herkese iyi geceler kızlaaaarrrr
nursim ben herşeyi hazırlıcam ocak ayının ilk haftası doğum çantası da dahil
sonra da ev işleri başlayacak
temizlik yapıcaz:))))))))))))))))))))))))))
yarın görüşürüz kızlaarr
kızlar biraz önce buradaki dr umla konuştum
hatta aradım açmadı sonra kendi aradı
aylardır görüşmediğimiz halde hatırladı beni şaşırdım
bir eğitime gittiğini duymuştum tedaviye başlarsak burada da
onunla devam etmek istiyorum antepde de onun önerdiği
bir merkeze gitmey düşünüyorum
kendiside inferlite konusunda uzmanlaşmak istemiş
şimdide Malatya da bir tüp bebek merkezindeymiş
orası uzak olmasa oraya giderdik ama uzak
Antep daha iyi olacak sanırım 15 günde tedavinin olduğunu
burda başka dr a ihtiyacım olmadığını söyledi
kendisinin dönmeside 5-6 ayı bulabilirmiş
onun için karar verdiyseniz hiç beklemeyin dedi
keşke aynı dr um olsaydı seviyordum onu
hayırlısı artık ne diyelim
gulimus canım sen nasılsın eşinle aranız düzeldi mi
sermestim üzme tatlı canını uyuzluk yapıyolar işte sen yorulucan baya ordan oraya
yaa demekki sermestim hep beraber olucaz buluşmada nasip böyleymiş belkide daha güzel olucak yeni yılda buluşmamız bebingime ve bize uğur getiricek belkide
işlerin baya karışmı sermestcim neyse canını sıkma halledersin
hep birlikte buluşursanız da daha iyi olur
sermestim inşallah hepsi akın gider ve ayarlarsın bu hafta olmazsa haftaya görüşürsünüz kızlarlakomik mi geldi denizim ama aynen öyle dinlencem diye izin ayarladım onda da bisürü iş cıkardılar
işin kötüsü hepsinin yeri ters uzak bırbırne esim gelcek diye eve gecicem ertesi sabah doktora tekrar bu tarafa gecicez düşün bosa oradan oraya kosturcam aksam babam bırakıyordu arabayla rahat gıdıyordum yol derdim olmuyordu simdi milli egitime mesai icinde gitmem lazım el mahkum dusecegım otobuslerın pesine kızlarla bulusma ayarlamaya ugrasıyom bıyandan da
daha arkdasmı alsverıse göturcektım söz vermstm o da bu yakada
anadolu avrupa yakası arasında mekik dokumam lazım nasl becercem bılmem butun planım programım bozuldu insalla beceririrz bakalm
canımcım cuma ben değil sermest gidecek doktoratuanayım haftasonun güzel geçmişş oh eğlenmişsin ama şu hastalığı atamadın kız üzerindenn şifa cı hatun
salavat getirebilirsin bebimcim ben öyle yapıyorum
sermestim kız esmail hüsnamı okunuyor yoksa amin inşallah
denizcim öyle canım nasıl geçti hafta sonu anlamadım yemekli misafirlerim vardı. motora bağladık kendimizi koşturmaca denizcim canım bebişin cinsiyeti belli oluyormu cumaya heyecanla bekliyoruz tatlım kızz geliyorrrr benceee prensess
sermestim ya sen anlattıkça ben sıkılıyorum inşallah hepsini halleder haftaya da uygun bir zamana görüşme ayarlarsınız özleminizi giderirsiniz ..ya cok sinirlerim bozuldu benim neden bütün manyaklar aksilikler beni buluyor
off ya persmbe bulusalım demiştim kızlar cok affedersiniz ama malesef benim gelebilme imkanım kalmadı bazı .... yüzünden
milli egitimde isim var demiştim ya sözlesme yenileyecekmisiz adamlar tutturmus cuma su saatte geleceksin benim tam o satte bu tarafta doktor randevum var üstelik ıstırahat raporum da var bes günlük aradım anlattım durumu yok diyor illa o zaman gel biz öncesinde yapmıyoruz halbuki öyle tek bir saate sıkıstırma gibi bir lüksleri yok ama bu memde calısan memurlar kadar rahat gevsek tipler yok ya kafalarına göre canları isterse calıscaklar dedim böyle böyle ben raporluyum o saatte karsıda doktor randevum var nasıl geleyim ki önce geliim diyor yok öncesinde de biz yapmıyorz diyor ya var mı böyle bişey yılbasından sonra gel dedi dedim olmaz ki o zaman sözlesmenin zamanı var neden işimden olayım ben senin keyfine göre ortada kalayım laf yani kendi işini ben ögretcem sanki adamlara ya
aralarında konstular iki saat kem küm zorla persmbe gel madem diyor ama net bir saat gene vermiyor allam ya delirdim sinirden nefret ediyorum böyle insanlardan ya
bütün huzurumu düzeni planmı bozdular yarın evime gecmek zorunda kaldım buradaki islerim kaldı işin kötüsü bunların sagı solu belli olmaz persmbe tüm gün hazır kıta beklemem lazım
ya alt tarafı bir sayfalık evrak düzenleyip imza alacaklar dötlerini kaldıramıyor gerzekler
bugünde geliyorum gidiyorum kimse yok(
bebim sonradan düşündüm taşındım ve 300 lük başladığımı hatırladım son 2 gün düşmüştü
canım benim inşallah herşey çok güzel olacak....kızlar sabah aradım merkezi
yarın sabah gidicem kan tahlili yapılcak sonra ultrason ve inş Allahın izniyle tedavim baslıcak sekerlerim
yazarken bile tüylerim diken diken oluyorrr
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendinekızlar dün bütün gün ağladım ve gecede başım çok ağrıdı
sabah 5 tede acaip bir baş ağrısıyla uyandım
dayanamayıp ağrı kesici içtim sabahın köründe
ama sabah kalktığımda ağrım geçmiş çok şükür
yine sinüzütüm başladı herhalde
oy maşallah kızıma ya kocaman olmuşcanlarım ben geldim evde misafir var bide bugün mercan hanımı görmeye gittik geldim hanfendi iyi kilomuz 1350 gr olmuş her şeyimizde iyiyimiş midemin ağrısı için ve akıntımın çokluğu için ilaç verdi b,de hanfendiyi memo dr şikayet etti hocam annesiyle oynuyor bana gelince tekme atmıyor saatlerce elimi koyuyor bekliyorum dedi oda usgde babsına dilini çıkardı çok komikti doktor tam burnunu dudakları gösteriyordu dilini çıkardı bizim terbiyesiz bebek ters olduğu için ben bu kadar mide ağrısı çekiyormuşumn çünkü hanfendi başını mideme dayıyor yada tekmeleri mideme atıyor muş işte böyle ben geçmişi okuyum bakalım neler yaptınız fazla vaktim yok çünkü küçükyeğen benim faceden oyun oynuyo
valla 2 gündür uykumu alamıyorum uyuyamıyorum nedenseözlem'ciğim sen nasılsın?kendini fazla yormamaya çalış komşu ağırlamayla,artık işten arta kalan zamanlarda dinlen,güzel besle annesi batu'cuğumu.
bende geçen gün eşim yüzünden canım sıkkındıyine mi küstün demişsiniz napıyım küstürmesin o da..
konuşmuyorum işte telinide açmıyorum
canım hiç korkma ne olur o işlemi ruhun bile duymuyorsağol canım bugün daha iyiyim ama korkuyorum
senin yumurta toplama nasıldı anestezi ne kadar sürüyor
hastanede yatmışmıydın
canım sende çok heyecanlısındır ben doğumu düşünemiyoum bile
sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla bencekızlar biraz önce buradaki dr umla konuştum
hatta aradım açmadı sonra kendi aradı
aylardır görüşmediğimiz halde hatırladı beni şaşırdım
bir eğitime gittiğini duymuştum tedaviye başlarsak burada da
onunla devam etmek istiyorum antepde de onun önerdiği
bir merkeze gitmey düşünüyorum
kendiside inferlite konusunda uzmanlaşmak istemiş
şimdide Malatya da bir tüp bebek merkezindeymiş
orası uzak olmasa oraya giderdik ama uzak
Antep daha iyi olacak sanırım 15 günde tedavinin olduğunu
burda başka dr a ihtiyacım olmadığını söyledi
kendisinin dönmeside 5-6 ayı bulabilirmiş
onun için karar verdiyseniz hiç beklemeyin dedi
keşke aynı dr um olsaydı seviyordum onu
hayırlısı artık ne diyelim
hayırlı uğurlu olsun canım benim ...4 sayfacık yazmısınız sadece yaaaa
anlatmaya baslıyım şimdik
sabah gittik 9.30 da randevumuz vardı progesteron için
yarım saat beklettiler bu sefer cok kalabalıktı sıkıldım bunaldım beklerken
darallar geldi neyse aldılar iki saniyede kanımı 1 saat sonra muayene randevumuz vardı
biraz dısarda hava aldık geldik sonuc cıktı bakmadımda sormadımda kac diye doktor iyi dedi
muayeneye aldılar 8-9 tane büyümeyi bekleyen yumurta var gonalf 300 lükle basladık ilk iğnemi orda oldum.hayırlı uğurlu olsun tedavim kızlarrrrr
cumaya anesteziyle konusucam belki rahatlarım böylece
nursim demek cok olay gecti senin yumurta toplama cok sevindim buna
sonra ablamla yegenimle buluştuk işlerini yaptı ablam biz ufaklıgı oyaladık
ama daha cok eşimle ikimiz oyalayamadık haşat olduk yaaaa cok zormuş vallaaaaa
aksam oldu işte heyecanlıyım mutluyum garip duygular içersindeyim kızlar
korkularım ın altında yatan seyler baska biliyorum bunları da ama konusmak bile istemiyorum
biz beklerken birileri sonuc bekliyordu ama öğrenemedik ne iyiydi suratları ne kötü bi garip tiplerdi
ben de bebek görmeye gittim yeni geldim daha yemek te yok hazır söylicez artık
bebek görmeye gittim ama göremedim
odadan çıkarmadılar artık uyudu mu yoksa yeni bebek çıkarılmaz mı bilemedim
benim doktoruma gidiyodu kız
doktor çatı muaynesi yapmış
çatın dar gibi ama istiyosan normali zorlayalım demiş
kız da normal diye tutturunca
normal doğum yaptırmaya çalışmışlar ama tansiyonu falan çıkmış 18 lere
acil sezaryana alınmış
sen benden etkilenme normali dene dedi
yok anam zorlamıcam doktor zor olur ama deneyelim falan derse zorlammayalım dicem
hangisi kolaysa o olsun
telaşlanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?