yok canım devlette yapılmıyor benim yasadıgım yerde izmirde yaptırmamaız lazım işimi bırakamaıyorum birazda eşim bekleyelim diyor.onun için beklemedeyiz.
senin kide manyak mı ne.mis gibi titizsin işte daha ne istiyor.
sen calısıyor musun..
bu arada burdaki bütün infertil kızlarımız temizlik hastasıkaydirigubbakcemile3
yalnız kızlar cogunuz uzakta yasıyor ailelerinden imreniyorum acıksası keske bende öyle olsam
ay canım ya simdi bi müşteri geldi benim gittiğim doktora gidiyormus ikiz hamile kalmıs kıskandım biraz olsun içim cı etti.aynı dönemde tedavi olmuşuz ama onun olmuş hayat işte.keşeke biran önce hamile kalsak
bizde akşam bebek görmeye gidicez.arkadaşım doğum yaptı dün akşam.kızı oldu.ismide lina
allahım benide kurtar..çok korkuyorum arkadaşlar.hiç korkmama diyodum,son 1 haftadır içime doğum korkusu düştü:-(
arkadaşlar araştırdım lina nın anlamını: Kuran’da hasr suresi, sure:59, ayet: 5, de geciyor. Bus isim. Ve cok güzel bence. Hemde arabca da farkli anlami da var: sevecen, yumusak, hissli gibi. ama en cok hurma fidesi ve kücük selale benim hosuma gitti.sizlerin kızı olursa bu ismi koyabilirsiniz.
kkolay gelsin denizcim.oh mis gibi kahve için bakalım afiyet olsun...
asıl önemli şeylerden birini atladım kızlar dun gece acilli,k oluoyrdum ben cok hastalandım gece yarısı mide bulantısıyla ama korkunç tu hemen tuvalete koştum nasıl terliyorum bi yandan da titiriyorum eşimi kaldırıdım ölüyorum sandım.sonra azaldı gitmedik artık hastaneye ama anlamadım ne odugunu bide kabus gördüm dukkana hırsız giriyor beni oyalıyor herseyi götürüyor kadıköyde olmus ya haberlerde gördüm etkilendim polis ti bilmemnedi acayip aglıyorum ya
nbnh normal düşünüyorum şuan normal görünüyor,arkadaşımda normal düşünüyodu,1,5 hafta geçti günü normal için bekledi ama malesef son anda sezeryan olmuş,bilmiyorum zaman ne gösterir ama içime korku girmeye başladı valla.
bebingcim canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine.
gamzecim lina ismini beğenmene sevindim,inşallah kızın olur ismide lina olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?