günaydın bebişler
istanbulda oldugumuzu anladık bu sabah sular yok :)
guzel uyudum ama böyle bir dumur hallerindeyim hala
çözemiyorum kendimi gecicek inş yakında
gulimüs rahim filminde neyi patlattılarda kanama olduuuu
yoksa tüpte miii kız acıkla sunu dehsete kapıldıım okuyunca
yaaa cnm boşver,bilen bilsin,kimse sizinle evlat özlemi çekmiyoki,hiç takmaaa,lafmış-sözmüş,tanıdık olması çok çok önemli,hadi hayırlsıııı.zasa onebicim avatar öyleallahım nasıl bir şekerliktir bu yaaa çok güzel bir poz lokumumuzun ipek kızımızın
ya döndüm dolaştım gene aynı kişiyi aradım yaaaa((((((( biz daha kocişimle sevgiliyken babamı prostat kanserinden kurtaran bir ürolog yan komşu var bizimkiler daaha kocişimden bir haberken beni babamdan istemişti döndüm dolaştım gene onu aradım arkadaşına yönlendirdi uff yaa bak kocasına bir taş oluyor bir varikosel alsaydı beni boğazda 4 katlı evi olacaktı demiştir babası fabrikatör annemlerin bitişiğinde oturuyor iki yanında 4 katlı ev yaptırıyor ona daha doğrusu boğaziçi imar yıkıp yıkıp duruyor bitiremediler bir türlü hiiç aramak istemiyordum ama boşuna demiyorlar doktor tanıdık çok önemli diye düşünün böyle olduğu halde aramak zorunda kaldım aman naapim kocişimin sağlığı daha önemli banane ondan tötüsünü yesin kocişimin
yanlız bendeki nankörlükte züpermiş hağğğğ
neyse sonuçta öğleden sonraya randevu aldık gideceğiz hadi hayırlısı bakalım nediyecek annemlere demez inşallah annemlere gene böbrek taşı ile ilgili küçük bir operasyon olacak dedik birşey olacağından değilde ikimizde kendi ailelerimize suç kimin ailesiyse ondan dedik gerçi ben kaynanama defalarca ağzımdan kaçırdım o hatun cin gibidir çakmıştır durumu
kocişte aileme söylememi istiyor ama ne bileyim başta söylemeyince söylemedim sonradanda uf bir bebek olsa tüm bunlar hikaye kalacak ama olmiiiiikiiiiiiiiiiiiiii
:))cadıı yaa,hiçbiiey yemeden yatıp kalkıyoo,dün beni sinir etti,kendimi zor tuutoum vallaa bağırmamak için,korkutmakda istemiyorum ama 1 tabak tahıllı muhallebiyi felinin tersiyle fırlattı mutfak halımın üstünezasa ağır tahrik var bakıp bakıp adayı yemek istiyorum neyse bu hafta görüşeceğiz nasılsa bu nası bir resim yağğğğbu resmi albüme eklesene büyük bakalım
Merry★* 。 • ˚ ˚ •。★Christmas★ 。* 。*FROM MY HOUSE TO YOURS!!
° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚★ 。* 。*。 • ˚ ˚ •。★
˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛★ 。* 。*★ 。* 。*
˚ ˛ •˛•| 田田|門| ˚And a Happy New Year! To all ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?