Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevim hanım tesrif etmiş sonunda
facede görmüştüm şimdi sikayet edicektim

tuanayım yılbası kutlamnız guzel gecmiş sevindim kurtlarını dökmüşün ama iyileş artıkkkkk
bak bebişin geldi onun beslenmeye ihtiyacı var şimdi

özlemcim her ne üzdüyse seni onu parcalamak isterdim
acmak istemezsen konuyu acma unut gitsin üzme batuyuda
hormonlar hassaslastırıyordur seni
ama izin verme kimselere tamam mı biz seni çok merak eidyoruz sonra
:)) canımsın sen benim kızma seni de üzmeyeyim
evet batucuğumla iyiyiz hele mutfağa girince kıpırdanıyor
sanırım mutfağı seviyor
eee anası da babsı da yanı kime çekecekti :))))
tamam izin vermem
sende başlıyorsun allahım ne güzel ya

aaa aşkolsun ben sana bulmuştum
kız ismi nilda idi ,hatta türkçe tansık vardı çok dalga geçmiştik :)
isim kolay buluruz sen yeterki iste...
başımızı ağrıtmak ne demek
midem cok fena yaaaaa

agzımın tadı da cok kotu

bi içimi huzursuzluk kaplıyor benim
vakit geciremiyorum burda ya calısmamak cok zormuş
gün bitmiyor inanın

hiçbir şeyi kafana takma boşverrr yan gel yat:)))
günler nasıl geçecek anlamayacaksın bile
benden söylemesi :))))

slm kızlar nasılsınız ben geldim çaktırmadan evde 1haftalık misafirim var teyzemin kocası ve kızı tokattan geldiler teyzemin kızı epilepsi hastası dr a gelmiş burda kalcaklar bende vakit buldukça girerim
bebingim adet olmuşsun hayırlısı olsun tedavin kuşda mıömış uğur getirsin sana bana da kuşmıçmıştı transferden 1gün önce bende çok kızmıştım sonra memo bu sefer olcak demekki demişti seninkide olsun canım bebişle göndercez seni burdan inşşşşş
sermestim canım geçmiş olsun gülüm kolunu çok yakmışsın

özlemcim canını sıkmıslar üzülme sen kıyamam batum da üzülür sonra annesi
nursimi tarih alacaksın cok az kaldı nasıl heyecanlanıyorum bilemezsin
mavisim sonra da sıra sende kardesine de gecmis olsun en iyi ben anlarım onu ama kardesin cok da kucuk degildi sanırım benim bildigim belli yastan sonra önermiyorlar bdemcik amelıyatını beni süründürdüler doktorlar biri alalım biri almayalım derken seneler gecti daha bu yastan sonra gerek yok dediler senelerce cektim hala cekerim dilerim kardesin şifa bulur kurtulur
sevümmm senden ne haber tatlım kızımın kankası napıyor iyi mi
tuanayım iyileştin de gezmelere mi gittin dikkat et kendine bünye toparlansın biraz
denizim az kalmış cinsiyeti ögrenmeye saglıkla gelsin denizimiz gerisi mühim degil
melegim amma hamaratsın öyle masallah valla benim de gidnce yapmam lazım dondurucya hazrlık bişeyler gelen giden icin öf nasıl gözümde büyüyor valla
balım ugramamıs bugün ses seda yok naptı acaba

Son düzenleme:
saolun kızlar bilmiyorum nazar mı oldu dilimin belasına mı ugradım
bi damla izden kacarken bütün kol gitti
akan su bana fayda etmez bebim buz hep koyarım ben yanıklarda bisey olmazdı daha cok tutardım hatta anlamadım nasıl bir anda taslastı derim demek ki kazara soguk biyerde kalsam ben direk donarak ölürüm o kadar dayanıksız cildim kızım bana benzemez insallah
bir ara facee koyarım resim görürsünüz nasıl bir faciadan döndügümü o kadar korkunctu yani
gecmiş gitmiş olsun napalım

sevim gene mi misaifr geldi be anacım yazık günah sana da ya bir rahat oturamadın hamileyim diye
özlemim daha iyi olmana sevindim canımın ici

özlemcim hatırlıyorum tansık diyeeee cok gulmuştuk
nilda yı begenmiştim de yabancı isme benziyor diye içime sinmemişti sanki
o gunler gelsin beyin fırtınası yaparız di miiii

gözümde büyüyor suan
göz acıp kapayana kadar gecer inş.

size bi soru sorucam
şimdi ben gun içinde sürekli ayetel kürsi okurum sıkıldıkca sinirlendikçe korktukça mesela regl ken napıcamı bilmiyorum ama hep soracam unutuyorum şimdi daha cok ihtiyacım var okumaya

sevimcim sizin evin trafigine hayranım ben yaaaa
nasıl iş dolup dolup bosalıyor evvvv ne diiyim ki ben şimdii
kolay gelsin canım

canım ayet okuyamazsın ama tesbih cekebilirsin
özellikle cocuk icin bir tesbih vardı aklıma gelmiyor şimdi tüh
Allahın isimleriden ya Vedüd bol bol bunu cek bu da evlat isterken okunuyor dua yerine
ya RAhman ismini de söyle ya Kerim bir de
Allahın isimleriyle dua etmek cok faziletli her isminin bir özelligi var cömertligi ve rahmetiyle ilgili son iki söylediim ilk dedigim de bir peygamber evladı olmayınca bu duayla evlat istemiş Allahtan hep o sebeple okunuyor
bol salavat getir RAbbim resulun askına tedaviimi hayırla neticelendir beni de hayırlı bir evlatla şereflendir diye dua edeblirsin tatlım

hadi hayırlısı olsun bakalım

OOOOOOO herkes de buradaymış ne güzel........Sermestim,içimi parçaladın,demek kolunu yaktın haaa,içim kıyıldı şimdi...Ama birsey söylemek istiyorum,bu da homeopatide akut durumlarla aldığım ilk yardım eğitimlerinden biriydi,eğer bir yerinizi yakarsanız,hemen sıcağa çok yakın ılık-sıcak su arası sıcaklıkta suya koyuyorsunuz,2 dakikada bir tekrarlıyorsunuz,ilk başta azıcık caınınız yansa da iz kalmıyor,su toplamıyor,benzer benzeri tedavi ediyor kızlar,bizzat denemiştir...Canımın içi tekrar çok geçmiş olsun,kıyamam ben sana...

kız tolasan 3dakika girmedim face ye hemn nasılda gördün oda birine bakmaya annem dedide cadı radarları açmışsın
bizde misafir bitmez anacım bu gün kaç kişi geldi gitti örneğin
cuma günüde küçük kardeşimle karıs gelcek viyanadan
sermestim nazarlara geliyosun bencede kendine dikkat et canım
özlemcim canını sıkma kimselere damadımıda üzme damadım kaynanasına çekmiş boğaz deyince kıpırdanıyormuş baksana bende öyleyim yemek deyince üzerime yok

Sevimimmmmm cnm nasılsın,karar verdim,istanbula gelince sizde kalacağım,ne bu yaaa,otel oldu valla eviniz,demek ki çok güzel ağırlıyorsunuz misafirlerinizi,sizden başka yere gitmiyorlar,ön rezervasyon yaptırmak istiyorum,ne zaman boşalacak acaba eviniz :)))

Bebingcim,kontrolün yarın mı şimdi senin,yaaa çiçeği burnunda bir anne adayısın ne güzel,herşey çok güzel gidecek,yüreğim öyle söylüyor.....

tuanayım şifa recetem aslında ben sıcaktan degil soguktan yanmıs oldum
ütünün yanıgı bişey degildi sadece iz kalmasın diye o içi jel olan seyler var ya ona tuttum kolumu
bes dakkada dondu resmen taslastı cok entresandı çiçegim ya arastırdm simdi netten soguk yanıgıymıs his kaybı ardından kangren bile getirirmiş ki ben cidden bişey anlamadım kolumda ne yanma ne acı ne sogukluk öyle bi cekip bakayım dedim tas oldugunu gördüm derim burus burus kalıp olmustu bembeyaz halde soguk yangısı sıcaktan betermıs ne bileyim ama bu kadar kısa sürede donmayı basarabılen ender insanlardanım hele de buz kompresiyle bravo valla bana
simdi kocaman kırmızılıklar var gecer mi gecmesi icin napmam gerek şifa recetem
normal yanık izi gibi ama tüm kol kırmızı kaldı öyle

Sermestim,soğuk yanığı çok kötü bir yanık ama çok hassasmış derin cnm benim yaaa,kremler var ama sen sadece zalain krem diye bir krem var,onu kullanabilirsin,gebelikte sakıncası yok,ya da hiçbirşey kullanmayayım diyorsan arada yoğurt sür,ya da sütle kompres yap,içindeki bakteriler yanık üzerinde deriyi onarıcı etki yapıyor...

cok panik bir insanım ya bu dualar sureler iyi geliyor bana
bunlar için varmı okuyabilicegim bişey regl ken

saol canımın ici normalde silverdin iyi gelirdi ama zorunlu olmadıkca gebeler kullanmasın yazıyor sence kullanmayayım mı
sütü deneyecegim bakalım gecmezse o dedigin kremi alırım yarına
sorma ne hasastır cildim sanırım hamilelikten daha da hassaslastı
günesten sıcaktan cok yanmıslıgım var da soguktan yanmayla da müşerref olduk bugün korktum ama verilmiş sadakam varmıs insan cidden anlamıyormus dondugunu garip bir deneyim oldu bu bana

bebişim bu gece bana izin ver ben sana derleyeyim bişeyler kitaplardan bakarım
özellikle pskoljik anlamda evhamlardan sıyrılmak icin bir dua vardı bulabilirsem mesajla ya da maille atarım sana olur mu tesbihleri de yazarım bunları regl iken de okuyabılırsin rahatlıkla ayet degıl cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…