Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese iyi geceler diliyorum
ütüyü bu saatte mi bitirdin yoksa?
herkese iyi pazarlarrrrrrr

birazdan ablamlara gidicez ayy cok özledim hepsiniiii

akşama görüşürüz....
ne güzel bol bol gez stres at bakalım...
inşallah herşey yoluna girecek canım sen hiç üzülme emi....

hala sıkıntım var aslında ama ne yapayım

yok özlemcigim o saate kadar bir sürü is yaptim mutfagimi a dan z ye kadar temizledim banyoyuda simdi esimin kalkmasini bekliyorum icerlerin tozunu alip süpürüp silecegim ondan sonra hazirlanip esimle disariya aksam yemegine gidecegim:))))

Son düzenleme:

ohh ne güzel valla bebiş öncesi herşey pırıl pırıl oldu desene :)
daha işin çokmuş ama senden kaçmaz yaparsın
yemeğine mi hayırdır hafta sonu diye mi yoksa özel birşey mi var?
:90::90::90::90::90::90:

iyi pazarlar herkese
bizde geç kalktık sonra dışarı çıktık annem hamile kaldığımdan beri horoz kestirip vermek istiyordu onu hallettik allah kabul ederse..
akşama yemeğe gideceğiz biz de onun için rahatım yemek derdi yok hoş olsada annem hallediyordu benimki de laf işte:))

elanazım aklım sende ne oldu ?bugun kaçıncı gün?

burpcum güle güle kullan hediyeni gerçekten ince düşünülmüş faceden resim seçme olayı en zoru
bende eşimle eleye eleye en güzeli olsun diye uğraştık birbirimziden hatıra ömür boyu..

ameliyat içinde hayırlısı neyse o olsun canım ama kendiliğinden olmasa bile ameliyat olduktan sonra yaza en azından gönül rahatlığı ile tedavinizi olursunuz aklınızda soru işartei kalmaz..
hem sağlığı için hem de bbeiş için iyi geçsin inşallah ameliyatı..
iş konusunda da inşallah en hayırlı yer olur..

bebingim yeğenleriyle çook güzel bir gün geçirecek
benimde 3. yeğenim geliyordu ya hamileliği benden saklanmıştı erkek olacakmışsevindim ilki kızdı bu da erkek olacak mayısın başıymış doğum baya bir saklamışlar yani..aramızda 2.5 ay var..
neyse sağlık olsun artık

özlemde hala sıkıntım var demiş ama ne olduğunu yazmamış inşallah önemli değildir..

selam fıstıklar nasılsınız...dün çok belim ağrııdı drumu aradım hemen sırtüstü dizlerini kendine çekip yat dedi gerçektende ağrım geçti ara ara ağrıdıkçada öyle yapıyorum...bugün kızımın eşyalarını yerleştirdim...çok az kaldı ama kıyafetlerin içini dolu göreceğim günü iple çekiyorum...eşimde hergün kızım ne zaman gelecek diye soruyor o bendende heyecanlı...3 ocakta gidecektim dra ama salı günü gitmeye karar verdim...

İyi pazarlar kızlar,biz de şimdi geldik eve.Gazeteciler cemiyetinin yılbaşı balosu vardı Kuşadasında dün gece,güzel geçti,oynadık,dans ettik,dostlarımızla güzel vakit geçirdik,1 gece kaldık,geldik evimize,nasıl yorgunum anlatamam,sesim biraz daha açıldı ama bu seferde geceleri gıcık öksürük başlıyor ve tüm gece devam ediyor,hiç uyuyamadım öksürmekten,amma marazlı çıktım ben de haa :)))Sözde şifa reçetesiyim,terzinin söküğü hesabı...
Bebingim,duydun zilin sesini,gelen işaret çok güzel bir işaret,leylekler yavrunu getirecek bak,korkma sen diyor kuşlar....Yeğenlerinle iyi vakit geçir,oyna rahat rahat,sonra belki bu kadar rahat hareket edemzsin...
Elanaz,son durumun nedir,herkes seni merak etmiş kuzucuğum,bir ses ver,ver,ver :)))

burpcum hediyeni beğenmene çok sevindim canım...gerçektende faceden fotoğraf seçme kısmı en zor olan kısımdı sevdiğin bir resminin olmasınada ayrıca sevindim...

Denisim,Allah kabul etsin adağınızı,bebe yağının işe yaramasına sevindim,ama bir ara kakao yağınıda al bence...

denizcim bizimde ilk cinsiyet tahminimiz 12. haftada 2li teste gittiğimizde yapılmıştı...sende kısmetse 1.5 hafta sonra alırsın ilk tahmini..

Nursim cnm,ne güzel bir hediye düşünmüşsünüz siz de denisim gibi,süper olmuş gerçekten,sizi gidi sürprizci hamileler sizi :))
Burpum,eşinin ameliyatı şimdiden hayırlı olsun,iş konusnda da hayırlı olan olsun,kendi işini bebişiniz gelince kurarsınız belki....
Mavicim,seninde son hazırlıklar bitmek üzere ne güzel,Efe paşa güle güle kullansın hepsini İnşallah...
Özlemim,senin öyle durduk yere moralin bozulmaz ki,çok mu özel,niye paylaşmıyorsun,üzüldüm ama çok yaaa.....

burpcum ameliyata karar vermişsiniz dr da içinize sinm,iş önemli olan zaten dr a güvenmek... inş bu ameliyat sonrası güzel haber en kısa sürede gelecek...

erken gitmende fayda var nursimcim az kaldı bebişin gelmesine babası da merakla bekliyor kızını

tuanayım gecenin iyi geçmesine sevindim inşallah birkaç güne birşeyin kalmaz da iyileşirsin .))

duaların için sağol denizcim

heyecanın olması güzel bir şey melekcim
hadi hayırlısı bakalım 2011 in ilk günlerinde
bebişlerine kavuşabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…