özlemcim hoşgeldin özledim valla seni.
yağmur yagdıda niye sular kesildi ki.cok korkunç bişey hiç sevmem susuzlugunu pis gibi hissederim kendimi bursada cok cekmiştim.
bu yıl hep hasta olup durdum zaten anlamadım gitti
burdada sabaha karsı dolu yagdı ama korkunç tu ödüm koptu ya
özlemcim puregon daha mı pahalı gonal f den.ben onu hiç duymamaıstım
nbnh canım öyle aten bend ekafa dinlerim ama eşim yokken zor olacak bu sefer de uzun dönüş tarihi pek belli değil hayırlısı olsun napalım..geçen demiştim o kadar para harcadık tüpte olmadı belki aşılamada olur ayrıca raporlu olduğu için ilaçlarla beraber 500-600 gibi tutacak gibi görünüyor
herkese fiyattan bahsetmiş bende yazayım dedim..
yarın inşallah ağrısız olur hiçbirşey hissetmezsin
üstüne alınma da yalama olduk artık birşey hissetmiyoruz geçen eşime onu dedim hamilelik te karından bakıyorlar ya bebişe doğuma kadar alttan muayene görmeyen bayanlar var biz maşallah alıştık artık...
valla gonal f kactı bilmiyom butun ilaçlar dan benim ödediğim 700 filan dı yani.
özlemcim sen niye bana ikiz olsun dedin ki.nasıl bakcam ben ikiz filan hem yasa cıkar ben tup yapana kadar 1 embryo yollarlar anca.liya da guzelmiş be sabrın en guzeli.nasıl buluyorsanız bide mucize anlamına gelen bi isim bulsanız sekerler bana.bu arada hep kız ismi erkek olursa tıçınızın üstüne oturursunuz
bebingim 6da çıktım işten canım...özlemcim ben gonalfin bir kutusuna 360 lira civarı ödeyecektim raporla 3 kutusuna 440 lira verdim ama bu gonal f 450 dozuna göre değişiyo bu ilaçlerın fiyatı canım....
yine yakalayamadım kimseleri(((((((((((((((((
kızlar benim kayınvalidem de bana iş yaptırmaz laf sokmaz
özenli davranır
yemekleri yapıyor temizliği yapıyor ama ben beğenmiyorum:))))))))))))))
ama yine de rahat olamıyorum
banyo yapıcam çekine çekine
alt değiştiricem üst değiştiricem rahat olamaıyorum
yoksa bi kavgamız gürültümüz falan yok
geçen salı geldiler 9.gün bugün daha gitmekten bahsetmiyolar
hiç bir zararı olmasa bile
evde yabancı daralıyo insan
yemeğimi de kendim yaparım
temizliğimi de kendim yaparım
herkes evinde sağolsun
sıkıldım işte
napıymmm
hele eşim işteyken boğuluyorum
hafta sonu gitseler bari:)))))))))))))))
kötü gelinim biliyorum ama napıym
lina yı gördüm.çok küçük ama çok tatlı.allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah..
gamzecim sanada geçmiş olsun kim sordu hatırlamıyorum ama bende 2, aşılamamda gonalf kullanmıştım ama omadı yinede...
gamzecim tatil yaramadı sana bi düştün şimdide hava değişimi hasta oldun.dinlen canım burda olsan corba yapardım sana bakardık annen gibi olmasada.
ablamında hamileliğini cok ateşlenmişti hasta oldu öyle öğrendi ay keşke bende öyle olsam dicem ama belim agrıyo sivilceler cıktı butun işaretler kırmızıların yolda olldugunu gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?