gamzecim bana dediysen iyiyim)sen nasılsın?
bu arada ben yokkken kayınvalde-kayınpeder muhabbeti dönmüş.mavicim canım takma kafana ya,nasıl olsa giderler kendi evlerine,tadını çıkar,hem çalışıyorsun sana yardımları olur,yemek,temizlik ohh mis gibi valla.iyi tarafından bak.ben çok rahatımdır onların yanında.evime geldikleri zaman rahat etmelerini isterim,zaten uzaktalar bence sende böyle düşün,hem sende ilerde anne olucaksın...
semracım bence de mobilyada beyaz güzel renk belki 2.çocuğunda erkek olursa tekrar almana gerek kalmazopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktangeçmisi okumaktan basım döndü amma çok kaynatmışsınız
cnm senin aşılaman ne kadara mal oluyor gonal f ile büyütüyorsun tam olarak ne kadar para veriyosun bende yazın bir kere daha şansımı deneyim diyorum özelde ne kadar doz alıyorsun gonal f yi?
cnm benim Allah kolaylık versin inşş hayırlısıynan bebişini alırsın kucağınasizdende allah razı olsun canım gamzecim.ben sizler için hep dua ediyorum.allah kucaklarınızı boş bırakmasın canım.sizde bana dua edin nolur.doğumum kolay olsun,zaman yaklaştıkça korkular basıyo beni:-((
nbnh canım evet beyz çok kullanışlı,odamız zaten genç odasına da benziyor,bebeksi olmucak aldığımız model,yatağıda büyüyen yatak,yani genç olduğu zamanda kullanabilir.ikinci çocuğa yeni oda yaparız inşallah..
evet cnm kaynat kaynat bitmiyor bizlerde bu çene olduktan sonraa:)))))
cnm ben burda sordumda aşılamayı özelde 240 dediler işte ilacın ne kadar tutacanı bilmiyorum kay doz istiyorlar ve ne kadar tutuyor?canım benimm bildiğim gonalf tüpde kullanıyolar aşıda daha basit iğneler kullanıyolar devlet hastanesinde sadece ilaçlara para veriyosun özeldede 500 yapıyorlar
gamzecim evet 27. haftamızdayız.valla şuan iyi gidiyor,bi problem yok allaha şükür,inşallah böyle devam eder...bu arada facebookda herkesi eklemişsin sanırım beni eklememişsin.eklemek istersen semra sevilmiş ayrancı.
kızlar ayağım çok kötü bir görseniz ikiside bir şişmiş ki bu gün gördüm dün iidi gittikçe morarıyor çorap giyerken çok cnm acıyor kaydım gittim ordan kendimi durduramadım kırıldı sandım ayağım bir dahada kaymadım çıktım acısından basamadım ayağıma çok tehlikeli bir yer aslında erkekler havuzundada coçuğun biri kaymış düşmüş kafasını vurmuş parçalanmış kafası eşim çok fenaydı dedihemen hasteneye götürmüşler Allah göstermesin orda bir kaysak düşsek havuza gören olmaz valla herkez kendi derdin de
deniz ben hiç iş yapmam elimi bile sürmem o bize gelsin onada yaptırmam yani... misafir misafirliğini bilecek hem bir görümcem var bende 2 yaş küçük bekar o bile yapmıyor evin kızıyken ben mi yapacağım yuh artıkkkkk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?