Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem teyzemiz nereye yaa..

gamzecim takım olarak alıcaz,yerimiz müsait.bide bebeğin çok eşyası oluyor,kendi dolabı olması bence kesinlikle gerekli.beyaz renk düşünüyorum,ben öyle karışık renk pek sevmem.bu aralarda bebek odasında beyaz moda)

gamzecim bana dediysen iyiyim)sen nasılsın?

bu arada ben yokkken kayınvalde-kayınpeder muhabbeti dönmüş.mavicim canım takma kafana ya,nasıl olsa giderler kendi evlerine,tadını çıkar,hem çalışıyorsun sana yardımları olur,yemek,temizlik ohh mis gibi valla.iyi tarafından bak.ben çok rahatımdır onların yanında.evime geldikleri zaman rahat etmelerini isterim,zaten uzaktalar bence sende böyle düşün,hem sende ilerde anne olucaksın...

semracım bence de mobilyada beyaz güzel renk belki 2.çocuğunda erkek olursa tekrar almana gerek kalmazopuyorumnanaktan

cnm en iisi takım almak dediğin gibi eşyası senden çok oluyor nerdeyse yerinizde varsa ayy beyaz olsun güzel olur
dolabında desenler oluyor çok güzel duruyor ayyy ne hoş olur yaa inşş bizlerde bu duyguyu yaşarız semracım bize çok dua et doğum sancısında bebeğin aklına geldiğinde her zaman dua et cnm
Allah razı olsun senden herkesten

evet cnm sana söyledim bende iiyim teşekkürler 7 aya girdin dimi cnm nasıl durumlar?

semracım bence de mobilyada beyaz güzel renk belki 2.çocuğunda erkek olursa tekrar almana gerek kalmazopuyorumnanaktan

cnm senin aşılaman ne kadara mal oluyor gonal f ile büyütüyorsun tam olarak ne kadar para veriyosun bende yazın bir kere daha şansımı deneyim diyorum özelde ne kadar doz alıyorsun gonal f yi?

sizdende allah razı olsun canım gamzecim.ben sizler için hep dua ediyorum.allah kucaklarınızı boş bırakmasın canım.sizde bana dua edin nolur.doğumum kolay olsun,zaman yaklaştıkça korkular basıyo beni:-((

nbnh canım evet beyz çok kullanışlı,odamız zaten genç odasına da benziyor,bebeksi olmucak aldığımız model,yatağıda büyüyen yatak,yani genç olduğu zamanda kullanabilir.ikinci çocuğa yeni oda yaparız inşallah..

cnm senin aşılaman ne kadara mal oluyor gonal f ile büyütüyorsun tam olarak ne kadar para veriyosun bende yazın bir kere daha şansımı deneyim diyorum özelde ne kadar doz alıyorsun gonal f yi?

canım benimm bildiğim gonalf tüpde kullanıyolar aşıda daha basit iğneler kullanıyolar devlet hastanesinde sadece ilaçlara para veriyosun özeldede 500 yapıyorlar

gamzecim evet 27. haftamızdayız.valla şuan iyi gidiyor,bi problem yok allaha şükür,inşallah böyle devam eder...bu arada facebookda herkesi eklemişsin sanırım beni eklememişsin.eklemek istersen semra sevilmiş ayrancı.

cnm benim Allah kolaylık versin inşş hayırlısıynan bebişini alırsın kucağına
cnm bir dua var doğum kolay olsun die okunan internetten bi araştırsana arada onu oku ii gelir eğer ben bulursamgnderirim sana kendine ve bebişine ii bak adı gibi yaşamıda güzel olsun inşş

canım benimm bildiğim gonalf tüpde kullanıyolar aşıda daha basit iğneler kullanıyolar devlet hastanesinde sadece ilaçlara para veriyosun özeldede 500 yapıyorlar
cnm ben burda sordumda aşılamayı özelde 240 dediler işte ilacın ne kadar tutacanı bilmiyorum kay doz istiyorlar ve ne kadar tutuyor?

cnm benim maşallah çoğu gitmiş azı kalmış
inşş cnm sağlıklı bir şekilde Allahım hayırlısıynan kurtarsın
tmm cnm hemen ekleyim seni ama bak ben eşimle kullanıyorum onun adına bir mahsuru yoksa ekleyim

240 mı gamzee..ne kadar ucuzz..bizim aşılamamız 2 milyara malolmuştu,oda ablamın çalıştığı özel bir hastane var,onun indirimiyle yapıldığı halde...

geçmiş olsun gamzecim dikkat et kendine

özlemcim valla ben de annemde de kaynanamda da gittiğimde iş yapmıyorum yaptırmıyorlar bize geldiklerinde ben de yaptırmamaya çalışyorum ama kaynanam mutlaka atlıyor birşeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…