Tüp bebek anne adayları isyanda!
BU hafta posta kutum çıldırdı!
Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar, tüp bebek konusunda yeni çıkan genelgeden acayip şikâyetçiler.
Feryat halindeler.
“Yeni önerge, çocuk sahibi olma hayallerimizi öldürüyor” diyorlar.
Yeni önergenin önerdiği şu:
“35 yaş altı kadınlara ilk tedavide tek embriyo, tedavi negatif olduğunda ikinci tedavide iki embriyo, 35 yaş üstü olanlara da 2 embriyo verilecek...”
Bu kadar.
Oldu oldu, olmadı geçmiş olsun! Kadınlarımız bu uygulamaya çok sinirleniyorlar, haberiniz olsun.
Özellikle de Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü İrfan Şencan’a kırgın ve kızgınlar.
Ayşe Aydın sen ne diyorsun bu konuda, duruma bir el at, tüp bebek uzmanımız sensin, bir açıklama bekliyoruz...
benimde 25 aynı anda ismi azam duasına da başladım
çok güzel bir dua yakarış var dilek duası okurken bile tüylerim diken diken oluyor daha yeni başaldım sizee söyleyecektim unutmuşum..
ahanda buldum bumu deniz??
bu kaç kere okunuyor canım ? bende okuyayım bakalım....
Tüp bebek anne adayları isyanda!
BU hafta posta kutum çıldırdı!
Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar, tüp bebek konusunda yeni çıkan genelgeden acayip şikâyetçiler.
Feryat halindeler.
“Yeni önerge, çocuk sahibi olma hayallerimizi öldürüyor” diyorlar.
Yeni önergenin önerdiği şu:
“35 yaş altı kadınlara ilk tedavide tek embriyo, tedavi negatif olduğunda ikinci tedavide iki embriyo, 35 yaş üstü olanlara da 2 embriyo verilecek...”
Bu kadar.
Oldu oldu, olmadı geçmiş olsun! Kadınlarımız bu uygulamaya çok sinirleniyorlar, haberiniz olsun.
Özellikle de Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü İrfan Şencan’a kırgın ve kızgınlar.
Ayşe Aydın sen ne diyorsun bu konuda, duruma bir el at, tüp bebek uzmanımız sensin, bir açıklama bekliyoruz...
evet bu ..çok sevindim ya önemsemiş
iyiyim gamzecim sağol sen nasılsın?
denizcim inşallah allah hepinizede nasip eder,çok güzel bir duygu.anlatamam.
iyiyim gamzecim sağol sen nasılsın?
denizcim inşallah allah hepinizede nasip eder,çok güzel bir duygu.anlatamam.
sayısı yok yasin kitabında var karıştırınca buldum ama çok güzel ya türkçe değil dua dilinde ya rabbi ya rabbi ya rabbi diye yakarış var içinde çok güzel ben geceleri yatmadan okuyorum kitaptan çok uzun değil ama daha ezberlemedim..
bu ihlasla beraber okunan bir dua imiş arkasaından hemen ihlas okuyorsun
bulamazsan söyle scan edip atayım sanada..
buraya da kızlar da okumak isterse..
tamam canım bende bir kapayım dua kitabıma yoksa atarsın tatlım... aslında burada yayınlarsan daha iyi olur en azından ne aradığımızı biliriz canım ya zahmet olmazsa tabi:)))
özlem teyzemiz sen nasılsın?össledik senii)
sen söylemeden attım canım..
6 kiişi görünüyoruz süper ötesi.geldim ama bi saatin içinde ne cok kaynatmısınız hınzır cocuklar sizi.
ayse arman benim hiç kacırmadıgım tek köşeyazarı ondan alya ismini öğrenip sevmiştim zaten.ne zaman cıkacak bu yasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?