Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet yaa ne yapalım temizliğe veriyoruz kendimizi azcık dağıtıyorum ben kafamı evde otur otur boş boş benim koca kafalıda kızıyor bana temilik yapma die :)))) ama ben dinlemiyorum

yalnız kızlar cogunuz uzakta yasıyor ailelerinden imreniyorum acıksası keske bende öyle olsam

cnm benim bi yönden iide bi yönden kötü anneni babanı çok özlüyorsun uzakta olsunda aileler ayrı şekilde olsa daha ii ben memlekete gittiğim zaman aileme gidemiyorum orda kalsam surat yapıyorlar bana eğer ailem ayrı şehirde osalardı giderdim doyasıya kalırdım orda

cnm benim bende ilk klomen kullandığımda bi arkadaşla aynı gün klomen kullanmıştık o0 hamile kaldı ben 4 de kalamadım işte insan çok tuhaf oluyor onun kızı oldu yaşına girecek nerdeyse ben olduğum yerimde sayıyorum ne yazık ki(((((((((((

benim çokm hoşuma gitti ben linayı koymayı düşünüyorum olursa tabi
:)))))

cnm benim geçmiş olsun bende ilk aşılamamda öyle olmuştum istifar ede ede öldüm gebelik bir hastalıkla gelirmiş derler inşş hamile olursun cnm tekrar geçmiş olsun kendine ii bak

bende bu gün hastayım kızlar bademciklerim şişmiş kafamı tutamıyorum sabahtan belli bir şey yemedim keşke annem olsaydıda bana bir sıcak çorba yapsaydı 1 saat önce kalktım hiç bu kadar çok uyumamıştım kafamı tutamıyorum eğer geçmezse yarın doktora gideceğim
arkadaşımın biride hamileymiş bu gün msneme ileti yazmış nerdesin kızz die bende ne oldu acaba dedim haber gelmedimi sana dedi yokd edim hamileyim ben dedi ii Allah bağışlasın dedim onu troidid varda ilk bebeğini düşürdü benden sonra evlendi ama benden öönce hamile kaldı 2 kez hemde ahh ahh dertlerin biri bitmiyor ki Allahım yalvarıyorum sana ne olur bzide gör Rabbim

ben çıkıyorum azcık yatacağım kendinize ii bakın sonra girersem görüşrüüz arkadaşlar öptüm hepinizi

denizcim hayırlısı olsun mayıs a az kaldı zaten sen de bol bol dinlen keyfine bak tedavi sürecinde zaten yıpranıyoruz

semracım sen normal doğum mu yapacaksın doğumdan da hiç korkma bence millet çatır çatır doğuruyor korktuğun zaman güzel kızını düşün ne güzel kucağında olucak

gamzecim sanada geçmiş olsun kim sordu hatırlamıyorum ama bende 2, aşılamamda gonalf kullanmıştım ama omadı yinede...

denizm zaten eşinden koşmayınca savsaklıyolar bende kıyameti koparırdım öyle durumda ama neyse en azından beirszliken kurtuldun canım....inş olur aşılamayla canım....

gamzecim tatil yaramadı sana bi düştün şimdide hava değişimi hasta oldun.dinlen canım burda olsan corba yapardım sana bakardık annen gibi olmasada.
ablamında hamileliğini cok ateşlenmişti hasta oldu öyle öğrendi ay keşke bende öyle olsam dicem ama belim agrıyo sivilceler cıktı butun işaretler kırmızıların yolda olldugunu gösteriyor

oooo nursim gelmiş...
nasılsın canım ya gündüzcüsün di mi bugun daha iyisindir...
nasıl ayrımcılık yapıyorlar cocuklular gunduzcu ya hiç çocugu olmıcaksa mecbur mu gececi olmaya ayrımcılık ve haksızlık bu

özlemcim okuldan gelmiş....
demek sen görebilen sanslılardansın sabah yazdıklarımı nursimcim

nbnh normal düşünüyorum şuan normal görünüyor,arkadaşımda normal düşünüyodu,1,5 hafta geçti günü normal için bekledi ama malesef son anda sezeryan olmuş,bilmiyorum zaman ne gösterir ama içime korku girmeye başladı valla.
bebingcim canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine.
gamzecim lina ismini beğenmene sevindim,inşallah kızın olur ismide lina olur

semracım çok sağol umudum yok ma mecburuz denemeye yoksa tüp yapmıyorlra..
akşam bebiş görmeye gideceksin ne güzel bende geçen gittiğim 5 günlük bebişi unutamıyorum çok tatlıydı yaa..

az önce bahsettiğim bebişin anneside son ana kadar normal doğum diyorlar gece doktor çocuğun kalp atışları zayıfladı diyor ve sezeryana alıyor allahım hayırlısını versin semracım sana...

bebişim geçmiş olsun gamze sanada geçmiş olsun dikkat edin mevsimlerin tam geçiş zamanı
bebişim inşallah hastalık hamileliği getirir..
senin adet tarihin ne zamandı?benim bugün yarın ama daha birşey yok bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…