valla benim kayınpederim hulusi kentmenin elazığ şubesi :))) aynı öyle pos bıyıklı ve sevimli ... benim dedem olmadı küçükken hep keşke o benim dedem olsa derdim rabbime şükürler olsun ki dede olarak değil baba olarak gönderdi pek severim kendisini o da beni sever:))) bu arada dedem olmadı derken babamın babsı bize hep uzaktı sevmezdim o yüzden ve acı bir tesadüftürki ben üniversite son sınıfta iken hemde benim doğum günümde vefaat etti malesef... annemin babası ise annem 6 yaşındayken ölmüş( teyzem 3 dayım ise daha 2 aylıkmış (( anneannem sonra hiç evlenmemiş 25 yaşında dul kalmış yani bizimkilerin hayatını yazsam roman olur....
kayınvalidemde ben hiç kırmaz ilk zamanlar belki tuttururum diye 1-2 bişey salladı ama cevabıını aldı ben ona sevsende sevmesende, istesende istemesende, beğensende beğenmesende senin gelinin benim dedim en son o gün bu gündür 1 dediğimi 2 etmez sağolsun:)))
kızlar geldim ama yazılanları okuyorum kusura bakmayın en gec yarın yazarım cevapları.
yeni sezon sipairşleri ve özel sipairşler vardı.yeni eleman için görüşme yaptım bi sürü.ayrıca sezon sonu ind. basladı magaza mahser yeri gibiydi.aksamda annemlere gittik yemege buzdolabı tam takır kuru bakır cünki.
ya milletin kayınvalidesi geliniyle geçinmez bizimki damattan şikayetçi beni bir yakalarsa yalnızken evde allahhhh habire dert yanıyor :)) hayır ben geliniyim bir terslik var bizde ama çözemedim:))
özlemcim zor gerçekten bende hiç dede görmedim babaannede bir tek rahmetli anneannemi gördüm o da adile naşite benzerdi.. bizimkilerde öyledir başta gelinlik yaptırmaya çalıştılar ama şimdi kelimelerini bile seçiyorlar..böyle olmak lazım yoksa tepene çıkıyorlar daha nişanladık kayınvalidem doğmamış çocuğun adını bile koydu baktım tepeme çıkacaklar bende tavrımı koydum..şimdi gittik mi iş bile yaptırmaz ben yaparım ama yinede ...
kızlar geldim ama yazılanları okuyorum kusura bakmayın en gec yarın yazarım cevapları.
yeni sezon sipairşleri ve özel sipairşler vardı.yeni eleman için görüşme yaptım bi sürü.ayrıca sezon sonu ind. basladı magaza mahser yeri gibiydi.aksamda annemlere gittik yemege buzdolabı tam takır kuru bakır cünki.
ay canım ya o kaydıraklar nasıl ya çok mu dik? allah allah ya öyle mi yapılır insan uygun olan birşey yapar .. ee öyle olursa allah korusun bir sürü kaza olur yani... sende bir görün polikliniğe falan birşeyler verirler belki....
ay canım ya o kaydıraklar nasıl ya çok mu dik? allah allah ya öyle mi yapılır insan uygun olan birşey yapar .. ee öyle olursa allah korusun bir sürü kaza olur yani... sende bir görün polikliniğe falan birşeyler verirler belki....
ne güzel cnm yaa ii demişsin kız nerden aklına geldi istemesende artık senin gelininim ben demekle bende söylerim valla bişey derse oda bana olmaz olaydın keşke der
cnm hulusi kentmeni bende çok seviyorum ay kalbi gibi kendide şeker biri demekki
Allah razı olsun ondan sana ne güzel davranmış
cnm benim dedeni hiç tanımıyorsun demek 25 yaşında ayy benimle yaşıt tüğlerim diken diken oldu valla biran onun yerine kendimi koydumda Allah kimsenin başına vermesin byle birşeyi kötüsüyle tatlısıyla eşlerimiz yanımızda olsunda hiç bir yere sığamayız Allah ayırmasın hiç birimizi
benimde annem annesini hiç görmemiş o daha 7 aylıkmış ölmüş annem hep anlatır annesi öldüğünde onu yatırmışlar yere annem ağlıyormuş durmuyormuş annennemin göğüslerinden süt akıyormuş kadınlar bırakında emsin demiş ve annem emmiş
annem her anlattığında ağlarım bizimkilerde az şeyler yaşamamış cnm annem hep diyor annenin kaderi kızındaymış der
boşver öyle olsun cnm seninle ii olsunda:))
deniz ben hiç iş yapmam elimi bile sürmem o bize gelsin onada yaptırmam yani... misafir misafirliğini bilecek hem bir görümcem var bende 2 yaş küçük bekar o bile yapmıyor evin kızıyken ben mi yapacağım yuh artıkkkkk:)))
özleeeem bizim ki de öyle sevmez damadı ama damatta onu kızını göndermiyor bile.
ayy büyük konuşmayayım ama anneme gidemeyecğim çok zor ya..
evet canım ya allah razı olsun iyidir.... seninde hikayen pek acıklıymış ya ... işte bak diyoruz ya rabbim hayırlısıysa versin diye bebek 7 aylık olmuş anne ölmüş neye yarar... allahım bize göstermesin ya rabbim.... öyle derler ama ben pek benzeyeynini görmedim en azından bizde yok:)))
hadi canım benim ya inşallah yüzümüzü sen güldürürsün....opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım klasik aşılama öncesi iş güç..
dinlen bol bol şurda ne kaldı..
ayy cnm bi gör yuvarlak olarak 3 kat tam genişcene ilk korktum çıktım geri indim ama bi baktım küçücük kızlar kayıyor bende kayarım dedim kaydım kaydım bu geldi başıma işte felaketti ama
bakıyımda cnm şişi inmezse giderim ne yapıyım bunun acısını çekmektense
okudum herseyi kızlar.eleman almıştım ama yapamıyor yarın yollıcam mecburen.
birini daha aldım bide bunu denicez işte.inşallah ii cıkar.
gamzecim seni sürekli facede görünce dedik ki gelmiyor seni istememk gibi bişey yok.
burp um cok uzuldum ama her ser de bi hayır vardır canım.
dedikodular yapılmış onlara da yarın cevap yazarım öpüyorum sizi ii gecelr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?