Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah nursimcim sağlıklı olsunlarda önemli değil ne zaman olsuğu
bu arada sende yarın dr a gideceksin galiba
37 oldunuz ya belki 1 hafta 10 güne kalmaz gelecek bebeğimiz:)) sağlıkla olsun inşallah

bende yatıyorum iyi geceler uyuyan güzellere

günaydınnnn hanımlarrrr 3 günlük bi aradan sonra burdayım nihayet merak etmişsiniz sağolun bi sorun allaha şükür kızlar o kadar yoğunki hastane inanılmaz derecede dün sabah açtım biş ara kaldı. birz okudum geçmişten alıntılar yaptım yazmaya sıra gelince net gitti. daha sonrada giremedim. hafta sonu çok yoğundum dışarı yüzü görmedim. misafirlerim vardı. hazırlık temizlik filan derken netin yüzüne bile bakamadım. eşim faceye bakıyodu ara sıra

dün de hastaneye teyzem geldii. erzurumdan kızının doğumu için kardiyoloji de tetkiklerini yaptırdık allahtan sadece tansiyonu vardı kalple ilgili hastalığı yok. kızın 2 yıl sonra evlendi. 4 yaşında bir oğlu 2. ye hamile nursimle aynı doğum yapıcak. çok canım sıkıldı elimde olmadan

nursimcim az kaldı kızzz ay valla senin yerine bizide heyecan kapladı .

sermestim kız geçmiş olsun ah canım ya raporlusun dimi sen annendesin bebimle perşembeye buluşucakmışsınız ya bizzzz eee nası olucak ta karşıdaaaa

bebim canım regli olmuşsun bismillahirramanirrahim diyelim hep beraber moralini yüksek tut. kendini güvenli ellere bırak rahat ol rabimize dua et herşey istediğin gibi olucak bebişin seni bekliyor pozitif düşünnn

sevim cadısı mercanın maşalllah büyümüş maşallah demek babaya dil çıkardııı ohhh olsunnn. benimkide babsına nanikk yapar inşallah ultrasondan elbet o gün bir gün gelicekkkkkkk.

canım benim yaaa kıyama sanaa regli gelene dek hepimiz aynı oluyoruzz anlıyorum seni ne olur üzülme tatlım gelicek bebişin zamanını bekliyodur emin ol bak denize bebişi hiç beklemediği zaman geldi kendisi tedavi ye karar vermen çok iyi olmuş başlamak bitirmenin yarısıdır. benimde kistimin durumuna göre karar vericem canımm.

sağol canım korkunun ecele faydası yok deyip yaptıracağım artık

hepimiz için hayırlısı diyelim

kızlar biraz önce buradaki dr umla konuştum
hatta aradım açmadı sonra kendi aradı
aylardır görüşmediğimiz halde hatırladı beni şaşırdım
bir eğitime gittiğini duymuştum tedaviye başlarsak burada da
onunla devam etmek istiyorum antepde de onun önerdiği
bir merkeze gitmey düşünüyorum
kendiside inferlite konusunda uzmanlaşmak istemiş
şimdide Malatya da bir tüp bebek merkezindeymiş
orası uzak olmasa oraya giderdik ama uzak
Antep daha iyi olacak sanırım 15 günde tedavinin olduğunu
burda başka dr a ihtiyacım olmadığını söyledi
kendisinin dönmeside 5-6 ayı bulabilirmiş
onun için karar verdiyseniz hiç beklemeyin dedi
keşke aynı dr um olsaydı seviyordum onu
hayırlısı artık ne diyelim

sermest canım kolun nasıl oldu
bitti mi hazırlıklar ütüler
maşallah erkenden hazırlandın

sevimcim senin kız da büyümüş maşallah
Allah nazarlardan korusun
demek babasına da dil çıkardı

tünaydın fıstıklar aksam misafirlige gittik giremedim yine
rapor aldım evet son rapor hakkımı kullanayım dedim yıl cıkmadan annemdeyim
ufak tefek hazırlık işlerini hallediyoruz cogu bitti bile
kolum cok sükür daha iyi hafif bir kırmızılık kaldı gecicek gibi o da zamanla

semracım dalin sıvıyı kullandım zaten kokusu fresh hafif kalıntı da bırakmıyor memnun kaldım
elanazım canım hayırlı bir baslangıca vesıle olsun bu kırmızlar toparla kendini umutla basla sen de tedaviye hayırlı neticeler versin insallah
sevim demek mercanımı gördün yerim yavrumu büyümüş masallah biz de cuma görecegiz nasipse
memo bosuna hayıflanmasın bizim hatun da babaya öyle bu ara beni de sallamıyor pek agır bezirgan bizim cadılar valla:)
burpum yogunluktan kafasını uzatamamıs yine naptılar neye karar verdiler acep
deniizim naz mı edion kocişine aferim cıkar tadını biz beceremdik uzaktan uzaga naz niyaz
melegim de ugramamaıs henüz o da yogun sanırım az kaldı o da start vericek bebimle cift müjde gelicek insallah
tuanayım şifa recetem daha iyidir insallah iyileşmiştir
bebim , balım ben avrupa yakasındayım su an ama burada bulusalım diye demedim tatlım
anadolu yakasında da bulusabılırz persmbe bana uyar onu demek istedim sadece
persmbe gece esim gelecek diye eve gececegim zaten milli egitimden de cagırdılar evrak işim varmıs öf cok lazım ya rapor alınca iş cıkartsınlar anca
günü belirleyelim artıkın saatini bileyim işlerimi halledeyim ona göre
memde mesai icinde evrak isimi halletmem lazım yılbası son günmüş o gün de doktordayım gidemem
donuma kedi sıkıstırdılar ya aman sinir oldum valla

tünaydın:))
donuma kedi sıkıştırdılar yaa süper çok güldüm sermestim hepsini halledersin sen:))

elanazım kısmet napıcaksın merkez ve dr iyi ise düşünecek çok da şey yok
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..

bebim naptı acaba arayıp rahatsız etmek istemiyorum taksi de arabadadır diye
inşallah her şey yolundadır

gulimus seninde yoğun geçmiş anlaşılan hafta sonu merak ettik sorun mu var diye..olmaması iyi tabi
seninde kist gitsin artık da moralin yerine gelsin

komik mi geldi denizim ama aynen öyle dinlencem diye izin ayarladım onda da bisürü iş cıkardılar
işin kötüsü hepsinin yeri ters uzak bırbırne esim gelcek diye eve gecicem ertesi sabah doktora tekrar bu tarafa gecicez düşün bosa oradan oraya kosturcam aksam babam bırakıyordu arabayla rahat gıdıyordum yol derdim olmuyordu simdi milli egitime mesai icinde gitmem lazım el mahkum dusecegım otobuslerın pesine kızlarla bulusma ayarlamaya ugrasıyom bıyandan da
daha arkdasmı alsverıse göturcektım söz vermstm o da bu yakada
anadolu avrupa yakası arasında mekik dokumam lazım nasl becercem bılmem butun planım programım bozuldu insalla beceririrz bakalm

tuanayım haftasonun güzel geçmişş oh eğlenmişsin ama şu hastalığı atamadın kız üzerindenn şifa cı hatun

salavat getirebilirsin bebimcim ben öyle yapıyorum

sermestim kız esmail hüsnamı okunuyor yoksa amin inşallah

gulimus seninde yoğun geçmiş anlaşılan hafta sonu merak ettik sorun mu var diye..olmaması iyi tabi
seninde kist gitsin artık da moralin yerine gelsin

denizcim öyle canım nasıl geçti hafta sonu anlamadım yemekli misafirlerim vardı. motora bağladık kendimizi koşturmaca denizcim canım bebişin cinsiyeti belli oluyormu cumaya heyecanla bekliyoruz tatlım kızz geliyorrrr benceee prensess

ya cok sinirlerim bozuldu benim neden bütün manyaklar aksilikler beni buluyor
off ya persmbe bulusalım demiştim kızlar cok affedersiniz ama malesef benim gelebilme imkanım kalmadı bazı .... yüzünden
milli egitimde isim var demiştim ya sözlesme yenileyecekmisiz adamlar tutturmus cuma su saatte geleceksin benim tam o satte bu tarafta doktor randevum var üstelik ıstırahat raporum da var bes günlük aradım anlattım durumu yok diyor illa o zaman gel biz öncesinde yapmıyoruz halbuki öyle tek bir saate sıkıstırma gibi bir lüksleri yok ama bu memde calısan memurlar kadar rahat gevsek tipler yok ya kafalarına göre canları isterse calıscaklar dedim böyle böyle ben raporluyum o saatte karsıda doktor randevum var nasıl geleyim ki önce geliim diyor yok öncesinde de biz yapmıyorz diyor ya var mı böyle bişey yılbasından sonra gel dedi dedim olmaz ki o zaman sözlesmenin zamanı var neden işimden olayım ben senin keyfine göre ortada kalayım laf yani kendi işini ben ögretcem sanki adamlara ya
aralarında konstular iki saat kem küm zorla persmbe gel madem diyor ama net bir saat gene vermiyor allam ya delirdim sinirden nefret ediyorum böyle insanlardan ya
bütün huzurumu düzeni planmı bozdular yarın evime gecmek zorunda kaldım buradaki islerim kaldı işin kötüsü bunların sagı solu belli olmaz persmbe tüm gün hazır kıta beklemem lazım
ya alt tarafı bir sayfalık evrak düzenleyip imza alacaklar dötlerini kaldıramıyor gerzekler

bebim bir ara haftaya da diger kızlarla bulusalım demisin sanırım
eger herkese uyacaksa nasılsa sen buradasın daha haftaya kalsın bulusma isi madem
esim pazrtesi gidecek diger günler haftaıcı aksam da olsa gelirim haftasonu da olsa gelirim her halükarda birtürlü denk getiremedik üzülüyorum da böyle sürekli bişey cıkıyor seni de görmeden göndermek istmem acıkcası
herkes icin uygunsa biraz daha özleyelim birbirmizi yeni yılda bulusalım olur mu

sermestim üzme tatlı canını uyuzluk yapıyolar işte sen yorulucan baya ordan oraya

yaa demekki sermestim hep beraber olucaz buluşmada nasip böyleymiş belkide daha güzel olucak yeni yılda buluşmamız bebingime ve bize uğur getiricek belkide

işlerin baya karışmı sermestcim neyse canını sıkma halledersin
hep birlikte buluşursanız da daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…