Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım sabah arıcam merkezi bakalım belki salıya gel derler bilmiyorum ki
ahhhh midem cok kotu folik asit içiyom ondan mı kiiii

tuananyım guzel hissetmen hoşuma gidiyor bide su korkularımı atabilsem
ah insanoglu kafasında neler yaratıyor işte

Sermestim,topikal ürünlerin sistemik abbsorbsiyonu,antibiyotik içermediği sürece yok denecek kadar azdır,o yüzden silverdini 1-2 kere kullanmakla birsey olmaz tatlım,o bölgeyi,kurutma,nemlendir,üstünü kapatmamaya çalış,emin ol geçecektir,tekrar çok geçmiş olsun tatlım...

cok sevinirim sermestim bekliyorum sabırsızlıkla

insanlar donarken anlamıyormuş y ademek böyleymiş
Allah korudu canım seni
inş hemencecik gecer
dikkat et kendinekuzum yaaaaa

tamam çiçegim dediklerini uygulayacagım cok saolasın her anlamda insallah dedigin gibi gecer

bebişim ne demek tatlım bakarım yatmadan yazarım sana yarın mutlaka bir ara o takıntı evham icin ben cok okurdum dedigim duayı unutmusum simdi ezberimde kalmamıs annemin dua kıtabında vardı duruyordur mutlaka insallah faydası olsun sana da canım

ben ne kadar dikkat etsem de böyle entresan kazaları üzerime cekmekte üstüme yok kızlar
bu da benim imthanım sanırım gene de sükür daha beterinden korusun RAbbim

ohhh be uzun zamandır sohbet edememiştik nasıl iyi geldi anlatamam size kızlar teşekkür ederim canlarım

tuanay test yapmıcan mı gülüm sennn

Bak şimdi kızdırma beni bebingim,hepi topu 10 gün sonra bilemedin 12 gün sonra bebeğinle eve döneceksin,yaaa kaç yıldır neler çekiyoruz,o kadar çektin,şu 12 günü çekemiyorsun,lütfen huzurlu ol,çünkü bu işin zor ve tam teslimiyet içeren bir süreç olduğunun farkına var,zoru zorlaştırma,kolay dersen kolay olur.Mevlam kolay edecek senin her işini,24 gün sonra sevinçten ağlatacaksın bizi,midene gelince,folikasit maalesef dokunuyor,miden rahatsız zaten,bir de stresin var,daha ne olsun,lütfen artık tatlı annecik,silkelen ve kendine gel,adımlarını titrek değil,emin bir şekilde at,dualarım seninle....Sonu güzel olacak hikayemizin...

Allah beterinden korusun sermestim
şahsına münhasırsın sende işte

aklıma geldi yıllar önce mutfak rafından düşen cay bardagı sekip kasıgımı kesmiştide inanamamıstı insanlar banaölümcül bişeymiş bi de :)

Bebingim,benim için ümitlenmeyin tatlım,ağrılarım pik yaptı,yani birsey olduğunu sanmıyorum...Ben senin mutlu haberine odaklandım bu ay....

bebim bence de stresten düşünceden uzak durmayı dene akısına bırak teslim ol RAbbime o hayırlısını verecektır eminim
çicegim senden de yakında güzel haber alcagız insallah bunda olmasa bile cok yakında hissediyorum ve diliyorum rAbbimden

ben müsadenizi istiyorum sekerler odayı devretcem sahibine:)
herkese hayırlı gecelr tatlı rüyalar cok öpüldünüz

döv beni tuanayım döv lütfen
kalaaya ihtiyacım vardı iyi geldi vallaha saol canım benim
biliyorum hersey cok guzel olacak ama napıyım huysuz bi insanım
illa bişeyler buluyorum
bu mide nolcak şimdiden böyle delirtiyor beni
kaffamda büyütüyorum herseyi bende farkındayımda söz geciremiyorum anlık hislerim degişiyor cok ilginç tedaviye cok uzun bi ara verince de sanırım iyi olmuyormuş bunu anladım
aslında hersey kolay ama ben büyütüyorum
o gun muayene 5 dk sürmedi ama olay haline getrirdim noldu 10 dk sonra hiç bişey hissetmiyordum bile

tuaanayım daha erken bilemeyiz nolcagını inş gelmiştir bebişin
gelmediysede ıvı yolları ah birlikte yaptıraydık cok süper olurdu ama beni cok bekletme arkamdan hemen gel tamam mı

Bak şimdi bebingim,5 dklık durumu bile ne kadar zorlaştırmışsın,dr eşine baktı senin gözlerine bakmadı diye dert etmişsin,şimdi doktorunuzla ilk görüşmenizdi o,adam memleketliniz çıkmış,az çok biliyordur ataerkil aile düzeninizi,eşinle ilk görüşmeden sonra bir işi olmayacak,siz emre beyle birlikte ilerleyeceksiniz bu 10 günde,yani lütfen bırak kaprisleri de bebeğinin 9 ay sende konaklayacağı yuvayı sevgiyle hazırla,Allah bu yolda yürümeni istemişse,senin yolun bu yoldur,daha başındasın ve nasıl başlarsa öyle gider,bence güzel başladı,kistin gitmeyebilirdi,küçük değildi çünkü,sen oraya bebeğini almaya gittin,Allahın izniyle alıp geleceksin yeğenimi,sakin ol,sakin ol,sakin ol,teslim ol.....

bebingim şimdi sana dediğin gibi ara verdiğin için herşey çok zor geliyor...ama hiç zor olmadığını korkularının yersiz olduğunu anlayacaksın canım inş prolaktinin düşük çıkar ve başlarsınız tatlım...

oh kendime geldim tuanayım sen arada beni kalayla hakketen yaaa
üstümde bu şeyi atmam lazım hersey cok guzel olacak yaaaa
sende arkamdan geleceksin
kistim gitti hersey güzel kuş mıçtı
ben sorun cıkarmayı seviyorum
zaten transferin denemesini yaptık o gun spekuluumu taktı kateteri soktu eee ne kaldı ki geriye
bi tek yumrta toplama ondada bi iğne varmıs ondan yaptırıcam ablam dedi dormium mu bişey kafa yapıyormuş süper olduda bitti maşallah
merak etmeyin çok iyiyim umut tavan yapmıs durumda co kaz kaldı haberimi vermeye
ay sonu düğünüe gebe gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…