sağol cnm benimm...semram adam daha ne halılar batrcak
resimde çok tatlı maşalah canıma benim tcker de değişmiş çok güzel olmuş
tatlımsen düşünme bunlarııı.selam fıstıklar dün giremedim gec geldik dısarlardaydık bizimkilerle
sanırım özlem haric herkes iyi gibi örtmenime de nazar mı değdi noldu merak ettim niye üzdüler kuzumu alıntı yapamadım bu kez genel yazıyom idare ediverin:)
bebişim heyecan dorukta stres yapma hersey güzel olacka
melegimden de güzel haber gelecek yakında az kaldı az
elanazımımdan müjde gelse bir ne mutlu olacagız yılbası arefesinde ayy insallah
balım kızlar da hafasonu olmaz deyince bebişim haftaicine kaldı bulusma ondan ben de persmbe olsun demiştim tatlım konusulur gene bakalım belli olsun fıstıgmın programı hele bir
sevimm mide yanmasına ben cözüm buldum anacım sen de cekme bosuna
doktor bana lansor diye bir hap verdi sabah ac karnına bi tane alıcaksın ondan her gün
inan bana bir haftadır ne yanma kaldı ne baska bişey hem yakacak seylerı yesen bile yanmıyor o kadar iyi geldi tesirli zararı yok dedi kadın dogumcum verdi suruplar fayda etmeyince bunu veriyorlarmıs gebelere dene istersen bosuna cekme ben rahatladım sen de rahatla canım
denizim tuanayım güzel bir bulusma olmus oh ne güzel darısı bize hadi bakalım
semram adosumun resmine ben de bayıldım harika poz veriyor cimcimem anlayısın icin de saol kusum ama napıp edip ulastırcam sana hediyeni hele bir eve geceyim de
mavişim daha yıkamadın mı cicilernizi bizimkiler yıkanıyor şimdiden ütüleyecegim onları hazır olsun iki evde düzen olunca böyle erken baslıon işlere de
nursimim nasıl acaba cok az kaldı cok
hahah başladı dimi cadı elinin tersiyle yemek itmelere annesine çektiyse çıtı pıtı olur yemek yemez :))) benim annemde az çekmemiş bizle sokaklarda yedirrirmiş ben yandaki boş arsaya az köfteler savurmadım birkeresinde haşlanmış yumurtayı attım kedi kokladı yemedi tabi cillop gibi parlıyor sarı sarı yumurta arsada bende balkonda 3. kattayım annemin halılarının üzerine koyduğu mermerleri fırlatmıştım kedilere sinirden :))))
sevim kocişin böbrek taşı geçmişi olduğu için oksalat içeren yeşil yapraklı gıdaları hayatta yediremiyorum ona ağzını bile sürmüyor aceplus selenyum un üzerinde böbrek taşı yapabilir yazısını gördüde saçları diken diken oldu sen bende taşmı çıkaracaksın gene diye :))
sermest ilacın iyi gelmesine sevindim ama sen ne olur ne olmaz minumumda al tatlım o ilacı
hain plan bu gece saat 3de memoyu kaldırıp ban çilek al diyorum canım istedi oysa ki çilek sevmem
ama7sendir bir hamile kalıyım sana neler yapcam dedim aksiya hiç aş ermedim canım bişey istemedi bu ne lan yalandanda olsa bu zevki, tadayım dimi nasıl olsa burası köy bulamaz ta karşıya yada kadıköye bostancıya inmeliki sabaha döner bende kahvaltıyı hazırlamaış olurum o anca 9da döner yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?