Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay aman ya yarım gitmiş....

duada bulunulursa, maşrıkla mağrip arasında ne isterse istensin duası kabul olunur diyor....

kızlar ben çıkıyorum azcık dinleniyim yaarın cvp veririm kendinize ii bakın öptüm sizi
deniz çok güzel bir dua sağol paylaştığın için
yarın mail atarım gnderdiğin siteye becere bilirsem:))))
ii geceer kızlar görüşrüüz

Selam tatlı kuşlarım,nasılsınız bakalım???Kaynana muhabbeti almış başını gitmiş.Sizi gidi fena gelinler sizi.Elbet birgün hepiniz anne olacaksınız(ınşallah)Yani bu demek ki kaynana da olacaksınız.Empati yapın biraz yaaa.Biraz da sempati duyun yeter.Ben çok severim bizimkileri.Zaten yaşlılar benimkiler.Torunları yaşındayım.Saygı,sevgi çok fazladır aramızda.Haftada bir yemeğe giderim.Onlar çok ender gelirler.Çünkü çalışan insanlarız,yaşlılar.Neyse.
Öslemim Meryem suresi de bitti şimdi gelsin bebekler....Bak bebekler dedim hayret birsey...Güzelim 41 meryem suresinden sonra 7 yasin okuyorsun.Sonra da ufak bir hayır yapacaksın.Gerisi Rabbime kalmış.Ama mutlaka hayırı yap...

Bugün bir arkadaşımla karşılaştım.Hamileydi.Kızı olmuş.Ben normal oldu zannediyordum.Meğerse tüp bebekmiş.Symirnada yaptırmış.Eşinin spermi 5 binin altında ve sıfır hareket varmış.Aşılamayı direkt geçmiş doktor.Zaten devlet bu durumda hemen rapor veriyormuş.Ama o kadar umutsuzlarmış ki,tese yöntemiyle canlı sperm arnacakmış.Ama embriyologlar çok uğraşmış.ıki kere sperm almışlar.Toplama günü.Ve ilk deneme,bingo.Yani Rabbim ol dedikten sonra gerisi boşşşşşş....

nbnh hayırlı olur inşallah yat dinlen sonra bol bol kaynatırız canım

brişey değil özlemcim çok hoşuma gitti bütün dularımız güzel tabi
tunaayım gelmiş canım demek arkasından 7 yasin hemen bitireyimde ona da başlayım bari allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah

sağol denizcim senin bahsettiğin duayı buraya da yazarmısın canım ben de okumaya çalışayım

denizcim duayı yazmışsın şimdi gördüm canım ben de okumaya başlıyayım birara

nbnh tatlım inşallah allah gönlüne göre veririr,senin için dua edicem,aşılaman yapılırken içinde hiç korku olmasın hep dua et canım.allah yardımcın olsun.

kızzlar yazılanları okuyamadım dün eve gece 12 de geldik annemlerdeydik ama bir müddet böyle yoğunum aslında herzzamanki gibi aksilikler peşimizi bırakmıyor ama son bir yıldır çoştuk ne hikmetse avukatlar noterler anestezi raporları histeroskopi günü belirleme kurs ders iş yol sergi ne ararsanız varyanı benim rutinim ooldu bu aksilikler şimdi işe gidiyorum tatlılar hepinizi öpüorum

yine kaynatılmıs eşim el koydu bilgisayara yarım kaldı muhabbetim dün akşam.tuanayım iyiyim sen nasılsın...
eeee yaslı kayınvalideyi bulmuşun senle ugrascak halleri yokkaydirigubbakcemile3 bak ben görürdüm seni bu anlatılanları yasasaydın.valla ben ne zaman sinirlensem onlar eşimin dünyaya getirmişler o yuzden bile sevmeliyim derim derin bir nefes alırım.takılınca cok uzuyor ama işte etraafda iyisi de var kötüsüde iyisini görünce insan niye diyor.

dün de canım ailemde ki kız hamileydi sekerler izlemediniz mi tek seferde hemde.sinir oldum ya.bu diziler manyak mı bide deneyip olmayan gösterseler de içimiz rahatlasa di mi

nbnh cim geçmiş olsun canım inşallah gelir bebişin.
yasa cıkmadan bi tüp sıkıştırsaydık araya dicektim ama mümkün değilmiş.inşallah cıkmaz ya

burp um biran önce işlerin hafiflesede aramıza dönsen özledik seni.kışın sonı bahardır.bugunler gecicek.az sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…