vallaha size bişey söylüyümmü erkekler bizden daha geveze
cnm ben burda sordumda aşılamayı özelde 240 dediler işte ilacın ne kadar tutacanı bilmiyorum kay doz istiyorlar ve ne kadar tutuyor?
kızlar ne güzel kaynatmışsınız bi bakıp yatayım dedim....dizi izlerken uyuyakalmışım uyku daha çok bölünmeden kaçıyorum ii geceler hep,nizi öpüyorum fıstıklar....
240 mı gamzee..ne kadar ucuzz..bizim aşılamamız 2 milyara malolmuştu,oda ablamın çalıştığı özel bir hastane var,onun indirimiyle yapıldığı halde...
cnm senin aşılaman ne kadara mal oluyor gonal f ile büyütüyorsun tam olarak ne kadar para veriyosun bende yazın bir kere daha şansımı deneyim diyorum özelde ne kadar doz alıyorsun gonal f yi?
geçmiş olsun gamzecim dikkat et kendine
özlemcim valla ben de annemde de kaynanamda da gittiğimde iş yapmıyorum yaptırmıyorlar bize geldiklerinde ben de yaptırmamaya çalışyorum ama kaynanam mutlaka atlıyor birşeylere
240 mı gamzee..ne kadar ucuzz..bizim aşılamamız 2 milyara malolmuştu,oda ablamın çalıştığı özel bir hastane var,onun indirimiyle yapıldığı halde...
ben şuan gün sayıyorum 10 gün sonra test aşılam yaptırdım 2aşılamam 5kutu iğneyi her 2aşılamdada kullandım 2aşılamam 850mal oldu bana arkadaşımda 350 yaptırdı eger yumurtlaman güzelse 250yi bulur
gamzecim çatlatma iğnemi bu akşam kendim yaptım 11 gibi geçen ayki aşılamada 2 kutu gonal f almıştım 600 tutmuştu ama 1,5 kutu kullanmıştım kalanını bu ay kullandım sperm analizi 200 aşılama 150 çatlatma iğnesi 25 yani 1 milyara patlamıştı bu ay 750 ye patlayacak bir de 10 günde bir 20 tl muayene ücreti veriyoruz
ayrıca ben 37,5 la başlıyorum doza yumurtaya göre artıyor 112,5 a kadar
semacım o tüp olmasın aşıysa kusurabakma ama dost kazıgı atmışlar
sagol canım inş bu sefer tutar allah isteyene versin istemeyene değil biz 6 senedir istiyoz ama beceriksiziz galiba bi türlü tutturamıyoz allah hepinizin gönlündekini versin
canım hayır,ben tabiki yaptırdığım işlemi biliyorum,tüpmü,aşılamamı olup olmadığını.canım yaptırdığım yer kurumsal bir hastane,istanbulun en gözde tüp bebek merkezlerinden,aşılamamı yapan doktorsa dünyaca ünlü,bana göre bu konuda en iyisi.öyle olmasa ilk denememde pozitifi görmezdim canım.bence sizlerde öyle deneyimsiz yerlerdense,1 defa olsun en iyi yerde yaptırın görün aradaki farkı.
canım hayır,ben tabiki yaptırdığım işlemi biliyorum,tüpmü,aşılamamı olup olmadığını.canım yaptırdığım yer kurumsal bir hastane,istanbulun en gözde tüp bebek merkezlerinden,aşılamamı yapan doktorsa dünyaca ünlü,bana göre bu konuda en iyisi.öyle olmasa ilk denememde pozitifi görmezdim canım.bence sizlerde öyle deneyimsiz yerlerdense,1 defa olsun en iyi yerde yaptırın görün aradaki farkı.
amin cnm amin
6 senelikmi evlisin cnm 6 sendirmi istiyorsun doktorlar ne diyor?
bende ist en ünlü tüp bebek merkezinde yaptırdım ama eşimin spermleri çok ama çok düşük tutmuyor işte 1kez tüp 2defada aşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?