4 sayfacık yazmısınız sadece yaaaa
anlatmaya baslıyım şimdik
sabah gittik 9.30 da randevumuz vardı progesteron için
yarım saat beklettiler bu sefer cok kalabalıktı sıkıldım bunaldım beklerken
darallar geldi neyse aldılar iki saniyede kanımı 1 saat sonra muayene randevumuz vardı
biraz dısarda hava aldık geldik sonuc cıktı bakmadımda sormadımda kac diye doktor iyi dedi
muayeneye aldılar 8-9 tane büyümeyi bekleyen yumurta var gonalf 300 lükle basladık ilk iğnemi orda oldum.hayırlı uğurlu olsun tedavim kızlarrrrr
cumaya anesteziyle konusucam belki rahatlarım böylece
nursim demek cok olay gecti senin yumurta toplama cok sevindim buna
sonra ablamla yegenimle buluştuk işlerini yaptı ablam biz ufaklıgı oyaladık
ama daha cok eşimle ikimiz oyalayamadık haşat olduk yaaaa cok zormuş vallaaaaa
aksam oldu işte heyecanlıyım mutluyum garip duygular içersindeyim kızlar
korkularım ın altında yatan seyler baska biliyorum bunları da ama konusmak bile istemiyorum
biz beklerken birileri sonuc bekliyordu ama öğrenemedik ne iyiydi suratları ne kötü bi garip tiplerdi
bebim sonradan düşündüm taşındım ve 300 lük başladığımı hatırladım son 2 gün düşmüştü
ben de bebek görmeye gittim yeni geldim daha yemek te yok hazır söylicez artık
bebek görmeye gittim ama göremedim
odadan çıkarmadılar artık uyudu mu yoksa yeni bebek çıkarılmaz mı bilemedim
benim doktoruma gidiyodu kız
doktor çatı muaynesi yapmış
çatın dar gibi ama istiyosan normali zorlayalım demiş
kız da normal diye tutturunca
normal doğum yaptırmaya çalışmışlar ama tansiyonu falan çıkmış 18 lere
acil sezaryana alınmış
sen benden etkilenme normali dene dedi
yok anam zorlamıcam doktor zor olur ama deneyelim falan derse zorlammayalım dicem
hangisi kolaysa o olsun
telaşlanmaya başladım
dün okulda bir şey oldu okulumuzda nişanlı bir arkadaş var
beni çok yakın gördüğü için soruyor
hocam erkekler evlendikten sonra değişiyorlar mı
ki onun nişanı görücü usulü olmuş
bende tabiki eskisi gibi olmuyor ama o duyguların yerini başka duygular alıyor dedim
ahh ahhhh bu erkeklerin hepsi aynı derken
BATU bey babasını savunup bana bir tekme indirdi
eee ne de olsa o da bir erkek
bense şimdiden bana yanlısı bu çocuktan korkmaya başladım:))))
benim sevdiğim hiçbir şeyi yiyemedim
babasının sevdiği herşeyi yedik
ultrasonda havaya zıplayarak yatakta döner gibi dönmesi bile babası gibiydi
hatta o zaman eşime dedim bu kesin erkek diye
o da nerden bliyorsun dedi ay hareketleri bile aynı sen dedim :)
ve tahminim doğru çıktı
benim oğluşum şimdiden babadan yana hadi hayırlısı
iyi akşamlar kızlar iş çıkışı kızımızı görmeye gittik cuma günü yılıda mesai olayınıda kapatıyorum kısmetse...mavicim drum nasıl hesaplıyor çözemedim valla son adet tarihime göre bugün 37 haftam bitti ama transfere göre hesaplıyormuş drum onun için mesaide son 3 günüm...neyse artık 3gün daha sabah erken kalkıcaz...kızım tam 3kg olmuş teyzeleri yanaklrı tam ısırmalık olmuş amniyon sıvıusı normal dedi erkenden almayı düşünmüyorum zaten 39 haftadan önce alınması uygun değil diyorlar dedi...21 ocakta alıcam dedi...birde ilk nst mize girdik valla hareket ettikçe kalp atışları 160ları geçti...
bebingcim hayırlı olsun canım tedavin...inş hobareye çok az kaldı...
canlarım şööyle bir kafa uzattım ne var ne yok buluşma varmı yarın bebingin doktor randevusu neyin varmı diye bizde durumlar aynı sigortadan onay çıktı varikoseli karşılıyormuş bizede süpriz oldu karşılayacağını sanmıyorduk muhtemelen gelecek perşembe günü olacak ameliyat iş durumundada bir gelişme yok yarın bir profla randevusu var tasarım duayeni bir hoca türkiyede tüm yarışmalarda onur jüri üyesi olan adına yarışmalar açılan biri bakalım onun çevresi çok geniş belki iş kurması için bir fikir verir
burpcum sizin için de hayırlısı olsun canım ya iş meselesi de hallolur umarım en yakın zamanda..
gelen giden olur mu acaba ya şimdiden iyi geceler diyeyim :))
maşallah kızımıza ya kocaman olmuşiyi akşamlar kızlar iş çıkışı kızımızı görmeye gittik cuma günü yılıda mesai olayınıda kapatıyorum kısmetse...mavicim drum nasıl hesaplıyor çözemedim valla son adet tarihime göre bugün 37 haftam bitti ama transfere göre hesaplıyormuş drum onun için mesaide son 3 günüm...neyse artık 3gün daha sabah erken kalkıcaz...kızım tam 3kg olmuş teyzeleri yanaklrı tam ısırmalık olmuş amniyon sıvıusı normal dedi erkenden almayı düşünmüyorum zaten 39 haftadan önce alınması uygun değil diyorlar dedi...21 ocakta alıcam dedi...birde ilk nst mize girdik valla hareket ettikçe kalp atışları 160ları geçti...
bebingcim hayırlı olsun canım tedavin...inş hobareye çok az kaldı...
ohh ne güzel bir haber bu maşallah herşey yoluna girdi desene...canlarım şööyle bir kafa uzattım ne var ne yok buluşma varmı yarın bebingin doktor randevusu neyin varmı diye bizde durumlar aynı sigortadan onay çıktı varikoseli karşılıyormuş bizede süpriz oldu karşılayacağını sanmıyorduk muhtemelen gelecek perşembe günü olacak ameliyat iş durumundada bir gelişme yok yarın bir profla randevusu var tasarım duayeni bir hoca türkiyede tüm yarışmalarda onur jüri üyesi olan adına yarışmalar açılan biri bakalım onun çevresi çok geniş belki iş kurması için bir fikir verir
evet fazla geldi herhalde:))))burpum cok sevindim ameliyatı sigortanın karsılamasına masraf olmasın en azından
benim agrım basladı hemencecik büyüyor benimkiler sanırım aldılar 300 ü tabi saşkoloz oldular di mi
nursim cim 41 kere masallah canım ne guzel artık dinlenirsin evde canım
özlem erkeklere kafa takmamayı ögrenmelisin dermişim
bunu basarabilsek cok daha mutlu olacaz onlar bizden cok farklılar malesef
mavicim belki bebek hasta filan olur diye cıkarmamıslardır bende cıkarmak istemem valla
aynen ya ben neler geçiriyorum içimden ruhu duymuyoroh içim açıldı valla ne güzel haberler bunlar ya
8-9 büyümeye hazır yumoş maşallahsonuna kadar böyle gider inşallah bebingim çok mutlu oldum..herşey yolunda gidiyor bakalım sonu da güzel olacak
nursimcimmaşallah kızımıza ya sağlıkla zamanında doğsun
sende hamiş hamiş evde tadını çıkart biraz ya..
mavicim kıymetli bebek nazar değmesin diye mi çıkarmadılar acaba..biz nasıl olacağız acaba ya bende şapur şupur öpenlere gıcık olurum kesin
özlemcim bu adamlar sinir ya boşver geldi hiçbirşey yokmuş gibi peşimde dayanamıyorsun tabi ama işte gelip geçiyor..bizim hormonlar narin anacım ondan yoksa adamlarda sorun yok galiba:))
ay hemde nasıl ya bu kadar benzemezbebingim canım çok sevindim canım başladınız demek hayırlı uğurlu olsun. 300 le başladınız öylemi peki aşılamada dahamı düşük veriliyor dozlar bana 100 verdiler. sen gelene gidene takılma moralin bozulmasın oooo ablanın bebişiyle de öncelik alıştırması yaptınız ne güzel ya
denizcim oo zaman 300 le başlıyolar yani tüp de dimi benim bilgim yok merak ettim.
evet mavicim sana hangisi uygunsa onu yptır canım kardeşiminde bebişi tersti dönmüş dr normal doğum grünüyo demiş
baksana babacı olucak seninki tabi babanın genlerini taşıyolar veletler
oooo nursimcim bebişin maşallah büyümüş baya artık dilenme zamanı geldi... o doğsunda bi gör bak teyzoşları nasıl ısırıcak görsün bakalım
hadi inşallah burpcum hayırlısıyla olsun şu ameliyat iş meseleside yolunda gider umarım canım hemen
cecik
ben geldim denizcim ancak işlerim bitti herkes gidivermişşş.
daha iyiyim canım sağol batucukta iyi oynayıp duruyorbebişim start vermişin cok sevindim hersey yolunda cok güzel gidecek insallah Allahım yüzümüzü güldürsün hayırlı müjdelerle
burpum sigortanız işe yaradı sonunda demek iyi olmus neden bosa masraf yapasın ki sevindim adınıza insallah sonucu da hayırlı olacak bitanem
nursimim doktorun sabırlı biri galiba baya var daha verdıgı tarihe ben on güne kalmaz diyordum hayırlısı yavrumuz ne zaman hayrılısı ıse o zaman gelsin saglıkla cok heyecanlı ya
mavisim bebiş görmeye gitmiş göstermediler demek nazardan korkmslardır belki onlar da haklılar
özlemim moralin düzeldi mi canım artık üzme kendini olur mu batu beyimiz iyi sanırım masallah ona da
denizim kocişe eziyetı bırak nazlı hatun:) haftaya demek randevun sana da az kalmıs canım
balım dikkat et virüs salgını devam ediyor bol ıhlamur bitki cayı su takviyesi yapcakmısız c vitamini bir de
sevim ugramamıs bası kalabalık sanırım yine
melegimle semradan da ses yok elanazım da gelmemis birdaha kimselere denk gelmeyince
ben de sınav okuyorum komsumuzun kızı dogurdu dogurcak daha ıkı haftası vardı
ama acılması olmus doktoru hemen sancı verelim demiş ama bekliyor sancıısı yok henüz ne gerek var acılma basladıgına göre dogum da yakındır gayet raht da masallah sakindi hayırlısıyla kurtarsın RAbbim onu görünce bir garip oldum acayip heyecan yaptım valla bize de göstersin RAbbim sagsalim hayırlısıyla o günleri insallah
oh içim açıldı valla ne güzel haberler bunlar ya
8-9 büyümeye hazır yumoş maşallahsonuna kadar böyle gider inşallah bebingim çok mutlu oldum..herşey yolunda gidiyor bakalım sonu da güzel olacak
nursimcimmaşallah kızımıza ya sağlıkla zamanında doğsun
sende hamiş hamiş evde tadını çıkart biraz ya..
mavicim kıymetli bebek nazar değmesin diye mi çıkarmadılar acaba..biz nasıl olacağız acaba ya bende şapur şupur öpenlere gıcık olurum kesin
özlemcim bu adamlar sinir ya boşver geldi hiçbirşey yokmuş gibi peşimde dayanamıyorsun tabi ama işte gelip geçiyor..bizim hormonlar narin anacım ondan yoksa adamlarda sorun yok galiba:))
bebingim ay kız bende çok sinir olurum daha minnacık bebeği öperlerya anlamış değilim böyle i nsanları kıyamam ya heleki bıyıklı olanlar sakalları batar bide ben çocukken babam bizi severdi ben asla öptürmezdim. bıyıkların yüzüme batıyo derdim.
bebing seninle yatıp seninle kalkıyorum valla ya
rüyama girdin zaten çok güzeldi ama seninde rüyan çok güzel bebişin gelmişti rüyamda inşallah öyle olur ya..
canım ne demek öyle okudun okumadın mı var
bende bugun kuaföre gidip kıl tüy işlerimi halledip sonra başlamak istedim
okuruz ne olacak allahın izniyle herkes elinden geldiğince okursa tamamlarız
tüm fıstıkların kırmızıları peş peşe gelmiş ama siz peş peşede güzel haberler vereceksiniz ben buna canı gönülden inanıyorum...bende okuyabildiğim kadar okur tefriciyeyi sayısını bildiririm kızlar...
tuanayım canım gel bizim evde kalmaya başımın üstünde yerin var fıstığım ama bizim eve önceden randavu yok randavu defterine bakarsan boş ama millet çat kapı geliyor bunlar gidince kardeşim geliyor onlar gidiyor amcamlar gelecekmiş ondan sonrada benim doğuma ablam gelir ben kaçarım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?