Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geldiiiimmmmm

tam okudum yazıcam elektrikler kesildi
geldi geçtim başına

bebing ben de olsam böyle panik yapardım sana ne desem boş ama stres ne kadar azsa tedavi o kdar kolay onu düşün de rahatlatmaya çalış kendini

sermestim geçmiş olsun canım benim yanık çok beter çabucak iyileşsin inşallah
biz de yıkamaya başladık:)))uyku setinin yarısını yıkadım yorganı kenar korumaları kocamanmış 2 parça yıkıcam
biri kurusun yarın ötekini atıcam sonra da havlular kıyafetler ıvır zıvır ya yeni yıla girerken ya da 1 ocakta yerleştiricez:)))))Allahım sağlıkla kullanmak nasip etsin hepsine

niye küsüyosun deniiiz in babasına
yarın öbürgün hareketlerini bi hissetsin peşinden ayrılmayacak o zamana sakla hıncını:)))))

tuanaaaayyyy daha çok geeellllll

bebingim isim konusuna takılma konuşup eşini ikna edersin

bi arkadaşım da yeni hamile nasıl korkuyo kız olur diye kız olursa eşi annesinin ismini koyacak ne kavgalar gürültüler oldu daha ortada bebek bile yokken ama onun eşi çok inatçı
siz orta noktada buluşursunuz olmadı 2 isim koyarsınız:)))))

ben de popüler isimleri sevmezdim
ama hep te onları seçtim:)))
önceki hamileliğimde kız olursa ada erkek olursa arda koyarım diyodum
o isimlere yaklaşamadım bu defa(
efe de en yaygın isimlerden hatta çok çok var
ama çok seviyorum napıym herkes koyuyo diye daha az sevdiğim bi ismi seçmedim:)))
çok var ama benim efem bi tane
sen de takılma isim kolay hallolur sen kendini sıkma zaten ilerde yeterince telaş olacak
kese var mı ,kalp atışı var mı
2 li test ,cinsiyet ,3 lü test, şeker......
isim belki de en kolayı

Son düzenleme:
yarın okul çıkışı bebek görmeye gidicez
1 aylık daha
gidiym de bi dinliym doğum hikayesi, ilk günler ,

elanaaz hiç üzülme ağlama yıpratma kendini Rabbim kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürecek inşallahhh

yine mi küstün demişsiniz napıyım küstürmesin o da..
konuşmuyorum işte telinide açmıyorum

afiyet olsun bebingcim ne güzel gezmişsiniz eşinle tedavi öncesi bütün kötü enerjiler atılmış yarında güzel bebiş için ilk adım atılacak..
ablanda en az senin kadar düşkün olacak emin ol yeğenine
çok seviliyor çünkü sende biliyorsun

iyi akşamlar kızlar...mavicim benim aldığım uyku setinin kılıfı çıkıyor canım onları söküp yıkadım ben ütülendi geçmesi kaldı doğuma bi kaç gün kala sererim artık...

valla bebingcim ne güzel yapmışsınız...stresini atmış sevdiğin şeyleri tadmışsın eskisi gibi...bizde ankaraya gittiğimizde tedaviyi unutup gezebileceğimiz yerleri gezmiş sıkılmamıştık....

elanazım umarım şimdi daha iyisindir...hep kırmızıların ilk günü böyle oluyor insan ama bencede kendini toparlayınca görüşmeye git hazır olduğuna inanıyorsan eğer canım...dualarım inanınki bugünlerde sizler için daha yoğun...

denizcim ben yapabildiğim herşeyi yapıyorum canım sende yap...eşim şimdiden kzımla şunu yaparız şuraya gideriz demeye başladı fırsat varken değerlendiriyorum...

kızlar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim
hepiminiz bana moral vermeye çalışmışsınız
biraz canınızı sıktım ama kusura bakmayın
bugünlerde biraz beni idare edin artık
olumsuz olabilirim
bebingcim sen benden etkilenme sakın
çok üzülürüm

ne demek elanazcım canınızı sıktım...öyle şey olurmu hiç...sıkıntılarımızı paylaşıp kenetlenmeseydik şimdi böyle bi topic olmazdı canım herkes gönülden bağlı burda birbirine nasıl sevincimizle herkes çok seviniyorsa üzüntümüzüde elbette paylaşacağız kızarım bi daha böyle şeyler yazarsan eğer...

sağol canım bugün daha iyiyim ama korkuyorum
senin yumurta toplama nasıldı anestezi ne kadar sürüyor
hastanede yatmışmıydın
canım sende çok heyecanlısındır ben doğumu düşünemiyoum bile

herkese iyi geceler kızlaaaarrrr

nursim ben herşeyi hazırlıcam ocak ayının ilk haftası doğum çantası da dahil
sonra da ev işleri başlayacak
temizlik yapıcaz:))))))))))))))))))))))))))

yarın görüşürüz kızlaarr

en iyisini yapıyorsun nursimcim zaten bizim pabucumuz dama atılacak o kesin:))
olur böyle arada başka kavgalar dertler olmasın bunlar ufak şeyler ama bazen sinir edince uzatasım geliyor :))
çantalar hazırlanıyor ya ne güzel aslında kış doğumu en güzeli galiba:))
temmuz 20 de doğum yapan arkadaşımla konuştum bugun
izmirde o da son günler geçmiyor dedi sıcakta nefes alamamış o korktum şimdiden:))
doğum dan korkmuyorum zaten gözlerimi kaparım vazifemi yaparım hesabı:))

sağol canım bugün daha iyiyim ama korkuyorum
senin yumurta toplama nasıldı anestezi ne kadar sürüyor
hastanede yatmışmıydın
canım sende çok heyecanlısındır ben doğumu düşünemiyoum bile

canım korkacak hiçbişey yok 10 dakikalık iş yumurta toplama işlemi 10 dk sürmemiştir sanırım ayılmam...yani en fazla uyman yumurta toplama ayılman yarım saat falan sürüyor...benim hiç ağrımda olmamıştı merdivenlerden zıplayarak inmiştim...eşimde şaşırmıştı...ben bi ameliyat oldum birde yumurta toplamada anestezi aldım o yüzden korkmuyorum ama heyecanım çok fazla tabi...

canım sağlıkla doğsunlarda yaz kış farketmez biraz zorlanırsın doğru bennim hamileliğimin başı gelmişti ama çok sıcaktı çok şişiyodu ayaklarım falan anne oluyoruz biz onlar için ne fedakarlıklar yaptık onada katlanırız artık:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…