Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet bu ..çok sevindim ya önemsemiş

benimde 25 aynı anda ismi azam duasına da başladım
çok güzel bir dua yakarış var dilek duası okurken bile tüylerim diken diken oluyor daha yeni başaldım sizee söyleyecektim unutmuşum..

bu kaç kere okunuyor canım ? bende okuyayım bakalım....

bu kaç kere okunuyor canım ? bende okuyayım bakalım....

sayısı yok yasin kitabında var karıştırınca buldum ama çok güzel ya türkçe değil dua dilinde ya rabbi ya rabbi ya rabbi diye yakarış var içinde çok güzel ben geceleri yatmadan okuyorum kitaptan çok uzun değil ama daha ezberlemedim..
bu ihlasla beraber okunan bir dua imiş arkasaından hemen ihlas okuyorsun
bulamazsan söyle scan edip atayım sanada..
buraya da kızlar da okumak isterse..

valla ellerine sağlık ay inşallah olur ya ... hayır zaten dr lar bas bas bağırıyorlar 35ten sonra yumiş kalitesi azalıyor diye... başbakan çıkıp 3 tane yapın demesini biliyor başka ülkeler nüfusunu artırma çabasıyla ne kadar düşük fiyatlara yapıyor bizde genç nüfusu yaşlandırmaya çalışıyoruz pes doğrusu....

iyiyim gamzecim sağol sen nasılsın?

denizcim inşallah allah hepinizede nasip eder,çok güzel bir duygu.anlatamam.

tamam canım bende bir kapayım dua kitabıma yoksa atarsın tatlım... aslında burada yayınlarsan daha iyi olur en azından ne aradığımızı biliriz canım ya zahmet olmazsa tabi:)))

ıSM-ı AZAM

Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.

Bismillâhirrahmânirrahîm

Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
Dua kitaplarında “Cuma günü hangi vakitte bu dua okunarak duada bulunulursa, maşrıkla mağrib arasında ne istenirse istensin, duası kabul olunur.” denilmektedir.

arkasından da ihlas zaten içinde ihlasın cümleleride geçiyor..

özlem teyzemiz sen nasılsın?össledik senii)

canım ya iyiyim bende sizi özledim:))) adacık arkadaşını gördü demek ay kıyamam ya minicik yumuk yumuk cennet kokulu bir melek .... rabbim bizede nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahhhhhhhhhhh...........

6 kiişi görünüyoruz süper ötesi.geldim ama bi saatin içinde ne cok kaynatmısınız hınzır cocuklar sizi.
ayse arman benim hiç kacırmadıgım tek köşeyazarı ondan alya ismini öğrenip sevmiştim zaten.ne zaman cıkacak bu yasa

1 aya kadar onanacakmış galiba
inşallah olmaz da
biz yaptırana kadar çıkar herhalde
çıkmaz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…