Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba nasılsınız bakalım bugün?
benim kociş ankaraya gitti beklliyorum bakalım
köyün birinde bir öğretmen kuduz diye köpeği öldürtmüş
şapşal bari yok et gitsin
kaymakamlık,hastane ,ilçe tarım hepsini seferber etmişler
bizimkilerde numune aldılar tabi hayvanı keserek((
o numuneyi ankaraya götürdüler...

gulimuscum doğru söylüyorsun hava çok soğuk ve canım yürümek istemişti ama gözüm yemedi anyodan sonra yakın ama mecbur arabayla hallettim başımın ağrısı geçti gibi

özlemcim demek Batu bey şimdiden babasına benziyor
yabancılık çekmeyeceksin işte ne güzel
:))) evet hiç çekmem sanırım alıştık artık...
merhaba kızlar nasılsınız?biz iyi gibiyiz başım ağrıyor çok
işlerim var dışarda duş alıp çıkmam lazım ama yerimden kalkasım yok
valla benimde 2-3 gündür günaşırı dişm ağrıyor
ne yapacağımı şaşırdım inşallah bir sorun çıkmaz ya
sende kendine iyi bak bol bol protein almaya çalış
bak ben yiyemedim dişten oldum sanırım
inşallah sorun olmazda...
ben geldim ama sen gitmişsin sanırım

gulimuscum doğru söylüyorsun hava çok soğuk ve canım yürümek istemişti ama gözüm yemedi anyodan sonra yakın ama mecbur arabayla hallettim başımın ağrısı geçti gibi

iyki yürümemişsin canım geçmiş olsun ben eve nasıl gidicemi düşünüyorum soğuk iliklerimize işliyor

kuzum sendemi demek bütün hamişler sırayla diş ağrısı çekiyormuşş.
özlemcim gelen giden yoktu. bende bi çay içim dedim. şimdi eve gitme zamanı geldi.

ay evet canım ya nerden başladı bilemedim ya çok ağrıyor
ben bu yaşa kadar hiç çekmemiştim ama bu hamilelik başka bir şey
ben geldim sen çıkmışsın demek
zaten bura bayağı tenhalaşmış ben girmeyeli
nerdesiniz kızlarrrr:)

inşallah dişine birşey olmaz özlemcim
her hamilelikte bir diş gider derler ya
bol bol kalsiyum al gitmesin dişin
geçmiş olsun canım

inşallah dişine birşey olmaz özlemcim
her hamilelikte bir diş gider derler ya
bol bol kalsiyum al gitmesin dişin
geçmiş olsun canım

bende bugün arkadaşımla dışarı çıkıcaktım dolaşacaktık
ama arkadaşımın bebeği ateşlenmiş sen gel dedi
ona gittim oturduk sonra markete gittik birlikte
sonrada onu bırakıp anca eve geldim
değişiklik oldu bana da

off ne haftaydı kızlar hergün ayrı parti pazartesi dekanın kitabının lansmanı vardı şile dedemanda oradanda şile rıhtıma rakı balığa gittik fakültecek ben rektör hocanın yanına denk düştüm :) tamda gazetede makale okumuştum iş yerlerinin yılbaşı partilerinde alkolü kaçırıp işinizden olmayın diye bir makale vardı iyi denk geldi bazı ciddi hocalar ikinci kadehten sonra zeki mürene eşlik ederken buldular kendilerini rektör hocada beni dürtüp dürtüp durdu hadi sizde eşlik edin diye hocam bir kadehle mümkün değil diye espiri ile kapattım ama eğlenceli bir gezi oldu bizim fakülte çok eğlencelidir sıcak ve çalışanları mütevazidir salı günüde bizde bir hocanın 40. yılını kutladık gene fakültecek uzunca bir masaya dizilip hamurlar tatlılar pastalar lüpledik bugün yılbaşı partisi vardı gene aynı birde yetmiyormuş gibi öğrencilerde parti yapmak istedi anlayacağınız ben deliye hergün bayram misali habire hediye almakla cebelleştim habirede pasta börek lüpledim eee bu performanstan sonra yılbaşı gecesi ne yiyeceğim ne içeceğim tüm hakkımı kullandım :)
işte akademik camiayı merak eden olursa böyleyi bizler bir bahane olsunda yenilsin içilsin :))))
bugün kociş geldi profla görüştü hoca iki ay önce gelseydin şu an auto cad dersimizi sen veriyor olacaktın dedi bende içimden aman verilmiş sadakamız varmış dedim bir eve bir akademisyen yeter ama tabi kociş ders saati ücretli verecekti o iştede sağlam para var haftada 5-6 saat giriyorsun aylık sağlam para kalıyor geri kalan günlerde sana kalıyor hocada eşime birkaç tanıdık arkadaşının telini verdi onlarda fuar işi yapıyorlarmış fuar işide geceli gündüzlü şubata ayında başlayacak birkaç işte kociş takip eder kendi başına oradan kısmetse yani sonuçta belirsiz duurum
sigortanın karşılamasını bizde beklemiyorduk kızlar resmen piyangodan para çıkmış gibi oldu sigorta şirketi seçimini çok doğru yapmışım sizlerede tavsiye ederim kızlar muhtemelen haftaya perşembe ameliyat olur kociş

elanazım arkadaşının bebişine geçmiş olsun tatlım bu aralar tüm bebişler hasta amman adamız hasta olmasın
zasacım uğramamış bugün benmi kaçırdıım okadar hızlı okudumki kociş gelmeden yetiştireyim diye
bebingim dozun gayet iyi benim son tedavide 450 puregon + 150 menagondu ve 12 gün bu devam etti banamısın demedi benim dumur salaklar sen hiç takma gayet güzel yüksek falan değil tatlım
nursim az kaldı tatlım yaa geri sayım başlayacak helecan yaptık bizde ikinci bebişimizde geliyor zaman çabuk geçiyor gerçektende sıradada mavi var dimi senden sonra
sermest canım yaa kolun nasıl oldu çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun fıstığım
melek yatağı hazırlıyormusun tatlım bebişinin balık ye bal fındık ye rahat olsun bebişimizin yatağı bebingcim aynı şeyler senin içinde geçerli
sevim cadısı hanacım haftalık misafiri ile boğuşuyordur chirismasa gelmişler mubarek kolay gelsin sana tatlım
tuanayım fıstıığım balonun güzzel geçmesine sevindim tatlım değişiklik olmuştur sizede kafa dağıtmışsındır kırmızıların geldimi tatlım ah bir güzel haber gelse ahhhhhhhhh ahhh
gulimuscum senin kistin gitmişmi tatlım baktırdınmı bu aralar gerçi çoktan tüymüştür o kist yerini bebişe bıraksın :)
denizcim bürokratik bir gün geçirmişsin canım :) ama sen yinede arabaylada olsa banyo yapıp çıkma çok tehlikeli

fıstıklar nabersiniz
pek bi şeyler olmamış bugunde
su ataleti nezaman atacak topik bilemiyorum
ben size sonuc pozitif diye haber verdigimde bi elli sayfa yazılmazsa hepiniizi zopalarım şimdiden söyliyim

semra yok bikaç gündür merak ettim
face e giriyor amaaa bişey mi oldu canını sıkan acaba

bugun iğne için merkeze gittim
korkularımı anlattım su aneztezistle görüşsem rahatlıcam da
büyüyor yumişlerim valla agrıyor hafif hafif anlıyorum yediler 300 ü tabi bugunde yiyince 600 oldu ben asılamada bu kadar anca kullanmıstım zaten :)
merak ediyorum kac tane büyüyor
bu arada bugun hesap yaptım da bu tedaviler le 2 yıl daha erken menopaza giricem
asılamalarda 5 er tane gitti şimdid de 10 gitse 20 yumurta biriki küçük olsa ekstra ee naptı iki yıl

bugun bişey yapmadık eşimin kardesini okuluna almaya gittik ve akşamı ettik arabada otururken yoruldum
istanbul gercekten feci soguk kızlar ya anlatamam size ben içi üşüyor insanın
unutmuşum bu soğugunu memleketin

nursim ne kadar kalırsa o kadar iyi cok ffarkediyor bebekler
kilo alması dısında bi sürü seyi farkediyor ele avuca gelmesi bile

ben hep öpme beni önlüğü hediye ederim müşterilere. sinir oluyorum öpen insnalara önce bi elini yıka beee
tv de doktorumda vardı bugun öpmeyin cocukları bebekleri bagısıklık sistemleri cok zayıf dedi
ben valla akbaba gibi kapanırım cocugumun üstüne ellettmem kimselere gibi geliyor

denizim nerlere gittin sen bugun
üşütüp hasta olma
bak ben alışkanlık edindim aksam yıkanıyorum
sabah sacını kurutsan bile baska üşüyor insan
aman ha bak ilaç ta kullanamazsın dikkat edicen kendine tamam mı

gulimus göğüste kitle en güzel adet bittikten sonra belli olur olmadı bi ultrasonla baktırır içini rahatlatırsın ihmale gelmez tabi

selam kızlar
ela ennur um maşallah sana kuzum az kalmış sağlıcakla gel

kızlar dünkü bebek olayını söylemişsiniz de
ben olsam öyle ortalarda dolandırmam ama göstermemezlik te etmem
bu da bebeğimiz diye bi gösteririm
zaten 40 ı çıkmamış bebeği kucağa alıp hoplatıp zıplatan kimse olmaz ki
yani ben almam eğer ailemden ya da çok yakınım değilse
ne biliym ilginç geldi

ben de haftaya gidicem doktora bakıym kaç kilo olmuş
millet bebeğim kilolu diye sevinir ben de ya kiloluysa diye tırsıyorum:2:

sermestim senin hediyyeyi yollıyım en iyiisi ben ya içime hiç sinmedi böyle
perşembe görüşcez diye ayarlamıstım kendimi
sen bana adres ver ben yollıyım yaaaaa
herkes hediyesini aldı bi sen alamadın

mavicim sen diyosun kimse ellemez hoplatmaz diye de
valla eşimin kuzenini bebeği olmuştu 15 günlüktü kayınvalidem ve görümcesi cocugu kucakladı öptü sıktırdı böyle havaya atar gibi yaptı ben cok sinir olmuştum banada uzatmıslardıda küçüçük bebek ellenemz demiştim
belki korkmuşlardır ama söyle anne kucagına alıp bi gösterse karsıdan olurdu böylede sacma olmuş

nursim görümcemin eltisine ay ne tuhaf bi tanım oldu
doktor sezaryan demiş
şeker varmış benim gibi
ama bebek sezaryan tarihini beklemeden gelmiş:))))))))))))))))

ama seninki beklesin 39 u gelsin nur topu gibi

eğer benimki çok büyürse daha erken alınabilir
aay çok merak ediyorum oğlumu

evet benim demek istediğim de bu bebing
herkes koca insan
ben olsam uyanınca alırım salona getirir gösteririm kimsede bi öpiym demez heralde
en azından arkadaşlarım demez eminim
ya da en fazla 1 dk kucaklarlar ki o bile olmayabilir

kayınvalidem falan da alır kucaklar ama öyle şapur şupur öpmez heralde
ben en çok kendimden korkuyorum tutamam kendimi diye:))))

bugün görümcemle konuştuk tel.de
istanbul a mı gideceksin evde mi olursun falan
ben de burda olurum annem gelecek dedim
ama erken gidecek dedim kardeşimin ameliyatı için
o da bakılır sen telaş etme
istersen annem gelir biz geliriz
zaten abim 1 gün evde sen bakarsın falan dedi
şaşırdım
bazen doğumdan da önce doluşurlar gibi geliyodu demekki davet bekleyecekler:)))hoşuma gitti
annem gitsin kaynanamı çağırırım dedim
sen de görmeye sevmeye gelirsin ama bakmayı ben hallederim dedim

aY ben çıkıyorum kızlar sırtım yine tuttu
2 makina daha yıkayınca elbiselerimiz bitiyo
ha pardon bi de el örgüleri var 3 makina sonra yerleşiyoruz odamıza

öptüm hepiniziiiii
uğrarım yine
banyo da yapmam lazııımmm

kızlar size birşey itiraf edeyimmi ben hiiiiç bebek sevmem siz diyorsunuz ya bana tuhaf geliyor öptürmem sevdirmem diye ben o duygularımın doğurunca gelişeceğine güveniyorum yoksa hiiiç öyle duygularım yoktur hayatımda bir ablalarımın bebişlerini çok sevdim birde adayı çok sevdiğimi bilirim ben bile bana ne kadar tatlı geldiğine şaşırdım ada ipek gibi yiğenimmişcesine sevdim onun dışında ayıp olmasın diye seviyorum bebekleri benim bebeğimi öpsünler öpmesinler şu an umrumda diil :))))) ne uyuzum yaaaa
yani benim onca mücadelem henüz değer vermediğim bir velet uğruna ama doğurunca yada hamile kalınca bu duyguların değişeceğine inanıyorum şimdi siz öyle konuşunca gene garipsedim kocişle arada espirisine konuşuyoruz çocuğumuz olursa ben bitane patlatırım sana gelir sen bi tane patlatırsın bana geri gelir diyoruz :))))))) birde salağı habire bakkala çakkala gönderir ayak işlerimizi gördürürüz diyoruz anlaşıldı bebek bunları duyarda gelirmi bize :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…