Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım ilacım gelmiş bir zarfta 2 haftada bir kez yazıyor ancak zaten bir ilaç var bir ilacı iki haftada bir kez nasıl alırım

günaydın bebişler
istanbulda oldugumuzu anladık bu sabah sular yok :)

guzel uyudum ama böyle bir dumur hallerindeyim hala
çözemiyorum kendimi gecicek inş yakında

gulimüs rahim filminde neyi patlattılarda kanama olduuuu
yoksa tüpte miii kız acıkla sunu dehsete kapıldıım okuyunca

:))istanbul'un halleri..
güzel bir uyku çekmişsin dinlenmişsindir.ruhunda bi rahatlasaa herşey güzel olucakta..sen korkma tatlım her acı kişini göre değişir,nasıl doğum yapıcan sen bunları düşünüyosan,senin bebek annesinin canının tatlığından gelmiyor bence:))

aradımm duymadın özlemcim noldu yaaa,üzme kendini herne olduysa,batu'cuğumu düşün annesi,kimseyi önemseme sana o lazım!

zasa onebicim avatar öyle allahım nasıl bir şekerliktir bu yaaa çok güzel bir poz lokumumuzun ipek kızımızın
ya döndüm dolaştım gene aynı kişiyi aradım yaaaa ((((((( biz daha kocişimle sevgiliyken babamı prostat kanserinden kurtaran bir ürolog yan komşu var bizimkiler daaha kocişimden bir haberken beni babamdan istemişti döndüm dolaştım gene onu aradım arkadaşına yönlendirdi uff yaa bak kocasına bir taş oluyor bir varikosel alsaydı beni boğazda 4 katlı evi olacaktı demiştir babası fabrikatör annemlerin bitişiğinde oturuyor iki yanında 4 katlı ev yaptırıyor ona daha doğrusu boğaziçi imar yıkıp yıkıp duruyor bitiremediler bir türlü hiiç aramak istemiyordum ama boşuna demiyorlar doktor tanıdık çok önemli diye düşünün böyle olduğu halde aramak zorunda kaldım aman naapim kocişimin sağlığı daha önemli banane ondan tötüsünü yesin kocişimin
yanlız bendeki nankörlükte züpermiş hağğğğ
neyse sonuçta öğleden sonraya randevu aldık gideceğiz hadi hayırlısı bakalım nediyecek annemlere demez inşallah annemlere gene böbrek taşı ile ilgili küçük bir operasyon olacak dedik birşey olacağından değilde ikimizde kendi ailelerimize suç kimin ailesiyse ondan dedik gerçi ben kaynanama defalarca ağzımdan kaçırdım o hatun cin gibidir çakmıştır durumu
kocişte aileme söylememi istiyor ama ne bileyim başta söylemeyince söylemedim sonradanda uf bir bebek olsa tüm bunlar hikaye kalacak ama olmiiiiikiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
zasa ağır tahrik var bakıp bakıp adayı yemek istiyorum neyse bu hafta görüşeceğiz nasılsa bu nası bir resim yağğğğ bu resmi albüme eklesene büyük bakalım

Merry★* 。 • ˚ ˚ •。★Christmas★ 。* 。*FROM MY HOUSE TO YOURS!!
° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚★ 。* 。*。 • ˚ ˚ •。★
˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛★ 。* 。*★ 。* 。*
˚ ˛ •˛•| 田田|門| ˚And a Happy New Year! To all ♥

yaaa cnm boşver,bilen bilsin,kimse sizinle evlat özlemi çekmiyoki,hiç takmaaa,lafmış-sözmüş,tanıdık olması çok çok önemli,hadi hayırlsıııı.
zasa ağır tahrik var bakıp bakıp adayı yemek istiyorum neyse bu hafta görüşeceğiz nasılsa bu nası bir resim yağğğğ bu resmi albüme eklesene büyük bakalım
:))cadıı yaa,hiçbiiey yemeden yatıp kalkıyoo,dün beni sinir etti,kendimi zor tuutoum vallaa bağırmamak için,korkutmakda istemiyorum ama 1 tabak tahıllı muhallebiyi felinin tersiyle fırlattı mutfak halımın üstüneleke ne yaptıysam çıkmadı,bej rengi olan yer simsiyah oldu.

çookkk güzelllll!!!

semram adam daha ne halılar batrcak
resimde çok tatlı maşalah canıma benim tcker de değişmiş çok güzel olmuş

burpum öğleden sonra dr size ilaçla tedaviyle geçecek hemen bebişimiz olacak bişeyler söylesin inş
başkalarının bilmesine de takma çokda lülü de geç senin derdin el alemi germesin boş ver cüneyite çiğ lahana yedir biraz önce tv dedr söyledi lahana çiğ yenince hem reflüye hemde sperme iyi geliyormuş varikoseli olanlar ve hareketliği az olanlar kullanmalıymış bende memoya zorla yedirmiştim salatasını yapıp memo hayatta yemez ama tadlardanda anlamaz saf oğlan ben onu çok gagaladım bu yüzden hahaha

selam fıstıklar dün giremedim gec geldik dısarlardaydık bizimkilerle
sanırım özlem haric herkes iyi gibi örtmenime de nazar mı değdi noldu merak ettim niye üzdüler kuzumu alıntı yapamadım bu kez genel yazıyom idare ediverin:)
bebişim heyecan dorukta stres yapma hersey güzel olacka
melegimden de güzel haber gelecek yakında az kaldı az
elanazımımdan müjde gelse bir ne mutlu olacagız yılbası arefesinde ayy insallah
balım kızlar da hafasonu olmaz deyince bebişim haftaicine kaldı bulusma ondan ben de persmbe olsun demiştim tatlım konusulur gene bakalım belli olsun fıstıgmın programı hele bir

sevimm mide yanmasına ben cözüm buldum anacım sen de cekme bosuna
doktor bana lansor diye bir hap verdi sabah ac karnına bi tane alıcaksın ondan her gün
inan bana bir haftadır ne yanma kaldı ne baska bişey hem yakacak seylerı yesen bile yanmıyor o kadar iyi geldi tesirli zararı yok dedi kadın dogumcum verdi suruplar fayda etmeyince bunu veriyorlarmıs gebelere dene istersen bosuna cekme ben rahatladım sen de rahatla canım

denizim tuanayım güzel bir bulusma olmus oh ne güzel darısı bize hadi bakalım
semram adosumun resmine ben de bayıldım harika poz veriyor cimcimem anlayısın icin de saol kusum ama napıp edip ulastırcam sana hediyeni hele bir eve geceyim de

mavişim daha yıkamadın mı cicilernizi bizimkiler yıkanıyor şimdiden ütüleyecegim onları hazır olsun iki evde düzen olunca böyle erken baslıon işlere de
nursimim nasıl acaba cok az kaldı cok

bebingim ist la tanıştın demek su konusunda duman sis ve trafik ne oldu kalabalık
sen korkma her şey çok güzel olcak sen hissetmeyeceksin bile
aaa bide adet beklerken olmuyormuşsun hamile kalıyormuşsun ne gülerim he

burpum görüsmeniz güzel gecsin insallah hayırlısıyla gönlünü rahatlatcak haberlerle gel
hadi ben kactım herkese güzel haftasonları diliyorum gelirim fırsat buldukca

hahah başladı dimi cadı elinin tersiyle yemek itmelere annesine çektiyse çıtı pıtı olur yemek yemez :))) benim annemde az çekmemiş bizle sokaklarda yedirrirmiş ben yandaki boş arsaya az köfteler savurmadım birkeresinde haşlanmış yumurtayı attım kedi kokladı yemedi tabi cillop gibi parlıyor sarı sarı yumurta arsada bende balkonda 3. kattayım annemin halılarının üzerine koyduğu mermerleri fırlatmıştım kedilere sinirden :))))
sevim kocişin böbrek taşı geçmişi olduğu için oksalat içeren yeşil yapraklı gıdaları hayatta yediremiyorum ona ağzını bile sürmüyor aceplus selenyum un üzerinde böbrek taşı yapabilir yazısını gördüde saçları diken diken oldu sen bende taşmı çıkaracaksın gene diye :))
sermest ilacın iyi gelmesine sevindim ama sen ne olur ne olmaz minumumda al tatlım o ilacı

herkese iyi hafta sonlari diliyorum
brupcugum bence hersey yakinda cok güzel olacak cüneyitin is bulmasi cok uzun sürmeyecek ameliyatta olacak ve bebisinde kendiliginden gelecek tatlim ben inaniyorum böyle olacak

brup canim esin simdi bir hafta hasta raporu alip ameliyat olamiyormu tatlim? yada siz tam kararmi veremediniz olup olmayacagina canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…