Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum sizin için de hayırlısı olsun canım ya iş meselesi de hallolur umarım en yakın zamanda..

gelen giden olur mu acaba ya şimdiden iyi geceler diyeyim :))

bebingim canım çok sevindim canım başladınız demek hayırlı uğurlu olsun. 300 le başladınız öylemi peki aşılamada dahamı düşük veriliyor dozlar bana 100 verdiler. sen gelene gidene takılma moralin bozulmasın oooo ablanın bebişiyle de öncelik alıştırması yaptınız ne güzel ya

bebim sonradan düşündüm taşındım ve 300 lük başladığımı hatırladım son 2 gün düşmüştü

denizcim oo zaman 300 le başlıyolar yani tüp de dimi benim bilgim yok merak ettim.

evet mavicim sana hangisi uygunsa onu yptır canım kardeşiminde bebişi tersti dönmüş dr normal doğum grünüyo demiş

baksana babacı olucak seninki tabi babanın genlerini taşıyolar veletler

oooo nursimcim bebişin maşallah büyümüş baya artık dilenme zamanı geldi... o doğsunda bi gör bak teyzoşları nasıl ısırıcak görsün bakalım

hadi inşallah burpcum hayırlısıyla olsun şu ameliyat iş meseleside yolunda gider umarım canım hemen
cecik

burpcum sizin için de hayırlısı olsun canım ya iş meselesi de hallolur umarım en yakın zamanda..

gelen giden olur mu acaba ya şimdiden iyi geceler diyeyim :))

ben geldim denizcim ancak işlerim bitti herkes gidivermişşş.

sermestim canım sen işlerini hallet de bebim burda nasıl olsa daha buluşma da olur hayırlısıyla

denizcim kız sendemi kocişe küsüyon sık sık benim gibi küserim ama ben inat yaparak uzatamam içim eriyor kıyamıyorum. eşimde beni 2 gündür izinde olduğu halde sabah 7 :30 da nerdesin bırakıyo hastaneye hava soğuk yağmurlu zor oluyo otobüslerde sürünmek

meleğim nerdesin tatlım sarmalar börekler yapıldı. ev temizlendi hazır herşey sadece senin yumişlerin kaldı seni bekliyolar. göbişine konmak için çarşamba belli oluyomu canım hormon değerlerinin durumu inşallah düşmüştür değerler

kızlar iyi gecelerr diliyorum kimse yok geçmiş okudum biraz yazdım gözlerim kapanıyo hormon hapı bana kilo aldırdı ya çok yiyorum. ama halsizim çok uykum oluyorrr. gözlerimi açmak dahi istemiyorum sabahları ede dalıyorum nerdeyseee ilaçlar bünyemizi mahvediyor. grip olucam diye korkudan portakal sıkmaktan bir hal oldum.

bebişim start vermişin cok sevindim hersey yolunda cok güzel gidecek insallah Allahım yüzümüzü güldürsün hayırlı müjdelerle
burpum sigortanız işe yaradı sonunda demek iyi olmus neden bosa masraf yapasın ki sevindim adınıza insallah sonucu da hayırlı olacak bitanem
nursimim doktorun sabırlı biri galiba baya var daha verdıgı tarihe ben on güne kalmaz diyordum hayırlısı yavrumuz ne zaman hayrılısı ıse o zaman gelsin saglıkla cok heyecanlı ya
mavisim bebiş görmeye gitmiş göstermediler demek nazardan korkmslardır belki onlar da haklılar
özlemim moralin düzeldi mi canım artık üzme kendini olur mu batu beyimiz iyi sanırım masallah ona da
denizim kocişe eziyetı bırak nazlı hatun:) haftaya demek randevun sana da az kalmıs canım
balım dikkat et virüs salgını devam ediyor bol ıhlamur bitki cayı su takviyesi yapcakmısız c vitamini bir de
sevim ugramamıs bası kalabalık sanırım yine
melegimle semradan da ses yok elanazım da gelmemis birdaha kimselere denk gelmeyince

ben de sınav okuyorum komsumuzun kızı dogurdu dogurcak daha ıkı haftası vardı
ama acılması olmus doktoru hemen sancı verelim demiş ama bekliyor sancıısı yok henüz ne gerek var acılma basladıgına göre dogum da yakındır gayet raht da masallah sakindi hayırlısıyla kurtarsın RAbbim onu görünce bir garip oldum acayip heyecan yaptım valla bize de göstersin RAbbim sagsalim hayırlısıyla o günleri insallah

maşallah kızımıza ya kocaman olmuş
drmuza güvenmek zorundayız canım bencede zamanına yakın doğması daha iyi
burada 37. haftada zorla doğum yaptırtılan bir arkadaşım vardı sözde sancısı varmışmış
bebek çok küçük doğmuştu
komşumun ise gününde doğdu tombik tombikti
yani zamanını doldurması her açıdan daha iyi
çünkü bu kez ay doğum kilosu düşük ay boyu kısa diye üzülüyoruz
inşallah hepimizin zamanında olurda yaşamayız bunları
ohh ne güzel bir haber bu maşallah herşey yoluna girdi desene...
evet fazla geldi herhalde:))))
aman büyüsünler dr lar onları kontrol altına alırlar merak etme sen
zaten sonraları dozun düşüyor
evet hemde nasıl farklılar ama şu dediğini başarabilsek mutlu oluruz belki :)
aynen ya ben neler geçiriyorum içimden ruhu duymuyor
dizide izlediği kadınlardan bile kıskanır oldum,
eskiden ilk tanıştığımız yıllarda oınar altuğu beğenirdi
hatta bu yüzden cıngar çıkarmıştım :)
şimdi onun dizisi varya ona bakarsa bile gözlerim doluyor
yakındır bir fırtına yine ama dur bakalım
ay hemde nasıl ya bu kadar benzemez
a dışarı çıkıncada aynı olur mu blemem ama şimdiki gidişat onu gösteriyor
daha iyiyim canım sağol batucukta iyi oynayıp duruyor
demek yakında doğum var tanık olacağın
ben sadece maviyi görüürm kendimden önce
benden 2 ay sonrada çok sevdiğim bir arkadaşım doğuracak hayırlısıyla
bizde o günleri görelim inşallah

aklımatakıldı isim konuusunda ben isim filan düşünmüyorum sekerlerim daha ortada bebek yok zaten melek sormuştu ondan cevaplamıstım yanlış anlamayın sakın
o gunler gelsin buluruz hepbirlikte

ay o şapur şupur öpenler beni deli ediyor el kadar bebegi kucagına alanlarada siinir oluyorum ben cok feci olucam inş kızlar rabbim o gunleri gösterirse

günaydın kızlar
nursimcim maşallah kilosu çok iyi kızımızın
son zamanlarda daha da artar derler ya kilosunu
ne kadar durursa o kadar iyi yani sevindim
sende dinlen bu arada evin keyfini çıkar
sonra hiç vaktin olmayacak

bebingim ay kız bende çok sinir olurum daha minnacık bebeği öperlerya anlamış değilim böyle i nsanları kıyamam ya heleki bıyıklı olanlar sakalları batar bide ben çocukken babam bizi severdi ben asla öptürmezdim. bıyıkların yüzüme batıyo derdim.

burpcum sigortanın karşılamasına sevindim genelde
insanın gerçekten ihtiyacı olduğunda bir işe yaramazlar ya
bu defa iyi olmuş karşılasınlar tabi
iş konusunda da merak etme eşin kafasına göre iş bulamazsa
sen pek istemesende iş kurma şansınız var nasıl olsa

özlemcim demek Batu bey şimdiden babasına benziyor
yabancılık çekmeyeceksin işte ne güzel

bende gıcık olurum küçücük çocuğu öpenlere
zaten kış herkes hasta bende kalabalık misafir olsa
çıkarmazdım herhalde

merhaba kızlar nasılsınız?biz iyi gibiyiz başım ağrıyor çok
işlerim var dışarda duş alıp çıkmam lazım ama yerimden kalkasım yok

kızzzzzz ne duası okuyonuz ulennnnn hiç haberim yok. bi aralar bende sormuştum size tefriciye okuyalımmı sırayla herkese ses çıkmadı sizden bende unuttun gitti.

nursimcim aynen öyle bebim meleğim elanazımm burpum tuanayım geliyo sırayla kendim için şuan bişey diyemiyorum

oy anam yol geçen hanı sanki kız nasıl dayanıyon kfan şişmiyomuu be hayırlısıyla evine çıksanda rahat etsen

ayyyy kimse yokmu yaaaa biraz sohbet edelim dedik benim şansım gelen giden yok.

bennimde kızlar dün akşamdan beri sol göğsüm ağrıyor. acaba hormonlardanmı bilemedim. dr verdiği düzenleyicimi yaptı acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…