ay denizicm valla bende özledim seni cok alıstık keske aynı yerde olsaydık cay icseydik ne guzel olurdu
canım saydığın hastanelei bende çok duydum özelikle anatolyayı bence dene
kızlar inanamıyorum yazdıklarımın hiçbiri burda yok nasıl olur böyle birsey
sabah 9.30 da girdim sayfaya sayfanın rengi değişikti hatta ne olmuş filan dedim sonrada yazdım durudm bi sürü mesaj size dünle ilgili.sonra cıktım bi daha gireyim dedim 1 saattir ugrasıyorum mümkün değil giremedim simdi acıldı hersey eskisi gibi ama benim yazdıklarım yok.şimdi ben cıldırmıyım da napıyım.
nasıl yazcam aynılarını bidaha yaaaaaaaaaaaaa
ufak ufak aklıma gelenleri yazıcam artık ama eskisi gibi olmaz simdi..
mesela tüp bebek gerçekten pahalıymıs kızlar.ben asılamada doktora 300 verdim ilaçlara 700 ama arttı ilaçlar.şimdi iki kutu gonalf var tüpte kullanırım diye dolapta saklıyorum.
benim aşılamamda gonalf le oldu ikiside kim sormustu yaaa
semracım sana katılıyorum özellikle tüp bebek tedavisi cok iyi bir yerde yapılmalı cünki doktor kadar geri planda kalan ama daha önemli olan laborutuvar ve embriyolog arkadaslar.istanbulda herşey pahalı ya.özle sigorta sart ablam amerikanda doğurmustu 3 yıl önce 9.5 milyardı tabi sigorta karsıladı.
kaynana muhabbetlerine gelince sekerler.benim annem asla iş yaptırmaz aslında yapıyım ister ama benim ananem 75 yasına geldi hala anneme iş yaptırmaz.kayınvalidemde aslında fırsatı olsa herşeyi bana yaptırcak öyle bi anlayısla yetişmiş kadın.ama ben hiç yanasmıyorum zaten acayip yorgun oluyorum aksamları bi zahmeet o ev hanımı sadece gezmeye gitmekten yoruluyor oyapsın zaten görümcem hiç dokunmaz bişeye sinir olurum ben.aslında bana kızım sen yorgunsun yapma dese daha cok yapasım gelir taktik hataası yapıyor sunu yap bunu yap diye.bende mümkün oldugunca kacıyorum ne yalan söyliyim zaten bişey yap denince hemen suratım asılır benim.herkes kendi evinde işini yapsın bana gelsin krallar gibi agırlarım ellerini sürdürtmem.bi tek misafiri gelcegi zaman o demeden pasta yaparım faydam olsun diye.ama iş yapmadıgım için beni pek sevimiyorlar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?