Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hey allahım çocuklar düz duvara bile tırmanırlar onlarla aşık atılır mı? bencede çok fazla bekleme mutlaka bir önerileri olur canım....

cnm bi gör coçukları okula bile gitmiyorlar 5 6 yaşlarında simiti alan çıkıyor oraya bende yaparım dedim ii yaptım ama

o zaman sen geçen yıl aynı bnim pozisyondaymışsın:))) bizimki çıkın gezin ben yaparım zaten 2 günlüğüne geldiniz der yaptırmaz zaten... bir kere ben yapayım dedim kadın hiç yapmadığımdan olsa gerek kısa bir şok yaşadı:)))) ama görümceme yardım ederim gecenin bir yarısı pastamız olur mutlaka....opuyorumnanaktan

ay canım ya neler yaşamışlar baksana kıyamam ya(( ne güzel ama bak pırıl pırıl bir çiçek yetiştirmş işte:)

sağol cnm yaa özlem inan sen bana bunları söyledin diye söylemiyorum ama çok temiz bir kalbin var eşin çok şanslı senin gibi biriyle evlendiğine Allah ayırmasın

oooooooo aşağıda 6 kişi var kızlar hepinize iyi akşamlar:))))

deniz----------bebing----------gamze--------------NBNH--------sevim

sizi gördümmmmmmmm:))))

sağol cnm yaa özlem inan sen bana bunları söyledin diye söylemiyorum ama çok temiz bir kalbin var eşin çok şanslı senin gibi biriyle evlendiğine Allah ayırmasın

amin canım benim o seninde kalbinin güzelliği.... ben biraz değil fazlaca dobrayımdır kim ne duyacaksa bende duysun eksik yada fazla duyupta yanlış anlaşılmak istemem bu nedenle dedikoduyu hiç sevmem.... senin eşinde şanslı bebeğim ya yeterki sen yalnız kal herşey farklılaşı emin ol uzaklaşınca birbirinizin herşeyi oluyorsunuz çünkü:)))

aaa ADACIK gelmiş hoşgelmiş ama teyzoşu çıkıyor ve onu kocaman öpüyorrrrrrrrrrr

sağol cnm
en iisini yapıyorsun cnm insanların yüzüne söylemekle
en azından söylemediğin şeylerin yükünüde sen çekmezsin neyse o

burpcum geçmiş olsun canım birşey ters gidince herşey üstüste gelir zaten inşallah paranızı alabilirsiniz histeroskopinde anestezili kolay geçer umarım

geldim geldim
azcık kaynana dedikodusu okuyup halime şükrediym dedim ama
tok anacım bunaldım
insan kendi evine gelmek istemezmi yaaa
geri geri gidiyo ayaklarım(((

mavicim ne zaman gidiyor senin kaynana niye bu kadar kaldılar ki bizimkiler gelince 1 hafta zor kalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…