hey allahım çocuklar düz duvara bile tırmanırlar onlarla aşık atılır mı? bencede çok fazla bekleme mutlaka bir önerileri olur canım....
bende cevap vereyim çıkayım dedim ben duramam canım ya bak yemek işine girmem o aklı annemden aldım annem derdi hep yemeği bırak o yapsın girme sakın diye ama mutfağı toplarım..zaten senede bir kere gider 1 hafta kalırız en güzeli geçen yazdı ameliyattan 5 gün sonra gittik arabayla hiç bir işe sürmedim elimi yedim içtim oturdum valla..:))kendi evimde annem bakmış gidip orda hizmet mi edeceğim ..
Amin cnm benim annem 2 evladınıda kaybetmiş öbür dünyada kimi görmek istersin derlerse ben annemi görmek isterim diyor ben bu yönden çok şanslıyım cnm annem çok ii davranıyor ahı var bi kızım olsun benim görmediklerimi ben ona öğreticem demiş Allah razı olsun ilk regl olduğumda pedimi hep annem koydu herşeyimi o yaptı onun hakkını veremem ben hiç bir yerde Allah ayırmasın başımdan onu
cnm bi gör coçukları okula bile gitmiyorlar 5 6 yaşlarında simiti alan çıkıyor oraya bende yaparım dedim ii yaptım ama
iyi olmuş içinde kalmamış diyecektim bu kaza olmasa ama şimdi ne desem bilemedim:)))
NBNH bu ay demekki seni bekliyoruz hadi inşallahhhhhhhhhhhhhh..........
oooooooo aşağıda 6 kişi var kızlar hepinize iyi akşamlar:))))
deniz----------bebing----------gamze--------------NBNH--------sevim
sizi gördümmmmmmmm:))))
sağol cnm yaa özlem inan sen bana bunları söyledin diye söylemiyorum ama çok temiz bir kalbin var eşin çok şanslı senin gibi biriyle evlendiğine Allah ayırmasın
oooooooo aşağıda 6 kişi var kızlar hepinize iyi akşamlar:))))
deniz----------bebing----------gamze--------------NBNH--------sevim
sizi gördümmmmmmmm:))))
ii akşamalr cnm ama tek biz konuşuyoruz
amin canım benim o seninde kalbinin güzelliği.... ben biraz değil fazlaca dobrayımdır kim ne duyacaksa bende duysun eksik yada fazla duyupta yanlış anlaşılmak istemem bu nedenle dedikoduyu hiç sevmem.... senin eşinde şanslı bebeğim ya yeterki sen yalnız kal herşey farklılaşı emin ol uzaklaşınca birbirinizin herşeyi oluyorsunuz çünkü:)))
güleyim mi:))))))))))))opuyorumnanaktan
bugün doktoruma gittim ofis histeroskopi için ayarlamalar yapacaktık ama doktorum fikir değiştirmiş anestezi ile yapmaya karar vermiş bende bugün tok karna gittiğim için tahlilleri yapamadı yarın gideceğim anestezi için tahliller vereceğim bugün toplantıda vardı
buhafta her gün işe gideceğim için her akşam çalışmam gerekiyor haftasonu dahil sınav 21 martta bu aralar beni mazur görün canlarım sergide var histeroskopide olacağım bir günde öyle anestezi ile gider veeee asıl bombaya geliyorum
eşimin iş yeri iflasını ilan etti 24 bin içeride paramız kaldı avukatlar bilmemleler yeni iş başvuruları yeni gündemimiz bu kızlar canımız çok sıkkın herşey bukadarmı kötü gider haftaya salı güzel bir firmayla iş görüşmesi var eşimin inşallah olur herşey üst üste tuz biber oldu(((( hayatımızda bu kadar olumsuzluğu bir arada görmemiştik biz (( serseme döndük
geldim geldim
azcık kaynana dedikodusu okuyup halime şükrediym dedim ama
tok anacım bunaldım
insan kendi evine gelmek istemezmi yaaa
geri geri gidiyo ayaklarım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?