nbnh normal düşünüyorum şuan normal görünüyor,arkadaşımda normal düşünüyodu,1,5 hafta geçti günü normal için bekledi ama malesef son anda sezeryan olmuş,bilmiyorum zaman ne gösterir ama içime korku girmeye başladı valla.
bebingcim canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine.
gamzecim lina ismini beğenmene sevindim,inşallah kızın olur ismide lina olur
bebişim geçmiş olsun gamze sanada geçmiş olsun dikkat edin mevsimlerin tam geçiş zamanı
bebişim inşallah hastalık hamileliği getirir..
senin adet tarihin ne zamandı?benim bugün yarın ama daha birşey yok bakalım
bebingim gamzecim ne oldu size ya hastalanmışsınız dikkat edin arkadaşlar lütfen... geçmiş olsun....
valla kötüde yapsak illa kendi işimiz olacak bende senin gibiyim ben yapayım derim hep...
9 gün oldu ha valla iyiymiş:))) ya aslında onları istememekten çok rahat davranamamız bizi kasıyor ve uzaklaştırıyor ... ayağımızı uzatarak yatmak, aman bu akşamda yemek yapmam demek varken yada kocişimle rahat rahat cilveleşeyim demek varken olmaz tabi:)))) gitmekten bahsetmiyorlarsa ben geleyimde sorayım:)))
bu arada LİNA farsçada : sıcakkanlı,canayakın ve küçük şelale demek arapçada ise küçük hurma fidesi ve kur'andada geçiyor:))) bende düşünmüştüm çok hoşuma gitmişti...
birde LİYA var o da sabrın en güzeli demek:))) ikiz olursa olur yani....
ay ben çok isim düşünüyorum ya hangisini ( ceylin,ildem,su,gökçe,irem ve yukarıdakiler ) nasıl seçerim bilemiyorum.... oldu da ismi kaldı sanki :)))
yine yakalayamadım kimseleri(((((((((((((((((
kızlar benim kayınvalidem de bana iş yaptırmaz laf sokmaz
özenli davranır
yemekleri yapıyor temizliği yapıyor ama ben beğenmiyorum:))))))))))))))
ama yine de rahat olamıyorum
banyo yapıcam çekine çekine
alt değiştiricem üst değiştiricem rahat olamaıyorum
yoksa bi kavgamız gürültümüz falan yok
geçen salı geldiler 9.gün bugün daha gitmekten bahsetmiyolar
hiç bir zararı olmasa bile
evde yabancı daralıyo insan
yemeğimi de kendim yaparım
temizliğimi de kendim yaparım
herkes evinde sağolsun
sıkıldım işte
napıymmm
hele eşim işteyken boğuluyorum
hafta sonu gitseler bari:)))))))))))))))
kötü gelinim biliyorum ama napıym
lina yı gördüm.çok küçük ama çok tatlı.allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah..
iyi akşamlar sekerler canım ailem izliyorum eşim dediki senin pembe sayfadaki arkadaslar nasıl hamile kalan var mı diye yok dedim bende o da siz sayfaya ara verin biraz dedikaydirigubbakcemile3
sağol cnm benim bebinge nazarım değdi onunda bana:))))))))))
canlarım idare edin sizde yaaww..ben benim kayınvaldemle kayınpederimin gelmesini iserim çünkü onlar geldiği zaman çok rahatım,oh yemek derdi yok,ütü yok,temizlikde yok.çalışıyorum diye herşeyi sağolsunlar yaparlar.bide ben tek gelinim,eşimin 3 tane ablası var,onlarda istanbulda yaşıyorlar zaten bizimkiler geldiği zaman onlarda daha çok kalırlar ama bende kaldıkları süreçtede rahat ettiririm onları.1 haftada cilveleşmem kocişimle olsun,benim annemler geldiği zaman 1-2 ay kalıyolar eşim çok rahat davranıyor onlara,bende onun ailesini el üstünde tutmaya özen gösteriyorum.başlarda anlaşamadık ama şuan seviyorum hepsini.bundan sonra daha çok beklerim onları en azından çocuk konusunda fazla yorulmam.bence sizde böyle düşünün,yatmak istiyosanız odanıza gidin uzanın,ama onlarıda kırmayın sonuçta dünya fani.herkes yaptığı iyilikle kalıyor.
cnm benim inşş hepsine koyacak kadar bebeişlerin olur inşşşşş
kızlar acile gittim bu gün duramadım kafamı kaldıramıyordum bir güzel serom yedim geldim sinüzit vardı bende o sağ tarafta coğalmış dedi doktor ilaç verdi azcık uyudum kendime gelebildim ama yine kafamı tutamıyorum
arkadaşlar çok mutluyum ayşe arman köşesinde tüp bebek genelgesinden bahsetmiş
sağlık bakanlığına seslenmiş
inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bakmak isteyenlere hürriyetten ayşe armanın sayfasına girsin
aboooooo canım ya bu dua mı beddua mı bilemedim valla 2 tane yeter diğerleri başka anneleri mulsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?