Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşş cnm benim

sağol cnm benim seninde adına çok sevindim az kalmış inşş bu kez olur cnm benim

canlarım idare edin sizde yaaww..ben benim kayınvaldemle kayınpederimin gelmesini iserim çünkü onlar geldiği zaman çok rahatım,oh yemek derdi yok,ütü yok,temizlikde yok.çalışıyorum diye herşeyi sağolsunlar yaparlar.bide ben tek gelinim,eşimin 3 tane ablası var,onlarda istanbulda yaşıyorlar zaten bizimkiler geldiği zaman onlarda daha çok kalırlar ama bende kaldıkları süreçtede rahat ettiririm onları.1 haftada cilveleşmem kocişimle olsun,benim annemler geldiği zaman 1-2 ay kalıyolar eşim çok rahat davranıyor onlara,bende onun ailesini el üstünde tutmaya özen gösteriyorum.başlarda anlaşamadık ama şuan seviyorum hepsini.bundan sonra daha çok beklerim onları en azından çocuk konusunda fazla yorulmam.bence sizde böyle düşünün,yatmak istiyosanız odanıza gidin uzanın,ama onlarıda kırmayın sonuçta dünya fani.herkes yaptığı iyilikle kalıyor.

cnm benim inşş hepsine koyacak kadar bebeişlerin olur inşşşşş

cnm benim seni çok ii anlıyorum aynı şey bendede var kadın mutfağıma giriyor yemekleri yapmak için oğluna kendi yaptığı yemekleri yedirecekmiş sinir oluyorumm gitsin kendi evinde yapsın oğluna geldiğinde
bu keezkinde yerleri yumuşak geldi galiba gitmek bilmiyorlar:)))))))))

kızlar acile gittim bu gün duramadım kafamı kaldıramıyordum bir güzel serom yedim geldim sinüzit vardı bende o sağ tarafta coğalmış dedi doktor ilaç verdi azcık uyudum kendime gelebildim ama yine kafamı tutamıyorum

arkadaşlar çok mutluyum ayşe arman köşesinde tüp bebek genelgesinden bahsetmiş
sağlık bakanlığına seslenmiş
inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bakmak isteyenlere hürriyetten ayşe armanın sayfasına girsin

idare etmek benim için çok kolay zaten gelmiyorlar uzak diye:)))) yok şaka bir yana bende severim bizimkileri karışmazlar hiçbir şeye ,benim ailemde eşime karşı öyledir rahatız biz.... bende tek gelinim başka şansları yok:))) bende onu isterim ben eğer onun ailesine saygı göstermesini biliyorsam o da bilecek herşey karşılıklı..... öyle herkez yaptığı iyilikle kalıyor .....opuyorumnanaktan

dinlen canım ya dikkat et kendine....

ya zaten bu yasayı bayanlar hazırlasa böyle olmazdı aptal erkeklerin ne duygusu varki sanki.....

aboooooo canım ya bu dua mı beddua mı bilemedim valla 2 tane yeter diğerleri başka anneleri mulsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm ne kadar dersen öyle olsun ikişerli üçerli koyarsın isinmerini:))))))))))))))))))))))))))))
sevdiğin bütün ismlerde koymuş olursun aklında kalıcağına bebeğin nüfus cüzdanında kalsın:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…