Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız beyaz lahana yedir yeşil yedirme sende salata gibi domates biber doğra sumak at limon zeytinyağı göbek salatası diye kandır ben memoyu öyle kandırıyorum vallaha yoksa oda anası lahana ditmesi diye acayip yala benzeyen bi yemek yapıyor çoçuk tiksinmiş şimdi lahananın hiç birşeyini yemiyor ne sarmasını ne kavurma ne de kapuskasını bende böyle kandırıyorum kara lahana sarar ya lazlar ben onuda sarımsaklı yoğurtla pazı diye gagalıyorum ne edersin bazende dangalagın yememesi tutuyor asma yaprağını lahana diye yemiyor :90:

ayrıca bende 3tane 2.5 santim taş düşürdüm hele biri stet takıldı aman allahım lazerle kırdılar ama genede otlardan vazgeçmedim benim haytımda yeşillik muhakkkak olcak kıvırcık salatasız sofraya oturmam örneğin birtek yeşil soğan yemem oda mideme dokunuyor ki biz sivaslılar elimize ne ot geçerse inekler gibi yeriz madımak ebe gümeci kuzu kulağı hardal kuş ekmeği ıspnak ve lahanayı semiz otu saymıyorum bile

merhaba iyi hafta sonları herkese
hava güzeldi kaç gündür bugun boğucu yağmur gelecek sanırım

semram adam daha ne halılar batrcak
resimde çok tatlı maşalah canıma benim tcker de değişmiş çok güzel olmuş
sağol cnm benimm...
tatlımsen düşünme bunlarııı.

cnm ben çok tombişmişim bebekken,çocukken,5kiloya yakın doğmuşum,annem benim doğumumda ölüyomuşş o kadar yani.boğazlı bir çocukmuşum,ada tombişliğinde benziyodaa,boğazlı değil.ama senin yumurta meselesi çok komikmişşşş:

hain plan bu gece saat 3de memoyu kaldırıp ban çilek al diyorum canım istedi oysa ki çilek sevmem
ama7sendir bir hamile kalıyım sana neler yapcam dedim aksiya hiç aş ermedim canım bişey istemedi bu ne lan yalandanda olsa bu zevki, tadayım dimi nasıl olsa burası köy bulamaz ta karşıya yada kadıköye bostancıya inmeliki sabaha döner bende kahvaltıyı hazırlamaış olurum o anca 9da döner yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkkkkkk

selam kızlar bugün tembellik ettim sabahtan beri uyuşuk uyuşuk oturuyorum yatıyorum ve daha hiç sırtım ağrımadı:))))))))

özlem e nolduğunu bilen yok sanırım okulla falan mı alakalı acaba??????

sermest daha yıkamadım hafta içi yıkarım diyorum ama hemen ütüleyip yerleştirmek istiyorum
fakat oda da hala koku var bi kaç gün daha havalansın da yaparız yavaş yavaş
bi de kokusu gitmesin kıyafetlerin sen de azcık geç yıka:))))))

mercimek çorbası yaptım
yanına da bişi bulamadım ne yenecek akşama ben ne kadar tembelim bugün yaaaaaaaaaaaaaaa

:))iyyi ap cnm,caddebostanda yada kalamışta,modada var,ben daha dün gördüm:))

sekerlerim yoruldum ama dayanamadım geldim
bugun sokak terliği modundaydım
önce besiktas pazarına gittim bikaç bişiyler aldım
ama ben karıstırıp secemem karsıdan bakarım ama cok severimde pazara gitmeyi

sonra eşim eminönüne gitmek istedi kıramadım tabi oraya gittiik
kuşcular mısır carsısı derken mercan yokuşuna tesbih bakmaya ama ne kalabalık anlatamam yürünmüyor eee biz yürümeye hiç alışkın degiliz zaten haşatım cıktı tabi havuzlu hana ugrayıp kendimden gectim bi dünya doldurdum anladım ki ben hamile kalsam cocugum olsa acayip alışveriş yaparım.ondan sonra kafama kocaman kuş mıçtı size anlatamam yanımızdada selpak yoktu
hemen eşim buldu ıslak mendil filan nasıl rezillik herkes bana bakıyor sacım kafam yüzüm montum heryerim

Allahım bana bi işaret gönder bu tedaviyle ilgili demiştim
sanırım bu oydu hiç sinirlenmedim bu yuzden

sonra 2 saat park yeri aradık
eve gel yerleştir

ama hiç yazan olmamıs gıcık oluyorum böyle olunca,,

semra yeni avatarını begendim gule gule kullan canım
eee anne sütü varken yer mi o yemek en iyisi büyünce ada esyaları degiştirmek

burpum inş hayırlı haberler gelir eşinin doktor sonucundan
annenler konusunda ne diyim bilemedim
bilseler ayrı bilemseler ayrı

özleme noldu bilmiyorum aradım acmadı mesaj attım cevaplamadı
daha da üstüne gitmemek gerekli diye düşündüm bilemedim ama merakta ediiyorum iyidir inş

sevim lahana gaz yapar reflüsü olanlar nasıl yesin
bu ay dogum kontrol hapı içtigim için imkansız sevimcim gebe olma durumu

biran önce gelsin tedavi baslasın di mi amaaaa

yazma işi buraya zorlanalı kısa kısa yazamıyorum biriktirip uzunca yazabiliyorum hiç hoşuma gitmiyor

cok yoruldum gercekten kalabalıktan trafikten hava kirliliğinden
unutmuşum gecmşi
yada yaslanıyorum nasıl yasıyorsunuz bu sehirde
ben boguluyorum resmen
şimdiden evimi çok özledim
gidince topragı öpücem sanırım
eskiden istanbul diye delirirdim oysaki

yok hala gelen giden yok
ıyyyyyyyyyyyyyyy

tuanay hanımı face de gördüm buraya ugramamıs
bbende ugramazsam görürsünüz cadılar

ben geldim bebim kızma :)
demek gezdin bugün bol bol iyi yapmısın
ama havuzlu handan ne buldun da doldrdun öyle şaşırdım
pek sana hitap edecek şeyler yok orada benim bildiim
ben gittim aman bu muymus dedim elim boş döndüm oradan ne aldın ki sen
hafasonu eminönü faciadır sen tabi orayı görünce amanın istanbul mu dersin
herkesin yasadıgı dogdugu yer kendine cennet işte
ah ben buradan uzaklardayken o milletin bayıldıgı dogada sakinlikte huzur denilen şeylerde ne cok aradım buranın karmasasını bilemezsin
saatlerce trafigini cekmeye oradan oraya kalabalıgında sürünmeye açtım
simdi ne kadar yorsa da bu şehir insanı ben mutluyum yasadıgımı hissediyorum tekrardan
farklı bişey istanbulu yasamak yasatmak icinde garip bir hastalık gibi ne bileyim ya da ben böyle hissediyorum tekrar ayrılacagım zaman cok daha fazla üzülecegim bunu cok iyi biliyorum
haa bu arada sana savunma olsun eleştiri olsun diye yazmadım bunları ha bilesin
içimde derin bir yara benim ne de olsa kavustuk da sayılsak sayılı günler beraberiz misafirim artık bu şehirde ondan çenem acıldı böyle

ben de cok yoruldum bugün baslarda burada kalcagız ya
kardesimin odasında dolapta yer acmaya calıstık bize
kitaplıgı eledim benden kalan şeyleri hatıralar cıktı genclik anıları notlar defterler resimler
bicogunu attım bicoguna da güldüm okurken ne cok şey biriktiriyor insanoglu ya
heryer tıkıs tıkıs eşya oluyor farkında degiliz hep yük bize

mavişim ben dalinin sıvı deterjanını aldım yıkamaya basladık posta posta bitmiyor zaten cok almısız
minicikler as as kurutması da ıncıklı cıncıklı ama cok zevkli RAbbim herkese yasatsın insallah saglıkla giydıgını de görürüm kuzumun
koku olayına gelince yumusatıcı tercıh etmedım ben kokulu seylerde hep ekstra kimyasallar oluyor daha cok hassas olacak ciltleri kıyamam ben korkarım da bana cekerse cildi yandı zaten kuzum
o yüzden en az kokulu kalıntı bırakmayan deterjanla o da cok az ölcekle yıkıyoruz biz temiz temiz kaldırcaz nasipse önce ütülencekler tabi
sen gece bırakmısın ama hallet bence ne olur ne olmaz sizin dogumlar eli kulagında neticede

bulguru da yedim midem kocaman oldu
iyice kaybettim yemek zevkimi ya
bişeyi begenmiyorum yerken aklıma güzel yemek bile gelmiyor
herseye kulp bulur oldum bir de

burpum unuttum yazmayı gündüz demisin sana iltifat etmişler biz de diyorduk arkadasa aklımıza gelmezdi kızacagı falan diye
kızmak üzülmek degil de tatlım bu verdigim örnekteki kadınla baska biri daha var biraz cinsler
öyle iltifat olsun diye demiyorlar taktılar bana kafayı sürekli gözlem altındayım
onlar bana uzaydan gelmiş türünün son örnegi gibi bir imaj yüklemişler kafalarında
öyle bir abartıyorlar ki gıcık olmamak elde degil dertleri gücleri yok kafayı benle bozmuslar sanki
ondan yani deli olmam muhabbetim de yok bir de hatunlarla koca karılar :)=

ama ben geldim bebim cıkmıs olmaz ki
tam fırsat bulmustum rahat rahat pcye girerim dedim siz yoksunuz
neyse kuzum sen oku diye bol bol yazıyorum bak gelince canın sıkılmasın bari:)

pek gelen giden olmamış m ı yaaa
dedim ya benim tembelliğim üstümde bugün

sermestim hafta içi yıkıyoruz 1 ocaktan itibaren de yerleştiriyoruz inşallahhh

erkek kardeşim hastaymış bademcik artık ameliyat zamanı geldi diyomuş doktorlar
mecburen 15 tatilde olacak ameliyat anneme dedim
sen 1 hafta gel doğum için yanıma
sonra git ameliyat olsun da kurtulsun yavrum senelerdir kaç kere yatırıyo hastalık yaz kış

annem az kalıcak yanımda sonra da kayınvalidem gelir
azcık moralim bozuldu ama onun da ameliyat için başka zamanı yok ki

neyse hepinize iyi geceler kızlarr

sermestim ucundan kacırmısım seni çok üzüldüm
kolay gelsin canım yaaa
cok zevkli kısımlar onlar yegeniminkileri ben yapmısıtm tek tek yıka kurut ütüle yerleştir cok zevkliydi

niye alınıyım ki ben kendi memleketimi sevmezdim eskiden bu karmasa hosuma giderdi o kaarsıdan karsıya güruh halinde gecenleri seyrederken zevk alırdım yolumu uzatırdım ama simdi sakinliğe alısmısım ve cok zor geldi senide anlıyorum canım misafir sayılırsın gercekten
Allah herkesi istedigi yerlerde yasatsın canım

havuzlu handa benim normal de bulamadıgım seyler oluyor size garip gelebilir tabi
normal kıyafet bazında benide pek ilgilendirmez
ama agız bezi eldiven coçuk kilodu gibi ıvırzıvırlar bizim için cok sorun oluyor bulma konusundada anca orda buluyorum gönlüüme göre o yuzden cıldırıyorum yoksa ben mothercare i bile kendi magazamdanvasat bulurum cok iddialı oldu ama görseniz yakından anlarsınız
bizde yokyok eskiden bakkallar olurdu kilotlu çoraptan okul defterine kadar abzürt seyleri bile satan bizim magaza biraz öyle de.bide ben cok ilginçim kendi sattıgım markaları görünce hepsine tek tek bakarım fiyatını karsılastırım adam magazada nereye koymus nasıl koymuş gibi seyleri incelerim bende olmayan bişey var mı diye bakarım meslek hastalıgı yani

beni bi görseniz cok feci oluyorum mal almaya gittigim yerlerde
buraya gelirken bursaya ugradık eşim olmasa zaten mahvolmustuk engel olamıyorum kendime
ay bide benim bi takıntım var bi ürünün her türlü secenegi olmalı en ucuzundan en pahalısına kadar bilmedigim hiç bişey olmamalı.ilk işe basladıgımda acıgımı bulup sinir eden müşteriler olmuştu sonra takıntı oldu bu ne nerede kaça hangi ürün hangi markada kaça gibi seylere takıyorum bide
oyuzden benim için cennet her türlü bebek ürünü satan yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…