Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elanaz regl olmadı
pazartesi bekiliyor kan testi yapıp bize hoberey yaptırıcakkkk

mavicim sana simdiden kolay gelsin
gecmiş olsun kardesinede eee annen napsın kaca bölünücek ama sen bakarsın kendinede bebegine de hiç moralini bozma

sağol canım
zaten ben dedim anneme 15 tatilde olsun da kurtulsun diye
annem ameliyat taraftarı değil pek ama mecbur olacak
beni bahane edip te vazgeçmesin diye teklif ettim 1 hafta bana yeter dedim
zaten eşim var kayınvalidemler de 10 gün gelse yeter bana
deli cesaretim var bakarım heralde
baktım olmadı kaçarım istanbul a:)))))

bebing az kaldı senin de eminim ki olumlu sonuç alacaksın
iyi geceleerrr

merhaba iyi hafta sonları herkese
hava güzeldi kaç gündür bugun boğucu yağmur gelecek sanırım

burda inanilmaz sekilde kar yagiyor heryer doldu vallaha dünden beri hic kesilmeden yagiyor

cok hainsin kiz ama sen memoya dayanaman bence tatlim

mercimek çorbası yaptım
yanına da bişi bulamadım ne yenecek akşama ben ne kadar tembelim bugün yaaaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsun canim

kus sana ugur getirmis canim ümitin olsun tatlim bebisin gelecek güzel haberlerle döneceksin istanbuldan insallah canimin ici

elanaz nerdesin cnm??hiç gelmedin bugün,özlem kezaa yine öyle.
yarında ben yokum.

nerye gidiyorsunuz canim???

ay insallah canim coook heycanliyim ben

mavis kardesine gecmis olsun canim ameliyat kolay oluyor korkma canim bende oldum kücükken simdi doyasiya dondurma yiyorum:)))

bende bugün annemle 4 tepsi börek 3 tepsi bogca birazda sigara böregi yaptim buzluguma attim burasi tr gibi degil malesef her isi kendimiz yapiyoruz allah cok sükürler olsunki buzluk isim bitti simdi camasir yikiyorum birazdan ütü yapacagim yarinde ev temizligimi yaptiktan sonra keyif yapmaya dinlenmeye basliyacagim oleyyyyyyyyyy:)))))))))))))))))

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız ara ara gelip biraz okudum maşallah herkes bi koşuşturmaca içinde...herkese kolaylıklar diliyorum artık oturamıyorum çok fazla sırt ağrıma birde bel ağrısı eklendi genelde yatıyorum...biraz çantamı hazırladım bazı şeyleri koydum zaten ben bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip bohça yapıp kaldırmıştım...yarında onları artık yerlerine yerleştiricem bu arada bebek şekerlerimizi de aldık onlarda hazırda bekliyor...

sevimcim hediyelerim çok hoş şeyler tatlım teşekkürler....

hepinizi öpüyorum iyi geceler sizlere...

ohh maşşallah çok hamaratsın,ben buzluğuma ilk defa bişey koydum oda doğum zamanı doldurdular zaten fazla bişey almıyor,ters kapılı benim dolap buzluk aşağıda üst bölüm büyük,herşeyde hazır var burda allahdan.yarın görümceme kahvaltıya geçiçez aksaray'a ordanda akşam kociş ben ve kızım sarıyer'e balığa.

maşşallah cnm,çok çok az kaldı,sende sağlıkla tamamladın sayılır,sezeryan olucaksan senin 38. haftada alınabilir,yanii 10 gün sonra falan:)nasıl heyecanlısındır sen şimdi.Allahım yardımcın olsun.

herkese iyigeceler,yarın akşama görüşürüz.

fıstıklar nasılsınız bakalım...
kusura bakmayın bugün aranıza katılamadım yemeğe misafirlerim vardı
ağır aksak tüm gün yemek yaptım
komşularım geldi evleri tadilatta diye aldım
o nedenle giremedim daha yeni gittiler
bende iyi geceler diyeyim dedim
bu arada face de durummu soranlar olmuş kociş dedi :)))
ben giremedim ama o girmiş sakın yanıtlamadı demeyin
sizi çoooook seviyorum yarın görüşürüz

iyi geceler ama kimse yok geç kalmışım(
bebingim kuş şans getirsin inşallah sana
senin piyangon bebiş olacak :))
nursimcim az kaldı allah kurtarsın sağ salim ikinizi heyecan basıyor gerçekten ya:))
sermestim kolay gelsin size diyeceğim ama bunlar yorgunluk değil ne çok şey almışsın öyle heves işte bakalım biz ne yapacağız:)
mavicim geçmiş olsun kardeşine de dediğin gibi annen yine gelebilecek ya hiç denk gelmeseydi
kaynvaliden de var ee sende de bakabilcek cesaret var allahın izniyle üstesinden gelirsin
melekcim bu ne hamaratlık birileri mi geliyor misafirliğe ben mi kaçırdım acaba?
ellerinizde sağlık afiyet olsun tabikide
ben çok tembelim basit bir tatlı bile yapmıyorum kaç zamandır
ne olacak halim bilmiyorum yemek işinin yarısı annemde salatası sofra hazırlaması bende onda bile çok yoruluyorum sanki.
belim karnım çok ağrıyor sanki ameliyat yerlerim geriliyor bebe yağı sürmeye başladım masaj yaparak yumuşasın diye faydası da oluyor galiba

özlem gelmiş ama niye sıkılmış morali bozulmuş yazmamış(

elanaz la konuştun mu bebim?
hiç gelmemiş aklım onda heyecanla bekliyorum:))

41kere masallah canim artik elacimigizin gelmesini bekliyoruz tatlim allahim yardimciniz olsun heycan basliyor yavas yavas:)))))

yok tatlim kimsecikler gelmiyor izinliyim diye yaptim buzlugumda bisey kalmamisti isten gelince buzluktan cikarip pisirmesi kolay oluyor canim o yüzden yaptim bakarsin hamiste kalirsam iyi olur uzun bir süre rahat ederim tatlim

kızlaaar dün biz hastanedeyken hediyem gelmiş ablam almış şimdi getirdi bana
nursim hayatımda aldığım en enenen özel hediyeydi kocişte bende güzel sanatlardayız yıllardır envayi çeşit farklı tasarım görmüşüzdür yurt dışında en özel sergilere gitmişizdir tasarım fuarlarına gideriz ama böyle birşey görmedik kocişim elinden düşüremiyor helal olsun ya nekadar yaratıcı birşey diye diye bir hal oldu evire çevire inceliyor :))) ben bu hediyeyi anlatmakla bitiremem nekadar özenilmiş ve ince düşünülmüş bir hediye kızlar galiba benim hediyem ennn güzel hediye
hiiiiç kusuruma bakmayın çok özeeeeel
benim faceden bir resmim seçilmiş ki benimde en sevdiğim resimlerimden biridir asetata çıktı alınmış çerçeve ama arkadan ledli ışık yakıyor 24 saat yakabileceğin hem gece lambası olarak kullanabileceğin bir resim
nursimcim sana ve eşine teşekkür ederim çok farklıydı çok keyif aldık çok özeldi

ameliyata start verdik gerekli evraklar sigorta şirketine gönderildi ama sigortadan bir cacık çıkkmaz doktor doldurması gerektiği evrağı çocuk edinememe şikayeti ile başvurduğumuzu yazmış mal halbuki ağrı diye gittik o sorduda söyledik muhtemelen sigorta kabul etmez olsun cebimizden vereceğiz artık ama dahada önemli olan ameliyatın ne zaman yapılacağı keşke geçtiğimiz cuma yaptırsaydı muhtemelen ocağın ilk cuması yaptırırız ameliyatı yeni işe girsin girmesin eski işten ayrılsın ayrılmasın ne yapalım sağlık önemli kaçışı yok ameliyatın iki taraflı micro olacak biri 4. derece ikinciside 2. derece doktorda içimize sindi onun dışında iş meselesinde kafamız çok karışık dün doktordan sonra annemlere uğradık onlarda iş kurun diyince kafam karıştı şimdi yeni planlar dahil oldu ama ben %90 bir yere girmesinden yanayım iş kurmaktan çok iş kurarsa çok yoğun olacak yoğun olmadığı zamanlardada kafası yoğun olacak dolayısıyla benim kafamda yoğun olacak bilmiyorum bu senede çalışsın seneye iş kurar istemiyorum anlayacağınız banada kızıyor desteklemiyorrsun diye öff pöff şöyle seveceği bir iş yeri bulsada bu konu kapansa bende rahatlasam

hanaa nursimin 10 günümü kaldı sıra mavide sonra sermest özlem deniz eneeee elanaz biran önce bize pazartesi hobarey ver vaktidiiir

kızlar kafanızı rahatlatayım benden bir beklentiniz olmasın doktorun dediğine göre bu değerlerle ve bendeki problemle hamile kalma olasılığım %1 miş yani hiiiiç benden beklemeyin mucize lazım bizim için onuda birkere kullandık :))
ama bebingim senin şu kuş işi kesinlikle harika olmuş bundan güzel işaret olamazmış benim ablam evlenirken babamın takım elbisesini üstten aşağı kuş benzetmişti ablamın çok bereketli bir evliliği oldu kuşumuzun dötüne sağlık

güle güle kullan canim nursimcigim gercekten güzel düsünmüs tatlim

hisslerim beni yaniltmiyor oleyyy dün söylemistim en kisa zamda ameliyatini olup bebisde gelecek diye canim

sacmalama canim ne demek o öyle sizi rahatladayim biz senin hamile kalmani istiyoruz canim bizi ancak ozaman rahatlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…