dinlen canım ya dikkat et kendine....
cnm ne kadar dersen öyle olsun ikişerli üçerli koyarsın isinmerini:))))))))))))))))))))))))))))
sevdiğin bütün ismlerde koymuş olursun aklında kalıcağına bebeğin nüfus cüzdanında kalsın:)))))))))))))
deniz ben bulamadım yazdım ama kadının başka yazıları çıktı
sağol cnm sizden ayrılamıyorum sonra bıraktı gitti diyorsunuz:)))))))))))
bu arada meryem surem bugün 41 oldu :))) eeee ne yapacağım ben şimdi bitirdim beklemeli miyim devam mı etmeliyim MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİ yardım et.........
yok canım benim ..mazeretini bildirince öyle olmuyor bak burpun sergisi var ona bir şey demiyoruz sende öyle yapsaydın böyle olmazdı... tabiki hepimizin mazeretleri olacak ve ayrılıklar yaşayacağız sen yeterki belirt canım...
ya ben hala beceremedim bu arada adreside unuttum(( dün gece çok kötüydü hava elektrikler kesildi bugünde aynı sıkıldım zaten .... yeniden verseniz şu adresi yada kaçıncı sayfadaydı bir baksam....
Allah kabul etsin cnm
canım hürriyeti tıkla solda yazarlar çıkacak ona tıkla içinden ayşe armanı seç açılan sayfanın en altına kadar in bir kaç konudan bahsetmiş bizimki en sonda..
nevşehir falan dedin ama sonrasını hatırlamıyorum canım ben evet ya unutalım:))))cnm söyledim otele gidiyorum die
neyse artık unutalım
mail atmak için mi?
eğer onu sorduysan link atayım bakın topiğin 2. sayfasında adresler ve mail metni yazıyor..
bu arada meryem surem bugün 41 oldu :))) eeee ne yapacağım ben şimdi bitirdim beklemeli miyim devam mı etmeliyim MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİ yardım et.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?