günaydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Selam tatlı kuşlarım,nasılsınız bakalım???Kaynana muhabbeti almış başını gitmiş.Sizi gidi fena gelinler sizi.Elbet birgün hepiniz anne olacaksınız(İnşallah)Yani bu demek ki kaynana da olacaksınız.Empati yapın biraz yaaa.Biraz da sempati duyun yeter.Ben çok severim bizimkileri.Zaten yaşlılar benimkiler.Torunları yaşındayım.Saygı,sevgi çok fazladır aramızda.Haftada bir yemeğe giderim.Onlar çok ender gelirler.Çünkü çalışan insanlarız,yaşlılar.Neyse.
Öslemim Meryem suresi de bitti şimdi gelsin bebekler....Bak bebekler dedim hayret birsey...Güzelim 41 meryem suresinden sonra 7 yasin okuyorsun.Sonra da ufak bir hayır yapacaksın.Gerisi Rabbime kalmış.Ama mutlaka hayırı yap...
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım.Hamileydi.Kızı olmuş.Ben normal oldu zannediyordum.Meğerse tüp bebekmiş.Symirnada yaptırmış.Eşinin spermi 5 binin altında ve sıfır hareket varmış.Aşılamayı direkt geçmiş doktor.Zaten devlet bu durumda hemen rapor veriyormuş.Ama o kadar umutsuzlarmış ki,tese yöntemiyle canlı sperm arnacakmış.Ama embriyologlar çok uğraşmış.İki kere sperm almışlar.Toplama günü.Ve ilk deneme,bingo.Yani Rabbim ol dedikten sonra gerisi boşşşşşş....
iyiyim özlemcim sen nasılsın
kızlar yarın pek girerim aşılamam var biliyorsunuz biraz yatmaya çalışırım
brişey değil özlemcim çok hoşuma gitti bütün dularımız güzel tabi
tunaayım gelmiş canım demek arkasından 7 yasin hemen bitireyimde ona da başlayım bari allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah
dün de canım ailemde ki kız hamileydi sekerler izlemediniz mi tek seferde hemde.sinir oldum ya.bu diziler manyak mı bide deneyip olmayan gösterseler de içimiz rahatlasa di mi
nbnh cim geçmiş olsun canım inşallah gelir bebişin.
yasa cıkmadan bi tüp sıkıştırsaydık araya dicektim ama mümkün değilmiş.inşallah cıkmaz ya
günaydınnn semracım sana bişey soracam sen de ne gibi belirtileroldu aşılamadan sonra bide benden biraz kan gelmişti sendende geldimi ümütlemek istemiyorum tuttugunu zannetmiyorum ama offf nekadar sıkıcı beklemek
günaydınnn semracım sana bişey soracam sen de ne gibi belirtileroldu aşılamadan sonra bide benden biraz kan gelmişti sendende geldimi ümütlemek istemiyorum tuttugunu zannetmiyorum ama offf nekadar sıkıcı beklemek
nbnh cim hayırlı olsun canım asılaman ne guzel kolay gecmiş inşaallah sonucuda guzel olur...
gamzecim valla duymadım bben o dernegi kızlar biliyordur belki.esinlede bi konus netten bi araştır.valla bu fırsatı degerlendirebilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?