Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eğer devletten rapor alabilirsen var sskla anlaşması mayyı duydudum çok iyimis eğer imkanın varsa özelde dene hiç denemedinse

hayır canım sigortayla falan anlaşması yok.isterseniz çağrı merkesinde arayıp görüşebilirsiniz.acıbadem sağlık grubunun hiçbir bölümünde sgk anlaşması yok,bundan 2 yıl önce vardı şuan yok,ancak özel sigortanız varsa olur.

kızlar size iyi geceler ben gene yatacakmışım yatmaktan 4gündür heryerim agrıdı sanki tuttuda gerci sonuca 10gün sonra alcam ama

eğer devletten rapor alabilirsen var sskla anlaşması mayyı duydudum çok iyimis eğer imkanın varsa özelde dene hiç denemedinse

nerde mesela cnm tavsiye ettiğin bir yer varmı bizde ekimde düşünüyoruz 2. 5 senelik evliyiz hiç olmadı 2 kere aşılama ondada olmadı tüp düşünüyoruz ekimde

canım saydığın hastanelei bende çok duydum özelikle anatolyayı bence dene

kızlar inanamıyorum yazdıklarımın hiçbiri burda yok nasıl olur böyle birsey
sabah 9.30 da girdim sayfaya sayfanın rengi değişikti hatta ne olmuş filan dedim sonrada yazdım durudm bi sürü mesaj size dünle ilgili.sonra cıktım bi daha gireyim dedim 1 saattir ugrasıyorum mümkün değil giremedim simdi acıldı hersey eskisi gibi ama benim yazdıklarım yok.şimdi ben cıldırmıyım da napıyım.
nasıl yazcam aynılarını bidaha yaaaaaaaaaaaaa

ufak ufak aklıma gelenleri yazıcam artık ama eskisi gibi olmaz simdi..
mesela tüp bebek gerçekten pahalıymıs kızlar.ben asılamada doktora 300 verdim ilaçlara 700 ama arttı ilaçlar.şimdi iki kutu gonalf var tüpte kullanırım diye dolapta saklıyorum.
benim aşılamamda gonalf le oldu ikiside kim sormustu yaaa
semracım sana katılıyorum özellikle tüp bebek tedavisi cok iyi bir yerde yapılmalı cünki doktor kadar geri planda kalan ama daha önemli olan laborutuvar ve embriyolog arkadaslar.istanbulda herşey pahalı ya.özle sigorta sart ablam amerikanda doğurmustu 3 yıl önce 9.5 milyardı tabi sigorta karsıladı.

canım bende gonalf tüpde kullanmıştıminş hayırlısıyla tüpde senin için tutar benimki tutmadı

kaynana muhabbetlerine gelince sekerler.benim annem asla iş yaptırmaz aslında yapıyım ister ama benim ananem 75 yasına geldi hala anneme iş yaptırmaz.kayınvalidemde aslında fırsatı olsa herşeyi bana yaptırcak öyle bi anlayısla yetişmiş kadın.ama ben hiç yanasmıyorum zaten acayip yorgun oluyorum aksamları bi zahmeet o ev hanımı sadece gezmeye gitmekten yoruluyor oyapsın zaten görümcem hiç dokunmaz bişeye sinir olurum ben.aslında bana kızım sen yorgunsun yapma dese daha cok yapasım gelir taktik hataası yapıyor sunu yap bunu yap diye.bende mümkün oldugunca kacıyorum ne yalan söyliyim zaten bişey yap denince hemen suratım asılır benim.herkes kendi evinde işini yapsın bana gelsin krallar gibi agırlarım ellerini sürdürtmem.bi tek misafiri gelcegi zaman o demeden pasta yaparım faydam olsun diye.ama iş yapmadıgım için beni pek sevimiyorlar biliyorum

valla bizim tüp nezaman yaptıracagımız belli değil sevimcim.bekliyoruz aylardır.inşallah seninde asılamada tutar belli olmaz.aslında sanada uzun yazmısıtm.hiç spremi olmayan dan bile ameliyatla bi tane bulup gebelik saglanıyor tıp cok gelişti canım o yuzden senin de olur eger kaderinde varsa.

ohaoldumsmile
benimki zaten pisin pintinin teki bende aksine çok titiz ve hamaratım onun bana söylemesine gerek yok onun yaptıgıda begenmem allahtan beraber yaşamıyoz ama genede herşeyime karışıyor nevar ne hergün temizliyon işten gelsem bile yaparım kim sıçıyor evine diyor

neden bekliyosun devlettemi yapcan

yok canım devlette yapılmıyor benim yasadıgım yerde izmirde yaptırmamaız lazım işimi bırakamaıyorum birazda eşim bekleyelim diyor.onun için beklemedeyiz.
senin kide manyak mı ne.mis gibi titizsin işte daha ne istiyor.
sen calısıyor musun..
bu arada burdaki bütün infertil kızlarımız temizlik hastasıkaydirigubbakcemile3

yalnız kızlar cogunuz uzakta yasıyor ailelerinden imreniyorum acıksası keske bende öyle olsam

yalnız kızlar cogunuz uzakta yasıyor ailelerinden imreniyorum acıksası keske bende öyle olsam

canım uzakta olmak bazen iyi ama çoğu zamanda kötü mesela hasta olsan eşinden başka bakan yok bir çorba pişirip getirecek annen yok arkadaşlarımız tabi ki var ama aile gibi olmuyor

bebingcim kolay gelsin işlerin yoğun bu sıralar bizimde bebişler gelse de senden alışveriş yapsak ne güzel olurdu

ay canım ya simdi bi müşteri geldi benim gittiğim doktora gidiyormus ikiz hamile kalmıs kıskandım biraz olsun içim cı etti.aynı dönemde tedavi olmuşuz ama onun olmuş hayat işte.keşeke biran önce hamile kalsak

sabahdan sayfalar değişmişti ama ben beğenmemiştim.üzülme bebingcim ben okudum yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…