melekcim valla hiç fikrim yok
şimdiye kadar hiç düşünmedim desem
eşimin ailesinde hep dedenin ismi konur erkek olursa ama ben koymak istemiyorum nedenide belli malum bana cok deger vermemeleri.cok üzmeleri her ismini seslenişimde beni üzdükleri anlar aklıma gelir diye ama eşim cok istiyor tabi bunca seyi ben cekerken bişey dicegini sanmam.
kız ya da erkek isimin önemine cok inanıyorum cok yaygın olmayan ama anlamı güzel bi isim isterim işim zor yani.düşün düşün sizlerin de kafasını cok agrıtırım.ben ayse arman hayranıyım dır alya ismini cok sevmiştim ama herkes koyar oldu.bi ara mucize anlamında isim aradık ama bulamadık bilemiyorum ki.senin kız olursa yagmur olacak ta erkek olursa ne olacak
selam herkse yorgunluktan geberdim bütün gün ütü yaptım minicik cicileri ütülemek hem keyifliydi hem de oldukca yorucu dilerim saglıkla giyinmek de nasip olur kuzuma
ama basıma cok acayip bişey geldi bugün moralim bozuk acıkcası
ütü yaparken kolumu ütüye degirdim hep yaptıgım iş kolum ütü izi dolu aman dedim yeni bir iz daha kalıcak hemen gittim dolaptan buzluk aldım hani su içi jel olan kompresler var ya
kolumun altına koydum ama yanan yer minicik bir cmlik bişeydi neyse maksat iz kalmasın
bes dakka sadece bes dakka sonra kolumu cektigimde dirsegimden bilegime kadar kolumun arkasının taş kesildigini gördüm şok oldum derim büzüşmüş derilikten cıkmıs semsert olmus akıl mantık almaz donmus kolum:S napcamızı şaşırdık hemen soguk suyla ovduk masaj yaparak yavas yavas çözüldü normal yumusak deri haline döndü amma velakin dakka gecmedi bir tuhaf kabardı sekil degiştirdi derim sanki yangında yanmıs kaynar suda haslanmıs gibi kırmızı beyaz kabarık kendinden gecmiş pörsümüş bir deri oluverdi
kolumun yarısı berbat halde ben minicik iz kalmasın derken berbat ötesi bir hal aldı
sıcaktan degıl soguktan yandı anlayacagınız kolum şaka gibi diymi
öyle hassas bir cildim var ki hamilelikten mi ne ultra ötesi hassaslasmıs bes dakkalık kompres sonucu halim içler acısı moralim bozuk insallah iz kalmaz ama hala kocaman kızarıklarla dolu en azından şişligi kabartısı indi gibi ona da sükür napalım Allah baska dert vermesin
silverdin sürdüm azcık ama gebelere yasak kremler hep anca bepanthen sürebliyorum kesin kalır izi off off
slm kızlar nasılsınız ben geldim çaktırmadan evde 1haftalık misafirim var teyzemin kocası ve kızı tokattan geldiler teyzemin kızı epilepsi hastası dr a gelmiş burda kalcaklar bende vakit buldukça girerim
bebingim adet olmuşsun hayırlısı olsun tedavin kuşda mıömış uğur getirsin sana bana da kuşmıçmıştı transferden 1gün önce bende çok kızmıştım sonra memo bu sefer olcak demekki demişti seninkide olsun canım bebişle göndercez seni burdan inşşşşş
sermestim canım geçmiş olsun gülüm kolunu çok yakmışsın
özlemcim canını sıkmıslar üzülme sen kıyamam batum da üzülür sonra annesi
nursimi tarih alacaksın cok az kaldı nasıl heyecanlanıyorum bilemezsin
mavisim sonra da sıra sende kardesine de gecmis olsun en iyi ben anlarım onu ama kardesin cok da kucuk degildi sanırım benim bildigim belli yastan sonra önermiyorlar bdemcik amelıyatını beni süründürdüler doktorlar biri alalım biri almayalım derken seneler gecti daha bu yastan sonra gerek yok dediler senelerce cektim hala cekerim dilerim kardesin şifa bulur kurtulur
sevümmm senden ne haber tatlım kızımın kankası napıyor iyi mi
tuanayım iyileştin de gezmelere mi gittin dikkat et kendine bünye toparlansın biraz
denizim az kalmış cinsiyeti ögrenmeye saglıkla gelsin denizimiz gerisi mühim degil
melegim amma hamaratsın öyle masallah valla benim de gidnce yapmam lazım dondurucya hazrlık bişeyler gelen giden icin öf nasıl gözümde büyüyor valla
balım ugramamıs bugün ses seda yok naptı acaba
Bebingim,benim için ümitlenmeyin tatlım,ağrılarım pik yaptı,yani birsey olduğunu sanmıyorum...Ben senin mutlu haberine odaklandım bu ay....
ben aranıza yenı katılıyorum bu ay asılama yapacam...
oh kendime geldim tuanayım sen arada beni kalayla hakketen yaaa
üstümde bu şeyi atmam lazım hersey cok guzel olacak yaaaa
sende arkamdan geleceksin
kistim gitti hersey güzel kuş mıçtı
ben sorun cıkarmayı seviyorum
zaten transferin denemesini yaptık o gun spekuluumu taktı kateteri soktu eee ne kaldı ki geriye
bi tek yumrta toplama ondada bi iğne varmıs ondan yaptırıcam ablam dedi dormium mu bişey kafa yapıyormuş süper olduda bitti maşallah
merak etmeyin çok iyiyim umut tavan yapmıs durumda co kaz kaldı haberimi vermeye
ay sonu düğünüe gebe gidicem
elanazım ümit ettik olmadı ama devam edeceğiz ümit etmeye
inancın olduğu yerde her zaman umut vardır
hayırlı bir karar olmasını diliyorum snin için
inşallah tedaviye başlamadan bebeğin sana gelir ve hiç gerek kalmaz...
neyse bende çıkıyorum senin yazmanı beklemiştim
görüşürüz
Elanazcım,çok üzüldüm gerçekten,insan her ne kadar olmaz desede,içindeki umutu söndüremiyor,ta ki kırmızılar gelene kadar,bizim yavrularımız ısrarla bize tüpün yolunu göstermeye çalışıyorlar,galiba onlar üstün gelecek...Canım sıkıldı şimdi.....
elanazcım üzüldüm kırmızılarının gelmesine canım...zaten bide gelmeyip insanı mutlu etmezler...inşallah 2011de bebingim, tuanayım ve senden peşpeşe güzel haberler alırız canım...
kızlar sabah aradım merkezi
yarın sabah gidicem kan tahlili yapılcak sonra ultrason ve inş Allahın izniyle tedavim baslıcak sekerlerim
yazarken bile tüylerim diken diken oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?