuanayım buluşmuş hediyelerini verişmişler :)))) deniz iyi düşünmüşsün canım keşke bana söyleseydin ben yapardım postalardım sana portreyi hemde ben ölünce satardınız iyi para ederdi
bebingim moralin bozuk gibi konuştun ama sonradan toparladın heralde telefonda sesin iyi gelmişti karışık bir süreç tabi böyle olman normal tatlım herşey yoluna girecek başlamak bitirmenin yarısıdır göz açıp kapayıncaya kadar çift çizgin elinde olacak inşallah
zasacım yılbaşında dışarıda olacakmışsınız amman dikkat edin tatlım dışarısı çok tehlikeli oluyor taksiyle dönün kimseylede dalaşmayın herkez alkollü oluyor ve herkez ağzıyla içmeyi beceremiyor öyle çok olaya şahit olduk bizde
özlemim canım sıkkın canım sıkkın diyorsun canım merak ettik paylaş bizimle tatlım biz herderde devayız
mavicim aldıklarını güle güle kullan tatlım efeyle sağlıkla

dünki görüşmeye gelince bana yaradı nişantaşında yılbaşı üzeri alışveriş yapmama vesile oldu :))) öyle bir trafik ve park sorunu yaşadıkki allah o işe muhtaç etmesin büyük konuşmayalım ama kabul etmeyi düşünmüyoruz tamam ben mecidiyeköye gidiyorum ama mesai saatlerim rahat ve hergün gitmiyorum ayrıca nişantaşı çok ters bir yer haftanın 6 günü oraya gitmek gerçekten çok zor bu sabah eve yakın bir yerde görüşme yaptı bakalım mümkün olduğunca çok görüşme yapmayı düşünüyor allah hayırlısını nasip eder inşallah kocişin cv çok fena insanların ödünü patlatıyor yok yok adamda ödüller yat tasarımından ürün tasarımından iç mekandan fuar tasarımından p.o.p. stand tasarımından villa projelerine kadar bütün 3 boyutlu programılarıda en ince detayına kadar kullanıyor görüşmeye gidince insnaların bir gözü pörtlüyormuş dünkü iş yerinin web sayfasında çıplak modeller mobilyalarla fetişist pozlar vermiş firmanın sahibinin elinde karga değişik pozlar verdiği sanatsal fotoğraflar falan var dünya çapında çalışan bir firma önce kendilerini övmüşler övmüşler kocişin işlerini görünce biz aslında orta halli bir firmayız senin yaptığın kadar kapsamlı işler yapmadık inşallah seninle vizyonumuz genişleyecek demeye başlamışlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…