Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim hoşgeldin nasılsın canım...

iyiyim canım sen nasılsınnnn
dinlenmeye calıs yorma kendini sakın canım sürekli dualarımdasın Allah kolaylıkla versin kucagına bebegini

elanazcım üzülme sakın tüp e karar vermene vesile oldu hayırlısı olsun canım
insan umutlanıyor tabi

tuanayın benden önce regl olması gerekiyordu kızlar ben oldum o olmadı dmek ki hobarey geliyorrrr

bebingim gözünaydın bugünün tarihini unutma her kontrole gidişinde soracaklar son adet tarihi diye:)))))))))))

tuanayım evet son kısmına geldik hayırlısıyla ,
Allah herkese nasip etsin bu arada atlamadım adet olmamışsın ben doğurana kadar en az 2 hobarey olsun istiyoruuuummmm

elanaz hayırlısı canım başlayın tüp e de gelsin yavrumuz inşallaaahhhh

melek te güzel haberler getirecek inşallaaahhhhhh

denizim benim cinsyet maceramı biliyosun:)))))
5 ocak ta bebeğin duruşu uygunsa doktor bi tahminde buluna bilir ama emişn olmadığı için söylemeyebilir
bana 12 haftada erkeğe benziyo ama yanılabilirim daha erken dedi ama normal 2 boyutlu ultrasondu

2 li teste a sınıfı hastaneye gittim
orda 4 boyutluydu ama çok erken söyleyemem dedi

en son 14.haftada 2 boyutlu da erkek kesin dendi:)))))

sonra 16 nın sonlarında burdaki doktorum göremedi oğlumun pipisini

sonra serdi ortalara

bana da hep denizoğlan gibi geliyo ama ben pek başarılı olamıyorum tahminlerimde

yazarak tekrar hatırlayıp sinirlenmek istemiyorum canım
unutmaya çalıştığım için tekrar anlatmak istemiyorum
ne olur hoş gör....
seninde 5 ocakta randevun varmış rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin
evet caun durduk yere kimse moralimi bozamaz
ama artık o kadar duygusalım ki herşey moralimi bozmaya yetiyor
paylaşarak aynı anları yaşamak beni yıpratacak ve bende bu güç yok
neyse canım hayırlısı olsun
belki doğru adresi bekliyordur senin velet
başlayın inşallah herşey yolunda gidecektir
kizlar islerim bitti ama yorgunluktan ölüyorum yaaa esim yemek hazirliyor onu yedikten sonra bacaklarimin kilini alacagim ondan sonra küveti doldurup yatacam
bir küvette bize lazım ama yok ((

ay ne güzel şimdi nasılda heyecanlısındır sen
inşallah herşey yolunda gidecek ve bizlere güzel haberi vereceksin
hobareyeee şurada ne kaldı sanki...

bebingim hadi bakalım yarın start veriyorsunuz ayy çok heyecanlandım bende
yarın ya da öbür gün başlarsın iğnelere
ya biz tuanayımla konuştuk da fikir ondan çıktı cuma buluşunca konuştuk
transferin olana kadar 4444 salatı tefriciye ye başlamak istiyoruz
herkes imkanı oldukça ne kadar okursa 50 100 bile olsa yeter
gerisini de tamamlarız zaten
kızlar ne derseniz ben okumaya başlayacağım yarın sizde katılırsanız daha çabuk biter..

özlemcim saygı duyuyorum canım
şimdi iyi isen sorun yok hatırlama tekrar seni üzen şeyler ne ise..

mavicim ucundan belli eder belkide haftaya gidince bakalım
tuanaya da dedim oğlan diye diye benimde içime oğlan hissiyatını koydunu valla:))
hayırlı sağlıklı olsun da cinisyetten önce tarama testlerini hayırlısı ile atlatalım sorun değil

ben bugün bittim yorgunluktaannnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1herkese iyigeceler.özlemcim anlatmamak bazen iyi oluyor,konuşulmaya değmeyen şeyleri anlatmayada değmezz..

bende çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gidecek ben inanıyorum
ben okuyabilr miyim bilemiyorum şimdilik
ruh halim buna pek müsait değil hergün okurdum 2 haftadır salmıştım
bu da tuzu biberi oldu işte
ama okursam mutlaka bildiririm
anlayışın için çok teşekkür ederim canım
sağlıklı ve hayırlı olsunda gerisi önemli değil
ben bugün bittim yorgunluktaannnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1herkese iyigeceler.özlemcim anlatmamak bazen iyi oluyor,konuşulmaya değmeyen şeyleri anlatmayada değmezz..

evet canım çok haklısın beni anladığın için teşekkür ederim sana da
adacığımı da öp benim yerime...

denizicm sağolun ne diyim cok duygulandım
kimseden isteyemem böyle bişeyi ben kimseye yapmadım çünki herkes normal dualarımda
benim çünki.

3.gün baslarız demişti doktor bakalım
onun tahmininden önce regl oldum şükür ki
bakalım progesteron bakıcak düşükse baslıcaz yüksek olursa baslamayız dedi
su dogum kontrol hapıyla regl olunca hiç karnım agrımıyor hayret yaaaa
antibiyotik folik midemi mahvediyor
coooooooook heyecanlııyımm

melegim maşallaah dipfreeze doldu ne guzel
evde pırıl pırıl
benim nerde istiyordum dip köşe fırsat olmadı dönüştede yapamam artıkın

özlemcim her ne üzdüyse seni onu parcalamak isterdim
acmak istemezsen konuyu acma unut gitsin üzme batuyuda
hormonlar hassaslastırıyordur seni
ama izin verme kimselere tamam mı biz seni çok merak eidyoruz sonra

bebing canim cok sevindim ve heycanlandim tatlim senin kizin yada oglun olursa isimini ne koyacaksiniz canim?merakli soruyor yine:))))

ben de okurum kızlarr
Allah kabul etsin inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhh
yarın detayları kopnuşalım da başlayalım 3-5 ne kadar okuyabilirsem haber veririm

melekcim valla hiç fikrim yok
şimdiye kadar hiç düşünmedim desem
eşimin ailesinde hep dedenin ismi konur erkek olursa ama ben koymak istemiyorum nedenide belli malum bana cok deger vermemeleri.cok üzmeleri her ismini seslenişimde beni üzdükleri anlar aklıma gelir diye ama eşim cok istiyor tabi bunca seyi ben cekerken bişey dicegini sanmam.
kız ya da erkek isimin önemine cok inanıyorum cok yaygın olmayan ama anlamı güzel bi isim isterim işim zor yani.düşün düşün sizlerin de kafasını cok agrıtırım.ben ayse arman hayranıyım dır alya ismini cok sevmiştim ama herkes koyar oldu.bi ara mucize anlamında isim aradık ama bulamadık bilemiyorum ki.senin kız olursa yagmur olacak ta erkek olursa ne olacak

midem cok fena yaaaaa

agzımın tadı da cok kotu

bi içimi huzursuzluk kaplıyor benim
vakit geciremiyorum burda ya calısmamak cok zormuş
gün bitmiyor inanın

burpu rahatlamısındır doktordan sonra
iyi gelir bu sana
yüzde bir demek sansın ve iki kere buluştu o yüzde birde yımırtayla sperm bizim demekki milyonda bir ki buluşamadılar hiç

eşin biran önce ameliyat olsun iyileşsin
iş konusuna gelince Allah hayırlı kapıları acsın size
hangisi iyi olucaksa o olsun iş kurmak yada yeni işe girmek bilemiyorum tabi
sonra bebişin gelmemesi için bi sorun kalmıcak zaten yaza kadar beklemek istiyodun anca hallolur butun bunlar

karanlığın sonu aydınlıktır hep

sermestim hoşgeldin sekerim
nasılın bitti mi işler
su yeni yıl gelmeden seni bir görebilsem züper olur hediyeni veremedim daha
içime sıkıntı oluyor böyle
keşke kargolasaydım
kuryeye mi versem

selam herkse yorgunluktan geberdim bütün gün ütü yaptım minicik cicileri ütülemek hem keyifliydi hem de oldukca yorucu dilerim saglıkla giyinmek de nasip olur kuzuma
ama basıma cok acayip bişey geldi bugün moralim bozuk acıkcası
ütü yaparken kolumu ütüye degirdim hep yaptıgım iş kolum ütü izi dolu aman dedim yeni bir iz daha kalıcak hemen gittim dolaptan buzluk aldım hani su içi jel olan kompresler var ya
kolumun altına koydum ama yanan yer minicik bir cmlik bişeydi neyse maksat iz kalmasın
bes dakka sadece bes dakka sonra kolumu cektigimde dirsegimden bilegime kadar kolumun arkasının taş kesildigini gördüm şok oldum derim büzüşmüş derilikten cıkmıs semsert olmus akıl mantık almaz donmus kolum:S napcamızı şaşırdık hemen soguk suyla ovduk masaj yaparak yavas yavas çözüldü normal yumusak deri haline döndü amma velakin dakka gecmedi bir tuhaf kabardı sekil degiştirdi derim sanki yangında yanmıs kaynar suda haslanmıs gibi kırmızı beyaz kabarık kendinden gecmiş pörsümüş bir deri oluverdi
kolumun yarısı berbat halde ben minicik iz kalmasın derken berbat ötesi bir hal aldı
sıcaktan degıl soguktan yandı anlayacagınız kolum şaka gibi diymi
öyle hassas bir cildim var ki hamilelikten mi ne ultra ötesi hassaslasmıs bes dakkalık kompres sonucu halim içler acısı moralim bozuk insallah iz kalmaz ama hala kocaman kızarıklarla dolu en azından şişligi kabartısı indi gibi ona da sükür napalım Allah baska dert vermesin
silverdin sürdüm azcık ama gebelere yasak kremler hep anca bepanthen sürebliyorum kesin kalır izi off off

bebim regl olmusun hayırlı olsun hadi güzel bir baslangıc olur insallah tatlım rastgelsin
hediye konusunda sorun yok ben de semraya ulastıramadım henüz bulussak da veremeyebilirim evde kaldı cünkü program netlesmeyince ordan oraya sefil etmek istemedim dert etme sen de nasıl uygunsa öyle yaparız yılbasına yetısmesı sart degil benım acımdan

burpum iş konsu rast gitsin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
ameliyata karar vermenız iyi olmus biyerden basla en azından denemedik deme aklın kalmaz ama mucizelerin bu kadar yakınında oldugu bir hatun olarak doktorun yüzde bir demesine de kulak asma olmaz olmaz hayatta sen de biliyorsun

elanazım regl olmusun üzülme diyemedim bekliyordum güzel haber ama dilerim bu yılla birlkte son reglin olsun tüpe karar vermene vesile olduguna göre bunda da bir hayır vardır diyelim

sermestim cok gecmiş olsun canım
nazar mı ettin kendi kendine
cok güzel ciciler bunlar diye
soguktan yandın demek aslında akan suyun altına tutmalıydın sadece o bile yeter di
direk buza sarılmak dogru degil ya havluya sarıcan buzu yada cok kısa tutup cekicen saniyelik yani
zaten bembeyazsın hamilelilk te inceltti demek cildini
dua oku gecsin biran önce
dinlen bak vucut direncin zayıf yine hastalanma sakın ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…