Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya ben hala beceremedim bu arada adreside unuttum(( dün gece çok kötüydü hava elektrikler kesildi bugünde aynı sıkıldım zaten .... yeniden verseniz şu adresi yada kaçıncı sayfadaydı bir baksam....

bu arada meryem surem bugün 41 oldu :))) eeee ne yapacağım ben şimdi bitirdim beklemeli miyim devam mı etmeliyim MAVııııııııııııııııı yardım et.........

alemsin canım ya ama bebeğime de eziyet edemem ki bizim sınavda yaptığımız kodlamaları hatırlasana:))) 1-2 siini seçeceğiz artık:)))

deniz ben bulamadım yazdım ama kadının başka yazıları çıktı

canım hürriyeti tıkla solda yazarlar çıkacak ona tıkla içinden ayşe armanı seç açılan sayfanın en altına kadar in bir kaç konudan bahsetmiş bizimki en sonda..

sağol cnm sizden ayrılamıyorum sonra bıraktı gitti diyorsunuz:)))))))))))

yok canım benim ..mazeretini bildirince öyle olmuyor bak burpun sergisi var ona bir şey demiyoruz sende öyle yapsaydın böyle olmazdı... tabiki hepimizin mazeretleri olacak ve ayrılıklar yaşayacağız sen yeterki belirt canım...

nelerden bahsetmiş denizcim kısaca özet geçsen..... en önemli detayları ver yeter:)))

cnm söyledim otele gidiyorum die
neyse artık unutalım

ya ben hala beceremedim bu arada adreside unuttum(( dün gece çok kötüydü hava elektrikler kesildi bugünde aynı sıkıldım zaten .... yeniden verseniz şu adresi yada kaçıncı sayfadaydı bir baksam....

mail atmak için mi?
eğer onu sorduysan link atayım bakın topiğin 2. sayfasında adresler ve mail metni yazıyor..

Tüp bebek anne adayları isyanda!

BU hafta posta kutum çıldırdı!

Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar, tüp bebek konusunda yeni çıkan genelgeden acayip şikâyetçiler.

Feryat halindeler.

“Yeni önerge, çocuk sahibi olma hayallerimizi öldürüyor” diyorlar.

Yeni önergenin önerdiği şu:

“35 yaş altı kadınlara ilk tedavide tek embriyo, tedavi negatif olduğunda ikinci tedavide iki embriyo, 35 yaş üstü olanlara da 2 embriyo verilecek...”

Bu kadar.

Oldu oldu, olmadı geçmiş olsun! Kadınlarımız bu uygulamaya çok sinirleniyorlar, haberiniz olsun.

Özellikle de Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü ırfan Şencan’a kırgın ve kızgınlar.

Ayşe Aydın sen ne diyorsun bu konuda, duruma bir el at, tüp bebek uzmanımız sensin, bir açıklama bekliyoruz...

bu arada meryem surem bugün 41 oldu :))) eeee ne yapacağım ben şimdi bitirdim beklemeli miyim devam mı etmeliyim MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİ yardım et.........

benimde 25 aynı anda ismi azam duasına da başladım
çok güzel bir dua yakarış var dilek duası okurken bile tüylerim diken diken oluyor daha yeni başaldım sizee söyleyecektim unutmuşum..

semracım allah analı babalı büyütsün mincik değil mi allah bize de versin inşallah isteyen herkese..

Tüp bebek anne adayları isyanda!

BU hafta posta kutum çıldırdı!

Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar, tüp bebek konusunda yeni çıkan genelgeden acayip şikâyetçiler.

Feryat halindeler.

“Yeni önerge, çocuk sahibi olma hayallerimizi öldürüyor” diyorlar.

Yeni önergenin önerdiği şu:

“35 yaş altı kadınlara ilk tedavide tek embriyo, tedavi negatif olduğunda ikinci tedavide iki embriyo, 35 yaş üstü olanlara da 2 embriyo verilecek...”

Bu kadar.

Oldu oldu, olmadı geçmiş olsun! Kadınlarımız bu uygulamaya çok sinirleniyorlar, haberiniz olsun.

Özellikle de Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü İrfan Şencan’a kırgın ve kızgınlar.

Ayşe Aydın sen ne diyorsun bu konuda, duruma bir el at, tüp bebek uzmanımız sensin, bir açıklama bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…