Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm eğer bende coçuklarıma kayınvalidem gibi yaparsam onlarda bana daha beterini yapsınlar :))
bende başlıyacağım diyorum meryem suresine bi başlıyamıyorum vardır bundada bi hayır

öyyle valla yeterki ol desin
şu insanlara bayılıyorum ha benim ne olduysa herkese anlatıyorum millet içinde yaşıyor herşeyi bizim ağızlarda bakla ıslanmıyor ne yazık ki

gördüm cnm coçuk yapamaya karar verdiler hemen oldu 2 çizgi çıkı verdi keşke hayatta herşey bu kadar kolay olsa cabucak olu verse melekler korusunda öyle birşey oldu cnm öğretmen kadın varya o aşılama yaptırdı aşılaması tuttu ama trafik kazasında bebeğini kaybetti bende o sırada aşılama olmuştum sonucu bekliyordum kadın bebeğini kaybedince oturdum ağladım sanki bende o duyguyu yaşadım o kadınla dizi benii acayip etkiledi

günaydınnn semracım sana bişey soracam sen de ne gibi belirtileroldu aşılamadan sonra bide benden biraz kan gelmişti sendende geldimi ümütlemek istemiyorum tuttugunu zannetmiyorum ama offf nekadar sıkıcı beklemek

cnm benim inşş tutar bu kez evet beklemek çok zor inşş günlerin çabucak geçerde olumlu sonucu alırsın
dua ediyorum sizlere her zaman

günaydın diyeceğim ama geç kalmışım çok işim var bir kısmını hallettim çamaşır ütü yatak odası savaş alanı gibi akşam yerleştireceğiz pazar günü gidiyor ama yarından götürecek eşyaları..

nbnh canım inşallah geçmiştir aşılaman ve rahat olmuştur umarım bundan sonrası beklemek allahım hayırlısıyla olsun ...
burpcum sana çok çok kolay gelsin bebişim dediği gibi sonunda rahata varırsın inşallah insanın hayatında dönem dönem aksilikler oluyor işte her şey tam olmuyor..
bütün dizilerde var şu bebek muhabbeti tecavüze uğrasalar hamile kalıyorlar töbe töbe...
bebişim arka sokaklarda var bir bebiş olmuyor uğraşıyorlar ama sonunda onlarda erer muratlarına:))
bu arada sabah kırmızılar günaydın dedi bana çok ağrım var işte çok daha şimdi size yazarken oturdum
napalım mucize de olmadı hayırlısı umutlar bahara kaldı:))
eşim gidecek kış gelecek yaz bu sefer 60 gün ....ayarlamaya çalışıyor eğer tarih uygun olursa gideceğim uçak bileti de bulduk hemde çok uygun 120 lira gidiş geliş ..hayırlısı bakalım
işler beni bekler akşama gelirim ...

günaydınnn semracım sana bişey soracam sen de ne gibi belirtileroldu aşılamadan sonra bide benden biraz kan gelmişti sendende geldimi ümütlemek istemiyorum tuttugunu zannetmiyorum ama offf nekadar sıkıcı beklemek

canım bende aşılamadan sonra regl olucakmışım gibi belirtiler oldu.kanama falan bende olmamıştı ama bazı insanlarda oluyormuş.bebeğin yerleşme kanaması diyorlar inşallah seninkide öyle bişeydir.bende çok akıntı olmuştu,su gibi,kokusuz,bu akıntı gittikçe arrttı şuan günde 4 tane iç çamaşırı değiştiriyorum.umudunu kaybetme tatlım,inşallah olmuştur.ama olmadıysada canını sıkma,allah kucağını boş koymasın canım.
.

sekerler kaç saattir giremiyorum sayfaya nezamandır böyle olmuyordu.tama dedim kesildi yine baglantı.bosver be denizim şimdi esin gitmeden iki gün öğrenmek iyi olmazdı onun aklı kalırdı sende..
kolay gelsin.regl ken cok iş yapasım gelir benim temizlik filan nedense öyle rahatlıyorum.

iyi bari bi tane dizi varmıs cocuk isteyen olmayan.artmalı böyle olaylar yasanılan sıkıntıları cevre baskısını filan gösterseler daha iyi olacak

kızlar destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim semracım özellikle sen hamile olduğun için sana inşallah sen de rahat bir doğum geçirirsin ben de 11 de aşılamı oldum o saatten beri yatırıyordum kalkmadım bu sefer aşılamam da rahat geçti dr umla muhabbet ede ede oldu o aleti takarken hissettim sadece sperm de de ileri hareketlilik artmış bu sefer çok sevindik eşim bu ay kilo vermişti ve her gece havuç yiyiyordu havuç işe yaramış anlayacağınız hayırlısı diyelim artık

slm kızlar size bir şey soracağım ankara kadın hastalıkları derneği beni arayıp duruyor muane için memlekete gelmişler halama sormuşlar bebeği olamıyan varmı die oda benim numaramı vermiş bu ayın snuna kadar beni çağırıyorlar ön görüşme için tepeden tırnağa muane edeceğiz seni ilaçla tedaviyse veya tüp bebekse her konuda size yardım edeceğiz dediler anlaşmalı tüp bebek hastaneleri varmış ilaç yarı parası tüp bebeğin yarı parasın biz karşılayacağız diyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum ama biraz dahamı beklesem die düşünüyorum siz burayı duydunuz mu kızlar yarın cvp bekliyorlar bizden

nbnh cim hayırlı olsun canım asılaman ne guzel kolay gecmiş inşaallah sonucuda guzel olur...

gamzecim valla duymadım bben o dernegi kızlar biliyordur belki.esinlede bi konus netten bi araştır.valla bu fırsatı degerlendirebilirsin bence

özlemim nerdesin arkadasım yaaaa

niye kimseler yok
ben bırazdan cıkınca gelirsiniz di mi amakaydirigubbakcemile2

ii akşamlar kızlar... iş yerinde internet gitti bi ara giremedim tekrar yemek yiycemde bi bakayım dedim... yemekten sonra yine gelirim...

nbnh cim aşılaman hayırlı olsun inş olur bu kez ....gamzecim bende hiç duymadım ama bencede değerlendirmeye değer eşinle konuşup karar ver tatlım...

cnm benim sağol ilgin için gitmeyi düşünüyorum bu fırsatı kaçırmak istemiyorum yarın arıyacaklar ben onların tüp bebek merkezleri ve doktorlarının ismini alıyım araştırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…