Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh canım öyle aten bend ekafa dinlerim ama eşim yokken zor olacak bu sefer de uzun dönüş tarihi pek belli değil hayırlısı olsun napalım..geçen demiştim o kadar para harcadık tüpte olmadı belki aşılamada olur ayrıca raporlu olduğu için ilaçlarla beraber 500-600 gibi tutacak gibi görünüyor
herkese fiyattan bahsetmiş bende yazayım dedim..
yarın inşallah ağrısız olur hiçbirşey hissetmezsin
üstüne alınma da yalama olduk artık birşey hissetmiyoruz geçen eşime onu dedim hamilelik te karından bakıyorlar ya bebişe doğuma kadar alttan muayene görmeyen bayanlar var biz maşallah alıştık artık...

nursimcim peşinden koşunca oluyor malesef belirsizlik insanı sinir ediyor zaten neyse şimdi önümüzü görüyoruz..inşallah seninde bütün işlerin yolunda gider

bebişim sende olsan yapardık bir kahve keyfi((
işte bu şekilde insanları özele teşvik ediyorlar bugün bende saydım eşimde diyor ki adamlar haklı neresi daha çok para getiriyorsa oraya gidecek o kadar okumuş ben olsam bende giderdim dedi doğru aslında sistem onları buna itiyor...

inş denizcim çok doğru söylüyosunbiz aç kapa artema gibi olduk....sürekli alttan muayne valla bende alıştım artık insan herşeye alışıyo malesef...

canım valla ilk muayenemi hatırlıyorum da sanki tacize ugramıs gibi olmustum hır desen aglıcak vaziyetteydim.simdi alıştım atrtık sanki boğazıma bakıyorlar.
annem bunca yıllık hayatında ben kadar muayene olmamıstır valla

benim adet tarihleri karıstı biliyorsunuz iki aydır ayın 7 sinde oluyorum bakalım bu ay kacında olacam
kargoyla mal geldi tükkana eşim getirmiş ben kaldırmıyım diye yazık tasıtmaadı bana nasıl uzuldum her ay aynıı umudu tasıyor

ancak bitti işim ya bugün sular yok mahvoldum dün gece inanılmaz yağmur yağdı yani burayada geldi o kötü hava....

ooo akşam muhabbet iyi dönmüş ....
semracım benim aşılama işlemimde uygundu ancak ilaçlar pahalıydı puregon kullandım ben onu hesaba katarsak tabi yüksek olur fiyat....

bebingim acaba bizim sorunun kaynağı çamaşır suyu mu:))))

valla senin annen yakın bende ona özeniyorum ama:)))

inşallah sende ikiz sahibi olursun canım....

denizim ya hallolur inşalah bir an önce şu rapor işin cıngar çıkardın ha:)))) neyse olsun da....

bebingim gamzecim ne oldu size ya hastalanmışsınız dikkat edin arkadaşlar lütfen... geçmiş olsun....

özlemcim okuldan gelmiş....
demek sen görebilen sanslılardansın sabah yazdıklarımı nursimcim

geldim aşkım.....

ya bana bak seni temizlikçi diye mi almışlar aman öyleyse hiç sevmesinler mümkünse bana uzak cahenneme direk misali:))))

bende kendimi çok kötü hissetmiştim ilkinde (( hamileykendi ilk deneyimim o nedenle kolay atlattım gerekli demekki diye.... evet ya ne çok gösterdik valla:))) bu ay 28 çekti o nedenle 7 değilde 9-10 gibi olursun bence ama hiç olmasan daha iyi tabide:))) ay belki adamın içine doğmuştur... benimki tedavi gördüysem yapıyor normal zamanda nedense inanası yok(( gerçi her zaman yardımcı olur o da bir gerçek tabi....

özlemcim hoşgeldin özledim valla seni.
yağmur yagdıda niye sular kesildi ki.cok korkunç bişey hiç sevmem susuzlugunu pis gibi hissederim kendimi bursada cok cekmiştim.
bu yıl hep hasta olup durdum zaten anlamadım gitti
burdada sabaha karsı dolu yagdı ama korkunç tu ödüm koptu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…