Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim bendede bip problem yok eşim varikosel ameliyatı oldu,yani bizdede sorun erkekde,ama deneyimsiz eller bu işi önemsemiyor.ben doktoruma değil 2 milyar 10 milyar bile vermeye razıydım.çok güvendim çünkü.istanbulda yaşıyorsan az çok fiyatları bilirsin.aşılamaı yaptırdığım yerde tüp bebek fiyatlarıda9-10 milyardı.ben doktoruma helal ediyorum.

doktorlar tüpden başka çareniz yok bukumar diyorlar evet 6senlik evliyim ama böyle giderse bitcek bu ilaçlar benim piskolejimi bozuyor52 kilodan 64 çıktım yakında obezde olcam offffffff

vardır bundada bişey cnm 6 senede olmadıysa hayırlısı neyse o diyoruz yaa
sabırla beklemekte yarar var elimizden birşey gelmiyor çok zor Allah düşmanımın başına vermesin

semracım nere çok merak ettim varmı öyle tüp bebek 9 10 milyar olan yerler çok para diğer yerlerde bu parayla 2 kere 3 kere yapılır

cnm benim neden direk tüp bebeğe sevk etmiyorlar sizi 6 sene olmuş tüp bebek hakkı var sizde

önce özelde tüp yaptırdım onu devlet kabul etmedi şimdi aşılamdan baladı şimdiki2.aşılamam bekliyorum ama tutmadıgına eminim benim özeldeki doktorum tüpde tutmayan aşıda tutmaz ama dene dedi bizde deniyoruz özelde 15milyar verdim

canım olmazmı?işini iyi yapan yerler ki istanbulda 2-3 tane var böyle yer.biz çok araştırdık canım bende 6 yıllık evliyim,ama ilk denemede oldu allah şükür.acıbadem tüp bebek merkezi,arayıp detaylarını konuşun isterseniz.

giden para Rabbim yardım etsin bizlere bi umut olsa parayı bile düşünmeyeceğiz ama işte oda olmuyor çektiğimiz acılar yanımıza kar kalıyor

semracım nere çok merak ettim varmı öyle tüp bebek 9 10 milyar olan yerler çok para diğer yerlerde bu parayla 2 kere 3 kere yapılır

vallah 2 miyara hemde aşıyla tutturduysa helal olsun benim doktorumda memeorailde ist cerahide tüpbebek uzmanı viyanada deneyimini yapmış hatta posta gaztesinde biara yazdı ama sonuç negatif şite olan benim 15milyara oldu

acı bademede gittim onlarda tüp dediler ve 3500 euro istediler ilaç hariç

hım acı badem öylemi çok para cnm ya biz bunun altından kalkamayız aşılama neysede tüp çok para been ankaradan düşünüyorum yada izmir 3 hastane aklımda biri izmirde eski hastenem irenbe ankarada anatolia bide maya tüp bebek merkezi sizce nasıl? anatolianın tutma oranı yüksek tüp bebekte 3 .5 milyar felan parası

vallah 2 miyara hemde aşıyla tutturduysa helal olsun benim doktorumda memeorailde ist cerahide tüpbebek uzmanı viyanada deneyimini yapmış hatta posta gaztesinde biara yazdı ama sonuç negatif şite olan benim 15milyara oldu

sağlık olsun.

ve inanaın benim artık dayancak gücüm yok hem maddi hem manevi 6senedir dünyanın parasını harcadım hem benim eşimin spermleri milyondegil 3500üçbin beşyüzlerde nasıl yükselcem doktor ne ilac nede ameliyt yükseltir diyor doğustammış

yani nekadara mal oluyor,dediğim gibi dimi canım.aşağı yukarı 9-10 milyar tüp bebek.aşılamada 3 bine falan maloluyor,bana ablam acıbademde çalıştığı için 2 bine mal oldu.inşallah doğumumuda orda yapıcam.doğum fiyatı bile 9 milyar.ben yine indirmle3,5 milyara çıkıcam inşallah.bu işler önemli,sağlıklı ellerde yapılması lazım.

allah hayırlısıyla kucagına vermeyi nasip etsin jhayatım darısı bizim başımıza

canım bence ameliyat olsun,benim eşimdede problem vardı,ameliyatla azda olsa düzeldi.bence deneyin.çoğu doktor önermiyor ameliyatı,gereksizmiş,faydası yokmuş diye,ama biz azda olsa gördük faydasını.

neyse ben çıkıyorum,sizlere iyi sohbetler.sağol sevimcim iyi dileklerin için.allah sizlerede daha fazla artmasın inşallah.allah yardımcınız olsun.

cnm ya yapıcak birşey yok elimizden tek gelen şey dua etmek hatta yalvarmak başka ne gelir elimizden
bir düşün cnm benim ataistlerin bile coçukları oluyor Allaha küfür edenin bile coçuğu oluyor onlar zaten Rabbimize sığınmıyor yardım dilemiyor dua etmiyor bizlerde olmasa bu yaradana kim dua edecek cnm bunu düşün ve haline şükret Rabbim bizi seçti bol bol ona şükretmemiz için ben bunu düşünerek kendime geliyorum cnm çok zor ama Allahım bundan başka dert vermesin
Rabbim sevdiği kullarına dert verilmiş diğerleri zevki sefada yüzdürümüş ama öbür dünyada çekerlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…