Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Denisim,Allah kabul etsin adağınızı,bebe yağının işe yaramasına sevindim,ama bir ara kakao yağınıda al bence...
amin canım
aklımda hatta badem yağı kakao yağı karışık kullanın diyor bazı siteler ama açıkcası doktora da sormak istedim randevuya gidince soracağım sonrasında da alırım şimilik bebe yağı ile idare ediyoruz artık
denizcim bizimde ilk cinsiyet tahminimiz 12. haftada 2li teste gittiğimizde yapılmıştı...sende kısmetse 1.5 hafta sonra alırsın ilk tahmini..

heyecan yaptım nurimcim ya erken değil mi?
sizin kız olmasına rağmen belli olmuştu değil mi erkekler daha erken belli olur derler ya
bizim 5 ocak zaten randevumuz tam 12haftalık olacağız

ayrıntılı ultrasyonda belli olur ense ölçümü yapılacak
hayırlısı neyse o olsun inşallah:))

kızlar beni merak etmişsiniz teşekkür ederim
ama 2010 u hayal kırıklığı içersinde bitiriyorum
sabah idrar testi yaptım negatif çıktıktan sonra
adetim başladı o kadar herşeye hazırlıklıyken
yine de sinirim bozuldu çok üzgünüm
ama en kısa zamanda tüp bebek yapmaya karar verdik
bekleyecek birşeyimiz kalmadı artık
bu ay içersinde görüşmeye gidelim diyoruz fırsat bulursak
Allah hepimiz için hayırlısını versin

bizde 4 boyutluya girmiştik canım gerçi ben hep 4 boyutluda gördüm kızımı o yüzden şanslıydım...kıza benziyor dedi 12. haftada sonra 16. haftada %80 kız dedi 22. haftamızda artık alışveriş yapalımmı diye sordum kız kesin mi dedim... kesin deyince alışverişe başlamıştık canım...

elanazım ümit ettik olmadı ama devam edeceğiz ümit etmeye
inancın olduğu yerde her zaman umut vardır
hayırlı bir karar olmasını diliyorum snin için
inşallah tedaviye başlamadan bebeğin sana gelir ve hiç gerek kalmaz...

neyse bende çıkıyorum senin yazmanı beklemiştim
görüşürüz

Elanazcım,çok üzüldüm gerçekten,insan her ne kadar olmaz desede,içindeki umutu söndüremiyor,ta ki kırmızılar gelene kadar,bizim yavrularımız ısrarla bize tüpün yolunu göstermeye çalışıyorlar,galiba onlar üstün gelecek...Canım sıkıldı şimdi.....

nursimcim ben bilmiyorum kaç boyutluya gireceğim farklı bir ultarsyonda bakacağım dedi ama bilmiyorum..gidince belli olur
dediğin gibi zaten yolun yarısını geçmeden alışverişe başlamam

elanazcım üzüldüm kırmızılarının gelmesine canım...zaten bide gelmeyip insanı mutlu etmezler...inşallah 2011de bebingim, tuanayım ve senden peşpeşe güzel haberler alırız canım...

Eşim de hediyeyi beğenmenize çok sevindi..Yorumunuzu okuttum .çok mutlu oldu.. Çünki Fotoğraf basımından çerçevesine,ışığına kadar herşeyi kendisi bizzat yaptı.. Sadece asetata çıktı alınmış kısmını bilememişler dedi :) Özel bir kopya fotoğraf filmine baskı yaptığını söyledi.. Beğenmenize çok sevindiğini iletmemi istedi:87:

bahsediyim tabi 3 yıllık evliyim ve hala bebeğim yok maalesf 3 yılda yaşadıklarımı anlatmayım isterseniz çünkü üzülürsünüz moral bozmak istemem

biz burda yaşadığımız sıkntıları üzüntüleri paylaştıkça sıkıntımız azaldı...senin sorununu bilmeden sana çok fazla destek olamayız...tabi anlattığın kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız...

denizim denizoğlanla tanışmana az kalmış
elanaz canım umutlanmıştık ama artık alışıyoruzda ama tüpe karar vermiş olmanızda bir adım
benim kafam çok rahatladı doktor hamile kalma olasılığın %1 dedi ya aman olasılık kalmadı ya ne rahatladım anlatamam yük kalktı üzerimden tabi ameliyattan 6 ay sonra tedaviler umutlanmalar yeniden başlayacak sıkıntılı bekleyişler
bu arada kızlar benden söylemesi tuanay daha adet olmadı ve adet olacakmış gibi ağrıları var ammmaaaaa olmayacaaaaaaaaaakk haağğ tuanayım dur ilacın ismini yazayım Nat-s C30 2 haftada 1 kez dedi ancak yılbaşında içki şişesine düşmeyi düşündüğümden ertesi gün bir doz daha al dedi
nursimcim gerçekten çok yaratıcı bir hediyeydi eşimle yatakodasına yerleştirdik yatak başımızda aparatlar vardı onun üzerine yerleştirdik eşinin ellerine sağlık seninde yüreğine sağlık canım benim
bebişimiz tam vaktinde gelecek bence o çok uslu hiç erken beklemeyin onu allah sen ve tüm hamilelerimizin sağlıkla bebişlerini almayı görmeyi nasip etsin

yoo öylesine gidecektik canim ama gitmiyoruz yorgunluktan(((

allah kabul etsin canim

gözünüz aydin canim allah simdiden anali babali büyütsün tatlim

ayy coook heycanladim simdi tatlim

coook üzüldüm canim ya keske gelmeseydin ama tüpe adim atmanizada cok sevindim insallah bebisin yakin zamanda gelir tatlim

kızlar iyi akşamlar benide aranıza alırmısınız acaba

hosgeldin canim senin sorunun ne?

kizlar islerim bitti ama yorgunluktan ölüyorum yaaa esim yemek hazirliyor onu yedikten sonra bacaklarimin kilini alacagim ondan sonra küveti doldurup yatacam

selam sekerlerim bomba gibi döndüm yegenlerimi çok özlemişim özellikle ilk göz agrımı vallla ayıp olmasın ama ilk göz agrım baska cıldırdık kudurduk tabi o da cok özlemiş beni
ablama cok az vakit ayırabildim oğlan desen 3 kere kucagıma aldım üçündede viyakladı ama kokusu cok guzeldi
inş Allah hepimize ansip eder en yakın zmanda
sonra yegenim gymboree de ki yılbası partisine götürdü sanki anası benim eminim öyle sanmıslardır bide ben senin yavrunun diye dolanıyor ortalarda
hiç ayrılasım gelmeddi yaaaa
keşke bu kadar uzakta olmasaydık
işte böyleeee
asıl bomba dun geceden beri korkunç basım agrıyordu ilaç ta içmedim gecikmesin reglim diye
ve bugun öğlen geldi yarın merkezi arıcam acayip heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…