amin canımDenisim,Allah kabul etsin adağınızı,bebe yağının işe yaramasına sevindim,ama bir ara kakao yağınıda al bence...
denizcim bizimde ilk cinsiyet tahminimiz 12. haftada 2li teste gittiğimizde yapılmıştı...sende kısmetse 1.5 hafta sonra alırsın ilk tahmini..
amin canım
aklımda hatta badem yağı kakao yağı karışık kullanın diyor bazı siteler ama açıkcası doktora da sormak istedim randevuya gidince soracağım sonrasında da alırım şimilik bebe yağı ile idare ediyoruz artık
heyecan yaptım nurimcim ya erken değil mi?
sizin kız olmasına rağmen belli olmuştu değil mi erkekler daha erken belli olur derler ya
bizim 5 ocak zaten randevumuz tam 12haftalık olacağız
ayrıntılı ultrasyonda belli olur ense ölçümü yapılacak
hayırlısı neyse o olsun inşallah:))
kızlar iyi akşamlar benide aranıza alırmısınız acaba
hoşgeldin kardelen aramıza tabiki bize katılabilirsin ama biraz kendinden bahsedersen iyi olur...
kızlaaar dün biz hastanedeyken hediyem gelmiş ablam almış şimdi getirdi bana
nursim hayatımda aldığım en enenen özel hediyeydi kocişte bende güzel sanatlardayız yıllardır envayi çeşit farklı tasarım görmüşüzdür yurt dışında en özel sergilere gitmişizdir tasarım fuarlarına gideriz ama böyle birşey görmedik kocişim elinden düşüremiyor helal olsun ya nekadar yaratıcı birşey diye diye bir hal oldu evire çevire inceliyor :))) ben bu hediyeyi anlatmakla bitiremem nekadar özenilmiş ve ince düşünülmüş bir hediye kızlar galiba benim hediyem ennn güzel hediye
hiiiiç kusuruma bakmayın çok özeeeeel
benim faceden bir resmim seçilmiş ki benimde en sevdiğim resimlerimden biridir asetata çıktı alınmış çerçeve ama arkadan ledli ışık yakıyor 24 saat yakabileceğin hem gece lambası olarak kullanabileceğin bir resim
nursimcim sana ve eşine teşekkür ederim çok farklıydı çok keyif aldık çok özeldi
bahsediyim tabi 3 yıllık evliyim ve hala bebeğim yok maalesf 3 yılda yaşadıklarımı anlatmayım isterseniz çünkü üzülürsünüz moral bozmak istemem
ohh ne güzel valla bebiş öncesi herşey pırıl pırıl oldu desene :)
daha işin çokmuş ama senden kaçmaz yaparsın
yemeğine mi hayırdır hafta sonu diye mi yoksa özel birşey mi var?
:90::90::90::90::90::90:
iyi pazarlar herkese
bizde geç kalktık sonra dışarı çıktık annem hamile kaldığımdan beri horoz kestirip vermek istiyordu onu hallettik allah kabul ederse..
akşama yemeğe gideceğiz biz de onun için rahatım yemek derdi yok hoş olsada annem hallediyordu benimki de laf işte:))
elanazım aklım sende ne oldu ?bugun kaçıncı gün?
bebingim yeğenleriyle çook güzel bir gün geçirecek
benimde 3. yeğenim geliyordu ya hamileliği benden saklanmıştı erkek olacakmışsevindim ilki kızdı bu da erkek olacak mayısın başıymış doğum baya bir saklamışlar yani..aramızda 2.5 ay var..
neyse sağlık olsun artık
özlemde hala sıkıntım var demiş ama ne olduğunu yazmamış inşallah önemli değildir..
selam fıstıklar nasılsınız...dün çok belim ağrııdı drumu aradım hemen sırtüstü dizlerini kendine çekip yat dedi gerçektende ağrım geçti ara ara ağrıdıkçada öyle yapıyorum...bugün kızımın eşyalarını yerleştirdim...çok az kaldı ama kıyafetlerin içini dolu göreceğim günü iple çekiyorum...eşimde hergün kızım ne zaman gelecek diye soruyor o bendende heyecanlı...3 ocakta gidecektim dra ama salı günü gitmeye karar verdim...
kızlar beni merak etmişsiniz teşekkür ederim
ama 2010 u hayal kırıklığı içersinde bitiriyorum
sabah idrar testi yaptım negatif çıktıktan sonra
adetim başladı o kadar herşeye hazırlıklıyken
yine de sinirim bozuldu çok üzgünüm
ama en kısa zamanda tüp bebek yapmaya karar verdik
bekleyecek birşeyimiz kalmadı artık
bu ay içersinde görüşmeye gidelim diyoruz fırsat bulursak
Allah hepimiz için hayırlısını versin
kızlar iyi akşamlar benide aranıza alırmısınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?