bebingim hoşgeldin nasılsın canım...
bebingim iyi vakit geçirmişsin tatlım...sen transfer sonuna kadar dönmeyeksin dimi tatlım memlekete...
yazarak tekrar hatırlayıp sinirlenmek istemiyorum canımbebingim yeğenleriyle çook güzel bir gün geçirecek
benimde 3. yeğenim geliyordu ya hamileliği benden saklanmıştı erkek olacakmışsevindim ilki kızdı bu da erkek olacak mayısın başıymış doğum baya bir saklamışlar yani..aramızda 2.5 ay var..
neyse sağlık olsun artık
özlemde hala sıkıntım var demiş ama ne olduğunu yazmamış inşallah önemli değildir..
evet caun durduk yere kimse moralimi bozamazNursim cnm,ne güzel bir hediye düşünmüşsünüz siz de denisim gibi,süper olmuş gerçekten,sizi gidi sürprizci hamileler sizi :))
Burpum,eşinin ameliyatı şimdiden hayırlı olsun,iş konusnda da hayırlı olan olsun,kendi işini bebişiniz gelince kurarsınız belki....
Mavicim,seninde son hazırlıklar bitmek üzere ne güzel,Efe paşa güle güle kullansın hepsini İnşallah...
Özlemim,senin öyle durduk yere moralin bozulmaz ki,çok mu özel,niye paylaşmıyorsun,üzüldüm ama çok yaaa.....
neyse canım hayırlısı olsunkızlar beni merak etmişsiniz teşekkür ederim
ama 2010 u hayal kırıklığı içersinde bitiriyorum
sabah idrar testi yaptım negatif çıktıktan sonra
adetim başladı o kadar herşeye hazırlıklıyken
yine de sinirim bozuldu çok üzgünüm
ama en kısa zamanda tüp bebek yapmaya karar verdik
bekleyecek birşeyimiz kalmadı artık
bu ay içersinde görüşmeye gidelim diyoruz fırsat bulursak
Allah hepimiz için hayırlısını versin
bir küvette bize lazım ama yokkizlar islerim bitti ama yorgunluktan ölüyorum yaaa esim yemek hazirliyor onu yedikten sonra bacaklarimin kilini alacagim ondan sonra küveti doldurup yatacam
selam sekerlerim bomba gibi döndüm yegenlerimi çok özlemişim özellikle ilk göz agrımı vallla ayıp olmasın ama ilk göz agrım baska cıldırdık kudurduk tabi o da cok özlemiş beni
ablama cok az vakit ayırabildim oğlan desen 3 kere kucagıma aldım üçündede viyakladı ama kokusu cok guzeldi
inş Allah hepimize ansip eder en yakın zmanda
sonra yegenim gymboree de ki yılbası partisine götürdü sanki anası benim eminim öyle sanmıslardır bide ben senin yavrunun diye dolanıyor ortalarda
hiç ayrılasım gelmeddi yaaaa
keşke bu kadar uzakta olmasaydık
işte böyleeee
asıl bomba dun geceden beri korkunç basım agrıyordu ilaç ta içmedim gecikmesin reglim diye
ve bugun öğlen geldi yarın merkezi arıcam acayip heyecanlıyım
bende çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gidecek ben inanıyorumbebingim hadi bakalım yarın start veriyorsunuz ayy çok heyecanlandım bende
yarın ya da öbür gün başlarsın iğnelere
ya biz tuanayımla konuştuk da fikir ondan çıktı cuma buluşunca konuştuk
transferin olana kadar 4444 salatı tefriciye ye başlamak istiyoruz
herkes imkanı oldukça ne kadar okursa 50 100 bile olsa yeter
gerisini de tamamlarız zaten
kızlar ne derseniz ben okumaya başlayacağım yarın sizde katılırsanız daha çabuk biter..
anlayışın için çok teşekkür ederim canımözlemcim saygı duyuyorum canım
şimdi iyi isen sorun yok hatırlama tekrar seni üzen şeyler ne ise..
mavicim ucundan belli eder belkide haftaya gidince bakalım
tuanaya da dedim oğlan diye diye benimde içime oğlan hissiyatını koydunu valla:))
hayırlı sağlıklı olsun da cinisyetten önce tarama testlerini hayırlısı ile atlatalım sorun değil
ben bugün bittim yorgunluktaannnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1herkese iyigeceler.özlemcim anlatmamak bazen iyi oluyor,konuşulmaya değmeyen şeyleri anlatmayada değmezz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?