Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizde akşam bebek görmeye gidicez.arkadaşım doğum yaptı dün akşam.kızı oldu.ismide lina

allahım benide kurtar..çok korkuyorum arkadaşlar.hiç korkmama diyodum,son 1 haftadır içime doğum korkusu düştü:-(

ay cok sevindim semracım sen okumussun sanki hayaldi sabah yasananlar...
hayırlı olsun canım lina ne demek acaba cok degişik bi isimmiş
korkma guzelim hergun binlerce kadın doguruyor doguramazsam uyuturlar hissetmezsin bile

geldim canım akşam çıktıktan sonrakileri okudum üzüldüm yazdıklarının gittiğine olsun arada oluyor öyle
yokluğun o kadar belli ki özledim valla
sensiz olmuyor bilesin..

semracım allah analı babalı büyütsün çok değişik bir isim bende merak ettim akşamöğrende yaz bize anlamını..
korkma canım allah verir kuvvetini hayırlısı ile sağ salim doğuracaksı inşallah..

hastaneden geldik eşimle ayrıntıları yazacağım okuduklarımı unutmayayım

sevimcim demek seninde sonucunu bekleyeceğiz inşallah son olurda tüp bebeğe gerek kalmaz allahım sana bebeğini vermiştir inşallah

ay denizicm valla bende özledim seni cok alıstık keske aynı yerde olsaydık cay icseydik ne guzel olurdu

eveeeet eşimle gittik biraz bekledik dosyanın durumuna nbakmak için bile 45 dk bekledik sonra konseye girmemiş bekleyin ilgilenelim dediler onun içinde 30 dk bekledik
bu arada eşimle gülme krizine girdik deli gibi herkes oturmuş sonuç bekliyor bizde sinirden ota moka gülüyoruz neysebir telefon uzattılar bana karşıda hemşire eee konseydn kararınızı şimdi çıkarttık başladı saymaya resim sevk o bu bilmemne rapor işlerini halldedin noluyor dedim ya kimse karşısına alıp konuşmuyor sonra telefonu başka hemşire aldı kapattı.bende bağarmaya başaldım hastalarda var 1 aydır bekliyoruz adam yerine koymuyorsunuz buraya geldik işimiz halloldu diye sonra tama sakin olun dedi odaya aldı bizi sorumlu hemşire geldi noldu diye..
eşimde anlattı ben gideceğim 1 aydır haber bekliyoruzbu nasıl birşey adam yerine koymuyorsunuz ben askerim diye..sonra kadın güzelce konuştu sakinleştirdi falan 39 yaş sınırına gelmiş hastalar önceliğimiz var yoğunduk onlar ilk sırada falan dedi..sizinkinide hallettik hemen raporunuz çıkacak dedi acil diye not düşmüşler üstüne neyse eşim dedi ben gidiyorum nisanda geleceğim tamam dediler rapor hazır olsun şimdi pazartesi rapor çıkartacağım mayıs başı da iğneler başlayacağız çünkü hep ayın başında adet oluyorum bakalım..hemşire istediğin zaman ara bilgi al dedi..
bu arada kararı yazmadım aşılama olacağım ona da sinir oldum tepkim öyle oldu anlattık durumudevlet özele dikkate almıyor dedi eşimin sperm sayısı yüksek benimde histeroskopidetüpler açık çıktığı için aşılamaya uygunmuş anlatmaya çalışıyorum sol taraf iptal nasıl olacak diye kadın en son bendehemşireyim biliyorum bu kararı verenlerde doktor dedi uzatmadım artık sonuç böyle aslında nisan başı da başlardı eşim izinb alıp gelirim dedi ben istemedim tekrar geri gidecek doğru düzgün ilişki olamayack o yüzden tamamen dönünce olsun dedim bekledik 1 ay daha bekleriz artık..
yani kendimiz gidince hallettik bu arada artık ege hnm erol hoca gibi ünlü hocalar egde özel olarak yapmıyorlarmış o olayı kaldırmışlar o doktorlaro seçmek istersen dıardığı anlaştığı özel hastaneler gitmek gerekiyormuş

arkadaşlar araştırdım lina nın anlamını: Kuran’da hasr suresi, sure:59, ayet: 5, de geciyor. Bus isim. Ve cok güzel bence. Hemde arabca da farkli anlami da var: sevecen, yumusak, hissli gibi. ama en cok hurma fidesi ve kücük selale benim hosuma gitti.sizlerin kızı olursa bu ismi koyabilirsiniz.

kızlar ben çıktım eşim kahve yapacağım işim var sonra gidecek ya ufak ufak hazırlıklar kıyafet çamaşır sonra zor oluyor öptüüüüüüüm

denizcim takma kafana geç olsunda güç olmasın,hem ne kalmışki,çok az bir süre..bu arada sende kafanı dinlemiş olursun.hadi sana iyi hazırlıklar canım.

sağol semracım guzelmiş gerçekten ben düşünebilirmi bu ismi.sivilcelerim cıktı regli yolda herhalde...

denizim illa bagırıcan yoksa anlamaz bu adamlar.ne gıcık ya özeli saymıyorlar.
canım herseyde vardır bir hayır sen en iyisi böyle dusun belki asılamayla olur.bizdede sorun yok guya ama olmuyor işte anlamayınca anlamazlar.
simdi yeni yasaya göre doktorlar ya tamamen özelde ya tamamen devlette yada universitede olacakmıs.bu da ayrı bi cinslik özele gittin mi tahlili var ilacı var bilmiyorum yani

kkolay gelsin denizcim.oh mis gibi kahve için bakalım afiyet olsun...

asıl önemli şeylerden birini atladım kızlar dun gece acilli,k oluoyrdum ben cok hastalandım gece yarısı mide bulantısıyla ama korkunç tu hemen tuvalete koştum nasıl terliyorum bi yandan da titiriyorum eşimi kaldırıdım ölüyorum sandım.sonra azaldı gitmedik artık hastaneye ama anlamadım ne odugunu bide kabus gördüm dukkana hırsız giriyor beni oyalıyor herseyi götürüyor kadıköyde olmus ya haberlerde gördüm etkilendim polis ti bilmemnedi acayip aglıyorum ya

cnm işte sistemde sorun var ama senin gibi hiç olmadı bende girememiştim kazen die birini msneme kaydettimde öyle girebildim sistemde çok hhata oluyor aşşağıda büsüsrü kişi gözüküyorkimse yok

cnm benim ben sormuştum valla ucuz yerlerde var bende son bi kez yazın aşılama yaptırıyım die düşünüyordum ondan sordum cvbın için sağol cnm benim
biizmde bi arkadaş amerikada tüp yaptı eşinde sperm eksikliği vardı hemen tuttu şimdi bir oğlu var Allah bağışlasın

bunun için seni sevmiyorlarsa cnm bırak hiç sevmesinler bak sen öyle diyorsun bende kayınvalidemgilde çok iş yapıyorum bana tuttu bize iş yapma ilgilen dedi bu kezdde onu yapmadım ilgilendim bu kezde surat yaptılar bana ayy ne yapıcamı şaşırdım öylede onlara batıyorum bylede en iisi hiç gitmemek oraya annemgilde kalıcam zaten gidersem
benimde görümcelerim hiç bir iş yapmıyor 2 tane bidehep ben koşturuyorum eşim çok kızıyor boş ver sende yapma ne hizmet ediyorsun onlara dedi bende öyle yapıyorum sevmezlarse sevmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…