Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Lütfen,benim görmek istediğim bebing,çok güçlü bir bebing,senden sonra geleceklere ön ayak ol,bak ben başardım,sen de başaracaksın de,lütfen bacakların titremesin,öyle ya da böyle katlanmak zorundayız,bari olumlu olalımda sonu da güzel olsun...

sen istersen biz sana buluruz güzel isimler tatlim o kolay benim erkek cocugum olursa adini toprak koyacagim esime karsi coook hainlik yaptim iki ismide ben buldum ve onu koyacagim tatim:))))

cok büyük gemis olsun tatlim yanik acisini icinizden en iyi ben bilirim tatlim ben 7 yasindayken belden asagi yandim ve yanik izlerim cok büzük büzük et parcalarida kaldi allahim yinede beterinden saklasin canim ufacik ize takma tatlim beni gözünün önüne koy hemde en büyük izilerim mindikta butün gören dr, soruyor bazen canim yaniyor bazende ne yapayim allahin takdir ilahisi deyip geciyorum estetik ameliyatida oldum ama ayni iz geri geldi malesef(((

kuzenin icin gecmis olsun canim allah yardimcisi olsun tatlim

yardima geleyim canim seve seve yaparim vallaha

Bebingim,benim için ümitlenmeyin tatlım,ağrılarım pik yaptı,yani birsey olduğunu sanmıyorum...Ben senin mutlu haberine odaklandım bu ay....

aa sadece bebing icinmi odaklaniyorsun tatlim bende her an sizlere süpriz yapabilirim bakarsiniz bebingle ayni gün yaparim:)))))))

ben aranıza yenı katılıyorum bu ay asılama yapacam...

allah yardimcin olsun canim insallah bebisin seninledir

insallah canim insallah ama insallahta güzel haberleri beraber veririz tatlim:)))))

milletttt günaydınnnnn
herkese coook guzel bir hafta diliyorummmm

rüyamda üzerimde kuşlar uçuyordu cok guzeldi
ama malak ruya tabirleri dogru bişey yazmamıs
hem cok guzel hem cok kotu seyler yazıyor hiç anlamadım gitti
ben guzel olacagına yordum valla

kızlar sabah aradım merkezi
yarın sabah gidicem kan tahlili yapılcak sonra ultrason ve inş Allahın izniyle tedavim baslıcak sekerlerim
yazarken bile tüylerim diken diken oluyorrr

inşallah bile diyemiyorum denizcim
ümidim çok kırıldı

evet canım tüpün yolunu göstermeye çalışıyorlar
karar verdik ama ben korkuyorum ve istemiyorum
önce psikolojimi düzeltmem lazım

elanazcım üzüldüm kırmızılarının gelmesine canım...zaten bide gelmeyip insanı mutlu etmezler...inşallah 2011de bebingim, tuanayım ve senden peşpeşe güzel haberler alırız canım...

bir ümit beklemiştim canım 2010 u güzel kapatırmıyım diye ama
olmadı olamadı ne zaman oldu ki

kızlar sabah aradım merkezi
yarın sabah gidicem kan tahlili yapılcak sonra ultrason ve inş Allahın izniyle tedavim baslıcak sekerlerim
yazarken bile tüylerim diken diken oluyorrr

hadi hayırlısı bebingcim aynı gün adet olmuşuz demek ki

kızlar dün bütün gün ağladım ve gecede başım çok ağrıdı
sabah 5 tede acaip bir baş ağrısıyla uyandım
dayanamayıp ağrı kesici içtim sabahın köründe
ama sabah kalktığımda ağrım geçmiş çok şükür
yine sinüzütüm başladı herhalde

denizcim dua konusunda güzel düşünmüşsünüz canım
adetim bittiğinde bitirmemiş olursanız bende okurum canım

burpcum hediyen güzelmiş güle güle kullan canım
semrada bana üzerinde 4 tane küçük resim çerçevesi olan
metalden bir aile ağacı almış
çerçeveleri bakalım doldurabilecek miyiz

elanazcım bana korkma diyorsunuz sonra sende tuannay da korkuyorsunuz olmaz ki amaaaa
lütfen korkmak yok
beni yalnız bırakmayın herkes tüp yaptırıcak baska yolu yok
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deliririm bakınnnnnn
o aile agacı cok yakında dolacak canım
ama inannnn
ben korkuyorum heyecanlıyım filan ama inanıyorum bu sefer olacagına lütfennn taamamm mıııı
bu arada tuanayda regl olmuşşşşş

iyi haftalar herkese
güzel annemiz nursim açmış erkenden sayfayı

ama bunun yanında moral bozucu haberlerde yok değil
herkesin morali bozuk canı sıkkın
sermestim yakmış kendini kıyamam ya geçmiş olsun iyileşeyim derken daha kötü olmuş inşallah iz kalmaz geçer canım
elanazımın zaten morali bozuk ahh sabaha kadar ağladın da ne oldu diyeceğim birşey olmadı kendini harab ettin sinüzitin azmış birde..kendini topla hazır ol bebing gibi tüp bebek merkezi kaçmıyor
tam hazır olmadan başlama zaten inşallah en kısa zamanda gelsin artık güzel haberler..o aile ağacı da en güzel şekilde dolar inşallah
tuanayda adet olmuş off ya..acilen bize hobareyy lazım
bebingle melek cim sırada
ardı da gelecek inşallah

bebing seninle yatıp seninle kalkıyorum valla ya
rüyama girdin zaten çok güzeldi ama seninde rüyan çok güzel bebişin gelmişti rüyamda inşallah öyle olur ya..
canım ne demek öyle okudun okumadın mı var
bende bugun kuaföre gidip kıl tüy işlerimi halledip sonra başlamak istedim
okuruz ne olacak allahın izniyle herkes elinden geldiğince okursa tamamlarız

tüm fıstıkların kırmızıları peş peşe gelmiş ama siz peş peşede güzel haberler vereceksiniz ben buna canı gönülden inanıyorum...bende okuyabildiğim kadar okur tefriciyeyi sayısını bildiririm kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…