kızlar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim
hepiminiz bana moral vermeye çalışmışsınız
biraz canınızı sıktım ama kusura bakmayın
bugünlerde biraz beni idare edin artık
olumsuz olabilirim
bebingcim sen benden etkilenme sakın
çok üzülürüm
canım korkacak hiçbişey yok 10 dakikalık iş yumurta toplama işlemi 10 dk sürmemiştir sanırım ayılmam...yani en fazla uyman yumurta toplama ayılman yarım saat falan sürüyor...benim hiç ağrımda olmamıştı merdivenlerden zıplayarak inmiştim...eşimde şaşırmıştı...ben bi ameliyat oldum birde yumurta toplamada anestezi aldım o yüzden korkmuyorum ama heyecanım çok fazla tabi...
canım benim yaaa kıyama sanaa regli gelene dek hepimiz aynı oluyoruzz anlıyorum seni ne olur üzülme tatlım gelicek bebişin zamanını bekliyodur emin ol bak denize bebişi hiç beklemediği zaman geldi kendisi tedavi ye karar vermen çok iyi olmuş başlamak bitirmenin yarısıdır. benimde kistimin durumuna göre karar vericem canımm.
sevim hanım tesrif etmiş sonunda
facede görmüştüm şimdi sikayet edicektim
tuanayım yılbası kutlamnız guzel gecmiş sevindim kurtlarını dökmüşün ama iyileş artıkkkkk
bak bebişin geldi onun beslenmeye ihtiyacı var şimdi
özlemcim hatırlıyorum tansık diyeeee cok gulmuştuk
nilda yı begenmiştim de yabancı isme benziyor diye içime sinmemişti sanki
o gunler gelsin beyin fırtınası yaparız di miiii
gözümde büyüyor suan
göz acıp kapayana kadar gecer inş.
size bi soru sorucam
şimdi ben gun içinde sürekli ayetel kürsi okurum sıkıldıkca sinirlendikçe korktukça mesela regl ken napıcamı bilmiyorum ama hep soracam unutuyorum şimdi daha cok ihtiyacım var okumaya
canım ayet okuyamazsın ama tesbih cekebilirsin
özellikle cocuk icin bir tesbih vardı aklıma gelmiyor şimdi tüh
Allahın isimleriden ya Vedüd bol bol bunu cek bu da evlat isterken okunuyor dua yerine
ya RAhman ismini de söyle ya Kerim bir de
Allahın isimleriyle dua etmek cok faziletli her isminin bir özelligi var cömertligi ve rahmetiyle ilgili son iki söylediim ilk dedigim de bir peygamber evladı olmayınca bu duayla evlat istemiş Allahtan hep o sebeple okunuyor
bol salavat getir RAbbim resulun askına tedaviimi hayırla neticelendir beni de hayırlı bir evlatla şereflendir diye dua edeblirsin tatlım
tünaydın:))
donuma kedi sıkıştırdılar yaa süper çok güldüm sermestim hepsini halledersin sen:))
elanazım kısmet napıcaksın merkez ve dr iyi ise düşünecek çok da şey yok
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..
bebim naptı acaba arayıp rahatsız etmek istemiyorum taksi de arabadadır diye
inşallah her şey yolundadır
gulimus seninde yoğun geçmiş anlaşılan hafta sonu merak ettik sorun mu var diye..olmaması iyi tabi
seninde kist gitsin artık da moralin yerine gelsin
ya cok sinirlerim bozuldu benim neden bütün manyaklar aksilikler beni buluyor
off ya persmbe bulusalım demiştim kızlar cok affedersiniz ama malesef benim gelebilme imkanım kalmadı bazı .... yüzünden
milli egitimde isim var demiştim ya sözlesme yenileyecekmisiz adamlar tutturmus cuma su saatte geleceksin benim tam o satte bu tarafta doktor randevum var üstelik ıstırahat raporum da var bes günlük aradım anlattım durumu yok diyor illa o zaman gel biz öncesinde yapmıyoruz halbuki öyle tek bir saate sıkıstırma gibi bir lüksleri yok ama bu memde calısan memurlar kadar rahat gevsek tipler yok ya kafalarına göre canları isterse calıscaklar dedim böyle böyle ben raporluyum o saatte karsıda doktor randevum var nasıl geleyim ki önce geliim diyor yok öncesinde de biz yapmıyorz diyor ya var mı böyle bişey yılbasından sonra gel dedi dedim olmaz ki o zaman sözlesmenin zamanı var neden işimden olayım ben senin keyfine göre ortada kalayım laf yani kendi işini ben ögretcem sanki adamlara ya
aralarında konstular iki saat kem küm zorla persmbe gel madem diyor ama net bir saat gene vermiyor allam ya delirdim sinirden nefret ediyorum böyle insanlardan ya
bütün huzurumu düzeni planmı bozdular yarın evime gecmek zorunda kaldım buradaki islerim kaldı işin kötüsü bunların sagı solu belli olmaz persmbe tüm gün hazır kıta beklemem lazım
ya alt tarafı bir sayfalık evrak düzenleyip imza alacaklar dötlerini kaldıramıyor gerzekler
bebim bir ara haftaya da diger kızlarla bulusalım demisin sanırım
eger herkese uyacaksa nasılsa sen buradasın daha haftaya kalsın bulusma isi madem
esim pazrtesi gidecek diger günler haftaıcı aksam da olsa gelirim haftasonu da olsa gelirim her halükarda birtürlü denk getiremedik üzülüyorum da böyle sürekli bişey cıkıyor seni de görmeden göndermek istmem acıkcası
herkes icin uygunsa biraz daha özleyelim birbirmizi yeni yılda bulusalım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?