doktorlar tüpden başka çareniz yok bukumar diyorlar evet 6senlik evliyim ama böyle giderse bitcek bu ilaçlar benim piskolejimi bozuyor52 kilodan 64 çıktım yakında obezde olcam offffffff
sevimcim bendede bip problem yok eşim varikosel ameliyatı oldu,yani bizdede sorun erkekde,ama deneyimsiz eller bu işi önemsemiyor.ben doktoruma değil 2 milyar 10 milyar bile vermeye razıydım.çok güvendim çünkü.istanbulda yaşıyorsan az çok fiyatları bilirsin.aşılamaı yaptırdığım yerde tüp bebek fiyatlarıda9-10 milyardı.ben doktoruma helal ediyorum.
cnm benim neden direk tüp bebeğe sevk etmiyorlar sizi 6 sene olmuş tüp bebek hakkı var sizde
önce özelde tüp yaptırdım onu devlet kabul etmedi şimdi aşılamdan baladı şimdiki2.aşılamam bekliyorum ama tutmadıgına eminim benim özeldeki doktorum tüpde tutmayan aşıda tutmaz ama dene dedi bizde deniyoruz özelde 15milyar verdim
semracım nere çok merak ettim varmı öyle tüp bebek 9 10 milyar olan yerler çok para diğer yerlerde bu parayla 2 kere 3 kere yapılır
canım olmazmı?işini iyi yapan yerler ki istanbulda 2-3 tane var böyle yer.biz çok araştırdık canım bende 6 yıllık evliyim,ama ilk denemede oldu allah şükür.acıbadem tüp bebek merkezi,arayıp detaylarını konuşun isterseniz.
canım olmazmı?işini iyi yapan yerler ki istanbulda 2-3 tane var böyle yer.biz çok araştırdık canım bende 6 yıllık evliyim,ama ilk denemede oldu allah şükür.acıbadem tüp bebek merkezi,arayıp detaylarını konuşun isterseniz.
vallah 2 miyara hemde aşıyla tutturduysa helal olsun benim doktorumda memeorailde ist cerahide tüpbebek uzmanı viyanada deneyimini yapmış hatta posta gaztesinde biara yazdı ama sonuç negatif şite olan benim 15milyara oldu
acı bademede gittim onlarda tüp dediler ve 3500 euro istediler ilaç hariç
yani nekadara mal oluyor,dediğim gibi dimi canım.aşağı yukarı 9-10 milyar tüp bebek.aşılamada 3 bine falan maloluyor,bana ablam acıbademde çalıştığı için 2 bine mal oldu.inşallah doğumumuda orda yapıcam.doğum fiyatı bile 9 milyar.ben yine indirmle3,5 milyara çıkıcam inşallah.bu işler önemli,sağlıklı ellerde yapılması lazım.
ve inanaın benim artık dayancak gücüm yok hem maddi hem manevi 6senedir dünyanın parasını harcadım hem benim eşimin spermleri milyondegil 3500üçbin beşyüzlerde nasıl yükselcem doktor ne ilac nede ameliyt yükseltir diyor doğustammış
6 milyar oluyor dimi sigortayla anlaşması yok dimi bunların
ve inanaın benim artık dayancak gücüm yok hem maddi hem manevi 6senedir dünyanın parasını harcadım hem benim eşimin spermleri milyondegil 3500üçbin beşyüzlerde nasıl yükselcem doktor ne ilac nede ameliyt yükseltir diyor doğustammış
neyse ben çıkıyorum,sizlere iyi sohbetler.sağol sevimcim iyi dileklerin için.allah sizlerede daha fazla artmasın inşallah.allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?