Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada LıNA farsçada : sıcakkanlı,canayakın ve küçük şelale demek arapçada ise küçük hurma fidesi ve kur'andada geçiyor:))) bende düşünmüştüm çok hoşuma gitmişti...
birde LıYA var o da sabrın en güzeli demek:))) ikiz olursa olur yani....

ay ben çok isim düşünüyorum ya hangisini ( ceylin,ildem,su,gökçe,irem ve yukarıdakiler ) nasıl seçerim bilemiyorum.... oldu da ismi kaldı sanki :)))

evet ya bende öyleyim burada yaza doğru sık sık kesilir zaten ... benim orda burada vardır suyum mecburen ama taşıma suyu sevmiyorum işte.... aman deme ya o burayada gelir dün hiçbir şey yoktu birden bastırdı işte....

özlemcim puregon daha mı pahalı gonal f den.ben onu hiç duymamaıstım

valla benim dr en gelişmiş teknoloji ile yapılan son ilaç falan dedi ama bilemiyorum... biz 600 ödedik diğer yarısınıda devlet ödedi... gonal f ne kadarki?

valla gonal f kactı bilmiyom butun ilaçlar dan benim ödediğim 700 filan dı yani.
özlemcim sen niye bana ikiz olsun dedin ki.nasıl bakcam ben ikiz filan hem yasa cıkar ben tup yapana kadar 1 embryo yollarlar anca.liya da guzelmiş be sabrın en guzeli.nasıl buluyorsanız bide mucize anlamına gelen bi isim bulsanız sekerler bana.bu arada hep kız ismi erkek olursa tıçınızın üstüne oturursunuz

bebingim 6da çıktım işten canım...özlemcim ben gonalfin bir kutusuna 360 lira civarı ödeyecektim raporla 3 kutusuna 440 lira verdim ama bu gonal f 450 dozuna göre değişiyo bu ilaçlerın fiyatı canım....

yine yakalayamadım kimseleri(((((((((((((((((
kızlar benim kayınvalidem de bana iş yaptırmaz laf sokmaz
özenli davranır
yemekleri yapıyor temizliği yapıyor ama ben beğenmiyorum:))))))))))))))
ama yine de rahat olamıyorum
banyo yapıcam çekine çekine
alt değiştiricem üst değiştiricem rahat olamaıyorum
yoksa bi kavgamız gürültümüz falan yok

geçen salı geldiler 9.gün bugün daha gitmekten bahsetmiyolar
hiç bir zararı olmasa bile
evde yabancı daralıyo insan

yemeğimi de kendim yaparım
temizliğimi de kendim yaparım
herkes evinde sağolsun
sıkıldım işte
napıymmm
hele eşim işteyken boğuluyorum
hafta sonu gitseler bari:)))))))))))))))
kötü gelinim biliyorum ama napıym

geçmişi okudum ama kafa kalmadı ki unuttum
hepinizi çok çok öpüyorum
bi yollıym şunları da daha çok ilgilenicem
sayfamızla:)))))))))))))))

haaaa aklıma geldi
semraaaaaaaaaaa

korkma canım bi avazda normal doğumla kurtulursun sağlıkla inşallah
çatır çatır normal doğum
azcık sıkılırsın
sonra bi ıkııın
ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
adacık ağlıyo
:)))))))))))))))))))))
Allah ım bizlere de nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

sağol denizcim inşallah ağrısız geçiririm dediğin gibi yalama olduk valla geçen gün yeni doğum yapan bir arkadaşla konuşuyoruz doğumdan sonra kontrole gidince alttan bakmış dr sezeryan olduğu için doğum öncesi kontrolden kurtarmıştım bunda kurtaramadım diyor ben alıştım artık dedim

bende 3 ay kullandım sadece birinde aşılama yapılabildi(( bakarsın ya ne olacak anneler yanında yardımcı olurlar:))

valla nedense hep kıza buluyoruz:))) erkek olursa: rüzgar,sarp,eymen,erge gibi isimler var aklımda kocişim efe diyor olmadı ekleriz sonuna:))

ya sarp ağır basıyor ama bizim soyadımız arslan öyle olunca sarp arslan oluyor yani sanki alparslanın çakması gibi:)))

bebingim 6da çıktım işten canım...özlemcim ben gonalfin bir kutusuna 360 lira civarı ödeyecektim raporla 3 kutusuna 440 lira verdim ama bu gonal f 450 dozuna göre değişiyo bu ilaçlerın fiyatı canım....

tabi dozuna göre farklı 300,600 ve 900lük var puregon elimde kalana göre doa aldım yani:))) 3 -4 kere kullandım kiminde az dozdan gelişmedi yarıda bıraktım işte....

valla kötüde yapsak illa kendi işimiz olacak bende senin gibiyim ben yapayım derim hep...
9 gün oldu ha valla iyiymiş:))) ya aslında onları istememekten çok rahat davranamamız bizi kasıyor ve uzaklaştırıyor ... ayağımızı uzatarak yatmak, aman bu akşamda yemek yapmam demek varken yada kocişimle rahat rahat cilveleşeyim demek varken olmaz tabi:)))) gitmekten bahsetmiyorlarsa ben geleyimde sorayım:)))

lina yı gördüm.çok küçük ama çok tatlı.allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah..

iyi akşamlar sekerler canım ailem izliyorum eşim dediki senin pembe sayfadaki arkadaslar nasıl hamile kalan var mı diye yok dedim bende o da siz sayfaya ara verin biraz dedikaydirigubbakcemile3

sorma cnm hiç yaramadı bu tatil bana
inşş öyle olur cnm belli olmaz kırmızıları tam görmeden öyle düşünme inşşşşşşşşşşş olur valla nasıl sevinirim anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…