Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sabah aradım merkezi
yarın sabah gidicem kan tahlili yapılcak sonra ultrason ve inş Allahın izniyle tedavim baslıcak sekerlerim
yazarken bile tüylerim diken diken oluyorrr

hadi hayırlısı canım baslıyor maraton en güzel yolculuga dogru insallah

canım benim kıyamam o yaslara ben yormusun kendini üzmüşsün ama icini dökmen de iyi olmustur
RAbbim 2010da nasip etmedi belki ama 2011de olacak bebişlerle dolacak bu topik insallah tatlm

anca gelebildim ama denk gelemiyorum kimseye geldigimde de
biraz moraller bozulmus biraz heyecan sarmıs topigimizi
RAbbim hepimiz icin hayırlı bir haftanın baslangıcı kılsın bugünü insallah
herkesin gönlü de ömrü de umutla umutlu hayırlı haberlerle dolsun

anca ütü işini kolayladım gibi bikac parca bişey kaldı onlar da yıkansın bitecek nasipse yerleşcek
yoruldum valla kendime bu kadar ütü yapmıyordum eşiminkilerden de kurtulduguma epeydir unutmusum yorgunlugunu ütünün
kolum biraz daha iyi gibi kırmızılıklar gecicek insallah bakalım dünkine göre gene cok sükür
kapalı sıkıcı bir hava var dısarda uyku bastırdı beni de daha banyo yapıcam iş dolu

bu arada gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekuurler canlarım
bebişim simdi yarın mı belli olacak tedavi programının gidişatı
ona göre napıyoz bulusma işini denk gelirse bulusalım persmbe olmaz mı
aksam da uyar bana farketmez persmbeden sonra kociş burada

şimdilik bana müsade fıstıklar ugrarım yine

geçmiş olsun sermestcim,yanık çok zor cnm yaa.bebişinin kıyafetlerini yıkamakdan ütülemekten bıktığın günleride gör inş.

canlarım ben geldim evde misafir var bide bugün mercan hanımı görmeye gittik geldim hanfendi iyi kilomuz 1350 gr olmuş her şeyimizde iyiyimiş midemin ağrısı için ve akıntımın çokluğu için ilaç verdi b,de hanfendiyi memo dr şikayet etti hocam annesiyle oynuyor bana gelince tekme atmıyor saatlerce elimi koyuyor bekliyorum dedi oda usgde babsına dilini çıkardı çok komikti doktor tam burnunu dudakları gösteriyordu dilini çıkardı bizim terbiyesiz bebek ters olduğu için ben bu kadar mide ağrısı çekiyormuşumn çünkü hanfendi başını mideme dayıyor yada tekmeleri mideme atıyor muş işte böyle ben geçmişi okuyum bakalım neler yaptınız fazla vaktim yok çünkü küçükyeğen benim faceden oyun oynuyo

bebingim kuşlar sana uğur getircek inn canım
meleğim toprak çok güzel isim oda yağmurla seni bekliyor
elanazım san nedesem bende senin gibi hazinleri çok yaşadım canım allahım sana yaşatmasın hemencecilk 2011 re mutlu ve bebkli giresin inş o ağacıda dolduracaksın emin ol

tuanayım canım gel bizim evde kalmaya başımın üstünde yerin var fıstığım ama bizim eve önceden randavu yok randavu defterine bakarsan boş ama millet çat kapı geliyor bunlar gidince kardeşim geliyor onlar gidiyor amcamlar gelecekmiş ondan sonrada benim doğuma ablam gelir ben kaçarım hahaha

sermestim kolay gelsin canımcım allah bana da göstersin o günleri inşallah..
sizinde bebişini içinde gördüğün sevdiğin günler gelsin inşallah..
çok heyecanlanıyorum ya siz doğuracaksınız sırayla ya ne güzel:))

rapor aldın mı sermestcim sen alacağım diyordun ya..kolunun daha iyi olmasına sevindim iz de kalmaz umarım..

sevimcim maşallah
kızımıza dil çıkarmış babasına hehehehehe
ahh sevimcim ne sıkıntılar atlattın ters düz gelecek mercan
sağlıklı olsun da artık olacak o kadar sıkıntılar
sağlıcakla doğsun da
amanın 1350 gr küçücük daha ya benim ki minicik daha ya:))

evet bal yok hafta sonu da gelmedi..
inşallah önemli bir mevzu yoktur
sevimcim yorma kendini diye diye 9 ayı geçireceğiz yaaa otur gari gelenler yapsın işi
sen gerçekten yorma kendini misafir demek iş demek canım..

ben de kocişe küstüm konuşmuyorum
belimi ov dedim tamam birazdan dedi
sonra gitti uyudu,unuttu tabi
bende küstüm konuşmuyorum

elanazcım ne demeliyim hiç bilemedim valla,gerçekden umutlanmıştım,ama hiç üzülme tatlım,gün gelicek kii bu zamanlarını çook arıcaksın,her kırmızı yeni bir start,böyle düşün ve umudunu yyitirme,hem bak tedaviye başlıcakmışsınız,inş. bu defa gelicek meleğin,allah yardımcın olucak kardeşim.

özlem'ciğim sen nasılsın?kendini fazla yormamaya çalış komşu ağırlamayla,artık işten arta kalan zamanlarda dinlen,güzel besle annesi batu'cuğumu.

burpcum cüneyt'in ameliyatı nezaman?korkuyormu?inşallah bu operasyon sizin için iyi olucak,sende izin alıcakmısın cnm?kayınvalidenlerin falan znnenlerin haberi olucakmı?

bebingcim demek yiğenlerinle hasret giddeerdin,ilk gözağrısı daha farklı oluyor demek.allah annesine babasına sizlere bağışlasın.hemencecik onlara minik bir kuziş gelsin inşallah.

sevim'cim maşşallahhhhhhhhhh mercan kızaa.kocaman olmuş,,babayada dil çıkarırmış:)o daha büyüsün bak neler yapıcak,seni ayırcak memo'dan.fazla yorma kendini kuşum.

sermestcim demek cicilerle uğraşıyosun,dalin sıvı yı tavsiye ederim,bide dalinin granül sabunu var,çok güzel.hacışakir çok ham bi koku bırakıyooo.sağlıkla giysin fıstık.

iyi akşamlar cicişler
kredi kartımı ödemek için cıktık eşimle sonra sahili gezelim dedik besiktaştan yeniköy e kaadar gitmişiz yıllardırr gitmemiştim balık ekmek yedim canınızı ,istetmek gibi olmasın biizm oralarda balık varda ekmek arası yok çok basarılı degildi ama olsun hisarda cay içitik öğrencilik günlerimizdeki gibi ay cok duygusaldım doyamadım ben hisar asıgıyımdır anlamsız bi şekilde cok severim.

yarın progesteronum normal cıkarsa baslıyoruz bildigim kadarıyla kızlar heyecanlııym bayaaaa

denizim demek sürekli benlesin kıyamam sana
denize arkadas cok yakında gelicek canım

benim ablam ailenin ilk göz agrısıydı ben cok kıskanırdım bütün kuzenlerden ayrı tutulurdu hep
simdi anlıyorum :) daha cok erken oğlanda iletişime gecip teyze demeye baslayınca eminim farklı olur
daha varlıgına tam alıssmıs gibi degiliz ne de olsa 2. buluşmamızdı bu

tek içim aynı sehirde yasayamadıgıma yanıyor büyüdüklerini göremiyorum keske onlarda yanımda olsalardı diye düşünüyorum sürekli bakalım benmi ablam yegenine düşkün olucak mı yoksa kendi çocukları oldugu için farklı mı olucak

güzel bi heyecan var içimde
tatlı telaş
yarın 1 hafta oluyor işe gitmeyeli amma zormus ya cok özledim bu tembelliğede alısıcam daha iki hafta burdayız bakalım dönüş nasıl olucak

sermestim perşembe buluşabilirz tabi sen bu taraftasın burpte müsait olur zaten önümüzdeki haftada karsıda bi buluşma ayarlarız inş.karsıda oturuan bayanlar nerlerde görüşme ayarlamayı düşünüyorsunuz

ballllllllll nerde merak ettim cok
bugun işten hiç girmemiş mi

denizim küstün mü adaama yine :)
ah bu adamın cektikleri
hep küsüyon ama sendeeee
neyse bebiş göbüşünde artık küsebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…