ütüyü bu saatte mi bitirdin yoksa?herkese iyi geceler diliyorum
ne güzel bol bol gez stres at bakalım...herkese iyi pazarlarrrrrrr
birazdan ablamlara gidicez ayy cok özledim hepsiniiii
akşama görüşürüz....
inşallah herşey yoluna girecek canım sen hiç üzülme emi....ameliyata start verdik gerekli evraklar sigorta şirketine gönderildi ama sigortadan bir cacık çıkkmaz doktor doldurması gerektiği evrağı çocuk edinememe şikayeti ile başvurduğumuzu yazmış mal halbuki ağrı diye gittik o sorduda söyledik muhtemelen sigorta kabul etmez olsun cebimizden vereceğiz artık ama dahada önemli olan ameliyatın ne zaman yapılacağı keşke geçtiğimiz cuma yaptırsaydı muhtemelen ocağın ilk cuması yaptırırız ameliyatı yeni işe girsin girmesin eski işten ayrılsın ayrılmasın ne yapalım sağlık önemli kaçışı yok ameliyatın iki taraflı micro olacak biri 4. derece ikinciside 2. derece doktorda içimize sindi onun dışında iş meselesinde kafamız çok karışık dün doktordan sonra annemlere uğradık onlarda iş kurun diyince kafam karıştı şimdi yeni planlar dahil oldu ama ben %90 bir yere girmesinden yanayım iş kurmaktan çok iş kurarsa çok yoğun olacak yoğun olmadığı zamanlardada kafası yoğun olacak dolayısıyla benim kafamda yoğun olacak bilmiyorum bu senede çalışsın seneye iş kurar istemiyorum anlayacağınız banada kızıyor desteklemiyorrsun diye öff pöff şöyle seveceği bir iş yeri bulsada bu konu kapansa bende rahatlasam
iyi geceler ama kimse yok geç kalmışım(
bebingim kuş şans getirsin inşallah sana
senin piyangon bebiş olacak :))
nursimcim az kaldı allah kurtarsın sağ salim ikinizi heyecan basıyor gerçekten ya:))
sermestim kolay gelsin size diyeceğim ama bunlar yorgunluk değil ne çok şey almışsın öyle heves işte bakalım biz ne yapacağız:)
mavicim geçmiş olsun kardeşine de dediğin gibi annen yine gelebilecek ya hiç denk gelmeseydi
kaynvaliden de var ee sende de bakabilcek cesaret var allahın izniyle üstesinden gelirsin
melekcim bu ne hamaratlık birileri mi geliyor misafirliğe ben mi kaçırdım acaba?
ellerinizde sağlık afiyet olsun tabikide
ben çok tembelim basit bir tatlı bile yapmıyorum kaç zamandır
ne olacak halim bilmiyorum yemek işinin yarısı annemde salatası sofra hazırlaması bende onda bile çok yoruluyorum sanki.
belim karnım çok ağrıyor sanki ameliyat yerlerim geriliyor bebe yağı sürmeye başladım masaj yaparak yumuşasın diye faydası da oluyor galiba
özlem gelmiş ama niye sıkılmış morali bozulmuş yazmamış(
elanaz la konuştun mu bebim?
hiç gelmemiş aklım onda heyecanla bekliyorum:))
yok özlemcigim o saate kadar bir sürü is yaptim mutfagimi a dan z ye kadar temizledim banyoyuda simdi esimin kalkmasini bekliyorum icerlerin tozunu alip süpürüp silecegim ondan sonra hazirlanip esimle disariya aksam yemegine gidecegim:))))
kızlaaar dün biz hastanedeyken hediyem gelmiş ablam almış şimdi getirdi bana
nursim hayatımda aldığım en enenen özel hediyeydi kocişte bende güzel sanatlardayız yıllardır envayi çeşit farklı tasarım görmüşüzdür yurt dışında en özel sergilere gitmişizdir tasarım fuarlarına gideriz ama böyle birşey görmedik kocişim elinden düşüremiyor helal olsun ya nekadar yaratıcı birşey diye diye bir hal oldu evire çevire inceliyor :))) ben bu hediyeyi anlatmakla bitiremem nekadar özenilmiş ve ince düşünülmüş bir hediye kızlar galiba benim hediyem ennn güzel hediye
hiiiiç kusuruma bakmayın çok özeeeeel
benim faceden bir resmim seçilmiş ki benimde en sevdiğim resimlerimden biridir asetata çıktı alınmış çerçeve ama arkadan ledli ışık yakıyor 24 saat yakabileceğin hem gece lambası olarak kullanabileceğin bir resim
nursimcim sana ve eşine teşekkür ederim çok farklıydı çok keyif aldık çok özeldi
gitmişsin canım çok üzüldüm ya saat geç olmasa arardım seni
hala gelmediğine göre umut var
heveslendirmke ben istemiyorum ama gönlümden geçen bu her gece olduğundan daha fazla bu gece yatarken senin için dua edeceğim
bende annemlerden geleli bir saat oluyor cok yorulduk bugün vallaha annemle zor isleri bittirdik allah sükürler olsun yarinda börek ve bogca yapip buzluga atacagim ondan sonrada bir evim temizligi ve camislarim kaldi onlarida bitirdikten sonra dinlenmeye baslayacagim pazartesi günü kan verecegim carsambada dr. randevumuz var eger hormonlarim düstüyse iki ocak yada üc ocakta transferim olacak bakalim artik hayirlisi neyse o olsun herseye ragmen icimde heycan var kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?