Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel cnm yaa ii demişsin kız nerden aklına geldi istemesende artık senin gelininim ben demekle bende söylerim valla bişey derse oda bana olmaz olaydın keşke der
cnm hulusi kentmeni bende çok seviyorum ay kalbi gibi kendide şeker biri demekki
Allah razı olsun ondan sana ne güzel davranmış
cnm benim dedeni hiç tanımıyorsun demek 25 yaşında ayy benimle yaşıt tüğlerim diken diken oldu valla biran onun yerine kendimi koydumda Allah kimsenin başına vermesin byle birşeyi kötüsüyle tatlısıyla eşlerimiz yanımızda olsunda hiç bir yere sığamayız Allah ayırmasın hiç birimizi
benimde annem annesini hiç görmemiş o daha 7 aylıkmış ölmüş annem hep anlatır annesi öldüğünde onu yatırmışlar yere annem ağlıyormuş durmuyormuş annennemin göğüslerinden süt akıyormuş kadınlar bırakında emsin demiş ve annem emmiş
annem her anlattığında ağlarım bizimkilerde az şeyler yaşamamış cnm annem hep diyor annenin kaderi kızındaymış der

hoşgeldin canım allah bol kazançlar versin sen eleman almamışmıydın yapamadı mı yeni gelen kız ..

tam çıkacaktm seni görünce yanıtlayım dedim:)))
evet malesef bazı anne babalar karışmak istiyorlar herşeye hayır anlamadığım sanki biz ağaç kovuğundan mı çıktık biizim anne babamız ve üstümüzde hakları yok sanki... bencede en baştan yapılmalı bende öyle yaptım şimdi rahatım ... valla birşey demeye çekiniyorlar cevap verir diye ama ne yapayım öyle olması gerekti:))) bizim ismini sordular kız olursa CEYLİN dedik hepsi çok beğendi birşey demediler ... bakalım kısmet olursa tekrar ne derler ama sanmıyorum karışmazlar....

hg cnm gerçketende çok yoğunmuşun kolay gelsin ben sen eleman işini hallettin sanmıştım ohh anne yakın sıkıştıkça git :))))))))))

özleeeem bizim ki de öyle sevmez damadı ama damatta onu kızını göndermiyor bile.
ayy büyük konuşmayayım ama anneme gidemeyecğim çok zor ya..

deniz ben hiç iş yapmam elimi bile sürmem o bize gelsin onada yaptırmam yani... misafir misafirliğini bilecek hem bir görümcem var bende 2 yaş küçük bekar o bile yapmıyor evin kızıyken ben mi yapacağım yuh artıkkkkk:)))

ayy cnm bi gör yuvarlak olarak 3 kat tam genişcene ilk korktum çıktım geri indim ama bi baktım küçücük kızlar kayıyor bende kayarım dedim kaydım kaydım bu geldi başıma işte felaketti ama
bakıyımda cnm şişi inmezse giderim ne yapıyım bunun acısını çekmektense

bende çıktım iyi geceler bebişim yarın detayları konuşuruz sende dinlen yorulmuşsundur

evet canım ya allah razı olsun iyidir.... seninde hikayen pek acıklıymış ya ... işte bak diyoruz ya rabbim hayırlısıysa versin diye bebek 7 aylık olmuş anne ölmüş neye yarar... allahım bize göstermesin ya rabbim.... öyle derler ama ben pek benzeyeynini görmedim en azından bizde yok:)))

bende cevap vereyim çıkayım dedim ben duramam canım ya bak yemek işine girmem o aklı annemden aldım annem derdi hep yemeği bırak o yapsın girme sakın diye ama mutfağı toplarım..zaten senede bir kere gider 1 hafta kalırız en güzeli geçen yazdı ameliyattan 5 gün sonra gittik arabayla hiç bir işe sürmedim elimi yedim içtim oturdum valla..:))kendi evimde annem bakmış gidip orda hizmet mi edeceğim ..

okudum herseyi kızlar.eleman almıştım ama yapamıyor yarın yollıcam mecburen.
birini daha aldım bide bunu denicez işte.inşallah ii cıkar.

gamzecim seni sürekli facede görünce dedik ki gelmiyor seni istememk gibi bişey yok.

burp um cok uzuldum ama her ser de bi hayır vardır canım.

dedikodular yapılmış onlara da yarın cevap yazarım öpüyorum sizi ii gecelr.

özleeeem bizim ki de öyle sevmez damadı ama damatta onu kızını göndermiyor bile.
ayy büyük konuşmayayım ama anneme gidemeyecğim çok zor ya..

yok bizimkiler pe öyle değil görümcem dediğim dediktir takmaz onu.... damatta az huysuz değil ... görsen çok beğenirsin ama içi beni, dışı seni yakar derler ya aynen öyle....

Amin cnm benim annem 2 evladınıda kaybetmiş öbür dünyada kimi görmek istersin derlerse ben annemi görmek isterim diyor ben bu yönden çok şanslıyım cnm annem çok ii davranıyor ahı var bi kızım olsun benim görmediklerimi ben ona öğreticem demiş Allah razı olsun ilk regl olduğumda pedimi hep annem koydu herşeyimi o yaptı onun hakkını veremem ben hiç bir yerde Allah ayırmasın başımdan onu

hadi canım benim ya inşallah yüzümüzü sen güldürürsün....opuyorumnanaktan

inşallah canım bakalım bu ay benden başka kimse yok galiba aşılama yaptıran herkes beklemede

kolay gelsin canım klasik aşılama öncesi iş güç..
dinlen bol bol şurda ne kaldı..

evet canım bugün temizlik ve ütü yaptım yarın da kalan temizliğimi bitireceğim ve sonrasında 15 gün temizlik yapmam artık

hey allahım çocuklar düz duvara bile tırmanırlar onlarla aşık atılır mı? bencede çok fazla bekleme mutlaka bir önerileri olur canım....

cnm benim eşim oluyor sürekli akşamları ben onunla kullanıyorum ben başta söyledim size ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…